Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 21.07.2012, cast, catastrophe, dominator, e3, eersel, festival, hardcore, of, strand, the

Przesunity przez: ROoZi
22-07-2012, 13:24
21.07.2012 - Dominator The Hardcore Festival, CAST OF CATASTROPHE E3 Strand, Eersel
Autor Wiadomo
foxy123 

Informacje
Doczya: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Skd: Bielsko-Biała

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 22-07-2012, 19:21    #131

RokiCor napisa/a:
PS. Ci skoczkowie na moto nad sceną RAW HS, to ekipa z Red Bull X-Fighters ???

tak :)

powiem tylko to co już wszyscy slyszeli milion razy ale I:gor moim mistrzem!! xD więcej jak sie wyspie :D

Podzikowali:Kitana
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 22-07-2012, 22:30    #132

Mózg rozjebany impreza życia <3 :hihi:

Więcej opowieści niebawem :sugoi:

Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Doczy: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Skd: Kraków

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-07-2012, 12:06    #133

No u mnie z poczatku zero checi na ta bibe, wogole mi sie z lozka nie chcialo podnosic xD Ale po wyjezdzie z domu bylo coraz lepiej ;) Podroz strasznie szybko i gladko zleciala, nawet nie mielismy za duzo wodki i moze przez to bylismy w miare wypoczeci jak dojechalismy xD Na wejsciu jakies laski na koniach ktore sie darly co 30 sekund to samo: Do You Want Some Hardcore? ... nie kurwa :D Przyjechalismy na Hardstyle XD Co troche wkurzajace to to ze dopiero jakos o 12 zaczeli wpuszczac do srodka wiec juz godzinka w plecy ;P Rozlozenie scen takie samo jak rok temu nie liczac przeniesienia HKV ktore dalej zagluszalo sie z HS Stage i na odwrot co jest dla mnie troche pojebane, tyle miejsca jest to musza wdupic HS i Terror obok siebie, dziwne ze Ci ludzie sie tam nie chca pozabijac xD Moze w przyszlym roku sie to zmieni, zamienili tez miejscami Early z International (albo rok temu HC Italia) co moim zdaniem bylo in + bo w tamtym roku na Early bylem moze kilka sekund a teraz o wiele dluzej bo co chwile sie kolo niej przechodzilo ;) Za to International nawet nie widzialem xP Co do samych setow to z poczatku pierwsze co to Outcast i Miss K8 ktora moim zdaniem rozjebala, od samego poczatku na pelnej ... ! Nie spodziewalem sie ze zagra takiego mocnego seta, No More Jokes :sugoi: Pozniej do 16 nie bylo co robic, nikt ciekawy nie gral wiec wpadlismy na chwile na Noisekicka ale bylo za ciasno ;P Hayer mnie wyciagnal na Lenny'ego Dee chociaz srednio mi sie widzialo ale nie zaluje, gosc jest naprawde pojebem totalnym xD Zaczal od Early Terrorow i coraz mocniej , takie jakies pojebane tracki gral ze ja prd :D Dopiero o 16 jak weszli Negative Audio ktorzy po ostatnim MoH'u byli dla mnie jednym z wyczekiwanych setow zagrali to na co liczylem ;) Piekny secik :] Pozniej znowu troche Early gdzie spotkalismy Ufa :D Pozniej poszlismy na karuzele ale bylo 15min do setu Partyraisera z Day Mar na ktorego najbardziej czekalem :D Na D1 w tym roku rozjebal swoim setem i liczylem na taki sam wpierdol tutaj i sie nie przeliczylem ;) Pierw wprowadzenie Day-Mar na scene jak jakas krolowa, goscie ze zniczami itd itp ;P Pozniej grupka pojebanych holendrow przy ktorych stalismy tanczacych pogo xD Nie dosc ze scisk taki ze ledwo sie dalo oddychac to ci jeszcze taka szope odpierdalali :D Jedyne czego mi zabraklo w tym secie to On A Mission... No ale ;) Zostalismy na mainie bo dalej wchodzil Noize, jakos nie mialem juz sil na jego seta ale muzycznie meeega :D Remix Nobody Likes ktory uwielbiam i Push It na zywo... :heart: Oczywiscie jego zachowanie podczas setow mnie zawsze bedzie rozwalalo :D Pojebany czlowiek xD Pozniej szybko pobieglismy oczywiscie na I:gor'a , jakos nie podchodzily mi break'i w tym momencie i dopiero na koniec seta sie cosik rozruszalem ale zagral zajebiscie ;) Fajnie widziec tylu ludzi hakkujacych do naszego artysty heh ;P Szczegolnie Foxy :D Myslalem ze buty zgubisz wtedy haha :hakke: :kiss: Fajnie bylo tez spotkac parke polakow z Kielc z koszulkami "I:gor - Psycho Dad" , pozniej rozmowa z Igorkiem i sesja foto xP Jedyny minus jego seta to to ze ominalem Unexista i Satronice ktorzy podobno zajebistego Live'a zagrali :] Potem skoczylismy na Neophyte'a z Playah'em , sluchalem seta urywkami bo wtedy polowa poszla na karuzele (ktora obslugiwali polacy :D ) , akurat jak zesmy schodzili z seta polecialo Adrenaline ;P I powrot na Outcast na ktorym wchodzili TSS ktorzy w koncu nie nakladali mi sie z nikim innym i moglem w spokoju ich posluchac i to byla najlepsza decyzja tego dnia, FRENCHE!!!!!! :heart: :heart: :heart: Offsick :heart: :heart: :heart: Po ich secie wchodzil Tieum ktorego nigdy na zywo nie slyszalem i nie spodziewalem sie ze ten gosc potrafi tak rozjebac, zroznicowanie w secie takie ze ja prd! Nie bylo ani momentu przerwy, mimo iz to byla koncowka imprezy to bawilem sie wtedy najlepiej :D Na zakonczenie SRB - Rolling Deep :sugoi: I tak zostalismy z Ufem i Carollcia do konca Outcast'u czyli do 22:30 a potem szybki bieg na End Show ktory byl magiczny, klimat klimat i jeszcze raz klimat ! Piekne fajerwerki oraz lasery ktore byly bardzo dobrze zgrane z muzyka. Tracki moze nie byly jakies miazdzace ale caly show ... Lepiej duuzo lepiej niz rok temu! Kilka razy mialem ciary na calym ciele :] Gdy sie juz wszystko skonczylo to chcialem wiecej i wiecej, wogole nie mialem ochoty opuszczac Domi ;D Duzy minus dla busistow ktorzy nie mogli sie okreslic gdzie sa i nie dalo sie do nich dodzwonic, chyba 2 godziny lazilismy w kolko, zmeczeni i przemarznieci. Z Eersel wyjechalismy dopiero jakos kolo 2 przez co mielismy opoznienie jakies 2 - 3 godziny. Powrot przebiegl w miare bez problemowo jedynie w 2 busie dzialy sie dziwne rzeczy xD Kierowca mial juz dosc i stanal na poboczu i powiedzial ze dalej z nimi nie jedzie hahahah xD Ale w koncu rzuszylismy i tak juz do samych Katowic. Ogolnie impreza muzycznie przebila wszystko na czym bylem, dopoki beda robic Dominatora to bede na kazdej edycji :D Moim zdaniem ta edycja byla lepsza od poprzedniej, wiecej sie dzialo i wszystko bylo lepsze. Dziekuje ekipie z naszego busa , najlepszy sklad z jakim kiedykolwiek jechalem ;) Rozpisalem sie troche ale to tak jakos samo wyszlo xD Do nastepnej :* :D
15.12.2012 - Thunderdome

Podzikowali:foxy123, flahu, AgaciA, Łosiu
foxy123 

Informacje
Doczya: 12 Lip 2010
Piwa: 202
Skd: Bielsko-Biała

Wysany: 23-07-2012, 13:06    #134

napisalam cala litanie i sie skasowala, wiec bedzie krocej :( droga w porzadku oprocz mojej korby z pilnowaniem kierowcy zeby nie zasnal i ciągle zerkanie w lusterko na jego oko xD ogolnie troche niemrawy byl, nic sie nie odzywal, po wyjezdzie w drugim busie chyba skonczylby w zakladzie zamknietym. no ale przynajmniej nie marudzil na muzyke xD jak juz dotarlismy na miejsce spotkalismy reszte Polakow, poszlismy w kierunku bramek i stardarowo się pogubilismy xD nie pamietam do konca mojej wycieczki po scenach ale w pewnym momencie znalazlysmy w koncu z Rokusią Agacie i tak juz zostalo :P latalysmy wszedzie po trochu oprocz international i hs :) muzycznie nic mnie nie zawiodlo, moze to tez przez alko ale bawilam sie wyjatkowo do wszystkiego xD z ciekawszych aspektow imprezy to wlasnie wejscie day mar chyba na koniu :D i pokazy motocrossowe z red bull x-fighters ogladane przypadkowo z gorki :) na koniec imprezy gral Tieum do ktorego niestety nie mialam humoru sie bawic ale to co gral rylo beret :D pozniej pognalismy na endshow, na ktorym pozytywne zaskoczenie bo obylo sie bez pitu pitu, ciary lecialy, w polaczeniu z fajerwerkami i laserkami to juz calkiem byl szal :D sety imprezy to dla mnie I:gor (ja juz Kitus wspomnial, prawie zgubilam buty xD ) i Lenny Dee, staruszek daje rade :D pozniej poszukiwanie busa, poniewaz kierowca chyba sam do konca nie byl pewny co mowi... w konsekwencji dotarlam do mojej mieścinki krotko po 18 :P bardzo wszystkim dziekuje za impreze i dla najlepszej ekipy z busa :* :*:*

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-07-2012, 16:57    #135

I co by tu napisać? Wszystko chyba już zostało napisane.

