Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 19.03.2011, elusive, katowice, megaclub, moh

Przesunięty przez: Rafir
20-03-2011, 07:30
19.03.2011 - MOH: ELUSIVE @ Megaclub, Katowice
Autor Wiadomo¶ć
Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doł±czyła: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Sk±d: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 4)

Wysłany: 20-03-2011, 18:49    #181

sporo imprezy przegadalam(ostatnio jakos czesto mi sie to zdarza),ale na skikanie oczywiscie tez byl czas :)
muzycznie cacy a nie ma hny hny :)

Ufolek misja dredy good jeszcze raz dzieki :)
Qbek mnie co prawda nie gryzles..ale na nastepny razem pomysl co robisz i rece trzymaj przy sobie!

hardstylegirl20 
INDUSTRIAL

Informacje
Doł±czyła: 23 Sie 2010
Piwa: 9
Sk±d: Zabrze

Wysłany: 20-03-2011, 20:53    #182

Impreza udana;) najbardziej podobał mi się set Mobiusa-szacunek dla tego człowieczka za to co zrobił;)
dla ResQ duże brawa, bo zagrał na poziomie jak zawsze... ;)

Pozdrawiam:) ;D ;D

-=UFO=- 

Informacje
Doł±czył: 19 PaĽ 2009
Piwa: 223
Sk±d: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 2)

Wysłany: 20-03-2011, 21:32    #183

Do mega przyjechałem idealnie jak wchodziłem do klubu to Mobius zaczynał seta i muszę przyznać że był lepszy niż przypuszczałem i bardzo bardzo mi się spodobało szkoda że musiałem stracić trochę z seta trzymając drzwi Denzelowi tak swoją drogą Denzel jesteś okropny kazałeś wszyśtkim podziwiać swoją płaskorzeźbę :rotfl: :lol-above: mam nadzieje że kiedyś uda mi się to wymazać z pamięci

maniaczka napisał/a:
remik09 napisał/a:

primeczq napisał/a:
aaaaa i bym zapomniała, Qbek zabije Cie za gryznienie mnie

przecież on nawet mnie na pożegnanie ugryzł w dupe :O Qbko'wi nieźle się porobiło ;p ale śmiechowo i tak
:lol: myślałam ze tylko na mnie rzucał xD dobrze ze nie jestem sama :D

A co ja mam powiedzieć dwie biby pod rząd pogryziony tylko tym razem do Agaci i Chemicznej Qber dołączył odłączył wrażenie że na naszych bibach jakieś wampirparty się robi ostatnio :devil:

Chemical_girl napisał/a:
Ufolek misja dredy good jeszcze raz dzieki :)

Proszę bardzo cała przyjemność po mojej stronie i muszę ci przyznać że twarda jesteś nawet nie zajękłaś a wiem że mocno szarpałem ;)

MegaClub 

Informacje
Doł±czył: 26 Sty 2009
Piwa: 102
Sk±d: Katowice

Wysłany: 20-03-2011, 21:59    #184

witajcie.
Mobius z ekipą przylecieli ok 20.00, wiadomo buzi buzi jestem z megaclubu, pierwsze pytanie dlaczego tak zimno u nas 22 C a tutaj chyba 1, i tyle bylo :) , wbijamy do wozu śmierci i zaczynamy gadkę jak to dzisiaj bedzie. Stajemy na M1 w MaKu "mów do mnie panie kierowniku" nie wie co to chicken wings i pyta czy mają być nuggets.. lol, wszama zrobiona i hasło czy tu w ogóle można palić i ile kosztują fajki... jak się dowiedzieli to kupili po 3 paki na stacji :) wiec wiadomo lol i jedziemy na hotel. w klubie byliśmy ok 23:00 Overbizz kończył grać, Driver się rozgrzewał w blasku światła.
No wiec, riderowo - Wóda, Pepsi, woda, popielniczka :D ... o secie macie swoje opinie... 2:00 Resq zaczyna grać mainstreamy :) na backstage ekipa z holandii zszokowana gościnością i atmosferą w klubie, wszyscy weseli i uprzejmi a holandii tylko szukają dymu. 3.30 d-style wraca do hotelu zmasakrowany jak samolot kadaffiego, reszta jedzie po imprezie na after do zabrza. 12.30 - sms - kup nam aspirynę :) i zaczyna się rozmowa o polskich dziewczynach, więc zabrałem ich do SCC na obiad :) co 5sekund "hello" :) sałateczki, pizza, soczek - i wspominają dalej impreze, dziękują za szalone 24godziny w Polsce i pragną wiecej :) odlecieli o 16.25 opóźnionym Wizzairem.
Ostatnio zmieniony przez MegaClub 20-03-2011, 21:59, w cało¶ci zmieniany 1 raz  

graph 

Informacje
Doł±czył: 05 Lip 2009
Piwa: 37
Sk±d: Tychy

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 6)

Wysłany: 20-03-2011, 22:06    #185

No to nic tylko częściej ściągać takie gwiazdy wieczoru :]

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą...

