Przesunity przez: kych0 21-04-2012, 10:22 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 23 Lut 2012 Wiek: 32 Posty: 131 (0,02/dzie) Piwa: 49 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 22-04-2012, 10:02 | #31
|
| coś jak w Mega | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzie) Piwa: 172 Skd: North  | Wysany: 22-04-2012, 12:37 | #32
|
| | Wierzcie mi lub nie ale to info nie pokrywa się z prawdą o minionej imprezie, bo frekwencja była standardowa. Była by jeszcze większa gdyby organizator miał przynajmniej coś wspólnego z określeniem "organizatora" . Wszystko wyjaśnię na FB, w temacie imprezy. | _________________
 | |
| |
Podzikowali: | BD.Lukash, Chaotic Spirit, NtranceR |
Informacje Doczy: 22 Sty 2010 Wiek: 38 Posty: 591 (0,1/dzie) Piwa: 343 Skd: Warszawa  | Wysany: 22-04-2012, 13:14 | #33
|
| | Mi się dobrze grało, publika była, opinie po secie świetne, było ogólnie wszystko OK jak na miejscówkę, poza akcją jaką odjebali Zielonemu... Pewne rzeczy nie powinny mieć miejsca nigdy. | _________________
 http://www.facebook.com/djkonablack | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 22-04-2012, 13:50 | #34
|
| | Kona Black napisa/a: | | odjebali Zielonemu... Pewne rzeczy nie powinny mieć miejsca nigdy. |
A co się stało ?
| ZieloneQ napisa/a: | | Była by jeszcze większa gdyby organizator miał przynajmniej coś wspólnego z określeniem "organizatora" . Wszystko wyjaśnię na FB, w temacie imprezy. |
Witamy w Polaczkowie | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzie) Piwa: 172 Skd: North  | Wysany: 22-04-2012, 17:52 | #35
|
| | Chciałbym zdemontować wszelkie plotki i wyjaśnić sprawę 'dlaczego nie doszło do występu Braindropah a.k.a. Zieloneq. Otóż nie było moją wolą przerwanie gry; tutaj wyraźnie dano mi do zrozumienia że byłem tylko reklamą na plakacie imprezy na tzw. "zachetę" i podbicie frekwencji wydarzenia. Obsługa klubu i organizator imprezy stanowczo zadecydowali o skończeniu imprezy - tylko tyle mi wiadomo. Po imprezie nie otrzymałem żadnej wiadomości co by sprostowała całą tą sytuację, która mnie spotkała więc rozumiem to w taki a nie inny sposób na dzień dzisiejszy. Przykro mi to pisać ale przynajmniej jak na razie zawieszam swoją współpracę z DRAFT do wyjaśnienia całej sprawy. Z góry przepraszam swoich fanów za tą (kolejną) banalną sytuację, na tej imprezie cyklicznej. |
| _________________
 | |
| |
Podzikowali: | Kona Black, Chaotic Spirit, NtranceR |
Chaotic Spirit Unleash your spirit!

Informacje Doczy: 11 Sie 2011 Wiek: 31 Posty: 277 (0,05/dzie) Piwa: 135 Skd: Gdańsk  | Wysany: 22-04-2012, 18:54 | #36
|
| | ZieloneQ napisa/a: | | Wierzcie mi lub nie ale to info nie pokrywa się z prawdą o minionej imprezie, bo frekwencja była standardowa. Była by jeszcze większa gdyby organizator miał przynajmniej coś wspólnego z określeniem "organizatora" . |
Tak jest, frekwencja nie była taka zła, zabrakło kilku 'stałych' osób, ale to nie oznacza, że było nas mało!
Organizator uciekł sobie przed 22:00 bo miał drugą imprezę w Sopocie. Więc pytam się, KTO MIAŁ OGARNIAĆ CAŁĄ IMPREZĘ POD JEGO NIEOBECNOŚĆ? Niestety, realia są takie, że DRAFT sypie się przez organizatora i przez nic więcej bo człowiek nie ma pojęcia o hardach... Peace & Love, widzimy się mam nadzieję - niedługo | _________________ http://djchaoticspirit.com/ For bookings and info: contact@djchaoticspirit.com | |
| |
Podzikowali: | ZieloneQ, NtranceR |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 22-04-2012, 19:28 | #37
|
| | ta scena w tym kraju zamienia sie w totalny chłam | _________________
 | |
| |
Podzikowali: | ZieloneQ, SchizeQ, BD.Lukash, UbeX, vulcan |
Informacje Doczy: 27 Sie 2009 Wiek: 41 Posty: 445 (0,07/dzie) Piwa: 161 Skd: Malbork  | Wysany: 22-04-2012, 19:37 | #38
|
| Dla mnie muzycznie rewelacja aż się zacząłem zastanawiać na nowo nad hardstylem z którym się pożegnałem jakiś czas temu. Miejscówka spoko, ludzi dla mnie mało ale co ja się znam Ważne że się wybawiłem i wódki napiłem Szkoda mi tylko Zielonego bo nie ukrywam że znów czekałem na jego występ a tu pipa... No nic, dzięki Panowie za bibe i do następnej | _________________ zobacz mnie na: facebook soundcloud youtube | |
| |
Podzikowali: | ZieloneQ, Kona Black, NtranceR |
Informacje Doczy: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzie) Piwa: 172 Skd: North  | Wysany: 22-04-2012, 19:43 | #39
|
| | Łosiu napisa/a: | | ta scena w tym kraju zamienia sie w totalny chłam |
W powyższym przypadku Łosiu winę nie ponosi scena tylko niekompetentne osoby, które nie mają pojęcia o temacie więc przekładają to na zarobek i własną reklamę - to tyle. Ja osobiście miałem na celu sprowadzenie niemalże każdego młodego i zdolnego Producenta/DJa/Liveactowca (pozdr Dziadku;*) do pomorskich klubów, widocznie pan DJ E***t nie podzielał od początku mojej wizji. Ja nie mam wielkiego żalu - nie moja impreza więc mam to w dupie. W miarę możliwości postaramy się współpracować z resztą ludzi, którzy tworzą/tworzyli DRAFT i coś w tym kierunku wymyślimy w najbliższym czasie. | _________________
 | |
| |
Podzikowali: | NtranceR |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 22-04-2012, 21:02 | #40
|
| | DJ Ebert na siłę chciał z siebie zrobić drugiego Zatoxa? przecież ten koleś może zagrał 3 sety hs w życiu ;| | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
Podzikowali: | Rawness |
| |