Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 08, 2007, 31, hardstyle, night, wymiar, wyzszy

2007.08.31 Hardstyle Night @ WyĹźszy Wymiar
Autor Wiadomość
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 06-09-2007, 12:01    #71

MAIN napisał/a:
Sam Frog wiesz ze to nie prawda - fotek jest z hs imprez mniej bo nie bylo w PL takich i malo ludzi na nie chodzilo do klubow, ale popatrz na filmiki
http://wixiarze.ovh.org/index.php?3,18
http://wixiarze.ovh.org/index.php?3,6 - to nie wasz ulubiony freefall?
.. zaraz dodam wiecej

ostatnie MoH EE - "dj" na parkiecie, paru wiesniakow w rekawiczkach, rekord zatrzyman za posiadanie przez policje (a bylo znacznie mniej osob niz na Mayday)

Wiekszosci z Was osobiscie nie znam - ale patrzac na fotki mam mieszane uczucia czesto, z tym, ze po samych fotkach oceniac nikogo nie bede. Nie obchodzi mnie jak sie bawicie i co robicie do czasu kiedy nie robicie syfu na forum :)

Ale zes podal filmik. I ten przyklad na tym filmie ma byc odzwierciedleniem obrazu fana hardstylu ? To jest pojedynczy element. Policz sobie ile bylo MOHow w polsce i ile ludzi lacznie na nich bylo. A teraz policz ile osob mozna bylo na nich zobaczyc tzw. wixiarzy w jakis dziwacznych strojach,rekawiczkach,gwizdkach i innego tego tupu rzeczach. Wiem liczyc tego nikt nie liczyl ale wspomnij sobie. Zebral bys tych elementow jako 1% calosci ludzi na MOHach ??? Bo chyba nie. W kazdej sjakiejs subkulturze znajda sie takie elementy i mysle ze w HSowej jest ich baaardzo malo...
Tak jak napisales ostatnie MoH EE - "dj" na parkiecie, paru wiesniakow w rekawiczkach, PARU. Zawsze sie tacy znajda. I ja sie ciesze ze na kilka tysiecu osob tam mozna bylo zobaczyc ich tylko PARU.

A co do zatrzyman... no to coz wiemy o czym mowimy i wiemy co to jest. TO nie jest rzecz na Biesiade Piwna czy na Muzyczne Lato z Radiem Eska... Poprostu sprawdza sie (jesli mozna to tak nazwac) na imprezach z szybsza mocniejsza muzyka i dlatego TO mozna spotkac na imprezach typu TECHNO,HS,HC....itp...No i tak jak napisales po fotkach nie mozna ocenic czlowieka (co najwyzej jego wyglad) A co kazdy robi z soba i jaki ma sposob na zabawe to mysle ze jego sprawa i jesli nie wyrzadza tym krzywdy innym wokol siebie to jak dla mnie jest OK. Wszystko jest dla ludzi ale z glowa... I nie mam ale do @Twinkiego ze ma inne odmienne zdanie na jakies tematy ale ze bazuje na pojedynczych przykladach przyrownujac do tego w zdaniach potem ogol ludzi tego srodowiska.... Nigdzie nie ma tak zeby wszyscy byli jednakowi... Sa ludzie i ludziska.....

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-09-2007, 12:02    #72

MAIN napisał/a:

http://wixiarze.ovh.org/index.php?3,6 - to nie wasz ulubiony freefall?

chłopaki są obyci w tym temacie widać po ich mordach , jaj se robia i tyle ...

a pro po tableciarzy to tu jest koleś co wzioł za duzo http://pl.youtube.com/watch?v=P_4mgoRVlNU

[ Movies From Parties ]

maniaczka 

Informacje
Piwa: 160

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-09-2007, 12:06    #73

OOOoo dobrze napisane... mnie by sie tego pisać niechciało.. ale dobrzez e chociasz ty ratujesz HONOR HSowców..... chciałam to podobnie opisać CIAĹ?NIEJ.. ale niechciało mi sie ZCIAĹ?NIAÄ?... haha.. myśle ze wszystko jasne ;-) he

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 06-09-2007, 12:09    #74

ROoZi napisał/a:
po tableciarzy to tu jest koleś co wzioł za duzo http://pl.youtube.com/watch?v=P_4mgoRVlNU

No ladnie pokazane.... Ale czy to ktorys z nas ???? Ja nie widze podobienstwa. ELEMENT !

A nawet...... Wolalbym z tym kolesiem byc na tej domowce... niz z jakimis nawalonymi pijanymi DEbilami..... Bo TEN tutaj se usiadzie i sie bedzie wyginal mial swoja swiat i nikomu raczej krzywdy nie zrobi... a po Alco %%% (tak przesadzonym jak TUTAJ co innego) to tyle razy juz widzialem jak ludziom sie agresja i chamstwo i glupota o wiele wiele razy wieksze wlacza takze uwazam TO TU za mniejsze ZLO....

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wysłany: 06-09-2007, 12:20    #75

http://pl.youtube.com/wat...related&search=

a tu przykład koleś coś tam wzioł chyba i sie bawi a reszta chołoty sie patrzy jak na debila ... oni przyszli tam stać jak gówno w trawie czy się bawić ? widać dresiarzy , dżokejki itp to są dla mnie wiksiarze ale pokroju że był na tej imprezie i stał jak kłoda na piasku ... i coś myśle że twinki się zalicza do kłód i obserujących parkiet i cieszenia mordy z kogoś że sie fajnie bawi 8-) 8-) 8-) pozdro & elooo dla targaczy parkietów :)

PS.

jazzzzdaaa xD dżołk ;)

[ Movies From Parties ]

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 06-09-2007, 14:17    #76

MAIN napisał/a:
Debile sa wszedzie, na Mayday jezdza na MoH jezdza, jezdza na kazda impreze - problem ze na Slasku jest ich relatywnie duzy odsetek niestety

ale z tego co widzialem na wszystkich imprezach przez wakacje jest ich coraz mniej :)

yoshko 
Infectious

Informacje
Piwa: 48

Wysłany: 06-09-2007, 14:18    #77

no na HSN był koleś udzielilismy mu reprymendy i zaprzestał niechlubnych działaĹ? :D

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wysłany: 06-09-2007, 14:39    #78

yoshko napisał/a:
no na HSN był koleś udzielilismy mu reprymendy i zaprzestał niechlubnych działaĹ? :D

jaaaa hahaha rękawiczki p0wa :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: konus posłuchał i je zdjoł 8-) 8-) 8-)

[ Movies From Parties ]

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Piwa: 129

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 06-09-2007, 16:45    #79

yoshko napisał/a:

jaaaa hahaha rękawiczki p0wa :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: konus posłuchał i je zdjoł 8-) 8-) 8-)

OMG :shock: Szkoda że ja tego nie widziałam ale by był ubaw :-D :-D

yoshko 
Infectious

Informacje
Piwa: 48

Wysłany: 06-09-2007, 16:52    #80

aż mi sie więzieĹ? przypomniał z pirki :D

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)