Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 2000, 22.03.2013, energy, hardstyle, katowice, kings, of, rand

Zamknity przez: Daron37
29-03-2013, 19:39
22.03.2013 - Ran-D - Kings Of Hardstyle @ Energy 2000, Katowice
Autor Wiadomo
Pidziu 
Hardcore Till I Die!

Informacje
Doczy: 13 Cze 2010
Piwa: 55
Skd: Słubice

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-03-2013, 07:43    #181

Koniec Festynu...Takiej biby to dawno chyba nie było...set Rana przekozacki zagrał wszystko to co chciałem usłyszeć po za tym rozmawiałem z nim i był tak mega podjarany klubem :) mówił mi że już mają załatwione granie jako G4H gość spoko w chuj! Ale na wiadomość o G4H to mało orgazmu nie dostałem! Zajebiście...ResQ dobra była Tequila Bum Bum co ? :D

http://www.lastfm.pl/user/Pidziu

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-03-2013, 08:22    #182

Byłem w Energy 3-4razy i za każdym razem pisałem, ze nie podoba mi sie ochrona, ale wczoraj przeszli samych siebie.
Od otwarcia drzwi pierwsze co zobaczylem to jak szarpia jakiegos najebanego gowniarza i wypierdalaja go z klubu.
Nastepnie do gosci przede mna i do mnie"Wyciagnij telefon, pasek i przechodz, no ale ruchy kurwa", paska nie mam, telefon wyciagnalem, przechodze no i zapikało. "A ty kurwa nie potrafisz wszystkiego wyciagnac?! - No czekaj zobacze co jeszcze mam w kieszeniach i wyciagne" Wypchnal mnie swiniak z bramki, dostalem w brzuch i slysze ze nie wejde. CO KURWA?! "Gówno mnie obchodzi ze grasz, napinasz sie niepotrzebnie, to ze jestes DJem to gowno znaczy" Miedzy te slowa dorzuccie sobie jeszcze KURWA ze 20 razy w losowych miejscach. "Nie napinam sie, ale nie popychaj mnie gosciu bo nic nie zrobilem a ty od razu do mnie z lapami -.-' - No i jeszcze kurwa pyskuje jebany" Kazali mi poczekać az przejdzie jakies 15 osób, wyciagnac wszystko jeszcze raz i przejsc. Wyciagnalem doslowanie WSZYSTKO co mialem, nie zapikalo chce zabrac swoje rzeczy "Gdzie kurwa, stoj tu i sluchaj co do ciebie kurwa mowie - czekaj chce zabrac swoje rzeczy bo mam tam portfel, dokumenty, telefon, sluchawki i nie usmiecha mi sie zeby mi to ktos zajebal - to sobie to kurwaza chwile zabierzesz". "Dalo sie kurwa? To nastepnym razem wiesz co robic, bo juz tu byl jeden taki ciul z zabrza to tez sie dostosowac nie umial(pozdro Rawness :* ).

Najebanych niech sobie traktuja jak szmaty ale do trzezwego im nie radze. Kozaki bo jest ich kilku i mysla ze moga prowokowac do bójki. Dobrze ze dosc szybko mysle bo w normalnej sytuacji po tym jak dostalem w brzuch bym sie odwinal w ryj i nigdzie bym nie wszedl. Tak czy inaczej polecam wchodzenie trzezwym, a w razie problemow telefon na policje, bo te kurwy czuja sie bezkarne.

