Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 09, 12, 19, anniversary, moh

Przesunięty przez: Thao
20-12-2009, 05:05
19.12.09 - MOH: ANNIVERSARY
Autor Wiadomość
eni 

Informacje
Piwa: 8

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-12-2009, 18:24    #471

czulo sie po prostu pozytywne wibracje ;D

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 21-12-2009, 18:55    #472

w sumie tego dnia wieczorem rozmyslalem, czy nie isc, bo bylem z paroma osobami umowiony na piwo (m in noisyboy - sory, napiejmy sie nastepnym razem) ale jednak zdecydowalem, ze nie pojde, a teraz troche zaluje bo ponoc bylo grubo

ps.

Rafir napisał/a:

Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieć ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych żywcach, bo to co było wczoraj to co najmniej jakaś pomyłka... :D

Punani napisał/a:
Lane Żywce są lane z kegów, które są oryginalnie zamknięte, więc jest tam tyle piwa, ile nalał Żywiec

co do tego to by sie szlo klucic bo do kufla klienta czesto nie trafia dokladnie to co jest w kegu, nie raz dostalem piwo rozcienczone woda, barmanka zaczela nalewac do kufla, w ktorym juz cos bylo, a raz w pewnym klubie znalazlem sie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie i udalo mi sie "podejrzec" akcje, jak barmanka bierze zlewki z pozbieranych ze stolikwo niedopitych piw i rozciencza tym piwa, ktore nalewa klientom. o drinkach i innych napojach to juz nie wspomne, wiecej wody niz coli a wodki prawie zero (claudiucha ty zapewnie pamietasz tego pamietnego drina).

i teraz pani punani mnie zapewne znienawidzi, ale nie jest to nic osobistego i nie kieruje tych slow konkretnie do ciebie, bo cie nie znam wiec nie posadzam cie o nieuczciwa prace, tylko wyrazam swoje ogolnie niezadowolenie nieuczciwa praca barmanow/barmanek w naszych klubach i uswiadamiam innych aby zaoszczedzic im przykrych doswiadczen.
Ostatnio zmieniony przez racid 21-12-2009, 18:56, w całości zmieniany 1 raz  

graph 

Informacje
Piwa: 37

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 21-12-2009, 20:23    #473

SchizeQ, co to za nuta to merry mada fuckin christmas?

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą...

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-12-2009, 20:34    #474

graph napisał/a:
SchizeQ, co to za nuta to merry mada fuckin christmas?

http://hardforum.com.pl/v...p=129899#129899

Podziękowali:graph
graph 

Informacje
Piwa: 37

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 21-12-2009, 20:47    #475

Dzięki, nie pomyślałem żeby tam zajrzeć :P

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą...

Punani 
hs&hc

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 21-12-2009, 20:59    #476

racid napisał/a:
w sumie tego dnia wieczorem rozmyslalem, czy nie isc, bo bylem z paroma osobami umowiony na piwo (m in noisyboy - sory, napiejmy sie nastepnym razem) ale jednak zdecydowalem, ze nie pojde, a teraz troche zaluje bo ponoc bylo grubo

ps.

Rafir napisał/a:

Panno Punani prosze szczerze odpowiedzieć ile piwa w piwie jest tak naprawde w lanych żywcach, bo to co było wczoraj to co najmniej jakaś pomyłka... :D

Punani napisał/a:
Lane Żywce są lane z kegów, które są oryginalnie zamknięte, więc jest tam tyle piwa, ile nalał Żywiec

co do tego to by sie szlo klucic bo do kufla klienta czesto nie trafia dokladnie to co jest w kegu, nie raz dostalem piwo rozcienczone woda, barmanka zaczela nalewac do kufla, w ktorym juz cos bylo, a raz w pewnym klubie znalazlem sie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie i udalo mi sie "podejrzec" akcje, jak barmanka bierze zlewki z pozbieranych ze stolikwo niedopitych piw i rozciencza tym piwa, ktore nalewa klientom. o drinkach i innych napojach to juz nie wspomne, wiecej wody niz coli a wodki prawie zero (claudiucha ty zapewnie pamietasz tego pamietnego drina).

i teraz pani punani mnie zapewne znienawidzi, ale nie jest to nic osobistego i nie kieruje tych slow konkretnie do ciebie, bo cie nie znam wiec nie posadzam cie o nieuczciwa prace, tylko wyrazam swoje ogolnie niezadowolenie nieuczciwa praca barmanow/barmanek w naszych klubach i uswiadamiam innych aby zaoszczedzic im przykrych doswiadczen.

rozumiem, ale to co napisałeś jest trochę niesmaczne ;] nigdy nie spotkałam się w Mega z rozcieńczaniem piwa czymkolwiek, tymbardziej dawania komuś zlewek, nie wiem do jakich klubów chodzisz, ale chyba powinieneś je zmienić ;-)

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Piwa: 105

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-12-2009, 21:07    #477

Punani, spotkałem sie z podobną sytuacją w WW. Może i nie dostałem zlewek prosto ze szklanek, ale jak poprosiłem o szklankę soku, to dosłownie z 4 kartonów mi zlała sok do tej szklanki... chyba zostało z imprezy z zeszłego tygodnia. Co do obsługi za barem w Mega, to ja osobiście zastrzeżeń nie mam :)

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Piwa: 342

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-12-2009, 21:09    #478

hasder napisał/a:
Co do obsługi za barem w Mega, to ja osobiście zastrzeżeń nie mam

ale lizus xD haha! ;P

\o/

noisyboy 

Informacje
Piwa: 660

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 21-12-2009, 21:15    #479

racid, szkoda byku że Cie nie było, rozglądałem się za tobą no ale niestety. A impreza była bardzooooooo gruba i z tego co wiem to impreza która odbywała się dzień wcześniej była ponoć słabsza :D

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 21-12-2009, 22:31    #480

Punani napisał/a:
rozumiem, ale to co napisałeś jest trochę niesmaczne ;]

najbardziej niesmaczne to byly wlasnie te napoje alkoholowe, ktore niektorzy mieli "przyjemnosc" pic :] spoko LUZ przeciez ja ciebie o nic nie posadzilem!! (heh teraz to juz mam u ekipy zza baru przechlapane na max znajac zycie)
Punani napisał/a:
nie wiem do jakich klubów chodzisz, ale chyba powinieneś je zmienić ;-)

tylko na imprezy hs, a od dlugiego juz czasu ograniczam sie tylko do imprez na ktorych gram, takze mozna sobie przyblizyc grono klubow, a dokladnie palcem pokazywac nie bede bo to nieladnie ;] oook i konczymy juz ten watek bo zaraz mi ktos przywali ostrzezeniem :P

noisyboy napisał/a:
racid, szkoda byku że Cie nie było, rozglądałem się za tobą no ale niestety

no jakos tak wyszlo, nastepnym razem bardziej sie postaram ;)
Ostatnio zmieniony przez racid 21-12-2009, 22:34, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)