Jak dla mnie ta edycja lepsza od zeszłorocznej. Muzycznie bardziej w moje gusta oraz wydaje mi się, że nagłośnienie bardziej dawało rady, co będzie widać po filmikach, na których jest straszna jakość dźwięku :P

Set imprezy? Naprawdę ciężko powiedzieć. Po Lennym Dee spodziewałem się Early (jak to na scenie Early xd ) a dziadek po raz kolejny udowodnił, że jest zdrowo pojebany :D Negative Audio - dobry live, ale mimo wszystko minimalnie lżej niż na marcowym MoH'u. I:Gor to klasa sama w sobie _0_ Oraz końcówka imprezy - set Tieum. dobry rozpierdol na sam koniec, ale niestety musiałem wyjść z namiotu wcześniej, by spokojnie dojść na main. I zapomniał bym zapropsować Miss K8, piękny rozpierdol na sam start :D ... poza tym śliczna jest ;DD

Na main'ie spędziłem łącznie dwa sety, reszta była nieciekawa dla mnie. Set Partyraisera z Day-Marka dobry, ale chyba spodziewałem się czegoś więcej po tym secie. Oraz live NS - dla mnie oni są już maxymalnie ograni, za dużo razy ich już słyszałem i zostałem tylko z tego powodu, że Kitana się uparł żeby zostać, a nie chciało mi się później samemu latać i szukać ludzi...

O powrocie, a szczególnie szukaniu busa w lesie o 1 w nocy lepiej nie będę się wypowiadał :puppyeyes:

Sam wyjazd przebiegał tym razem dość spokojnie, po prostu nie było z kim pić, prawie same kobiety ;DD Za to w drugim busie było bardziej 'wesoło' xd Chociaż może to i dobrze, na imprezę szło się bez kaca i w miarę wypoczętym. Chociaż od pierdolenia 4 kobiet na raz po jakimś czasie zaczął mnie już łeb napierdalać ;DD :puppyeyes:

Podzikowali:vulcan, netya, Kitana
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-07-2012, 17:27    #136

Nie pamiętam już kiedy tak zabalowaliśmy :D
Trasa tym razem się dłużyła w sumie prawie 14 godzin.
Za to ekipa busowa nie do podrobienia. :D
W Świebodzinie dołączył do nas Dżudżu z 5 flaszkami cytrynówki własnej roboty - coś pięknego.
W Świecku została już tylko jedna :hihi:
Po dojechaniu na miejsce wszystko gładko poszło chociaż na wejściu był mega tłok i chyba dość późno zaczęli wpuszczać bo weszliśmy dopiero 12:15.
Organizacyjnie wszystko bez większych zastrzeżeń miejscami było mega błoto, ale dało się wytrzymać. Na początek zwiedzanie całego terenu (super miejscówka) i zakupy no a potem się zaczęło :D

Po raz kolejny się okazuje, że nie ma co planować latania po scenach bo i tak wszystko wychodzi nieco inaczej.
W sumie to nie dotarliśmy na Lowrollera i Negative Audio, mimo wszystko trudno nie raz było wybierać.
Wizualnie chyba najbardziej odjebana scena po za mainem to był Hardstyle zmontowana w koncepcji budynku Motelu.
Wszystkie sceny na wysokim poziomie po względem nagłośnienia może po za HKV gdzie moim zdaniem było naprawdę cienko.
Ceny standard 1 token w przeliczeniu na PLN = ok 11zł.
Żarcie i napoje oferta niemal taka sama jak w zeszłym roku na D1.

Ludzie zajebiści klimat chyba nie do powtórzenia na innych eventach no może ew na TD.

Muzycznie :

Set imprezy na którego trafiliśmy przypadkowo i niespodziewanie Lenny Dee _O_ co tam się działo _O_
Oddam nerkę za tracklistę :hihi:

Na ogromny plus występy: Unexist vs. Satronica, Nekrologik Live, Kristof, Re-Style i DJ Thera,
Na minus: DaY-mar vs. Partyraiser - spodziewałem się czegoś lepszego po tym secie. Raczej granie w duecie nie wyszło im na dobre.

Endshow mimo, że było mniejsze jak na D1 to chyba jednak bardziej mi się podobało.
Po imprezie tradycyjny burdel z wyjazdem z parkingów. Na drugi rok proponuję zrobić grilla na parkingu 2h afterek i wtedy jechać i będzie bez żadnych stresów :D
Powrót poszedł gładko i szybko nie obyło się bez małego aftera. Zakończonego pod mostem dworcowym w Poznaniu :D

Generalnie całość przebiła nasz zeszłoroczny wypad na D1. _O_

Wyjebka 1000 %

Podzikowali:netya
-=UFO=- 

Informacje
Doczy: 19 Pa 2009
Piwa: 223
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 23-07-2012, 18:23    #137

Ja trochę obawiałem się o transport z eidhoven na dominator no ale bez polioctanie na dworcu byli podstawieni ludzie w odblaskowych wdziankach którzy kierowali wszystkich na miejsce odjazdu , w obie strony busy kursowało co chwile a służba pilnowała by nie było dużego ścisku także organizacja tu spisała się na medal

Na miejscu trochę po 12 no i niestety nie odnalazłem się z ekipom co potem okazało się i tak bardzo trudne bo esy strasznie powoli dochodziły a na nr z nl w ogolę nie mogłem dzwonić :/ zabawne ze podczas szukania ekipy zaczepił mnie typka który gadał coś o ektazie i koce to próbuje się z nim dogadać po ile co ma a on chciał kopic :ehh: no i podczas tego dogadywania okazało się że to pierwszy polak którego spotkałem mieszka przeszło 18 lat poza granico
Po zwiedzeniu wszystkich scen ograniczeniem się do dwóch 16MM i OUTCAST która tego dnia bardziej mi siadła , sety imprezy THE DJ PRODUCER i I:GOR _O_
co do samego szoł to chany jestem jakiś inny bo się zawiodłem wole dobra muzę niż lasery i fajerwerki a muzycznie jak dla mnie była kicha prawie cały czas stałem i się nudziłem żałuje że pozostałe sceny nie były czynne do samego końca

ps
JA CHCĘ JESZCZE RAZ !!!!!!!!!!! :peace:

KristoF 

Informacje
Doczy: 21 Gru 2009
Piwa: 153
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-07-2012, 19:12    #138

Z tego co napisaliście najbardziej ciekawi mnie co się działo w tym busie co się zatrzymał w pewnym momencie w drodze powrotnej xD

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 23-07-2012, 19:16    #139

Z tego co wiem rzyganie przez okno jeszcze przed wyjazdem ze Śląska i objebanie kurtki kierowcy gumą gumą do żucia...

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Doczya: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 23-07-2012, 21:21    #140

-=UFO=- napisa/a:
żałuje że pozostałe sceny nie były czynne do samego końca

Na HK Violence Drokz napierdzielał do samego konca, a nawet po jeszcze było słychac :P

A co do imprezy to w sumie wszystko juz zostało napisane :D Było pięknie, ale jak dla Mnie osobiscie nie przebiło poprzednich edycji na ktorych byłam i jakiś mały niedosytn jest:P Ale mimo tego nie żałuje ze sie znów zjawiłam bo Dominator zawsze będzie Moim NAJLEPSZYM eventem <3 :D

Leeny Dee Mnie pozamitał totalnie:D Noisekick jak zwykle zresztą tez<3 nie zawiodłam sie:D I:Gor pokazał klase ! jeden z lepszych setów :D Wejscie Day Mar konkretne ! co to wspolnego setu jakos nie przypadł Mi do gustu i sie szybko zwinełam:P I to było w sumie tyle co spędziłam na Mainie, potem to juz tylko przeleotem procz zakonczenia, chodz wolałabym byc w tym czasie gdzies indziej ale pewnie potem bym juz nikogo nie odnalazła;/ ;D Muzyznie ogolnie było dobrze w ujj :D ale przed 21 juz był dramat i 0 sił, takze do 22 odpoczynek pod drzewkiem na plazy:D

Klimat jak zwykle piękny<3 ludzie zajebisci <3 :D organizjacja tak jak zwykle na plus:) no i karuzelaaaaaaaaaaaaa <3<3 ogien z dupy i widok na cały Dominator z góry bezcenny<3 :D

Dzięki wszystkim za imprezke i Najjjj ekipie busikowej ;** :D :D:D
Ostatnio zmieniony przez AgaciA 23-07-2012, 21:22, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 8440
Odpowiedzi: 147
Odwiedzin z google: 1713
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: