| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 292 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 25 Lis 2007 Posty: 30 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 23-06-2008, 14:53 | #22
|
| | ja powiem tak.... uciekam nastepnym, razem przed kazdym zdjeciem... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 12 Maj 2008 Wiek: 36 Posty: 221 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: RĹl Halemba  | Wysłany: 23-06-2008, 14:56 | #23
|
| | Chuda napisał/a: | | ja powiem tak.... uciekam nastepnym, razem przed kazdym zdjeciem... |
NIE bo potem nie bd miaĹ sie z czego poĹmiaÄ (za mĹodu trzeba korzystaÄ z Ĺźycia ) | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Lis 2007 Posty: 30 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 23-06-2008, 15:01 | #24
|
| heheh tez fakt | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 23-06-2008, 15:20 | #25
|
| mam nadzieje, Ĺźe to tylko zĹudzenie i ciemnoĹÄ, Ĺźe wyglÄ
da jakby 80% ludzi od Was byĹa na dropsach, bo jeĹli to nie zĹudzenie, to moja opinia o Was jako najwiÄkszych maniakach HS'u by siÄ zmieniĹa niestety | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 23-06-2008, 15:36 | #26
|
| moglby ktos wrzucic foty od motylka i evveliny na inny serw? bo cos mi sciagac niechce ztych;/ moze byc rapid:) z gory dzieki!!!
koko123, niemysle by to miejsce bylo na takie dyskusje .zreszta kazdego osobista sprawa co robi a czy bierze czy nie ale sie zawsze bawi i jest w porzadku osoba to chyba najwazniejsze.? moim zdaniem. btw na fotach roznie ludzie wychodza niekoniecznie wcale cos biorac.wiem cos o tym po swoich zdjeciach . wiec bezsensu po tym oceniac:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 23-06-2008, 15:39 | #27
|
| | koko123 napisał/a: | mam nadzieje, Ĺźe to tylko zĹudzenie i ciemnoĹÄ, Ĺźe wyglÄ
da jakby 80% ludzi od Was byĹa na dropsach, bo jeĹli to nie zĹudzenie, to moja opinia o Was jako najwiÄkszych maniakach HS'u by siÄ zmieniĹa niestety |
wiesz mi, kiedyĹ miaĹem podobne zdanie do twojego, ale po jednej imprezie znaczÄ
co sie zmieniĹo | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 23-06-2008, 15:43 | #28
|
| netya dlatego powiedziaĹem o zĹudzeniach, ciemnoĹci itd, nie chce tu rozwijaÄ dyskusji, wiem, Ĺźe to kaĹźdego osobista sprawa i siÄ nie wtrÄ
cam czy ktoĹ je czy nie je piguĹ nie nie, nie dlatego to napisaĹem, dlatego teĹź napisaĹem "moja opinia siÄ zmieni", poniewaĹź uwaĹźam, Ĺźe maniacy nie potrzebujÄ
piguĹ Ĺźeby siÄ bawiÄ, bo na piguĹach nawet najwiÄkszy wiksiarz "czuje" hardstyle, ale to jest tylko moja opinia tylko i wyĹÄ
cznie moja takĹźe spokojnie, nie chce tutaj poruszaÄ jakiĹ rozmĂłw i pouczeĹ nie nie, a co do tego Daron, ja z kolei miaĹem kiedyĹ inne zdanie na ten temat, nie bÄdÄ siÄ tu w ten wÄ
tek zagĹÄbiaĹ, ale powiem tylko tyle, kiedyĹ miaĹem inne zdanie, ktĂłre wyrobiĹo siÄ w to, niepodwaĹźalne i myĹle, Ĺźe juĹź nic nie zmieni mojego toku myĹlenia na tego typu sprawy
i jeszcze apropo wypowiedzi netyi (nigdy nie wiedziaĹem jak to napisaÄ, netji, netya'i ? ale chyba netyi jest najlepsze:D) nie uwaĹźam, Ĺźeby ktoĹ kto potrzebuje piguĹy Ĺźeby sie "zajebi scie" bawic odrazu zostaĹ skreĹlony z bycia "zaje bistym czĹowiekiem", w Ĺźadnym wypadku (odemnie z ekipy chyba ja jestem tylko takim ewenementem i moze 2 ludzi na 20 , a i tak sÄ
zajebistymi goĹci), ale w moim przekonaniu skreĹla go w byciu maniakiem (w prawdziwym tego sĹowa znaczeniu) muzyki )) ale po raz kolejny podkreĹlam, Ĺźe to jest moja opinia (raczej jej nigdy nie zmienie) i ucinamy dyskusje, bo rzeczywiĹcie to nie miejsce na tego typu rozkminy
i tak wogĂłle to nie jestem Ĺźadnym prawilniakiem i rycerzem goĹdy tylko takie mam poprostu zdanie
pokĂłj ludzie pokĂłj | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 23-06-2008, 17:27 | #29
|
| koko123, dobrze odmieniles:P i cieszy mnie to co napisales:) wkoncu i tak kazdy moze miec inne zdanie:D
ponawiam prosbe odnosnie fot motylka i evveliny wrzuccta je na inny serw:P z gory thx:)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Mar 2008 Wiek: 40 Posty: 64 (0,01/dzień) Piwa: 2 Skąd: MikoĹĂłw  | Wysłany: 23-06-2008, 20:19 | #30
|
| czekam na foty hsagi... pewnie szuka serwera, Ĺźeby je wszystkie zmieĹciÄ;) hihi
Koko123 moĹźe sie zraziĹeĹ, ale zapewniam Ĺźe wiÄkszoĹÄ taki a nie inny stan zawdziÄczajÄ
wĂłdce na B4 na rurach lub/i piwku w Ĺrodku... mimo wszystko imprezy hardforum sÄ
zajebiste ze wzglÄdu na atmosfere i w tym wypadku niewaĹźne czy ktoĹ braĹ czy nie, a tymbardziej zmuszaĹ do czegoĹ;P w kaĹźdym towaĹźystwie sie znajdÄ
osoby ktĂłrym lepiej sie bawi na wspomagaczach. tego nie unikniesz...
koniec kropka...;P to topic o fotkach!!! kule ale zarymowaĹem haha | _________________ http://www.twojafura.pl/auta/774/s3ba-audi-a3 http://nasza-klasa.pl/profile/9828764 http://www.fhu-bk.pl/ | |
| |
 | |
| |