Przesuniêty przez: ROoZi 20-12-2009, 19:46 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzieñ) Piwa: 79 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 21-12-2009, 16:08 | #461
|
| No to cos odemnie tak w małym skrocie:D
Podroz masakryczna;/ najpierw problemy z busem ktory nam nawalił i cudem udało nam sie na szybko skołowac nowego. Pizgawa nieziemska myslałm ze zamarzneee, nooo ale jakos dojechalismy i namiejscu bylismy po 19 takze naszczescie długo nieczekalismy:D Utrecht bardzoo fajne miasto i szkoda że nie było czasu na dłuzsze zwiedzanie, tylko tak przelotem w drodze na dworzec zeby cos zjesc i znalesc kibleki. Wejscie na hale szybko i sprawnie, mały spacerek po hali i wbiliśmy na main gdzie przygrywała juz Anime. Ogolnie wszystko sparawiało pozytywne wrazenie, duzo punktow z jedzeniem, piciem itp. duzo ławeczke, ktore i tak ciągle były zajęte Najlepszy set z Main jak dla mnie to Partyraiser, rozyebał Mnie na maxa;D Mad dog vs Nosferatu rowniez bardzo pzytywnie,i Day Mar vs Negative A na WIELKI plus Koncoweczka ogiennn Neophyte zakonczył godnie swoim live,jak zawsze wielkie show doobre kawałki, tylko szkoda ze live nie moze trwac godzine;/ Po swoim secie wielki skok w publike, a rozyebanie przez niego sprzetu o Dj'ke BEZCENNE hahaha Co do innych scen to nie wiem jak kto grał, bo tak nam sie podbało na mainie ze sie nie ruszalismy stamtąd:D Jedynie co wskoczylismy na Ruffneck'a - ale nie przypadło nam jego granie to wrocilismy na main. Pozostałe sceny małe .. jak poszliśmy na Unexisa to odrazu musieliśmy zawrocić bo nie dało rady nawet przejsc, a o tańczeniu nie było mowy;/ takze lipa;/ Ludzie zajebisci:D nawet znalezli sie holendrzy co znali troszke polski a ich ulubionym słowe było "kurwa mać" haha:D
Ogolne wrazenia impreza na mega wielki plussss ! było warto sie meczyc i marznac tyle czasu bo wszystko zostało wynagrodzone
Dzięki wszystkim za niezapomnianą zabaweeee ;* i do następnej mega bibki ! | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: R-Åšl / Schiedam  | Wys³any: 21-12-2009, 16:16 | #462
|
| | netya napisa³/a: | | a co sie dzialo jak jechaliscie? jakies zamiecie itp ze byly problemy? o ktorej wogole dotarliscie? |
busik którym mieliśmy jechać, z początku wgl nie umiał dotrzeć pod akademik, ale jak juz przyjechał z opóźnieniem, to zdążył przejechać tylko kawałek, potem auto poległo nie chciał jechać... wysadził nas na jakiejś stacji benzynowej i zaczęła sie dopiero akcja hehe wydzwanialiśmy do kogo sie dało, w końcu znalazł sie kierowca, który zgodził się nas zawieźć, oczywiście policzył sobie więcej więc trzeba było dodatkowo mu dopłacić... ale ok, więc z Krakowa wyruszyliśmy dopiero ok 6 rano... podczas drogi szyby zamarzały przez ten mróz, dojechaliśmy na miejsce było po 19... w drodze powrotnej było już szybciej i sprawniej, tzn w Holandii strasznie zima zaatakowała, ale już dalej było lepiej... | _________________ Są bohaterowie, są superbohaterowie.. i jest AGI
 | | Ostatnio zmieniony przez HcAgi 21-12-2009, 16:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzieñ) Piwa: 70 Sk±d: Feynoord  | Wys³any: 21-12-2009, 16:43 | #463
|
| | set imprezy...Leviathan Ruffneck ,Vince totalnisz dno scena industrial bardzo wiele zmian wizualnych oraz rozbudowa scen na gorsze w 2004 roku lepiej to wyglodalo . | _________________ Industrial Strength Fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 21-12-2009, 16:49 | #464
|
| HcAgi, o cholera takie jaja a to byl ten sam bus/ kierowca co nas na Army wiozl? poczekam na krakoffa relacje bo moze cos bedzie wiedzial dokaldniej . bo szok ;/ dobrze ze wam sie udalo znalesc jednak keirowce , cudem.
