1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
A jak dla mnie to ten trailer jajec nie urywa. W 2012 o wiele bardziej mi siÄ podobaĹ. No, ale impreza i tak nic wspĂłlnego z trailerem nie ma, wiÄc jeszcze nic nie jest przesÄ dzone.
W zeszĹym roku zaliczyĹem ten event na totalnym spontanie. JuĹź dawno temu sobie powiedziaĹem, Ĺźe nie pojadÄ na Qlimax bo poziom muzyczny nie speĹnia mych oczekiwaĹ. JednakĹźe klimat i atmosfera byĹa tak zajebista, Ĺźe postanowiĹem zaliczyÄ to wydarzenie przynajmniej raz jeszcze dla samego porĂłwnania. Jak dobrze pĂłjdzie to wĹaĹnie w tym roku siÄ tam znĂłw pojawiÄ.
1.51 --> THIS IS HOW WE DO, THIS IS HOW WE DO IT!!!!
WyjebaĹem offtop, ale musiaĹem. Jak oglÄ dam stare dvd i EHC to aĹź ciĹnie siÄ na usta, Ĺźeby to powrĂłciĹo. KaĹźdy set zagrany obecnie z EHC jest dzisiaj wysoko w rankingach.
trailer caĹkiem przyzwoity ciekawe jaki bÄdzie line up a co do hymnĂłw to ludzie mĂłwiÄ Ĺźe atmozfears bo byĹ pokazany w trailerze ale po tym wejĹciu od 0:57 wydaje mi siÄ Ĺźe to b-front bo on czÄsto tego uĹźywa
Zobaczylem teraz trailer i mam ciarki wiec to znak haha
A tak idac tropem przypuszczen kto kiedy po co czemu i co... Atmozfears jest na fali od zeszlego roku jest duze prawdopodobienstwo ze to bedzie on.Bo jakos nie widze nikogo innego jego pokroju bo kto jakis max enforcer albo wildstylez ? To by troche przegiecie bylo.Chociaz po zeszlorocznej edycji to ja juz nie mam pojecia czego sie spodziewac.Rawu pewnie 2h badz 3 bo pewnie nie bedzie tak jak rok temu z HC.Pewnie q dance znowu cos wymysli i wszystkie teorie chuj strzeli Ale dla mnie pewne punkty w LU to Atmozfears i Adaro
Jak juĹź tak obstawiamy, to teĹź dodam od siebie 3 grosze. Po samym trailerze nie jestem w stanie okreĹliÄ, kto w tym roku odpowiada za hymn, ale gdybym miaĹ juĹź strzelaÄ to w A*S*Y*S'a a od 2011/2012 chciaĹbym, Ĺźeby B-Front byĹ wykonawcÄ hymnu. Teraz chciaĹbym, aby byĹ wspĂłĹodpowiedzialny razem z Frontlinerem. Co do Line-up'u, moje pewniaki to: Ruffian i Technoboy MyĹlÄ, Ĺźe Q-Dance do line-up'u doĹÄ czy jakiĹ debiutujÄ cy na tej imprezie raw-act (np. Digital Punk, E-Force lub Radical Redemption) a co do reszty, to ciÄĹźko jest mi okreĹliÄ, bo Q-Dance potrafi zaskoczyÄ
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)