Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 09, 2007, 22, birthday, dj, malec, members, of, party, piramida

22.09.2007 MEMBERS OF PIRAMIDA - DJ MALEC BIRTHDAY PARTY
Autor Wiadomo
Sora 
Trolololo

Informacje
Doczya: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Skd: Katowice

Wysany: 23-09-2007, 13:47    #91

no to ja się wypowiem, jako, ze jedna z niewielu miałam twarz na tej imprezie xD

było całkiem sympatycznie, po raz kolejny dzięki Wam
przypomniałam sobię parę kawałków z naszej kochanej _-^-_
a Tracking Treasure Down wycisło ze mnie soczki, dosłownie :cry:
Hazel puszczał na prawdę stare hity m.in. Orgasm przy ktorym zwariowałam xD no tylko szkoda, że darł mordę, aż chcialam tam iść i mu mic'a odłączyć xD

pozdro 4 @ll HF obecne tam wczoraj

no i...

100 lat dla Malca :-)

MotyleeeQ 
Only 4 V.I.P

Informacje
Doczya: 04 Lip 2007
Piwa: 55
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-09-2007, 14:16    #92

Tak, tak... to ja byłam jedną z osob bez twarzy przyznaje sie do tego bez bicia :-) ale wiecie co? Warto było... wybawiłam się maxymalnie ! wyskakałam (co.. chyba było widać ). Impreza naprawde była fantastyczna. Ciesze się ze mogłam tam być z wami : widzieć, słuchać i czuć atmosferke urodzin Malca.
Miło było powspominać stare dobre hiciory przy których bawiliśmy się w naszej [*] Ĺ?wiątyni [*] Niezapomne długo tej imprezy była w pyte :-D

gołomp 
Żarłacz Błękitnych

Informacje
Doczy: 23 Wrz 2007
Piwa: 0
Skd: Wrocław/Katowice

Wysany: 23-09-2007, 14:39    #93

Wiedziałem że tak to sie skoĹ?czy jak pójde z Mielcem na impreze... Maxymalne zniszczenie twarzy. :D ale tak jak napisała Motylek... waaaaarto było :P Ekipa HF wymiata... zajebisty klimat, zajebiści ludzie... Impreza jak najbardziej udana :) Pozdrawiam

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 23-09-2007, 16:28    #94

A ja raczej podam wiecej minusow niz plusow....
Na minus :
liczba osob - myslalem ze bedzie full membersow piramidowych przynajmniej tak jak na Prophecie...srednio z ta frekwencja wczoraj....
muza - Gdyby nie granie Malca i Hejzela to byla by totalna PADAKA ! Jak dla mnie tylko oni pograli OK a reszty nie moglem sluchac az na koniec musialem wyjsc przed koncem imprezy bo nie moglem strzymac... Niezaspecjalnie mi to przypominalo klimat muzyczny dyskoteki w Piramidzie...
Jedna szarpanina.
Na plus :
No na plus oczywiscie ekipa HF i PIRAMIDOWA. I dzieki temu zostalem na tej imprezie do tej do ktorej bylem. Milo bylo zobaczec wielu dawno nie widzianych znajomych....

Sumujac : MOGLO BYC LEPIEJ !

pozdro all

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 26
Skd: z dużego pokoju

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-09-2007, 17:41    #95

no niebyło za duzo osob z Piry co mnie zdziwiło ;/
ale muzycznie mi sie podobało najlepsze sety Hazel, Mały, V-Valdi ;]
Promil nawet ciekawie zagrał co mnie zdziwiło ehehe
no i miło zobaczyc ekipe HF :P

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

GuGens 

Informacje
Doczy: 29 Maj 2007
Piwa: 0
Skd: Mysłowice

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 23-09-2007, 20:14    #96

w sumie to co chcialem napisac zostalo juz napisane wczesniej....

impreza swietna w sumie dzieki ekipie z HF i Piramida Brother's :mrgreen:
choc spodziewalem sie ze bedzie full ludzi i w sumie zaskoczony bardzo bylem frekwencja :-( widocznie na imprezie pojawili sie najwierniejsi z najwierniejszych :mrgreen:
co do muzy to nr. 1 oczywiscie Malec nr.2 Hazel tylko fajnie by bylo jakby ktos wczesniej podpierniczyl mikrofon z konsoli :-) :-) :-)
no i kawalek Tracking Treasure Down przywolal wspomnienia z last party w pirze i mnie poskladalo :-( :-( i znowu kolo mnie Grzyb :-)
oczywiscie tak jak wczesniej zakladalem zmechacilem buzke i w sumie latalem na bezryju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jak na kierowce troszku z alko przesadzilem :-)