Gife hah na GHC widzialam fote wlasnie czegos takiego i sie zastanwialam czy dobrze widze ze to faktycznei byla scena industrial czy wtf XDDD tego sie niespodziewalam.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 21-12-2009, 16:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 21-12-2009, 16:58 | #465
|
| Jak widać, trafiliśmy na edycję, która pod względem odpustowego wystroju wypadła blado.. Mi odpowiadał bus na Early z konsolą w środku..blisko barierki, foty z DJ's i nagłośnienie w pytę.. Industrial byłby dobry, gdyby te pojebane kontenery ze statków rozstawili dalej..cóz..i tak cała hołota bawi się na main więc innym musiało starczyć to, co zastali acha..biedny sklep z ciuchami coś tzn kroje bluz i tshirtów takie same jak zawsze, ale wzory drętwe w tym roku PS. napewno Thunderdome nie jest najlepszą bibą HC | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Do³±czy³a: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzieñ) Piwa: 195 Sk±d: z kÄ…towni :]  | Wys³any: 21-12-2009, 17:03 | #466
|
| Impreza nie do podjebania! Leviathan, Unexist, Tieum, Drokz, Tymon.. normalnie ... Mimo tego że scena Industrial byÅ‚a mega maÅ‚a to udaÅ‚o mi siÄ™ wbić do samego poczÄ…tku do krat tam pierdolniÄ™cie byÅ‚o dobre:D uważam tak na mainstreamach brak mojej obecnoÅ›ci, tylko na evil activities i tha playah byÅ‚am chwilowo żeby usÅ‚yszeć MY MISERY i day-mar i partyraiser też set zajob ogólnie caÅ‚y czas siedziaÅ‚am na early scenie w ogóle co tu dużo mówić.. ja siÄ™ nawet wypowiedzieć nie jest w stanie ekipa z busa zajob respekt dla kierowcy jak zawsze byÅ‚am nawet vip-em hahahahahah Holendrzy - nacja bardzo, bardzo, bardzo miÅ‚a, nie to co dojcze szwaby ze zmarszczonymi brwiami na imprezie byÅ‚a ''palarnia'' , w której ludzie wyglÄ…dali jak z wyżymaczki:D haha dziÄ™ki zaproszeniu znajomych z dojczlandu udaÅ‚o mi siÄ™ spalić tam blanta :D w NL byliÅ›my już o 12 godzinie dziÄ™ki uprzejmoÅ›ci Claudiuchy, spÄ™dziliÅ›my kilka godzin w cieple pijÄ…c alkohol i nawet udaÅ‚o nam siÄ™ poznać holenderskiego kota dziÄ™ki uprzejmoÅ›ci innego kolegi, mogliÅ›my wbić do hotelu i siÄ™ ogarnąć przed impreza w gorÄ…cej wodzie chwaÅ‚a mu za to caÅ‚ość na ogólnie wielki plus! mimo mrozu, dÅ‚ugiej podróży, braku snu Wiem jedno.. że na pewno wrócÄ™ na THUNDERDOME | | Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 21-12-2009, 17:12, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 21-12-2009, 17:08 | #467
|
| imprezaa ogien ... warto jechac narazie krotko bo dopiero wrocilem do domu ...
njwieksze rozczarowanie imprezy ... Partyraiser | |
| |
 | |
hardstylerz music producer

Informacje Do³±czy³: 19 Pa¼ 2007 Wiek: 38 Posty: 162 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 21-12-2009, 17:20 | #468
|
| Impreza Mojego życia naprawde było warto jechac )) Pozdro .... | _________________ Only Hardcore Music !!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzieñ) Piwa: 70 Sk±d: Feynoord  | Wys³any: 21-12-2009, 17:48 | #469
|
| acha..biedny sklep z ciuchami coś tzn kroje bluz i tshirtów takie same jak zawsze, ale wzory drętwe w tym roku PS. napewno Thunderdome nie jest najlepszą bibą HC [/quote] widzisz Gife kiedys to byl Thunderdome a teraz bardziej lansjera jak kto woli te ciuchy co nosili oldschoolowcy niszcza na calej lini tanie scierwa co teraz sprzedaja to tyle.. | _________________ Industrial Strength Fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Lip 2008 Posty: 118 (0,02/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Lubin  | Wys³any: 21-12-2009, 18:28 | #470
|
| czas na mą wypowiedź:) No wiec droga bardzo fajnie w czas i te sprawy Busiasta ekipa śmiechowa i git fąfel:) dojechaliśmy do Pani Claudjuchhyyy^^ i był git majonez potem zaliczyliśmy hotelowy prysznic mniej i wiecej po czym trzask na hale ogólnie wszystko fajnie światełka lasery stroboskopy:) Main duzzyyy , scena EHC nie wiem nie byłem ale wiem że jeszcze raz taka jak Industrial! Skandal takie coś dobre jak Industrial dać w takim małym pomieszczeniu... szkoda wielka szkoda. Nagłośnienie miło fajnie i przyjemnie czyt; " magia bassu i robienia hałasu!:D" Stoperów nie potrzebowałem na AoH wiec nie potrzebowałem na TD i nie będę potrzebował na MOH^^. Bardzo mi się podobały koleżanki z takim małym popitkiem za 1 tokena! ha Cudowny popitek:),, aa wracając do sceny industrial to pomimo tego że była mała to granie było przezajebiozaziste! skoro już ogadałem to i owo przejdę do setów. Praktycznie cały czas na Main byłem tlyko Endymiona vs NS zamieniłem na Tymona i powiem wam że nie żałuje ani minuty z Australijskim Dejotem! wiec sety imprezy!: 1.TYMON LIVE!!!! 2. PROMO!!!!!!!! 3. DAY-MAR VS NEGATIVE A 4.MAD DOG VS NOSFERATU
zawiodłem sie na partyraiserze ;/;/ myślałem że mocniej pociśnie;/ co do reszty to troche słabiej ale jakoś bylo co do tokenów;p włożyłem 50E i myślałem że da reszte a to mi dało za 50E tokenów:D hahhahah <fail> <lowbob> ze mnie:O ale nie żałuje opiłem sie "GO FASTÓW" tych buteleczek za 1Token i troche piwa i było giiiiiitnie:D! Ogólnie chce tam wrócić albo mieszkać na halii:D Dziękuję wszystkim z którymi byłem i których spotkłem i których poznałem za zajebiaszczą impreze:)* | |
| |
 | |
| |