Przesuniêty przez: ROoZi 24-01-2010, 22:16 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 14 Lis 2009 Wiek: 38 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 18 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 13-01-2010, 15:56 | #41
|
| | Kayem napisa³/a: | | Jestem trochÄ™ smutno o tym wszystkim że piszecie. Jak ktoÅ› już powiedziaÅ‚, mieszkam w Polsce i dla mnie to zaszczyt grać w piekny klubach i dla wspaniaÅ‚ych ludzi. OczywiÅ›cie jest to Å‚atwiejsze, szybsze i taÅ„sze dla organizatorów do mnie zadzwonić i zapytać mnie grać dla ich imprezie. Nie jestem superstar dj, nie biorÄ™ tysiÄ™cy zÅ‚otych dla grać, gram tylko dlatego, że kocham muzykÄ™ i ludzi .... ChcÄ™ grać nawet za darmo. Nie rozumiem, dlaczego jesteÅ› tak wÅ›ciekÅ‚y na ten temat, jestem jak DJ Driver, Enigmato Radial Players etc ... Mam też stworzyÅ‚ kilka utworów, wiÄ™c myÅ›lÄ™, że dobrze jest, jeÅ›li gram w niektórych klubach. Ale jeÅ›li nie jestescie szczesliwi, że gram, proszÄ™ zwrócić siÄ™ do organizatorów, aby nie nazywać mnie wiÄ™cej, ale nie badzcie tak niegrzeczna ze mnÄ…. DziÄ™kujÄ™. |
Olej te opinie bo, niektorym to nawet mało by było jakby grało poł line up z najwiekszych swiatowych hs imprez przyzwyczaili sie do nie wiadomo czego i teraz nie ktorzy oczekują naprawdę gruszek na wierzbie
Tak jak Enigmato napisał polska scena klubowa rosnie w siłe i muzycznie i zarowno technicznie nie odbiega od djow z innych krajów.
Nie wiem co inni sadza i myślą ale ja sie cieszę, że mieszkasz w naszym kraju i im częściej będziesz grał tym lepiej
Do zobaczenia Spider Club
Dobrej imprezki w Energy życze | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2009 Posty: 27 (0/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 13-01-2010, 16:55 | #42
|
| Dziekuje ci bardzo za twoje slowe a dzieki wszystkim za wyjasnienie tego tematu. Rozumiem o co chodzicie.
A w ogole, szczerze wole sluchac i tanczyc kiedy Driver, ResQ, Enigmato, Radial Players, Skydriver, SchizeQ lub innych Polski dj graja bo ich muzyka jest na pewno mniej nudne i bardziej interesujÄ…ce niz inne superstar djs.
Do zobaczenia w Spider Club i/lub Energy (kto tam bedzie) | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Chorzów  | Wys³any: 13-01-2010, 17:26 | #43
|
| Ale się zaczęło. Ja ogólnie jeżdżę mało na HS imprezki ale to kwestia zmiany gustu muzycznego ale i tak zawsze sram na to kto gra. Ważne by dobrze się pobawić. Wymyślanie o tym czy gdzieś jadę czy nie jest tylko wtedy jak mam doliczyć spore koszty dojazdu by usłyszeć kogoś kto np zagra niebawem bliżej mnie Ale to że 3/4 społeczeństwa niestety jeździ dla nazwisk to na to nic nie poradzimy.
Dlatego tutaj nie zjawie się choć miałem zamiary w końcu wybrać się do tego niby najlepszego klubu w Polsce | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Legolek 13-01-2010, 17:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 13-01-2010, 17:30 | #44
|
| | dobra, nikogo nie interesuje kto jeździ dla gwiazd, a kto nie więc nie wiem po co ta produkcja. | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 438 (0,06/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Rudawa  | Wys³any: 13-01-2010, 20:19 | #45
|
| ale sie OT zrobil
Ja powiem tak - fakt , Kayem wielka gwiazdu nie jest ale dla mnie to nie jest wazne . Jest w eng HS to jade bo mam blisko , bez wzgledu na to kto gra Ale Energy ma to do siebie ze tak jak piszecie ludzie jezdza "dla nazwiska" ( a trzeba brac pod uwage jacy ludzie tam bywaja ) wiec moim zdaniem szalu nie bedzie a moze szkoda bo czasem polacy grali duzo lepiej niz mega gwiazdy z NL
tak ze Kayem - przyjedziesz ,zobaczys ja tez chetnie poslucham jak graszz bo niegdy nie slyszalem
Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzieñ) Piwa: 228 Sk±d: Ruda Slaska  | Wys³any: 13-01-2010, 20:22 | #46
|
| ja jakbym pojechał to w ogóle, żeby klub zobaczyć, no ale bus raczej się przy takim nastawieniu nie skołuje a zawsze chciałem zobaczyć ten klub
chyba jedyny klub oprócz Tuby gdzie grają hardy kaj nie byłem | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzieñ) Piwa: 37 Sk±d: Tychy  | Wys³any: 13-01-2010, 21:55 | #47
|
| Ja bym się wybrał gdybym tylko miał bliżej E2000 a tak to dupa bo praktycznie żadnej możliwości dojazdu | _________________

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 14-01-2010, 01:59 | #48
|
| Jeśli chodzi o mnie to jak bym miał bliżej niż 500 km do E2K to byłybym na każdym KOH-u czy tam MOH-u w Mega. Niestety musimy wybierać te rzeczy, które nas najbardziej interesują, a to czy gra jakaś gwiazda czy nie to sprawa drugorzędna , tymbardziej, że skład PL nie raz udowodnił ,że potrafi zgrać na światowym poziomie i często lepiej niż ekipa z NL.
| graph napisa³/a: | | Ja bym siÄ™ wybraÅ‚ gdybym tylko miaÅ‚ bliżej E2000 a tak to dupa bo praktycznie żadnej możliwoÅ›ci dojazdu |
Wiem, że to niezbyt interesująca opcja dojazdu, ale zawsze jeszcze pozostaje pociąg. | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 14-01-2010, 08:15 | #49
|
| | vulcan napisa³/a: | | graph napisa³/a: | | Ja bym siÄ™ wybraÅ‚ gdybym tylko miaÅ‚ bliżej E2000 a tak to dupa bo praktycznie żadnej możliwoÅ›ci dojazdu |
Wiem, że to niezbyt interesująca opcja dojazdu, ale zawsze jeszcze pozostaje pociąg. |
no wlasnie pol biedy jak by sie tak latwo dalo jak do Mega, gdzie pociag a potem 15min na nogach i juz sie jest... do E2K po pociagu trzeba ladny hektar po ciemnku zapieprzac - a w zime to jakos tak nie bardzo | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 14-01-2010, 09:51 | #50
|
| Zależy gdzie się wysiądzie z tego pociągu Jeśli stacje przed Energy to idzie sie max 10 min Jeśli stacje po, to faktycznie 15 Zresztą nie ma źle, jechałem nie raz | |
| |
 | |
| |