1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Dj Mike i flahu napiszcie mi pw że swoim imieniem i nazwiskiem zalatwiłem wam te vipy tylko chłopaki mam nadzieję że się nie rozmyślicie ;-)
Niee niee nic z tych rzeczy To znaczy Flachu sie wyłamał ale mam już nowego kandydata na to miejsce który wiem że tem sprosta Ogólnie wielkie dzięki i szacun za to że to ogarnąłeś bez żadnych konkursów na fb... Reszte wszystkiego obgadamy na PW
Paulina napisa³/a:
A ja muszę znowu próbować szczęścia na fb aby dostać wejscie vip pomozecie hehe
Spokojnie... Ja również pomoge wam wszystkim tylko poprostu musicie wysyłać na facebooku na grupie HF linki do swoich komentarzy i wspólnymi siłami damy rade Trzeba zrobić cos takiego jak na Tatance że na Vipie będą tylko ogarnięci ludzie z HF a nie gimbusiarnia co nawet nie ma pojęcia kto to jest Ran-D
Spokojnie... Ja również pomoge wam wszystkim tylko poprostu musicie wysyłać na facebooku na grupie HF linki do swoich komentarzy i wspólnymi siłami damy rade Trzeba zrobić cos takiego jak na Tatance że na Vipie będą tylko ogarnięci ludzie z HF a nie gimbusiarnia co nawet nie ma pojęcia kto to jest Ran-D
o tak boli mnie czasami jak pchają się tam ludzie (miałam taką sytuację ze znajomą która rozeslala z 200 osobom link) którzy znają parę utworów danego wykonawcy i nic więcej na ten temat )) dobrze by było zrobić tak jak mówisz )
ja bym się nie nastawiał na super mocnego seta od Ran-D, on tu jest jako Ran-D a nie jako G4H, prędzej jakby Adaro się zjawił to pewnie by mocniej pocisnął bo jest mocniejszą stroną G4H
DJ Mike pomysł na "g4h army" dosłownie skradłeś mi z głowy, jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli (czyt. wygram vipa) możecie liczyć na dwóch dodatkowych gangsterów ze Szczecina w pełnym wyposażeniu. Gdyby to wypaliło myślę że fota na fanpage'u gunzów jak w banku
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
27.09.14 - Supremacy @ Brabanthallen, Den Bosh 22.11.14 - Qlimax @ Gelredome, Arnhem
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 14656 Odpowiedzi: 237 Odwiedzin z google: 2656