Zamknity przez: Daron37 29-03-2013, 19:39 | |
| Autor | Wiadomo |
Pidziu Hardcore Till I Die!

Informacje Doczy: 13 Cze 2010 Wiek: 35 Posty: 209 (0,04/dzie) Piwa: 55 Skd: Słubice  | Wysany: 23-03-2013, 07:43 | #181
|
| Koniec Festynu...Takiej biby to dawno chyba nie było...set Rana przekozacki zagrał wszystko to co chciałem usłyszeć po za tym rozmawiałem z nim i był tak mega podjarany klubem mówił mi że już mają załatwione granie jako G4H gość spoko w chuj! Ale na wiadomość o G4H to mało orgazmu nie dostałem! Zajebiście...ResQ dobra była Tequila Bum Bum co ? | _________________

http://www.lastfm.pl/user/Pidziu | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 23-03-2013, 08:22 | #182
|
| Byłem w Energy 3-4razy i za każdym razem pisałem, ze nie podoba mi sie ochrona, ale wczoraj przeszli samych siebie. Od otwarcia drzwi pierwsze co zobaczylem to jak szarpia jakiegos najebanego gowniarza i wypierdalaja go z klubu. Nastepnie do gosci przede mna i do mnie"Wyciagnij telefon, pasek i przechodz, no ale ruchy kurwa", paska nie mam, telefon wyciagnalem, przechodze no i zapikało. "A ty kurwa nie potrafisz wszystkiego wyciagnac?! - No czekaj zobacze co jeszcze mam w kieszeniach i wyciagne" Wypchnal mnie swiniak z bramki, dostalem w brzuch i slysze ze nie wejde. CO KURWA?! "Gówno mnie obchodzi ze grasz, napinasz sie niepotrzebnie, to ze jestes DJem to gowno znaczy" Miedzy te slowa dorzuccie sobie jeszcze KURWA ze 20 razy w losowych miejscach. "Nie napinam sie, ale nie popychaj mnie gosciu bo nic nie zrobilem a ty od razu do mnie z lapami -.-' - No i jeszcze kurwa pyskuje jebany" Kazali mi poczekać az przejdzie jakies 15 osób, wyciagnac wszystko jeszcze raz i przejsc. Wyciagnalem doslowanie WSZYSTKO co mialem, nie zapikalo chce zabrac swoje rzeczy "Gdzie kurwa, stoj tu i sluchaj co do ciebie kurwa mowie - czekaj chce zabrac swoje rzeczy bo mam tam portfel, dokumenty, telefon, sluchawki i nie usmiecha mi sie zeby mi to ktos zajebal - to sobie to kurwaza chwile zabierzesz". "Dalo sie kurwa? To nastepnym razem wiesz co robic, bo juz tu byl jeden taki ciul z zabrza to tez sie dostosowac nie umial(pozdro Rawness ).
Najebanych niech sobie traktuja jak szmaty ale do trzezwego im nie radze. Kozaki bo jest ich kilku i mysla ze moga prowokowac do bójki. Dobrze ze dosc szybko mysle bo w normalnej sytuacji po tym jak dostalem w brzuch bym sie odwinal w ryj i nigdzie bym nie wszedl. Tak czy inaczej polecam wchodzenie trzezwym, a w razie problemow telefon na policje, bo te kurwy czuja sie bezkarne.