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doł±czył: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 20-03-2011, 22:44    #186

Ok nieskromnie powiem że nasz set w hs chyba najbardziej przypadl mi do gustu i technika tez:D ;) chociaz go nie slyszeliscie bo gralismy o 21:) bedzie na forum :) pozatym set Overbiza _O_ :D setu Drivera za bardzo nie sluchalem bo latalem po klubie ale z tego co slyszalem fajne nitki puscil:) Mobius :DD perfekcyjnie zagrany set :D bardzo mi przadl do gustu :D ResQ :D Mainstream Killah :D uwielbiam jak gra :) BeatDestroyers:D zagralem kilka wałków i sie zmyłem :D Artur grał do konca sam wiec nie wypowiadam sie bo nie wiem jak mu poszło :) mam nadzieje ze dobrze:) Dziekuje Ekipie z Zabrza Paulowi , Kajtkowi itd za after no i oczywiscie Mobiusowi ktory jest bardzo fajnym gosciem razem z mc;D jedno jest pewne... do alko nie ma głowy Mobius bo odpadl w przedbiegach:D Impreza udana :D chociaz ludzi moglo wiecej być :) Dziekuje Marcinowi i reszcie Dejtów za debate na backstage,jestem typem sluchacza i troche wnioskow z niej wyciagnalem :)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 20-03-2011, 22:48, w cało¶ci zmieniany 1 raz  

remik09 

Informacje
Doł±czył: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Sk±d: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 21-03-2011, 00:29    #187

Overbizz napisał/a:
Przypomniała mi się pewna sytuacja. Pozdrawiam tego typa który krzyknął "Fuck You" jak nawijał MC D-Style jak już miał wchodzić Mobius. Na tym filmiku to słychać: http://www.youtube.com/watch?v=4A01V5gVUJU - Bez komentarza...

też na to zwróciłem uwagę, nie wiem czy ludzie umieją tylko ten zwrot po angielsku ale mi by się głupio na miejscu Mobius'a zrobiło.

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doł±czył: 13 PaĽ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 21-03-2011, 03:08    #188

łooo matko ale to był error xD

Jak weszliśmy to przeraziła mnie frekwencja, ale potem skutecznie rosła. Cały klub dość szybko wypełnił się sprawdzoną ekipą.
Choć mimo wszystko frekwencja była nieco mniejsza niż zwykle to w niczym to nie przeszkadzało.
Jak Mobius zaczął grać to nawet odpływ ludzi z parkietu nie był tak drastyczny jak to nie raz bywało.
Zobaczyć miny gorących szesnastek na początku jego seta - bezcenne.
Ktoś tu się pytał co Mobius grał: Intro - hymn Holandii Unexist - Fuck the system, Igneon System - Illest (Detest rmx), Speed Freak - Faster Louder, Hellfish - Dogfish. I na pewno kilka tracków DJ Producera, TOA (na początku seta o ile pamiętam to było Hells Basement) i Sarin Assault.
Generalnie D-Style i Mobius w porządku chłopaki :) widać, że byli zaskoczeni tym co ich spotkało :)
Dalej na pochwałę zasługuje set ResQ, który mimo trudnego zadania w postaci grania mainów po Mobiusie, stanął na wysokości zadania. Również końcówka w wykonaniu Rawness'a była godna tej imprezy.
Generalnie muzycznie bomba jak zaczął lecieć mainstream to nawet parkiet się z powrotem zapełnił :)
Sound system i oświetlenie również lepiej niż ostatnio.

Cała bibka klimatyczna i całościowo nawet lepsza niż Zlot choć obydwie ciężko do siebie porównać.
Po tej imprezie skoro Mobiusa, wielu wytrzymało to i damy radę z Unexistem ..... etc.
:sugoi:

Qbek - nie pij tyle ;P
Podziękowania dla:
Denzela ofc :thumbup:
Wolfena - za sokole oko na tym mini b4 na pętli
Deli & Martynie - za towarzystwo :hug:
Hayerowi - za odprowadzenie do dworca. :sugoi:

Pozdr.
:basss:
Ostatnio zmieniony przez vulcan 21-03-2011, 03:13, w cało¶ci zmieniany 1 raz  

Podziękowali:wolfen88
Malutka 

Informacje
Doł±czyła: 03 Sty 2008
Piwa: 9
Sk±d: Gliwice

Wysłany: 21-03-2011, 07:33    #189

Bylo pozytywnie :) :D
Muzycznie dobrze, set Mobiusa po prostu masakra - fest konkret ! Zleksza mało ludzi bylo ale zbytnio mi to nie przeszkadzalo :D Ogolnie to troche sie potanczylo, troche poklachalo :P
Pozdro dla tych cio byli :)

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Doł±czył: 11 Lip 2007
Piwa: 215
Sk±d: ChoRzĂłw

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 21-03-2011, 11:43    #190

No to widze, ze Mobius dobrze pozamiatal :D Mam nadzieje, ze sie pojawi jeszczem skoro mu sie tak podobalo i bede mial w koncu okazje go uslyszec :D

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)