Pozdrowienia dla Hardforum :mrgreen:

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 24-09-2007, 00:32    #97

Frog napisa/a:
A ja raczej podam wiecej minusow niz plusow....
Na minus :
liczba osob - myslalem ze bedzie full membersow piramidowych przynajmniej tak jak na Prophecie...srednio z ta frekwencja wczoraj....
muza - Gdyby nie granie Malca i Hejzela to byla by totalna PADAKA ! Jak dla mnie tylko oni pograli OK a reszty nie moglem sluchac az na koniec musialem wyjsc przed koncem imprezy bo nie moglem strzymac... Niezaspecjalnie mi to przypominalo klimat muzyczny dyskoteki w Piramidzie...
Jedna szarpanina.
Na plus :
No na plus oczywiscie ekipa HF i PIRAMIDOWA. I dzieki temu zostalem na tej imprezie do tej do ktorej bylem.
Sumujac : MOGLO BYC LEPIEJ !

pozdro all

podpisuje sie w 100% pod tymi slowami.fakt bylam zmeczona po DeepacQ i wiedzialam ze towarzysko bede w Mega raczej wiec powiem ze towarzysko bylo super ! ale muzycznie srednio a koncowka no jak Frog napisal juz ... ehh... tez spodzielaam sie wiekszej ilosci osob ... no coz ... bylo jak bylo..wyszlam z wyzej cytowanym osobnikiem haha wiec niewiem jak bylo po tej 4 iles w Mega :P ja sie ciesze ze bylam i moglam spedzic czas z moimi slaskimi wariatami :P (tak tak o was wszystkich mowei ahah ) bo to bylo dla mnie najwazniejsze :) wytanczylam sie wpiatek :) :P

kisses 4 cala ekipa (niebede wymieniac bo kto mnie zna to wie :P ) i dla nowo poznanego motylka,gugensa,gumy,brumka,iwokki :* i wielu innych osob ktore poznalam a niepamietam imion/xyw :P (przypominac sie ) i ktore niesa z4um :)

ROoZi trza powtorzyc hahah to normalnie xD D taniec i kamikadze :D :D :* :* ale zdrady hs`u niewybacze:P xDDD

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

HardForum

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Skd: HF

Wysany: 24-09-2007, 08:34    #98

nie będę się powtarzała bo wszystko już napisaliście.Frekwencją byłam bardzo zdziwiona bo myślałam, że będzie więcej piramodoludków. Ale i tak było super Wielkie thnx dla tych dzięki którym miałam cały czas nike na buźce.
Pozdro for @ll
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

mielcu 
ZIELARSTWO

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 2
Skd: Myslovitz City

Wysany: 24-09-2007, 08:43    #99

dzieĹ? doberek. pisze tego posta w poniedzialek bo wczoraj nie bylem w stanie niczego innego zrobic jak wyjsc do sklepu i zakupic napoje chmielowe i wrocic do domu.
odczucia z imprezy wieeeelce pozytywne. poznalem sporo ludzikow z hf ktorych xywek niestety nie pamietam. wielkie pozdro dla ekipy z ktora zmechacilem sobie twarzyczke.
szkoda tylko ze frekfencja nie dopisala ale i tak dla imprezki wielki pozytyw
ps: prosze fotki :) ))

Nemek 

Informacje
Doczy: 26 Cze 2007
Piwa: 37
Skd: Łódź/Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 24-09-2007, 08:57    #100

No coz ja jak wyzej. minusow nie bede pisal bo poszedlem na ta impreze dla posluchania muzy, solenizanta i dla Was :)

Milo bylo poznac w koncu Sore, ktoregos moda ale juz nie pamietam :-P, Ciebie Mielcu (swiat jest maly :-) ) i Adama ktoremu chyba baterie pod koniec padly :-D eee i tych ludzi ktorzy sie ze mna witali tylko jaby sie przedstawili to byloby fajnie :-D

Mam wplanach zabrac sie dzis za to co nagralem. Nie wiem co z tego wyjdzie bo ktos usilnie wylaczal mi MD jak mnie dluzej nie bylo na gorze...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 14338
Odpowiedzi: 122
Odwiedzin z google: 2333
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: