Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 01, 2000, 2010, 22, energy, hardstyle, kings, of, przytkowice

Przesuniêty przez: ROoZi
24-01-2010, 22:16
22.01.2010 - KINGS OF HARDSTYLE Energy 2000 Przytkowice
Autor Wiadomo¶æ
alyaz 
Hardstyle4Live

Informacje
Do³±czy³: 14 Lis 2009
Piwa: 18
Sk±d: Sosnowiec

Wys³any: 13-01-2010, 15:56    #41

Kayem napisa³/a:
Jestem trochę smutno o tym wszystkim że piszecie. Jak ktoś już powiedział, mieszkam w Polsce i dla mnie to zaszczyt grać w piekny klubach i dla wspaniałych ludzi. Oczywiście jest to łatwiejsze, szybsze i tańsze dla organizatorów do mnie zadzwonić i zapytać mnie grać dla ich imprezie. Nie jestem superstar dj, nie biorę tysięcy złotych dla grać, gram tylko dlatego, że kocham muzykę i ludzi .... Chcę grać nawet za darmo. Nie rozumiem, dlaczego jesteś tak wściekły na ten temat, jestem jak DJ Driver, Enigmato Radial Players etc ... Mam też stworzył kilka utworów, więc myślę, że dobrze jest, jeśli gram w niektórych klubach. Ale jeśli nie jestescie szczesliwi, że gram, proszę zwrócić się do organizatorów, aby nie nazywać mnie więcej, ale nie badzcie tak niegrzeczna ze mną. Dziękuję.

Olej te opinie bo, niektorym to nawet mało by było jakby grało poł line up z najwiekszych swiatowych hs imprez O_O przyzwyczaili sie do nie wiadomo czego i teraz nie ktorzy oczekują naprawdę gruszek na wierzbie :wht:

Tak jak Enigmato napisał polska scena klubowa rosnie w siłe i muzycznie i zarowno technicznie nie odbiega od djow z innych krajów.

Nie wiem co inni sadza i myślą ale ja sie cieszę, że mieszkasz w naszym kraju i im częściej będziesz grał tym lepiej ;D

Do zobaczenia Spider Club :)

Dobrej imprezki w Energy życze ;D

Kayem 

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2009
Piwa: 2
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 13-01-2010, 16:55    #42

Dziekuje ci bardzo za twoje slowe a dzieki wszystkim za wyjasnienie tego tematu. Rozumiem o co chodzicie.

A w ogole, szczerze wole sluchac i tanczyc kiedy Driver, ResQ, Enigmato, Radial Players, Skydriver, SchizeQ lub innych Polski dj graja bo ich muzyka jest na pewno mniej nudne i bardziej interesujÄ…ce niz inne superstar djs. :)

Do zobaczenia w Spider Club i/lub Energy (kto tam bedzie) :)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Do³±czy³: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Sk±d: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 13-01-2010, 17:26    #43

Ale się zaczęło. Ja ogólnie jeżdżę mało na HS imprezki ale to kwestia zmiany gustu muzycznego ale i tak zawsze sram na to kto gra. Ważne by dobrze się pobawić. Wymyślanie o tym czy gdzieś jadę czy nie jest tylko wtedy jak mam doliczyć spore koszty dojazdu by usłyszeć kogoś kto np zagra niebawem bliżej mnie :) Ale to że 3/4 społeczeństwa niestety jeździ dla nazwisk to na to nic nie poradzimy.

Dlatego tutaj nie zjawie się choć miałem zamiary w końcu wybrać się do tego niby najlepszego klubu w Polsce :)
Ostatnio zmieniony przez Legolek 13-01-2010, 17:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 13-01-2010, 17:30    #44

dobra, nikogo nie interesuje kto jeździ dla gwiazd, a kto nie więc nie wiem po co ta produkcja.

Szakall69 
a3-club.net

Informacje
Do³±czy³: 03 Pa¼ 2007
Piwa: 24
Sk±d: Rudawa

Wys³any: 13-01-2010, 20:19    #45

ale sie OT zrobil :P

Ja powiem tak - fakt , Kayem wielka gwiazdu nie jest ale dla mnie to nie jest wazne . Jest w eng HS to jade bo mam blisko , bez wzgledu na to kto gra :) Ale Energy ma to do siebie ze tak jak piszecie ludzie jezdza "dla nazwiska" ( a trzeba brac pod uwage jacy ludzie tam bywaja :P ) wiec moim zdaniem szalu nie bedzie :) a moze szkoda bo czasem polacy grali duzo lepiej niz mega gwiazdy z NL :P

tak ze Kayem - przyjedziesz ,zobaczys :) ja tez chetnie poslucham jak graszz bo niegdy nie slyszalem :)

Pozdrawiam

remik09 

Informacje
Do³±czy³: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Sk±d: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-01-2010, 20:22    #46

ja jakbym pojechał to w ogóle, żeby klub zobaczyć, no ale bus raczej się przy takim nastawieniu nie skołuje ;) a zawsze chciałem zobaczyć ten klub

chyba jedyny klub oprócz Tuby gdzie grają hardy kaj nie byłem

graph 

Informacje
Do³±czy³: 05 Lip 2009
Piwa: 37
Sk±d: Tychy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 13-01-2010, 21:55    #47

Ja bym się wybrał gdybym tylko miał bliżej E2000 a tak to dupa bo praktycznie żadnej możliwości dojazdu :|

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą...

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-01-2010, 01:59    #48

Jeśli chodzi o mnie to jak bym miał bliżej niż 500 km do E2K to byłybym na każdym KOH-u czy tam MOH-u w Mega.
Niestety musimy wybierać te rzeczy, które nas najbardziej interesują, a to czy gra jakaś gwiazda czy nie to sprawa drugorzędna , tymbardziej, że skład PL nie raz udowodnił ,że potrafi zgrać na światowym poziomie i często lepiej niż ekipa z NL.

graph napisa³/a:
Ja bym się wybrał gdybym tylko miał bliżej E2000 a tak to dupa bo praktycznie żadnej możliwości dojazdu

Wiem, że to niezbyt interesująca opcja dojazdu, ale zawsze jeszcze pozostaje pociąg. :rotfl:

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 14-01-2010, 08:15    #49

vulcan napisa³/a:
graph napisa³/a:
Ja bym się wybrał gdybym tylko miał bliżej E2000 a tak to dupa bo praktycznie żadnej możliwości dojazdu

Wiem, że to niezbyt interesująca opcja dojazdu, ale zawsze jeszcze pozostaje pociąg. :rotfl:

no wlasnie pol biedy jak by sie tak latwo dalo jak do Mega, gdzie pociag a potem 15min na nogach i juz sie jest... do E2K po pociagu trzeba ladny hektar po ciemnku zapieprzac - a w zime to jakos tak nie bardzo :P

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 14-01-2010, 09:51    #50

Zależy gdzie się wysiądzie z tego pociągu :) Jeśli stacje przed Energy to idzie sie max 10 min :) Jeśli stacje po, to faktycznie 15 :) Zresztą nie ma źle, jechałem nie raz :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 4621
Odpowiedzi: 62
Odwiedzin z google: 1378
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: