Przesunięty przez: Thao 20-12-2009, 05:05 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Skąd: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 21-12-2009, 18:24 | #471
|
| czulo sie po prostu pozytywne wibracje | _________________ nie kaĹźdy rozumie, Ĺźe myĹli; wielu myĹli, Ĺźe rozumie | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 21-12-2009, 18:55 | #472
|
| w sumie tego dnia wieczorem rozmyslalem, czy nie isc, bo bylem z paroma osobami umowiony na piwo (m in noisyboy - sory, napiejmy sie nastepnym razem) ale jednak zdecydowalem, ze nie pojde, a teraz troche zaluje bo ponoc bylo grubo
ps.
| Rafir napisał/a: | Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieÄ ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych Ĺźywcach, bo to co byĹo wczoraj to co najmniej jakaĹ pomyĹka... |
| Punani napisał/a: | | Lane Ĺťywce sÄ
lane z kegĂłw, ktĂłre sÄ
oryginalnie zamkniÄte, wiÄc jest tam tyle piwa, ile nalaĹ Ĺťywiec |
co do tego to by sie szlo klucic bo do kufla klienta czesto nie trafia dokladnie to co jest w kegu, nie raz dostalem piwo rozcienczone woda, barmanka zaczela nalewac do kufla, w ktorym juz cos bylo, a raz w pewnym klubie znalazlem sie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie i udalo mi sie "podejrzec" akcje, jak barmanka bierze zlewki z pozbieranych ze stolikwo niedopitych piw i rozciencza tym piwa, ktore nalewa klientom. o drinkach i innych napojach to juz nie wspomne, wiecej wody niz coli a wodki prawie zero (claudiucha ty zapewnie pamietasz tego pamietnego drina).
i teraz pani punani mnie zapewne znienawidzi, ale nie jest to nic osobistego i nie kieruje tych slow konkretnie do ciebie, bo cie nie znam wiec nie posadzam cie o nieuczciwa prace, tylko wyrazam swoje ogolnie niezadowolenie nieuczciwa praca barmanow/barmanek w naszych klubach i uswiadamiam innych aby zaoszczedzic im przykrych doswiadczen. | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | | Ostatnio zmieniony przez racid 21-12-2009, 18:56, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzień) Piwa: 37 Skąd: Tychy  | Wysłany: 21-12-2009, 20:23 | #473
|
| | SchizeQ, co to za nuta to merry mada fuckin christmas? | _________________

BĹogosĹawieni Ci, ktĂłrzy uĹźywajÄ
google, albowiem Oni wiedzÄ posiÄ
dÄ
... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | |
| |
Podziękowali: | graph |
Informacje Dołączył: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzień) Piwa: 37 Skąd: Tychy  | Wysłany: 21-12-2009, 20:47 | #475
|
| DziÄki, nie pomyĹlaĹem Ĺźeby tam zajrzeÄ | _________________

