Przesunity przez: Thao 21-08-2011, 04:10 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzie) Piwa: 202 Skd: Bielsko-Biała  | Wysany: 21-08-2011, 21:35 | #211
|
| | maniaczka napisa/a: | typiara z baru chciała dowód ode mnie |
ode mnie też, aż głupio | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzie) Piwa: 532 Skd: Zabrze  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 22-08-2011, 02:36 | #213
|
| Impreza super. Frekwencja co prawda cienka, ale i tak było fajnie. Była to nasza pierwsza wizyta we Wiatraku i trzeba przyznać całkiem udana. Nagłośnienie jeśli chodzi o czystość dźwięku lepsze jak w Mega, za to stojąc na środku pod sceną jest dość cicho i już nie słychać tak dobrze. Zaopatrzenie baru ok. ceny również bez większego zarzutu. Sety: Set SchizQa początek poza zajebistym intrem mi nie pod pasował za to druga część była świetna. Seta wieczoru zagrali Sine-D i Luis, ale nie bynajmniej dlatego, że to był jedyny set HC tylko za sam materiał Aszdrome, AK Industry i ten Trasher na końcu oby tak dalej. Powrót mieliśmy przejebany. Całą drogę tramwajami prawie 2 godziny Jak wjechaliśmy do Świętochłowic to nasz tramwaj zamiast jechać prosto do Chorzowa na Rynek pojechał przez Bytom Łagiewniki łącznie na Załęże dojazd trwał 2h Miło nam było się spotkać i po hakuhować także z ekipą warszawską. Dubi idziemy do fryzjera, bo zarosłem Frogu, Qzka dzięki za pomoc w nawigacji do Wiatraka oraz za rozmowy o starych czasach. Pozdro także dla nowo poznanych: Sine-D, Luis, Rokuśka - lepsze Rexona | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 22-08-2011, 02:38, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | Sine-D, RokuĹ? |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 22-08-2011, 08:29 | #214
|
| | vulcan napisa/a: | | Rynek pojechał przez Bytom Łagiewniki | o qwa... mogliscie jechać ze mną 5 szybciej byście dotarli hehe.. ale skąd mogliście wiedzieć
| vulcan napisa/a: | lepsze Rexona | no rexona dobre
| ode mnie też, aż głupio | no ja sie pytam czy serio az tak młodo wyglądam? a ona mi ze tak ucieszyłam sie | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 22-08-2011, 09:52 | #215
|
| No to teraz ja! Jak wszystcy wiedzą mnie miało nie byc No cóz, chyba by mnie zczyscilo jakby miało mnie zabraknac i tu dzieki Pelap za podwozke, gdyby nie Ty to dupa zbita by byla Impreza na plus, sama znajome twarze, gdzie bym się nie odwrócila byo z kim pogadac! Muzycznie,łaaaadnie z tym ze wybaczcie chlopaki nie bede wymieniala po kolei bo latalam caly czas to tu to tam i trudno mi teraz to zebrac do kupy ;] After? No kuuurwa najpierw mega podróz przez pol slaska z ekipą, a potem z Chemi i Ufokiem piwska na pl. wolnosci w kato Ufooo nasze wywody filozoficzne najleeepsze Fajnie, ze jest ktos jeszcze kto ma takie same poglady jak ja na sam koniec jeszcze wylądowalismy u mnie na Giszu,gdzie caly dzien na kocu na polanie jebalismy piwa do ryja i ogolnie beeeeeka maaax! Piecze mnie dzisiaj pysk,nogi i ręce hahaha! no coz.... Dzieeeki za ten after Poryciochy! mi, mi, mi, mi! hahaha Opcja z barem dla nas, porazka max ale ja to przewidzialam ;] moje zdanie Ciesze sie,ze znow beda hard bibki,bo to jednak fajna miejscowka Tyle ode mnie, dzieki tym co byli, jestescie de beeeest! ; *
edyta: Noooo i nasze gwiazdeczki! Lukash i Schizeq Wy jendak potraficie sie ruszaaac?! | _________________ Party Lover! \o/ | | Ostatnio zmieniony przez marciaaa 22-08-2011, 10:25, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
Podzikowali: | -=UFO=- |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 22-08-2011, 10:03 | #216
|
| | marciaaa napisa/a: | edyta: Noooo i nasze gwiazdeczki! Lukash i Schizeq Wy jendak potraficie sie ruszaaac?! | hahaha dzięki | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ |
Informacje Doczy: 14 Lis 2009 Wiek: 38 Posty: 139 (0,02/dzie) Piwa: 18 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 22-08-2011, 13:17 | #217
|
| | maniaczka napisa/a: | ej ten kolega w żółtej koszulce z napisem go fuck your self to kto?? on chyba mi piwo kupował zaraz na początku bo typiara z baru chciała dowód ode mnie akurat był w pobliżu to mi kupił Jak to ty kolega to sory ze grałeś a ja nawet nie wiem kto ty .. ostatnio mam to często |
Ten kolega jak juz Łukasz wspomniał to wlasnie ja Ale jak dobrze zapamietałaś napis na mojej koszulce D Poza tym jestem dośc mało znany, więc nie dziwi mnie to, że mogłaś mnie nie znać Teraz już na pewno będziesz kojarzyła moją twarzyczkę P
Co do imprezki, powiem, że wyszła elegancko, nagośnienie z edycji na edycję coraz lepsze ) Wszystkich grajacych sety przypadłu mnie jak najbardziej do gustu Troszkę sie pobujałem, ale wiekszość czasu spędziłem na bajerce ewentualnie medytacji xDDD
Pozdrawiam wszystkich obecnych )) | _________________ AlyaZ - 2/4 NuuFuckers ]:~>
Early Hardstyle !!
SPRZEDAM MIKSER PIONEER DJM 700s Stan idealny!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 22-08-2011, 13:25 | #218
|
| | alyaz napisa/a: | | ale wiekszość czasu spędziłem na bajerce ewentualnie medytacji xDDD |
aż głupio mi bylo wchodzi na backstage , bo nie wiedzialem w ktorym momencie byłes D | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzie) Piwa: 220 Skd: inny wymiar  | Wysany: 22-08-2011, 14:54 | #219
|
| ja wrocilam wczoraj o 19 ..wiec bylo grubo... tak jak juz pisaliscie sety imprezy schiz & LukasH (juz sie ciebie nie boje ) hmmm do tego baru ..bylam tam cale 2 min ale spoko milo ze imprezy beda dalej organizowane..bay | _________________
| |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 22-08-2011, 15:56 | #220
|
| | Chemical_girl napisa/a: | sety imprezy schiz & LukasH (juz sie ciebie nie boje ) | dzięki no nie miałaś nigdy powodu żeby się mnie bać hehe | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
| |