Z pozytywnych aspektów - poznalem Randiego i Rudego, dostali tracki Coarsection, ja dostalem wizytówke i mam obiecany kontakt mailowy w sprawie Scantraxx/A2 jak tylko przesluchaja, wiec trzymajcie kciuki :)

ps. szkoda ze szybko musialem sie zawinac do domu, ale mam nadzieje ze Ran-D rozjebal bo z ResQ nakrecilismy go na grube rawy i nawet koncowke HC :D :D :D
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 23-03-2013, 08:29, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:Kitana, _Pawel_, Artiks, Chaotic Spirit, wolfen88, Batashi
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-03-2013, 09:09    #183

SchizeQ napisa/a:
tu byl jeden taki ciul z zabrza to tez sie dostosowac nie umial(pozdro Rawness ).
bo był typem który nie dał się traktować jak szmata. Ta ochrona nawet Arasa mają tam za pizdę i ciula. Także fajną ochronę dobierają sobie managerowie. W Krakowskim e2k miałem 2 razy okazję być i jak graliśmy to ochroniarze naprawdę miło nas powitali i żartowali z nami bez żadnych spin a tutaj widzę jakieś tępe chuje stoją napompowani omką. Masakra

Podzikowali:Kitana, _Pawel_, Rawness, MarcineK, MotyleeeQ, UbeX, Chaotic Spirit, kamcia, wolfen88
flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Doczy: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Skd: Knurów

Wysany: 23-03-2013, 10:36    #184

wróciłem xDDDD

Podzikowali:Rokuś
marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doczya: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Skd: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-03-2013, 11:27    #185

Impreza EPIC WIN !!! POD KAŻDYM WZGLĘDEM xDDDDDDD
mózg rozjebany totalnie xd xd
Napiszę coś więcej jak dojdę troche do siebie i poukładam sobie w głowie ( jakoś xD )to co tam widziałam, słyszałam i przeżyłam dzisiejszej nocy :lol: :lol:
:D
PS: Jeśli seryjnie Gunz4Hire zagrają w ene to... nie wiem co xd Wydaje mi się, że coś takiego jak "kisiel w majtach" jednak jest realne xD ahahahaha :lol: :D

\o/

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 23-03-2013, 11:51    #186

ja pierdole , ale error w glowie xD impreza genialna, Randy i Rudy w uj spoko i pogadane bardzo duzo a Set Randiego rozjebal lacie i mam az skurcze od napierdalania do teraz :D ale bylo widac pustki w ENE... post jednak robi swoje.

Pidziu napisa/a:
ResQ dobra była Tequila Bum Bum co ? :D

cichy zabojca dal rade prawie mnie zabic... :D

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore
Ostatnio zmieniony przez ResQ 23-03-2013, 12:11, w caoci zmieniany 1 raz  

_Pawel_ 

Informacje
Doczy: 05 Lut 2011
Piwa: 88
Skd: Bytom

Wysany: 23-03-2013, 12:00    #187

BARDZO WAŻNE. ZIOMEK STRACIŁ CZARNY APARAT SONY. BYŁ W FUTERALE, JEŚLI KTOŚ Z FORUM ZNALAZŁ TO PROSZĘ O KONTAKT

Ricken 

Informacje
Doczy: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-03-2013, 12:10    #188

ResQ napisa/a:
ja pierdole , ale error w glowie xD impreza genialna, Randy i Rudy w uj spoko i pogadane bardzo duzo a Set Randiego rozjebal lacie i mam az skurcze od napierdalania do teraz :D ale bylo widac pustki w ENE... post jednak robi swoje.

I tak najlepsze sa powroty xd

Podzikowali:Dantey
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 23-03-2013, 12:12    #189

Ricken napisa/a:
ResQ napisa/a:

I tak najlepsze sa powroty xd

ikkk... ikkk... co mówił..ikkk..eś? hahaha jebac czkawke xD az do domu nie trzymalo :D

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Korkizz 

Informacje
Doczy: 10 Gru 2011
Piwa: 166
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-03-2013, 12:21    #190

To była impreza :D
Set ran-d niszczący totalnie. Zagrał o wiele dłużej niż każde gwiazdy grające na KoH.
Były epickie momenty, Kings of the Underground, Sit Down moment przy sorrow, Renegade rzucający się na ludzi, i wiele innych..
Część z nich udało mi się zarejestrować więc zapraszam później do działu Filmy z imprez :)
Tych co nie było, niech żałują :D

Podzikowali:Artiks, wolfen88
Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 14632
Odpowiedzi: 237
Odwiedzin z google: 2656
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: