Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 03, 20, 2010, hardstyle, klub, krakow, mash, mish, resurrection

Przesuniêty przez: Thao
21-03-2010, 13:53
20.03.2010 - HARDSTYLE RESURRECTION 2 @ Klub Mish Mash , kraków
Autor Wiadomo¶æ
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-03-2010, 12:24    #111

hellboy napisa³/a:
wolfen88 napisa³/a:
Czytając wasze wypowiedzi na forum,i po rozmowie z kumplem który był na tej imprezie doszedłem do wniosku,że w sumie dobrze,że tam nie zawitałem,i zaoszczędziłem trochę kasy;)
Co do piwa-7zł. WTF???No comment...
Mówiąc krótko-nie mam czego żałować,bo będą jeszcze lepsze imprezy;)
Także do zobaczenia 10 w Rudzie Śląskiej;)
Pozdrawiam;)

jest to smieszne co napisałeś ale nic jak się to mowi "złej baletnicy wszystko przeszkadza"

Eot.

Ciekawe co w tym takiego śmiesznego;>?
Każdy ma swoje zdanie.
Chciałem wpaść na ta imprezę,ale wyszło jak wyszło,i nie żałuję nie obecności;)
Pzdr;)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

hellboy 
Schranz

Informacje
Do³±czy³: 02 Sty 2008
Piwa: 17
Sk±d: PL

Wys³any: 21-03-2010, 12:28    #112

wolfen88 napisa³/a:
hellboy napisa³/a:
wolfen88 napisa³/a:
Czytając wasze wypowiedzi na forum,i po rozmowie z kumplem który był na tej imprezie doszedłem do wniosku,że w sumie dobrze,że tam nie zawitałem,i zaoszczędziłem trochę kasy;)
Co do piwa-7zł. WTF???No comment...
Mówiąc krótko-nie mam czego żałować,bo będą jeszcze lepsze imprezy;)
Także do zobaczenia 10 w Rudzie Śląskiej;)
Pozdrawiam;)

jest to smieszne co napisałeś ale nic jak się to mowi "złej baletnicy wszystko przeszkadza"

Eot.

Ciekawe co w tym takiego śmiesznego;>?
Każdy ma swoje zdanie.
Chciałem wpaść na ta imprezę,ale wyszło jak wyszło,i nie żałuję nie obecności;)
Pzdr;)

Co w tym śmiesznego ? ja ci odpowiem - komemtowanie kogo kolwiek kogo nie było - takie spinanie , jesli by nikt nie napisał , że ktoś sie kłócił to nie było by komentarza - ale jak się to mówi - najwięcej mają dogadania ludzie których nie ma ;]

Eot - na ten temat więc nie ma co dyskutować. Chciałeś nie dojechałeś i skomentowałeś.

ps. Jak kiedyś będziesz prowadził klub (czytaj może) to zobaczysz na czym wszystkim to polega - ile z tym problemów itp - jeśli przygotujesz imprezę w 100% pod każdym względem orgnizacyjne ok , to i tak będą najwięcej komentować ci którzy w życiu jeszcze nic nie osiągneli - to takie kurwa polskie - narzekanie i płakanie , myślę , że tyle wystarczy poza tym za stary jestem na polemikę ;]

Pozdro ;]
Ostatnio zmieniony przez hellboy 21-03-2010, 12:31, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-03-2010, 12:33    #113

Po prostu wyraziłem swoje zdanie,że nie żałuję i tyle...I nic się tutaj nie spinam;>
Chyba źle mnie zrozumiałeś ale oki.
I nie ma sensu dalej tego rozkopywać. Koniec na tym!
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

hellboy 
Schranz

Informacje

Wys³any: 21-03-2010, 12:34    #114

wolfen88 napisa³/a:
Po prostu wyraziłem swoje zdanie,że nie żałuję i tyle...I nic się tutaj nie spinam;>
Chyba źle mnie zrozumiałeś ale oki.
I nie ma sensu dalej tego rozkopywać. Koniec na tym!

dokładnie , ale ten post tyczy się ogólnie.

hellboy 
Schranz

Informacje

Wys³any: 21-03-2010, 13:06    #115

Niestety jeszcze muszę poruszyć jeden bardzo istotny temat który trochę mnie zaskoczył : mówicie piwo "7" w innych klubach kosztują 9 , 10 , 12 zł - takie są krakowkie realia , ale jeśli cofniecie wstecz strony zobaczycie co ja napisałem przed imprezą "DLA LUDZI NIE Z KRAKOWA , Z OKAZANIEM LEGITYMACJI , DOWODU - PIWO BĘDZIE TAŃSZE" jeśli ktoś czyta posty to wie , że tak było wystarczyło pokazać i powiedzieć , że była taka infomacja.
Zastanawiam się po co ja czasem piszę te posty ... bo już sam nie wiem czy ktoś to dokładnie czyta , czy tylko patrzy kto będzie grał na imprezie.