BĹogosĹawieni Ci, ktĂłrzy uĹźywajÄ
google, albowiem Oni wiedzÄ posiÄ
dÄ
... | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Lis 2009 Wiek: 35 Posty: 26 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-12-2009, 20:59 | #476
|
| | racid napisał/a: | w sumie tego dnia wieczorem rozmyslalem, czy nie isc, bo bylem z paroma osobami umowiony na piwo (m in noisyboy - sory, napiejmy sie nastepnym razem) ale jednak zdecydowalem, ze nie pojde, a teraz troche zaluje bo ponoc bylo grubo
ps.
| Rafir napisał/a: | Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieÄ ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych Ĺźywcach, bo to co byĹo wczoraj to co najmniej jakaĹ pomyĹka... |
| Punani napisał/a: | | Lane Ĺťywce sÄ
lane z kegĂłw, ktĂłre sÄ
oryginalnie zamkniÄte, wiÄc jest tam tyle piwa, ile nalaĹ Ĺťywiec |
co do tego to by sie szlo klucic bo do kufla klienta czesto nie trafia dokladnie to co jest w kegu, nie raz dostalem piwo rozcienczone woda, barmanka zaczela nalewac do kufla, w ktorym juz cos bylo, a raz w pewnym klubie znalazlem sie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie i udalo mi sie "podejrzec" akcje, jak barmanka bierze zlewki z pozbieranych ze stolikwo niedopitych piw i rozciencza tym piwa, ktore nalewa klientom. o drinkach i innych napojach to juz nie wspomne, wiecej wody niz coli a wodki prawie zero (claudiucha ty zapewnie pamietasz tego pamietnego drina).
i teraz pani punani mnie zapewne znienawidzi, ale nie jest to nic osobistego i nie kieruje tych slow konkretnie do ciebie, bo cie nie znam wiec nie posadzam cie o nieuczciwa prace, tylko wyrazam swoje ogolnie niezadowolenie nieuczciwa praca barmanow/barmanek w naszych klubach i uswiadamiam innych aby zaoszczedzic im przykrych doswiadczen. |
rozumiem, ale to co napisaĹeĹ jest trochÄ niesmaczne ;] nigdy nie spotkaĹam siÄ w Mega z rozcieĹczaniem piwa czymkolwiek, tymbardziej dawania komuĹ zlewek, nie wiem do jakich klubĂłw chodzisz, ale chyba powinieneĹ je zmieniÄ ;-) | _________________ So what's wrong, and what's right? I live for the weekend, I live for hardstyles, I live for hardstyle baby! FTS ;] | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 21-12-2009, 21:07 | #477
|
| Punani, spotkaĹem sie z podobnÄ
sytuacjÄ
w WW. MoĹźe i nie dostaĹem zlewek prosto ze szklanek, ale jak poprosiĹem o szklankÄ soku, to dosĹownie z 4 kartonĂłw mi zlaĹa sok do tej szklanki... chyba zostaĹo z imprezy z zeszĹego tygodnia. Co do obsĹugi za barem w Mega, to ja osobiĹcie zastrzeĹźeĹ nie mam | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
marciaaa GaduĹa nad GaduĹami

Informacje Dołączyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Skąd: KatowicE  | Wysłany: 21-12-2009, 21:09 | #478
|
| | hasder napisał/a: | | Co do obsĹugi za barem w Mega, to ja osobiĹcie zastrzeĹźeĹ nie mam |
ale lizus haha! | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzień) Piwa: 660 Skąd: Bytom  | Wysłany: 21-12-2009, 21:15 | #479
|
| racid, szkoda byku Ĺźe Cie nie byĹo, rozglÄ
daĹem siÄ za tobÄ
no ale niestety. A impreza byĹa bardzooooooo gruba i z tego co wiem to impreza ktĂłra odbywaĹa siÄ dzieĹ wczeĹniej byĹa ponoÄ sĹabsza | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 21-12-2009, 22:31 | #480
|
| | Punani napisał/a: | | rozumiem, ale to co napisaĹeĹ jest trochÄ niesmaczne ;] |
najbardziej niesmaczne to byly wlasnie te napoje alkoholowe, ktore niektorzy mieli "przyjemnosc" pic spoko LUZ przeciez ja ciebie o nic nie posadzilem!! (heh teraz to juz mam u ekipy zza baru przechlapane na max znajac zycie)
| Punani napisał/a: | | nie wiem do jakich klubĂłw chodzisz, ale chyba powinieneĹ je zmieniÄ ;-) |
tylko na imprezy hs, a od dlugiego juz czasu ograniczam sie tylko do imprez na ktorych gram, takze mozna sobie przyblizyc grono klubow, a dokladnie palcem pokazywac nie bede bo to nieladnie ;] oook i konczymy juz ten watek bo zaraz mi ktos przywali ostrzezeniem
| noisyboy napisał/a: | | racid, szkoda byku Ĺźe Cie nie byĹo, rozglÄ
daĹem siÄ za tobÄ
no ale niestety |
no jakos tak wyszlo, nastepnym razem bardziej sie postaram | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | | Ostatnio zmieniony przez racid 21-12-2009, 22:34, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |