| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 06-09-2007, 12:01 | #71
|
| | MAIN napisał/a: | Sam Frog wiesz ze to nie prawda - fotek jest z hs imprez mniej bo nie bylo w PL takich i malo ludzi na nie chodzilo do klubow, ale popatrz na filmiki http://wixiarze.ovh.org/index.php?3,18 http://wixiarze.ovh.org/index.php?3,6 - to nie wasz ulubiony freefall? .. zaraz dodam wiecej
ostatnie MoH EE - "dj" na parkiecie, paru wiesniakow w rekawiczkach, rekord zatrzyman za posiadanie przez policje (a bylo znacznie mniej osob niz na Mayday)
Wiekszosci z Was osobiscie nie znam - ale patrzac na fotki mam mieszane uczucia czesto, z tym, ze po samych fotkach oceniac nikogo nie bede. Nie obchodzi mnie jak sie bawicie i co robicie do czasu kiedy nie robicie syfu na forum |
Ale zes podal filmik. I ten przyklad na tym filmie ma byc odzwierciedleniem obrazu fana hardstylu ? To jest pojedynczy element. Policz sobie ile bylo MOHow w polsce i ile ludzi lacznie na nich bylo. A teraz policz ile osob mozna bylo na nich zobaczyc tzw. wixiarzy w jakis dziwacznych strojach,rekawiczkach,gwizdkach i innego tego tupu rzeczach. Wiem liczyc tego nikt nie liczyl ale wspomnij sobie. Zebral bys tych elementow jako 1% calosci ludzi na MOHach ??? Bo chyba nie. W kazdej sjakiejs subkulturze znajda sie takie elementy i mysle ze w HSowej jest ich baaardzo malo... Tak jak napisales ostatnie MoH EE - "dj" na parkiecie, paru wiesniakow w rekawiczkach, PARU. Zawsze sie tacy znajda. I ja sie ciesze ze na kilka tysiecu osob tam mozna bylo zobaczyc ich tylko PARU.
A co do zatrzyman... no to coz wiemy o czym mowimy i wiemy co to jest. TO nie jest rzecz na Biesiade Piwna czy na Muzyczne Lato z Radiem Eska... Poprostu sprawdza sie (jesli mozna to tak nazwac) na imprezach z szybsza mocniejsza muzyka i dlatego TO mozna spotkac na imprezach typu TECHNO,HS,HC....itp...No i tak jak napisales po fotkach nie mozna ocenic czlowieka (co najwyzej jego wyglad) A co kazdy robi z soba i jaki ma sposob na zabawe to mysle ze jego sprawa i jesli nie wyrzadza tym krzywdy innym wokol siebie to jak dla mnie jest OK. Wszystko jest dla ludzi ale z glowa... I nie mam ale do @Twinkiego ze ma inne odmienne zdanie na jakies tematy ale ze bazuje na pojedynczych przykladach przyrownujac do tego w zdaniach potem ogol ludzi tego srodowiska.... Nigdzie nie ma tak zeby wszyscy byli jednakowi... Sa ludzie i ludziska..... | _________________
  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 06-09-2007, 12:06 | #73
|
| | OOOoo dobrze napisane... mnie by sie tego pisaÄ niechciaĹo.. ale dobrzez e chociasz ty ratujesz HONOR HSowcĂłw..... chciaĹam to podobnie opisaÄ CIAÄš?NIEJ.. ale niechciaĹo mi sie ZCIAÄš?NIAĂ?... haha.. myĹle ze wszystko jasne ;-) he | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 06-09-2007, 12:09 | #74
|
|
No ladnie pokazane.... Ale czy to ktorys z nas ???? Ja nie widze podobienstwa. ELEMENT !
A nawet...... Wolalbym z tym kolesiem byc na tej domowce... niz z jakimis nawalonymi pijanymi DEbilami..... Bo TEN tutaj se usiadzie i sie bedzie wyginal mial swoja swiat i nikomu raczej krzywdy nie zrobi... a po Alco %%% (tak przesadzonym jak TUTAJ co innego) to tyle razy juz widzialem jak ludziom sie agresja i chamstwo i glupota o wiele wiele razy wieksze wlacza takze uwazam TO TU za mniejsze ZLO.... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 06-09-2007, 12:20 | #75
|
| http://pl.youtube.com/wat...related&search=
a tu przykĹad koleĹ coĹ tam wzioĹ chyba i sie bawi a reszta choĹoty sie patrzy jak na debila ... oni przyszli tam staÄ jak gĂłwno w trawie czy siÄ bawiÄ ? widaÄ dresiarzy , dĹźokejki itp to sÄ
dla mnie wiksiarze ale pokroju Ĺźe byĹ na tej imprezie i staĹ jak kĹoda na piasku ... i coĹ myĹle Ĺźe twinki siÄ zalicza do kĹĂłd i obserujÄ
cych parkiet i cieszenia mordy z kogoĹ Ĺźe sie fajnie bawi 8-) 8-) 8-) pozdro & elooo dla targaczy parkietĂłw
PS.
jazzzzdaaa dĹźoĹk | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 06-09-2007, 14:17 | #76
|
| | MAIN napisał/a: | | Debile sa wszedzie, na Mayday jezdza na MoH jezdza, jezdza na kazda impreze - problem ze na Slasku jest ich relatywnie duzy odsetek niestety |
ale z tego co widzialem na wszystkich imprezach przez wakacje jest ich coraz mniej | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzień) Piwa: 48 Skąd: Bytom  | Wysłany: 06-09-2007, 14:18 | #77
|
| no na HSN byĹ koleĹ udzielilismy mu reprymendy i zaprzestaĹ niechlubnych dziaĹaÄš? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 06-09-2007, 14:39 | #78
|
| | yoshko napisał/a: | no na HSN byĹ koleĹ udzielilismy mu reprymendy i zaprzestaĹ niechlubnych dziaĹaÄš? |
jaaaa hahaha rÄkawiczki p0wa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: konus posĹuchaĹ i je zdjoĹ 8-) 8-) 8-) | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 06-09-2007, 16:45 | #79
|
| | yoshko napisaĹ/a: no na HSN byĹ koleĹ udzielilismy mu reprymendy i zaprzestaĹ niechlubnych dziaĹaÄš?
jaaaa hahaha rÄkawiczki p0wa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: konus posĹuchaĹ i je zdjoĹ 8-) 8-) 8-) |
OMG Szkoda Ĺźe ja tego nie widziaĹam ale by byĹ ubaw :-D :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 874 (0,12/dzień) Piwa: 48 Skąd: Bytom  | Wysłany: 06-09-2007, 16:52 | #80
|
| aĹź mi sie wiÄzieÄš? przypomniaĹ z pirki | |
| |
 | |
| |