I myślę , że tyle co do komentarzy negatywnych , trzeba również zobaczyć pozytywy takowych imprez , poza tym jeśli ktoś ma pomysł jakiś na temat imprezy , jeśli chodzi o detale , to pisać do mnie na priv a nie narzekać później , że to czy owo , też móglbym narzekać na wiele rzeczy , jak byłem np. w WW , ale po co ? da mi coś to ? nie jedynie co mogę zrobić to przekazać organizatorowi co trzeba poprawić , niestety na tym polega ludzie dialog , można wysłuchać , dopracować i poprawić.
Pamiętajcie o jednym ja jestem tam uczestnikiem imprezy jak wy - tylko jest jedna różnica ,że ja tam organizuje imprezy - nie jest to klub LOST HIGHWAY w którym byłem swoim Panem i władcą i mogłem pozwolić sobię na wiele rzeczy , każdy kto do nas chodził wie jak było.
Ostatnio zmieniony przez hellboy 21-03-2010, 13:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Grzybek 

Informacje
Do³±czy³: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Sk±d: ---

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-03-2010, 13:26    #116

hellboy, nie przejmuj sie, narzekanie zawsze było, jest i będzie ;D
A 7zł za piwo jak na klub w takim miejscu to IMO nie jest dużo. W łódzkich Kontrastach też tyle kosztuje. Na Toxi 7,50 a jakościowo jest wiele gorsze :)

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 21-03-2010, 13:53    #117

no to teraz moje 5 minut...
PLUSY:
-cena za wjazd na plus.
-miejscówka zajebista.
-fajnie było zobaczyć Wasze twarzencje ;D i w końcu poznać Darona :P
-zajebiste te sofy były :D
MINUSY:
-ceny (jak na kraków, no to ceny można powiedzieć, ze ok, ale globalnie no to przesada)
-ochrona (hasła typu "to, że nas jest 2 a was 15 nie znaczy, że was zaraz nie wypierdolimy" są płytkie i nie na miejscu wypowiadane w kierunku ludzi, którzy sobie siedzą ze znajomymi. Akcja z roozim też porażka.)
-ludzie jak słyszałem o co poszło z tą akcją co sie napierdalało 2 syneczków, no to żenada... Denzel, sorry ale iść się napierniczać za jakiś 2 gostków, których w ogole nie znam i szukających zaczepki bez powodu mi sie nie widziało.

Krakoff dzięki za udostępnienie akademika :D ta babka w recepcji prawie zawału dostałą jak widziała ile ludu do jednego pokoju zamierza wbić :D no i powodzenia tam w NL.
Hellboy za secior wielkie dzieki - zajebisty i pierwszy, który mnie rozruszał tak dobrze na wczorajszej imprezie.
Schizeq & Dela - secik w miare ok ale zabrakło mi koncówki :(
napinki między ludźmi z HF też nic ciekawego... no ale to już sprawy prywatne, więc jakiekolwiek komentowanie wydaje mi sie w tym temacie zbędne.
Ogólnie nie biorąc pod uwage kilku czynników impreza ok i dzięki Hellboy za intencje przede wszystkim. Liczy sie to, że ktoś chce sie podejmować organizowania imprez - efekt nie zawsze musi być taki jak sobie go każdy wymarzy. Mimo wszystko, w tym klubie chyba ostatnia impreza - a już napewno przez najbliższy czas i znaczny wpływ na to ma właśnie ochrona klubu.

Dzięki wszytskim za impreze i do następnej :)

KiDa 

Informacje
Do³±czy³: 02 Cze 2007
Piwa: 2
Sk±d: Rzeszów/Krakow

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-03-2010, 14:08    #118

hellboy napisa³/a:
w innych klubach kosztują 9 , 10 , 12 zł

Nigdy sie nie spotkalem z taka cenÄ… za browar w krakowskim klubie, max to 8PLN.

primeczq 

Informacje
Do³±czy³a: 31 Gru 2007
Piwa: 86
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 21-03-2010, 14:36    #119

co do imprezy, jedynym plusem dla mnie byl jedynie fakt, ze mozna było spotkac znajomych, porozmawiac, napic sie ...

do klubu nie mam zbytnio zadnych zastrzezen, nie podobal mi sie parkiet bo byl strasznie mały i sytuacja z Roozim, znaczy sie jak ochrona go wyprosila za to ze na chwile sie zdrzemnal ;/

napewno była to moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym klubie, niestety albo stety :)
Ostatnio zmieniony przez primeczq 21-03-2010, 17:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-03-2010, 16:02    #120

Teraz ja :D

Dzięki Hasderowi i Natii za B4 w cugu i zwiedzanie KRK ;P
Dzięki Daronowi,Krakoffowi, Netyi, ROoziemu i studentom :D za kolejny B4 :D
Potem ojelne zwiedzanie KRK (czyt. szukanie klubu :lol-sweat: )
Piwa tam nie kupowałem, bo nie wskazane było pić już więcej ^^ " , więc o 7 zeta dowiaduje się teraz
Klub mały, ale przyjemny. na parkiecie jedynie za ciepło było, ale nie jest to jakiś wielki minus. Za to minusem jest tylko jeden wspólny kibel :/
Najlepsza była ta sala z tyłu z tymi zajebistymi fotelami :D ... akcja z ochroną już nie była :]
O tym, że ROozi wyleciał, też się dowiedziałem, dopiero po wyjściu ... no ochrona się nie popisała :/
Spiny były, nawet między nami ... na przyszłość ... wyjaśniajcie ludziska miedzy sobą, a nie mieszajcie innych w to :]

Potem powrót i zaś ''zwiedzanie KRK'' :puppyeyes: ale jakoś dotarliśmy na dworzec i dojechaliśmy w końcu do Kato wymęczenie cholernie ;P

Ogólnie impreza byłaby dobra, gdy nie sprawy z ochroną i inne ... rewelacji nie było, a jednak dość kawałek drogi przejechaliśmy/przeszliśmy ... nad następną edycją (oprócz 10tego) muszę się głęboko zastanowić ....

PS. Daron, udało Ci się dojechać do domu?? Bo ja w takim stanie pociągiem bym nie dojechał ;P a nie mówiąc już o autostopie :O

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 7708
Odpowiedzi: 166
Odwiedzin z google: 2748
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: