Przesunięty przez: ROoZi 23-11-2014, 11:42 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 29-10-2014, 21:51 | #111
|
| Jestem mega zadowolony.Wiecej dobrego jak zlego wedlug mnie.Koncowka 3 akty po 30 min endymioni zawsze lepszy HC ala RAW niz coone.Ran D ostatnio na fali dobre produkcje , Crypsis poleci pewnie MM Audiofreq tez wcale taki zly nie jest.Nie wiem co tam robi headhunterz.Frontlinera stawialem wiec mnie nie dziwi i Atmozfears tez stawialem wiec tez nie dziwi.Myslalem ze bedzie sporo gorzej a jest calkiem okej jest zdecydowanie inaczej niz zawsze wiec zobaczymy co z tego wyniknie | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzień) Piwa: 942 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 29-10-2014, 22:18 | #112
|
| Komentarz z FB Q-Dance. CiÄĹźko siÄ nie zgodziÄ.
"Qlimax is NOT a RAW event guys!! If you expected minus militia, radical redemption, warface and whatever these "I fuck your face out of your head" guys are, go to loudness, qapital or something else. Qlimax has a mystic, dark theme. And dark does not mean raw! Can't stand these 24/7 "raw hardstyle is the best, fuck the rest" conversations....
and btw: If headhunterz spins a set like 3 weeks ago at xqlusive; for the very last time at qlimax a real hardstyle set, you will go nuts and you will cry in every corner of the gelredome!!" | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Dołączył: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzień) Piwa: 416 Skąd: Radom  | Wysłany: 29-10-2014, 22:40 | #113
|
| ale z drugiej strony teĹź nie jest imprezÄ
sialalankowÄ
wiÄc wg mnie lineup powinien staÄ dobrze po Ĺrodku | _________________

mĂłj saundklaud | | Ostatnio zmieniony przez BEBE 29-10-2014, 22:41, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzień) Piwa: 363 Skąd: Starachowice  | Wysłany: 29-10-2014, 22:44 | #114
|
| | symbicort napisał/a: | | Headhunterz |

| _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Piekarz 29-10-2014, 22:45, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 29-10-2014, 23:50 | #115
|
| Heh dla mnie nie doĹÄ,Ĺźe dziwny anthem to teraz i dziwny i sĹaby LU. OczywiĹcie hardcore"owcy mogÄ
byÄ zadowoleni z Partyraisera i ogĂłlnie koĹcĂłwki hardcore"owej. Dla mnie najwiÄkszÄ
poraĹźka jest tam Frontliner i Headhunterz. Nie liczyĹbym na jakieĹ klasyki od niego. OgĂłlnie wiÄkszoĹÄ imprezy nie bÄdzie RAW Style"owa bo gĹĂłwnie patrzÄ
c na LU bÄdzie przewaĹźaĹ NU/Euphoric Hardstyle! Dobrze RAWami zagrajÄ
jedynie Crypsis i Ran-D. PorĂłwnujÄ
c event do zeszĹorocznej imprezy - rok temu byĹo o wiele znacznie lepiej i byĹa to teĹź bardziej udana edycja pod wzglÄdem oprawy,LU i motywu przewodniego. Takie moje zdanie | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzień) Piwa: 218 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 30-10-2014, 00:02 | #116
|
| Oni juz chyba sami nie wiedza co robia, gdzie jest Zatox ze swoim nowym albumem? Po co 3 x hc na koniec? Widze ze teraz na hardcorowych eventach bedzie coraz wiecej hs (Dominator...) a na hs odwrotnie Fuck logic. Wiadomo ze Endymiony poleca slabiutko wiec ich jeszcze do hardcorowej koncowki bym nie zaliczal ale po co tam Viper przed Partyraiserem. I tez Wesley tam pasuje po ... i cos czuje ze wiekszosc ludzi nie ogarnie tego seta chyba ze zagra inaczej niz zwykle. Dziwna ta edycja | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 30-10-2014, 02:44 | #117
|
| | JeĹźeli ktoĹ twierdzi,Ĺźe ten LU na Qlimax jest udany i znakomity to zdecydowanie siÄ myli! Wystarczy popatrzeÄ na poprzednie edycje jakie byĹy i jaki skĹad wtedy byĹ. Nie wiem kto ustalaĹ ten LU ale dla mnie jest nie przmyĹlany i w ogĂłle nie pasuje do klimatu jaki tam byĹ i powinien byÄ! No wĹaĹnie teĹź siÄ zastanawiam gdzie jest ZATOX? Tatanka? Gdzie jest B-Front? Adaro? Psyko Punkz? Gdzie Frequencerz? Minus Militia? E-Force? PrzecieĹź Ci panowie swoimi produkcjami juĹź dawno sobie zasĹuĹźyli na ten event,na pewno bardziej niĹź Ci ktĂłrych wystawiono! | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Sty 2014 Wiek: 35 Posty: 24 (0,01/dzień) Piwa: 9 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 30-10-2014, 05:32 | #118
|
| | lamborghini17 napisał/a: | Kto mi moĹźe poleciÄ jakieĹ ciekawe miejsca w Arnhem otwarte w noc z soboty na niedzielÄ tak mniej wiÄcej do 3 rano? |
Wystarczy, Ĺźe przejdziesz siÄ po centrum i coĹ sobie wybierzesz, ludzi wszÄdzie mnĂłstwo. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 30-10-2014, 09:20 | #119
|
| Wy jestescie przejebani.Wolfen jak mozesz gadac ze poprzednia edycja z oprawa byla lepsza jak mamy 3 tyg do tego wydrzenia ? Lambo dal komentarz ze Qlimax to nie jest RAW event.Przytocze to raz jeszcze.
| | "Qlimax is NOT a RAW event guys!! If you expected minus militia, radical redemption, warface and whatever these "I fuck your face out of your head" guys are, go to loudness, qapital or something else. Qlimax has a mystic, dark theme. And dark does not mean raw! Can't stand these 24/7 "raw hardstyle is the best, fuck the rest" conversations.... |
ACTI // WILDSTYLEZ & MAX ENFORCER // CODE BLACK // COONE // GUNZ FOR HIRE // NOISECONTROLLERS // ZATOX // ALPHA² // MAD DOG & ART OF FIGHTERS
a to jest co ? Mega Rawowy rozpierdol ? Bo dla mnie to niczym nie przebija skladu z teraz.I drugi komentarz co do HHZ.
| | If headhunterz spins a set like 3 weeks ago at xqlusive; for the very last time at qlimax a real hardstyle set, you will go nuts and you will cry in every corner of the gelredome!!"_ |
Jest Audiofreq , hedziu niby poleci klasykami wiec nie wiem jak mozna narzekac.Atmozfears zagra lepiej niz taki Coone , Frontliner jak to on Noisecontrollers byli tez rok temu.A potem Ran D , Crypsis ktory jest czescia Minus Militia wiec na pewno beda tez tracki tego typu.Endymion no coz taki wybor , Viper na plus a Partyraiser bylo wiadomo juz dawno ze zagra wiec nie wiem skad takie zdziwienie.Kitana HC jest podzielony na 3 akty po 30 min wiec nie bedzie 3h lupania :)Poza tym gadacie ze ludzie nie ogarna tego co tam bedzie a co tam ludzie z alaski przyjada ? Bedzie wieszkosc tych samych ludzi ktorzy wala tam na eventy.Sklad jest mocniejszy jak rok temu i q dance widac chcialo cos zmienic i dobrze ze cos robia ale przeciez kto polakowi dogodzi Dla mnie jest na prawde mega spoko a wy ino narzekacie | | Ostatnio zmieniony przez Ricken 30-10-2014, 09:55, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 30-10-2014, 10:09 | #120
|
| Jak wyglÄ
da kaĹźdy temat o Qlimax:
1. Ogloszono datÄ i motyw przewodni.
| Typowy user HF napisał/a: | | Ciekawe co zajebistego przygotujÄ
w tym roku!? Nie moge sie doczekaÄ. |
2. Zostaje wypuszczona zapowiedĹş.
| Typowy user HF napisał/a: | | Czy motyw od 22 sekundy do 23 sekundy to anthem?? |
3. Zostaje wypuszczony anthem.
| Typowy user HF napisał/a: | | Chujnia. The Prophecy najlepszy. |
4. Pojawia siÄ peĹny Line-Up.
| Typowy user HF napisał/a: | | Ale sĹaby skĹad. Rok temu byĹ lepszy. |
5. OdbyĹ siÄ Qlimax.
| Typowy imprezowy user HF napisał/a: | | Ale rozpierdol ja nie mogÄ!! Najlepsza impreza. Tylko chujnia bo piwo w kubeczkach 0.2 za 5 euro. |
6. Na Q-Base na ulotce pojawia siÄ promo kolejnej edycji
| Typowy user HF napisał/a: | | Nie mogÄ siÄ doczekaÄ!! |
WrĂłc do punktu 1. PowtĂłrz. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
| |