Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 09, 12, 19, jaarbeurs, thunderdome, utrecht

Przesuniêty przez: ROoZi
20-12-2009, 19:46
19.12.09 - Thunderdome @ Jaarbeurs, Utrecht
Autor Wiadomo¶æ
AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Do³±czy³a: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 21-12-2009, 16:08    #461

No to cos odemnie tak w małym skrocie:D

Podroz masakryczna;/ najpierw problemy z busem ktory nam nawalił i cudem udało nam sie na szybko skołowac nowego.
Pizgawa nieziemska myslałm ze zamarzneee, nooo ale jakos dojechalismy i namiejscu bylismy po 19 takze naszczescie długo nieczekalismy:D
Utrecht bardzoo fajne miasto i szkoda że nie było czasu na dłuzsze zwiedzanie, tylko tak przelotem w drodze na dworzec zeby cos zjesc i znalesc kibleki.
Wejscie na hale szybko i sprawnie, mały spacerek po hali i wbiliśmy na main gdzie przygrywała juz Anime.
Ogolnie wszystko sparawiało pozytywne wrazenie, duzo punktow z jedzeniem, piciem itp. duzo ławeczke, ktore i tak
ciągle były zajęte :D
Najlepszy set z Main jak dla mnie to Partyraiser, rozyebał Mnie na maxa;D
Mad dog vs Nosferatu rowniez bardzo pzytywnie,i Day Mar vs Negative A na WIELKI plus :)
Koncoweczka ogiennn :D Neophyte zakonczył godnie swoim live,jak zawsze wielkie show :D doobre kawałki, tylko szkoda ze live nie moze trwac godzine;/ :D
Po swoim secie wielki skok w publike, a rozyebanie przez niego sprzetu o Dj'ke BEZCENNE hahaha :D
Co do innych scen to nie wiem jak kto grał, bo tak nam sie podbało na mainie ze sie nie ruszalismy stamtąd:D
Jedynie co wskoczylismy na Ruffneck'a - ale nie przypadło nam jego granie to wrocilismy na main.
Pozostałe sceny małe .. jak poszliśmy na Unexisa to odrazu musieliśmy zawrocić bo nie dało rady nawet przejsc, a o tańczeniu nie było mowy;/ takze lipa;/
Ludzie zajebisci:D nawet znalezli sie holendrzy co znali troszke polski a ich ulubionym słowe było "kurwa mać" haha:D

Ogolne wrazenia impreza na mega wielki plussss ! było warto sie meczyc i marznac tyle czasu bo wszystko
zostało wynagrodzone :D

Dzięki wszystkim za niezapomnianą zabaweeee ;* i do następnej mega bibki ! :D

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje
Do³±czy³a: 02 Gru 2007
Piwa: 6
Sk±d: R-Åšl / Schiedam

Wys³any: 21-12-2009, 16:16    #462

netya napisa³/a:
a co sie dzialo jak jechaliscie? jakies zamiecie itp ze byly problemy? o ktorej wogole dotarliscie?

busik którym mieliśmy jechać, z początku wgl nie umiał dotrzeć pod akademik, ale jak juz przyjechał z opóźnieniem, to zdążył przejechać tylko kawałek, potem auto poległo :/ nie chciał jechać... wysadził nas na jakiejś stacji benzynowej i zaczęła sie dopiero akcja hehe wydzwanialiśmy do kogo sie dało, w końcu znalazł sie kierowca, który zgodził się nas zawieźć, oczywiście policzył sobie więcej więc trzeba było dodatkowo mu dopłacić... ale ok, więc z Krakowa wyruszyliśmy dopiero ok 6 rano... podczas drogi szyby zamarzały przez ten mróz, dojechaliśmy na miejsce było po 19... w drodze powrotnej było już szybciej i sprawniej, tzn w Holandii strasznie zima zaatakowała, ale już dalej było lepiej...

Ostatnio zmieniony przez HcAgi 21-12-2009, 16:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

GABBERHEAD 
Early-Freak

Informacje
Do³±czy³: 24 Sty 2009
Piwa: 70
Sk±d: Feynoord

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-12-2009, 16:43    #463

set imprezy...Leviathan Ruffneck ,Vince totalnisz dno scena industrial bardzo wiele zmian wizualnych oraz rozbudowa scen na gorsze w 2004 roku lepiej to wyglodalo .

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-12-2009, 16:49    #464

HcAgi, o cholera :| takie jaja :| a to byl ten sam bus/ kierowca co nas na Army wiozl? poczekam na krakoffa relacje bo moze cos bedzie wiedzial dokaldniej . bo szok ;/
dobrze ze wam sie udalo znalesc jednak keirowce , cudem.

Gife hah na GHC widzialam fote wlasnie czegos takiego i sie zastanwialam czy dobrze widze ze to faktycznei byla scena industrial czy wtf XDDD tego sie niespodziewalam.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 21-12-2009, 16:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Gife 
F B I

Informacje
Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 21-12-2009, 16:58    #465

Jak widać, trafiliśmy na edycję, która pod względem odpustowego wystroju wypadła blado..
Mi odpowiadał bus na Early z konsolą w środku..blisko barierki, foty z DJ's i nagłośnienie w pytę..
Industrial byłby dobry, gdyby te pojebane kontenery ze statków rozstawili dalej..cóz..i tak cała hołota bawi się na main więc innym musiało starczyć to, co zastali :D
acha..biedny sklep z ciuchami coś :] tzn kroje bluz i tshirtów takie same jak zawsze, ale wzory drętwe w tym roku :)
PS. napewno Thunderdome nie jest najlepszÄ… bibÄ… HC :]

ZIUTA 
Nicht therapierbar!

Informacje
Do³±czy³a: 18 Maj 2009
Piwa: 195
Sk±d: z kÄ…towni :]

Wys³any: 21-12-2009, 17:03    #466

Impreza nie do podjebania!
Leviathan, Unexist, Tieum, Drokz, Tymon.. :heart: :heart: :heart: normalnie ... :kiss:
Mimo tego że scena Industrial była mega mała to udało mi się wbić do samego początku do krat :D tam pierdolnięcie było dobre:D uważam tak :]
na mainstreamach brak mojej obecności, tylko na evil activities i tha playah byłam chwilowo żeby usłyszeć MY MISERY :D i day-mar i partyraiser też set zajob :D
ogólnie cały czas siedziałam na early scenie :)
w ogóle co tu dużo mówić.. ja się nawet wypowiedzieć nie jest w stanie :D ekipa z busa zajob :D respekt dla kierowcy jak zawsze :) :kiss:
byłam nawet vip-em hahahahahah :D
Holendrzy - nacja bardzo, bardzo, bardzo miła, nie to co dojcze szwaby ze zmarszczonymi brwiami :D :peace:
na imprezie była ''palarnia'' , w której ludzie wyglądali jak z wyżymaczki:D haha dzięki zaproszeniu znajomych z dojczlandu udało mi się spalić tam blanta :D :D
w NL byliśmy już o 12 godzinie :D dzięki uprzejmości Claudiuchy, spędziliśmy kilka godzin w cieple pijąc alkohol :) :hihi: :kiss: i nawet udało nam się poznać holenderskiego kota :D
dzięki uprzejmości innego kolegi, mogliśmy wbić do hotelu i się ogarnąć przed impreza w gorącej wodzie :D chwała mu za to :D
całość na ogólnie wielki plus! mimo mrozu, długiej podróży, braku snu :D :)
Wiem jedno.. że na pewno wrócę na THUNDERDOME :)
Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 21-12-2009, 17:12, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

pelap 
Pusia

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Sk±d: Lohne

Wys³any: 21-12-2009, 17:08    #467

imprezaa ogien ... warto jechac narazie krotko bo dopiero wrocilem do domu ...

njwieksze rozczarowanie imprezy ... Partyraiser

hardstylerz 
music producer

Informacje
Do³±czy³: 19 Pa¼ 2007
Piwa: 0
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 21-12-2009, 17:20    #468

Impreza Mojego życia naprawde było warto jechac ;) ))
Pozdro ....

GABBERHEAD 
Early-Freak

Informacje
Do³±czy³: 24 Sty 2009
Piwa: 70
Sk±d: Feynoord

Wys³any: 21-12-2009, 17:48    #469

acha..biedny sklep z ciuchami coś :] tzn kroje bluz i tshirtów takie same jak zawsze, ale wzory drętwe w tym roku :)
PS. napewno Thunderdome nie jest najlepszÄ… bibÄ… HC :] [/quote] widzisz Gife kiedys to byl Thunderdome a teraz bardziej lansjera jak kto woli te ciuchy co nosili oldschoolowcy niszcza na calej lini tanie scierwa co teraz sprzedaja to tyle..

Heet 

Informacje
Do³±czy³: 25 Lip 2008
Piwa: 1
Sk±d: Lubin

Wys³any: 21-12-2009, 18:28    #470

czas na mą wypowiedź:)
No wiec droga bardzo fajnie w czas i te sprawy
Busiasta ekipa śmiechowa i git fąfel:)
dojechaliśmy do Pani Claudjuchhyyy^^ i był git majonez
potem zaliczyliśmy hotelowy prysznic mniej i wiecej po czym trzask na hale
ogólnie wszystko fajnie światełka lasery stroboskopy:)
Main duzzyyy , scena EHC nie wiem nie byłem ale wiem że jeszcze raz taka jak Industrial!
Skandal takie coś dobre jak Industrial dać w takim małym pomieszczeniu... szkoda wielka szkoda.
Nagłośnienie miło fajnie i przyjemnie czyt; " magia bassu i robienia hałasu!:D"
Stoperów nie potrzebowałem na AoH wiec nie potrzebowałem na TD i nie będę potrzebował na MOH^^. Bardzo mi się podobały koleżanki z takim małym popitkiem za 1 tokena! ha :D
Cudowny popitek:),, aa wracając do sceny industrial to pomimo tego że była mała to granie było przezajebiozaziste! skoro już ogadałem to i owo przejdę do setów.
Praktycznie cały czas na Main byłem tlyko Endymiona vs NS zamieniłem na Tymona i powiem wam że nie żałuje ani minuty z Australijskim Dejotem!
wiec sety imprezy!:
1.TYMON LIVE!!!!
2. PROMO!!!!!!!!
3. DAY-MAR VS NEGATIVE A
4.MAD DOG VS NOSFERATU

zawiodłem sie na partyraiserze ;/;/ myślałem że mocniej pociśnie;/
co do reszty to troche słabiej ale jakoś bylo
co do tokenów;p włożyłem 50E i myślałem że da reszte a to mi dało za 50E tokenów:D hahhahah <fail> <lowbob> ze mnie:O ale nie żałuje opiłem sie "GO FASTÓW" tych buteleczek za 1Token i troche piwa i było giiiiiitnie:D!
Ogólnie chce tam wrócić albo mieszkać na halii:D
Dziękuję wszystkim z którymi byłem i których spotkłem i których poznałem za zajebiaszczą impreze:)*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 17824
Odpowiedzi: 507
Odwiedzin z google: 5415
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: