Przesuniêty przez: ROoZi 21-04-2013, 14:26 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 02 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 1021 (0,17/dzieñ) Piwa: 481 Sk±d: M-ce  | Wys³any: 21-04-2013, 19:37 | #161
|
| | "Leeed Ty jesteś trzeżwy?!" : DDD | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 05 Lip 2010 Posty: 333 (0,06/dzieñ) Piwa: 158 Sk±d: Rio de Åšwiebodzin  | Wys³any: 21-04-2013, 20:19 | #162
|
| Impreza zaliczam do bardzo udanych. Dobrze bylo zobaczyc stare i nowe mordki
Sety: Kazdy zagrał na poziomie. Dobrze bawilem sie przy kazdym secie. TOA zagrało lepiej niz na TD 2012! Pokazali poziom. Gratki za dodatkowego tracka
Niestety nie obyło sie bez przykrego incydentu. Szkoda ,ze wyszlo jak wyszlo na koncu. Impreza skonczyla sie dwie godziny przed czasem. Chlopaki pierwszy raz organizowali impreze i troche sie przejechali. Wystąpilo sporo problemow z organizacja i zapewne nie poszlo to po ich mysli. Mysle ,ze wyciągna wnioski na "następny" raz.
Do setu TOA bylo nawet sporo ludzi w klubie , natomiast po secie zostały ( w większej częsci) osoby ,ktore mialy odjazd o 9 lub pozniej. Jestem bardziej niz pewnien ,ze gdyby nie to , to w ogole pozostały by pustki.
O reszcie nie bedze pisał bo kto co zrobil to sam wie najlepiej
P.s Hayer mam nadzieje ,ze ogarnąłes miche bo jak wychodzilem to nie wyglądałes
Kto ma fote z kibla prosze o Upload | |
| |
Podziêkowali: | Kitana |
Informacje Do³±czy³: 05 Pa¼ 2007 Wiek: 43 Posty: 121 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: KoÅ›cian / PoznaÅ„  | Wys³any: 21-04-2013, 20:28 | #163
|
| | dumm napisa³/a: | | 50/60 osób przybyÅ‚o na takÄ… imprezÄ™...szkoda słów. Niech żaÅ‚ujÄ… ci co nie byli. TOA zmiażdżyli równo! |
Sławku no zapominałeś dodać że Khaoz Engine też | _________________ Muzyka najlepszym Przyjacielem
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 21-04-2013, 20:56 | #164
|
| Impreza muzycznie i towarzysko na 6+ Cała reszta przeciętnie. Frekwencja mnie zaskoczyła na minus.
| | 50/60 osób przybyło na taką imprezę...szkoda słów. Niech żałują ci co nie byli |
No chyba było więcej - coś pod setkę a na fejsie znowu było 430 os. zapisanych... O 23:10 mieliśmy bilet nr 48, 49 do tego lista i potem jeszcze ludzie po nas wchodzili.
Wszystkie sety na wysokim poziomie, jednak organizacyjnie lepiej jednak wypadają BEFy nawet jak frekwencja zawodzi, nie mniej dobrze, że się od czasu do czasu coś dzieje w tym kraju.
| Dziadzia napisa³/a: | | Impreza skonczyla sie dwie godziny przed czasem. |
Czemu ja Cię nigdzie nie widziałem ?? Tak mi się wydawało, że do 8:00 to nie będzie mowy dlatego koło 5:30 się zawinęliśmy. Mimo wszystko jednak jestem zadowolony ze swojej kondycji bo znacznie się poprawiła, ale do czasów świetności jeszcze spora droga
| Dziadzia napisa³/a: | | Chlopaki pierwszy raz organizowali impreze i troche sie przejechali. |
ZTCW to nie pierwszy raz, chyba, że pierwsza z takim wypasionym składem.
| Dziadzia napisa³/a: | | Kto ma fote z kibla prosze o Upload |
Eeee bez przesady chyba nie widziałeś sracza w Jerozolimie przed remontem? Tu był tylko mega chlew po punkach pozostawiony.
Udało się zrobić trochę fotek, postaram się wrzucić jeszcze dziś chociaż ze swoim sprzętem nie dałem rady Hayera zastąpić. Filmy zaś będą koło środy jak wrócę do Bydzi. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Lip 2010 Posty: 333 (0,06/dzieñ) Piwa: 158 Sk±d: Rio de Åšwiebodzin  | Wys³any: 21-04-2013, 21:02 | #165
|
| Cały czas sie mijalismy ale sam widzisz jakie zamieszanie było | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 21-04-2013, 21:04 | #166
|
| aftermovie dobry a jak chodzi o impreza... wszystko fajnie ale to co o 6 organizator odjeboł to nawet żenujące ciężko nazwać ... DJ gro a on przyłazi i mu wyłączo sprzęt przed ryjem... muzycznie dobrze ale myślołch, że bydzie troszka lepij... set imprezy: Igor | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 21-04-2013, 21:05 | #167
|
| To chyba muszę iść do okulisty | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzieñ) Piwa: 218 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 21-04-2013, 21:12 | #168
|
| | Dziadzia napisa³/a: | Kto ma fote z kibla prosze o Upload |
chodzi ci o ta fotke z Hayerem? Jak tak ma juz na fb wlepione mi do teraz tak pizdzi w uszach ze nie idzie wyrobic | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 21-04-2013, 21:41 | #169
|
| towarzysko impreza baaaardzo na plus
muzycznie hmmm co slyszalam to spoko ale bez urwania dupy, potem troche niedlugo potanczylam do kogos kto gral ktorys set po TOA i fajnie ale to byloby na tyle:) myslalam ze na koniec troche przy tc potanczymy ale sie nie udalo.
mialma wrazenie ze naglosnienie bylo mocniejsze niz wczesniej ale moze mi sie wydawalo bo dawno w fono niebylismy.
jakos nie mialam ochoty specjalnie na impreze, zero podjarki, tyle ze towarzysko wiedzialam ze bedzie dobrze i z tego jestem zadowolona bardzo.
set TOA mialma oczywiscie posluchac i ofc nie wyszlo , przegadane czy cholera wie XDDD no trudno
koncowka wiemy jaka byla, szkoda wielka ze nie wyszlo z tym do 8, z afterem na ogrodku, moglobyc swietnie jak to po ktoryms brutalu. Groaner neiwiem czemu zniknal ale nie fajnie. dobrze ze bylo cieplo bo moglismy siasc na lawce w parku przymknac oko w sloncu i czekac do tej 9/10 zeby sei zawijac na mlociny. szkoda ze Insect nie zagral jednak tego ostatniego seta choc sie przymierzal ale bywa niestety.
| hasder napisa³/a: | | ale to co o 6 organizator odjeboÅ‚ to nawet żenujÄ…ce ciężko nazwać ... DJ gro a on przyÅ‚azi i mu wyłączo sprzÄ™t przed ryjem.. |
a slyszales co mowil Tomaz? apropo kosztow i wszystkiego? jesli tak to pomijajac wkurw i reszte i ogolnie niewypal z koncowka to mozna bylo zrozumiec ze jednak zakonczyl impreze. niestety frekwencja niedopisala choc mozna sie bylo tego spodziewac, niestety miala byc 2 edycja na jesien i tez niewiem czy chlopaki zrobia bo jednak deficyt w budzecie spory.
dzieki wszystkim za klimacik i rozmowy (wymieniac niebede bo niechce kogos pominac)
do zobaczenia z niektorymi zapewne na Bryan`ie Fury`m, choc i to musimy przemyslec bo dziura w budzecie ;/
[ Dodano: 21-04-2013, 21:44 ]
| Dziadzia napisa³/a: | | Chlopaki pierwszy raz organizowali impreze i troche sie przejechali. WystÄ…pilo sporo problemow z organizacja i zapewne nie poszlo to po ich mysli. Mysle ,ze wyciÄ…gna wnioski na "nastÄ™pny" raz. |
nie pierwszy raz ale frekwencji sie nie przewidzi ;/ | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
Podziêkowali: | ZieloneQ |
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 21-04-2013, 21:49 | #170
|
| | netya napisa³/a: | | nie pierwszy raz |
Ale pierwszy raz z gwiazdÄ… tego formatu o ile siÄ™ nie mylÄ™
Impreza udana, szkoda że skończyło się jak skończyło no ale cóż... Pozdro dla wszystkich obecnych i do następnego! | _________________ Pozdrawiam | |
| |
Podziêkowali: | netya |
| |