Z pozytywnych aspektów - poznalem Randiego i Rudego, dostali tracki Coarsection, ja dostalem wizytówke i mam obiecany kontakt mailowy w sprawie Scantraxx/A2 jak tylko przesluchaja, wiec trzymajcie kciuki
ps. szkoda ze szybko musialem sie zawinac do domu, ale mam nadzieje ze Ran-D rozjebal bo z ResQ nakrecilismy go na grube rawy i nawet koncowke HC | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 23-03-2013, 08:29, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | Kitana, _Pawel_, Artiks, Chaotic Spirit, wolfen88, Batashi |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 23-03-2013, 09:09 | #183
|
| | SchizeQ napisa/a: | | tu byl jeden taki ciul z zabrza to tez sie dostosowac nie umial(pozdro Rawness ). | bo był typem który nie dał się traktować jak szmata. Ta ochrona nawet Arasa mają tam za pizdę i ciula. Także fajną ochronę dobierają sobie managerowie. W Krakowskim e2k miałem 2 razy okazję być i jak graliśmy to ochroniarze naprawdę miło nas powitali i żartowali z nami bez żadnych spin a tutaj widzę jakieś tępe chuje stoją napompowani omką. Masakra | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
Podzikowali: | Kitana, _Pawel_, Rawness, MarcineK, MotyleeeQ, UbeX, Chaotic Spirit, kamcia, wolfen88 |
Informacje Doczy: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzie) Piwa: 624 Skd: Knurów  | Wysany: 23-03-2013, 10:36 | #184
|
| | wróciłem xDDDD | |
| |
Podzikowali: | RokuĹ |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 23-03-2013, 11:27 | #185
|
| Impreza EPIC WIN !!! POD KAŻDYM WZGLĘDEM xDDDDDDD mózg rozjebany totalnie Napiszę coś więcej jak dojdę troche do siebie i poukładam sobie w głowie ( jakoś )to co tam widziałam, słyszałam i przeżyłam dzisiejszej nocy
PS: Jeśli seryjnie Gunz4Hire zagrają w ene to... nie wiem co Wydaje mi się, że coś takiego jak "kisiel w majtach" jednak jest realne ahahahaha | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 23-03-2013, 11:51 | #186
|
| ja pierdole , ale error w glowie impreza genialna, Randy i Rudy w uj spoko i pogadane bardzo duzo a Set Randiego rozjebal lacie i mam az skurcze od napierdalania do teraz ale bylo widac pustki w ENE... post jednak robi swoje.
| Pidziu napisa/a: | ResQ dobra była Tequila Bum Bum co ? |
cichy zabojca dal rade prawie mnie zabic... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | | Ostatnio zmieniony przez ResQ 23-03-2013, 12:11, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Lut 2011 Wiek: 34 Posty: 222 (0,04/dzie) Piwa: 88 Skd: Bytom  | Wysany: 23-03-2013, 12:00 | #187
|
| | BARDZO WAŻNE. ZIOMEK STRACIŁ CZARNY APARAT SONY. BYŁ W FUTERALE, JEŚLI KTOŚ Z FORUM ZNALAZŁ TO PROSZĘ O KONTAKT | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzie) Piwa: 741 Skd: ChoRzów  | Wysany: 23-03-2013, 12:10 | #188
|
| | ResQ napisa/a: | ja pierdole , ale error w glowie impreza genialna, Randy i Rudy w uj spoko i pogadane bardzo duzo a Set Randiego rozjebal lacie i mam az skurcze od napierdalania do teraz ale bylo widac pustki w ENE... post jednak robi swoje. |
I tak najlepsze sa powroty | |
| |
Podzikowali: | Dantey |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 23-03-2013, 12:12 | #189
|
| | Ricken napisa/a: | | ResQ napisa/a: | ja pierdole , ale error w glowie impreza genialna, Randy i Rudy w uj spoko i pogadane bardzo duzo a Set Randiego rozjebal lacie i mam az skurcze od napierdalania do teraz ale bylo widac pustki w ENE... post jednak robi swoje. |
I tak najlepsze sa powroty |
ikkk... ikkk... co mówił..ikkk..eś? hahaha jebac czkawke az do domu nie trzymalo | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 10 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 390 (0,07/dzie) Piwa: 166 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 23-03-2013, 12:21 | #190
|
| To była impreza Set ran-d niszczący totalnie. Zagrał o wiele dłużej niż każde gwiazdy grające na KoH. Były epickie momenty, Kings of the Underground, Sit Down moment przy sorrow, Renegade rzucający się na ludzi, i wiele innych.. Część z nich udało mi się zarejestrować więc zapraszam później do działu Filmy z imprez Tych co nie było, niech żałują | |
| |
Podzikowali: | Artiks, wolfen88 |
| |