Przesunięty przez: Rafir 21-11-2010, 12:18 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 21-11-2010, 21:26 | #271
|
| | Chemical_girl napisał/a: | | aaaaaa mialam pytac Hayer jak tam drink (czy co to tam bylo) ten z niespodzianka | hahahahah najlepszy fail hayera jaki ostatnio widzialem nie ma to jak wrzucic peta do szklanki a kilka minut pozniej sie tego "napic" | |
| |
 | |
|
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-11-2010, 21:35 | #272
|
| | Chemical_girl napisał/a: | aaaaaa mialam pytac Hayer jak tam drink (czy co to tam bylo) ten z niespodzianka |
Yyyy ... o co chodzi ??
Pumba, za co spust na ryj ??
Fest dobra impreza Po wejĹciu mile siÄ zaskoczyĹem iloĹcia ludzi
Napinanek ani napinaczy Ĺźadnych nie widziaĹem.
Z paleniem byĹo tak, Ĺźe poszedĹem do ochrony zapytaÄ siÄ czy jest jakaĹ palarnia czy trza wyjĹÄ na zew. "A pal gdzie chcesz"
Thriex - nie sĹyszaĹem caĹego seta, ale to co sĹyszaĹem bardzo mi siÄ spodobaĹo
LukasH -
Pumbiak - rĂłwnieĹź dobry secik, standardowe Twoje wykonanie
Ĺosiek & Ciachol - waszych setĂłw najmniej pamiÄtam, wiÄc siÄ nie wypowiadam
Thunder - zajebiĹcie !! i wiÄcej nie trzeba mĂłwiÄ
Rafir - Speed jak speed ... chyba jeszcze nie ogarniam tego gatunku
Piwo butelkowe i kieliszek wĂłdki za 5PLN
GruszkĂłwka FTW !! Ja chcÄ jej wiÄcej !!
I ogĂłlnie lecze errora i czekam na kolejnÄ
edycjÄ | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 21-11-2010, 21:38 | #273
|
| | hayer86 napisał/a: | | Yyyy ... o co chodzi ?? | patrz moj post | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-11-2010, 21:40 | #274
|
| | SchizeQ napisał/a: | patrz moj post |
JuĹź wiem, tylko jak pisaĹem swego posta, Twojego jeszcze nie byĹo Poza tym i tak tego nie pamiÄtam | _________________
 | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 21-11-2010, 22:09 | #275
|
| | mistralclub napisał/a: | my nie mamy prawa przeganiaÄ ludzi kaĹźdy pali na swojÄ
odpowiedzialnoĹÄ tak jak np. wjazd pod zakaz | Macie takie prawo, ale z niego nie skorzystaliĹcie.
Co do imprezy to dodam jeszcze, Ĺźe miĹo byĹo poznaÄ w koĹcu Lukasha i w ogĂłle spotkaÄ siÄ w bardzo znajomym gronie. Bo chyba wiÄkszoĹÄ ludzi tam byĹa znajomych ;] | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzień) Piwa: 119 Skąd: KÄdzierzyn-KoĹşle  | Wysłany: 21-11-2010, 22:48 | #276
|
| Thriex tymczasowo ma niesprawnego kompa wiÄc prosiĹ mnie bym napisaĹ w jego imieniu tylko tyle Ĺźe ogĂłlnie miejsĂłwa,nagĹoĹnienie,frekwencja,klimat na duĹźy plus. Zadowolony rĂłwnieĹź jest z tego Ĺźe poznaĹ osobiĹcie LukasHa,Rafira oraz Acolyte. Bardzo dziÄkuje za imprezÄ | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Paź 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 22-11-2010, 02:52 | #277
|
| To teraz czas na mnie. Dojazd tym razem mieliĹmy lajtowy po caĹym dniu spÄdzonym na integracji firmowej w Skierniewicach podróş nam w mig zleciaĹa. Do klubu trafiliĹmy bez wiÄkszych problemĂłw ok 23:30 juĹź w czasie jak graĹ Resq. Sam klubik jak dla mnie bomba, nie za duĹźy nie za maĹy klimatyczny. Asortyment i ceny w barze wypas. SzczegĂłlnie piwo butelkowe Frekwencja faktycznie dopisaĹa do samej 4 zawsze ktoĹ byĹ na parkiecie. Co do setĂłw: Resq - szczegĂłlnie sama koĹcĂłwka nam spasowaĹa Unexist, Neophyte itd.. Ĺosiu & Ciacho - spoko choÄ wiÄkszoĹÄ przesiedzieliĹmy to jednak pamiÄtam Sickest Squad - Bomshakalaka Thunder - set imprezy - po prostu miazga Rafir i reszta - wyprute flaki do koĹca po za tym trochÄ za maĹo terororĂłw, kilka KomprexĂłw, NoisekickĂłw i Skinhead -Extreme Terror ;beatka;
Po za tym widziaĹem faktycznie, kilka razy jak ktoĹ leĹźaĹ na ziemi, ale bardziej to wyglÄ
daĹo na przypadek. Samego pogo raczej nie widziaĹem choÄ kilka razy zostaĹem wciÄ
gniÄty w taki mĹynek ale czy to moĹźna uznaÄ za pogo ?! Co do palenia fajek na poczÄ
tku wychodziliĹmy na zewnÄ
trz jednak z czasem moĹźna zauwaĹźyÄ, Ĺźe wszyscy majÄ
to gdzieĹ i jarajÄ
gdzie popadnie. My jednak nie wchodziliĹmy z fajkami na parkiet tylko paliliĹmy koĹo kibla, albo na tej mniejszej sali koĹo baru. Trudno raczej byĹo wychodziÄ na dwĂłr spoceni jak szczury na tÄ
pizgawÄ tym bardziej, Ĺźe Emcusia na antybiotykach, a ja z bolÄ
cym gardĹem. Kolejnym minusem to brak szatni jednak bagaĹź moĹźna byĹo bez problemĂłw zostawiÄ za barem wiÄc spoko. Generalnie impreza bardzo udana mimo naszej sĹabej formy spowodowanej doĹÄ ciÄĹźkim dniem i przeziÄbieniem. BojÄ siÄ tylko zdjÄÄ hayer'a MiĹo byĹo poznaÄ Lukash'a , MufÄ88 oraz kolegÄ ze Szczecina
PS. ZobaczyÄ reakcjÄ szefowej na to skÄ
d przyjechaliĹmy bezcenne
| LukasH napisał/a: | | TL przy okazji :...... |
uuu widzÄ, Ĺźe sporo straciliĹmy
Pozdro i do nastÄpnej | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 22-11-2010, 03:09, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 22-11-2010, 09:08 | #279
|
| | ResQ napisał/a: | | jest niedaleko stacja benzynowa | koles przed impreza nam powiedzial o stacji ale ze najlepiej podjechac samochodem bo daleko | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
| |