Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: beatdestroyers, chorzow, djdriver, hardbase, hardstyle, klub, kocynder, night, overbizz, poland, resq, tstorm

Przesuniêty przez: ROoZi
22-02-2014, 13:12
21.02.2014 - HARDBASE NIGHT Klub Kocynder @ Chorzów
Autor Wiadomo¶æ
Mayer 
Theracords Supporter

Informacje
Do³±czy³: 23 Mar 2011
Piwa: 31
Sk±d: Poland

Wys³any: 22-02-2014, 17:34    #51

SchizeQ napisa³/a:
co sie stało?

Tak w skrócie?
Właścicielowi knajpy nie spodobała się frekwencja i miał nas za pojebów chyba, więc uruchomił ochronę nie do tych celów, do których byli przeznaczeni :P

Kilu 

Informacje
Do³±czy³: 12 Cze 2010
Piwa: 29
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-02-2014, 21:42    #52

No mnie tez chcieli wyjebac ale jak wszyscy ruszyli do ochrony to mnie zostawili. Ale fakt faktem siniak na rece jest... Choc nie wiem dalej o co w tym wszystkim chodzilo

Driver 
HardStyle!

Informacje
Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007
Piwa: 349
Sk±d: Gliwice / Chorzów

Wys³any: 23-02-2014, 13:32    #53

No i pierwsza edycja HARDBASE NIGHT w Chorzowskim Klubie Kocynder za nami, Dziekujemy Wszystkim obecnym za wspolnÄ… zabawÄ™.

PodsumowujÄ…c:

Ze 122 osob deklarujacych swoja obecność na FB pojawiła sie zaledwie połowa ...nie ogarniam po co ktoś dopisuje się do listy obecności skoro i tak wie że go nie będzie ...dla mnie to jest chore ;/ Rozumię że mogło coś komuś wypaść, ale nie że nagle większości coś wypadło. :/
Co do samej imprezy myśle że ja i moi koledzy DJe jesteśmy zadowoleni, ponieważ ci co przyszli bawili się świetnie, dając nam mase pozytwynej energii :) Nadal uważam że klub ma potencjał do oranizacji takich imprez ...ładny wystrój, niesamowite nagłośnienie i miejsce do którego można bez problemów trafić, to najważniejsze czynniki które się na to składają. To oczywiste że kilka szczegółów trzeba będzie jeszcze przegadać ...zwlaszcza temat ochrony (fajnie że szybko reaguja, ale w niektorych przypadkach wystarczylo zdecydowanie małe upomnienie) Mimo wszystko prosimy Was o wyrozumiałość bo była to tzw. impreza testowa, pierwsza tego typu w Klubie Kocynder.

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Driver 24-02-2014, 23:01, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Podziêkowali:Rawness, Kierowca, wolfen88, kamcia
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-02-2014, 23:30    #54

Impreza spoko,choć czuję po niej lekki niedosyt. Muzycznie ok. ale zbyt wiele nie potrafię sobie przypomnieć :/ Chyba za bardzo przesadziłem z alkiem i vóda zryła baniee! ;P Przez to też jakimś trafem straciłem cyfrówkę w klubie ale na szczęście udało się ją odzyskać ^^'

Klub świetny i na plus,że jest tam tak ciemno i mrocznie. Z pewnością odpowiada to naszej muzyce! ;)Nagłośnienie typu (Void Acoustic) jak na taki mały klub po prostu wymiata! Ludzi mało biorąc pod uwagę to ile się przed imprezą deklarowało w listach obecności. Chore to jest,że większość się dopisuje a nie przychodzi :fp: Co prawda to dopiero pierwsza taka edycja,ale miejmy nadzieję,że na kolejnych imprezach znajomi przyciągną swoich znajomych i frekwencja się o wiele polepszy :)

Na imprezie spotkałem też kilku ludzi,którzy mieli kompletne ZERO pojęcia o imprezie/hardach i myśleli,że będą tu grane kawałki jak na Mayday... Jak słyszałem co gada koleś na temat hardów i eventów w NL i jaki to nie jest Mayday piękny to myślałem,że wyjdę po prostu z siebie :fp3: Nic już nie chciałem gadać...

Co do ochrony to w niektórych przypadkach faktycznie zbyt szybko interweniowali i parę osób poleciało w sumie za free :/ Takie sytuacje nie powinny mieć w ogóle miejsca w klubie. Należało by to zmienić.
Jak już kiedyś wspominałem; ceny na barach ogólnie drogie (porównując do innych klubów).
Bogate menu jeżeli chodzi o;
coctaile,szampany,likiery,wina,vódki,przekąski,whiski,drinki,słodkości itp.
Za to niestety bardzo ubogo z wyborem piw co jest dla mnie WIELKIM minusem :|
Było to bardzo odczuwalne tym bardziej,że np. heinekena z początku w ogóle nie mogłem dostać a później jak już był to trzeba było długo na niego czekać,bo się fest pienił. Może jestem wybredny, ale ja za innymi piwami (Guiness,Żywiec) np. nie przepadam,bo mi nie smakują! Jak do tej pory w innych klubach nie spotkałem się z tak małym wyborem piw na barze.

Tutaj podaje menu z piwami i cennikami;

Piwo Lane:
Żywiec 0.3l - 7zł,
Żywiec 0.5l - 7.50zł,
Heineken 0.3l - 8zł.
Heineken 0.5l - 9zł.
Guiness 0.5l - 12zł,

Piwo butelkowe;
Żywiec 0.33l - 8zł,
Żywiec Niskoalkoh. 0.33l - 8zł,
Heineken 0.33l - 9zł,
Desperados 0.4l - 12zł.

Z pewnością przydałyby się jeszcze jakieś piwa chociażby; warka,żubr,lech,tyskie itp. Brakowało tego..

Aha,super wyglądali i prezentowali się ludzie na parkiecie w koszulkach Hardbass - spora ich ilość rzucała się w oczy ;D
To chyba tyle co chciałem od siebie napisać odnośnie całej imprezy.

Dzięki wielkie należą się oczywiście Driverowi za podjęcie się organizacji imprezy w Kocyndrze, oraz reszcie DJ którzy dotarli i zagrali dla nas.
Rafał z niecierpliwością czekamy na info o kolejnej imprezie ;)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 26-02-2014, 02:15, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:kamcia, Kierowca
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3697
Odpowiedzi: 53
Odwiedzin z google: 454
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: