| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzie) Piwa: 6 Skd: Katowice  | Wysany: 23-09-2007, 13:47 | #91
|
| no to ja się wypowiem, jako, ze jedna z niewielu miałam twarz na tej imprezie
było całkiem sympatycznie, po raz kolejny dzięki Wam przypomniałam sobię parę kawałków z naszej kochanej _-^-_ a Tracking Treasure Down wycisło ze mnie soczki, dosłownie Hazel puszczał na prawdę stare hity m.in. Orgasm przy ktorym zwariowałam no tylko szkoda, że darł mordę, aż chcialam tam iść i mu mic'a odłączyć
pozdro 4 @ll HF obecne tam wczoraj
no i...
100 lat dla Malca :-) | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzie) Piwa: 55 Skd: Mysłowice  | Wysany: 23-09-2007, 14:16 | #92
|
| Tak, tak... to ja byłam jedną z osob bez twarzy przyznaje sie do tego bez bicia :-) ale wiecie co? Warto było... wybawiłam się maxymalnie ! wyskakałam (co.. chyba było widać ). Impreza naprawde była fantastyczna. Ciesze się ze mogłam tam być z wami : widzieć, słuchać i czuć atmosferke urodzin Malca. Miło było powspominać stare dobre hiciory przy których bawiliśmy się w naszej [*] Ĺ?wiątyni [*] Niezapomne długo tej imprezy była w pyte :-D | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
gołomp Żarłacz Błękitnych

Informacje Doczy: 23 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 59 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: Wrocław/Katowice  | Wysany: 23-09-2007, 14:39 | #93
|
| Wiedziałem że tak to sie skoĹ?czy jak pójde z Mielcem na impreze... Maxymalne zniszczenie twarzy. ale tak jak napisała Motylek... waaaaarto było Ekipa HF wymiata... zajebisty klimat, zajebiści ludzie... Impreza jak najbardziej udana Pozdrawiam | _________________ I WAS BORN , I WILL DIE AND I AM LIVING FOR THE HARDSTYLE | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 23-09-2007, 16:28 | #94
|
| A ja raczej podam wiecej minusow niz plusow.... Na minus : liczba osob - myslalem ze bedzie full membersow piramidowych przynajmniej tak jak na Prophecie...srednio z ta frekwencja wczoraj.... muza - Gdyby nie granie Malca i Hejzela to byla by totalna PADAKA ! Jak dla mnie tylko oni pograli OK a reszty nie moglem sluchac az na koniec musialem wyjsc przed koncem imprezy bo nie moglem strzymac... Niezaspecjalnie mi to przypominalo klimat muzyczny dyskoteki w Piramidzie... Jedna szarpanina. Na plus : No na plus oczywiscie ekipa HF i PIRAMIDOWA. I dzieki temu zostalem na tej imprezie do tej do ktorej bylem. Milo bylo zobaczec wielu dawno nie widzianych znajomych....
Sumujac : MOGLO BYC LEPIEJ !
pozdro all | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzie) Piwa: 26 Skd: z dużego pokoju  | Wysany: 23-09-2007, 17:41 | #95
|
| no niebyło za duzo osob z Piry co mnie zdziwiło ;/ ale muzycznie mi sie podobało najlepsze sety Hazel, Mały, V-Valdi ;] Promil nawet ciekawie zagrał co mnie zdziwiło ehehe no i miło zobaczyc ekipe HF | _________________ "Bo w życiu najważniejsze są wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzie) Piwa: 0 Skd: Mysłowice  | Wysany: 23-09-2007, 20:14 | #96
|
| w sumie to co chcialem napisac zostalo juz napisane wczesniej....
impreza swietna w sumie dzieki ekipie z HF i Piramida Brother's :mrgreen: choc spodziewalem sie ze bedzie full ludzi i w sumie zaskoczony bardzo bylem frekwencja :-( widocznie na imprezie pojawili sie najwierniejsi z najwierniejszych :mrgreen: co do muzy to nr. 1 oczywiscie Malec nr.2 Hazel tylko fajnie by bylo jakby ktos wczesniej podpierniczyl mikrofon z konsoli :-) :-) :-) no i kawalek Tracking Treasure Down przywolal wspomnienia z last party w pirze i mnie poskladalo :-( :-( i znowu kolo mnie Grzyb :-) oczywiscie tak jak wczesniej zakladalem zmechacilem buzke i w sumie latalem na bezryju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak na kierowce troszku z alko przesadzilem :-)
Pozdrowienia dla Hardforum :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 24-09-2007, 00:32 | #97
|
| | Frog napisa/a: | A ja raczej podam wiecej minusow niz plusow.... Na minus : liczba osob - myslalem ze bedzie full membersow piramidowych przynajmniej tak jak na Prophecie...srednio z ta frekwencja wczoraj.... muza - Gdyby nie granie Malca i Hejzela to byla by totalna PADAKA ! Jak dla mnie tylko oni pograli OK a reszty nie moglem sluchac az na koniec musialem wyjsc przed koncem imprezy bo nie moglem strzymac... Niezaspecjalnie mi to przypominalo klimat muzyczny dyskoteki w Piramidzie... Jedna szarpanina. Na plus : No na plus oczywiscie ekipa HF i PIRAMIDOWA. I dzieki temu zostalem na tej imprezie do tej do ktorej bylem. Sumujac : MOGLO BYC LEPIEJ !
pozdro all |
podpisuje sie w 100% pod tymi slowami.fakt bylam zmeczona po DeepacQ i wiedzialam ze towarzysko bede w Mega raczej wiec powiem ze towarzysko bylo super ! ale muzycznie srednio a koncowka no jak Frog napisal juz ... ehh... tez spodzielaam sie wiekszej ilosci osob ... no coz ... bylo jak bylo..wyszlam z wyzej cytowanym osobnikiem haha wiec niewiem jak bylo po tej 4 iles w Mega ja sie ciesze ze bylam i moglam spedzic czas z moimi slaskimi wariatami (tak tak o was wszystkich mowei ahah ) bo to bylo dla mnie najwazniejsze wytanczylam sie wpiatek :P
kisses 4 cala ekipa (niebede wymieniac bo kto mnie zna to wie ) i dla nowo poznanego motylka,gugensa,gumy,brumka,iwokki i wielu innych osob ktore poznalam a niepamietam imion/xyw (przypominac sie ) i ktore niesa z4um
ROoZi trza powtorzyc hahah to normalnie D taniec i kamikadze :D :* ale zdrady hs`u niewybacze:P xDDD
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzie) Piwa: 1 Skd: HF  | Wysany: 24-09-2007, 08:34 | #98
|
| nie będę się powtarzała bo wszystko już napisaliście.Frekwencją byłam bardzo zdziwiona bo myślałam, że będzie więcej piramodoludków. Ale i tak było super Wielkie thnx dla tych dzięki którym miałam cały czas nike na buźce. Pozdro for @ll | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 43 Posty: 90 (0,01/dzie) Piwa: 2 Skd: Myslovitz City  | Wysany: 24-09-2007, 08:43 | #99
|
| dzieĹ? doberek. pisze tego posta w poniedzialek bo wczoraj nie bylem w stanie niczego innego zrobic jak wyjsc do sklepu i zakupic napoje chmielowe i wrocic do domu. odczucia z imprezy wieeeelce pozytywne. poznalem sporo ludzikow z hf ktorych xywek niestety nie pamietam. wielkie pozdro dla ekipy z ktora zmechacilem sobie twarzyczke. szkoda tylko ze frekfencja nie dopisala ale i tak dla imprezki wielki pozytyw ps: prosze fotki )) | _________________ <<<<<Zielarz I Kategorii z Licencją Międzynarodową na produkcję mieszanek, maści i przeróżnych eliksirów i mikstur>>>>> | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Cze 2007 Posty: 454 (0,06/dzie) Piwa: 37 Skd: Łódź/Katowice  | Wysany: 24-09-2007, 08:57 | #100
|
| No coz ja jak wyzej. minusow nie bede pisal bo poszedlem na ta impreze dla posluchania muzy, solenizanta i dla Was
Milo bylo poznac w koncu Sore, ktoregos moda ale juz nie pamietam :-P, Ciebie Mielcu (swiat jest maly :-) ) i Adama ktoremu chyba baterie pod koniec padly :-D eee i tych ludzi ktorzy sie ze mna witali tylko jaby sie przedstawili to byloby fajnie :-D
Mam wplanach zabrac sie dzis za to co nagralem. Nie wiem co z tego wyjdzie bo ktos usilnie wylaczal mi MD jak mnie dluzej nie bylo na gorze... | _________________ I live for Hardstyles, I live for Hardstyle baby!! "Najważnieszje są wspomnienia" _-^-_ | |
| |
 | |
| |