Przesunięty przez: Rafir 20-03-2011, 07:30 | |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Informacje Doł±czyła: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzień) Piwa: 220 Sk±d: inny wymiar  | Wysłany: 20-03-2011, 18:49 | #181
|
| sporo imprezy przegadalam(ostatnio jakos czesto mi sie to zdarza),ale na skikanie oczywiscie tez byl czas muzycznie cacy a nie ma hny hny
Ufolek misja dredy good jeszcze raz dzieki Qbek mnie co prawda nie gryzles..ale na nastepny razem pomysl co robisz i rece trzymaj przy sobie! | _________________
| |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czyła: 23 Sie 2010 Wiek: 36 Posty: 95 (0,02/dzień) Piwa: 9 Sk±d: Zabrze  | Wysłany: 20-03-2011, 20:53 | #182
|
| Impreza udana;) najbardziej podobał mi się set Mobiusa-szacunek dla tego człowieczka za to co zrobił;) dla ResQ duże brawa, bo zagrał na poziomie jak zawsze...
Pozdrawiam:) | _________________ Dominator · 20 July 2013, E3 Strand, Eersel | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 19 PaĽ 2009 Wiek: 37 Posty: 1016 (0,17/dzień) Piwa: 223 Sk±d: Sosnowiec  | Wysłany: 20-03-2011, 21:32 | #183
|
| Do mega przyjechałem idealnie jak wchodziłem do klubu to Mobius zaczynał seta i muszę przyznać że był lepszy niż przypuszczałem i bardzo bardzo mi się spodobało szkoda że musiałem stracić trochę z seta trzymając drzwi Denzelowi tak swoją drogą Denzel jesteś okropny kazałeś wszyśtkim podziwiać swoją płaskorzeźbę mam nadzieje że kiedyś uda mi się to wymazać z pamięci
| maniaczka napisał/a: | | remik09 napisał/a: | primeczq napisaĹ‚/a: aaaaa i bym zapomniaĹ‚a, Qbek zabije Cie za gryznienie mnie
przecież on nawet mnie na pożegnanie ugryzł w dupe Qbko'wi nieźle się porobiło ale śmiechowo i tak | myślałam ze tylko na mnie rzucał dobrze ze nie jestem sama |
A co ja mam powiedzieć dwie biby pod rząd pogryziony tylko tym razem do Agaci i Chemicznej Qber dołączył odłączył wrażenie że na naszych bibach jakieś wampirparty się robi ostatnio
| Chemical_girl napisał/a: | Ufolek misja dredy good jeszcze raz dzieki |
Proszę bardzo cała przyjemność po mojej stronie i muszę ci przyznać że twarda jesteś nawet nie zajękłaś a wiem że mocno szarpałem | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 26 Sty 2009 Posty: 182 (0,03/dzień) Piwa: 102 Sk±d: Katowice  | Wysłany: 20-03-2011, 21:59 | #184
|
| witajcie. Mobius z ekipÄ… przylecieli ok 20.00, wiadomo buzi buzi jestem z megaclubu, pierwsze pytanie dlaczego tak zimno u nas 22 C a tutaj chyba 1, i tyle bylo , wbijamy do wozu Ĺ›mierci i zaczynamy gadkÄ™ jak to dzisiaj bedzie. Stajemy na M1 w MaKu "mĂłw do mnie panie kierowniku" nie wie co to chicken wings i pyta czy majÄ… być nuggets.. lol, wszama zrobiona i hasĹ‚o czy tu w ogĂłle moĹĽna palić i ile kosztujÄ… fajki... jak siÄ™ dowiedzieli to kupili po 3 paki na stacji wiec wiadomo lol i jedziemy na hotel. w klubie byliĹ›my ok 23:00 Overbizz koĹ„czyĹ‚ grać, Driver siÄ™ rozgrzewaĹ‚ w blasku Ĺ›wiatĹ‚a. No wiec, riderowo - WĂłda, Pepsi, woda, popielniczka ... o secie macie swoje opinie... 2:00 Resq zaczyna grać mainstreamy na backstage ekipa z holandii zszokowana goĹ›cinoĹ›ciÄ… i atmosferÄ… w klubie, wszyscy weseli i uprzejmi a holandii tylko szukajÄ… dymu. 3.30 d-style wraca do hotelu zmasakrowany jak samolot kadaffiego, reszta jedzie po imprezie na after do zabrza. 12.30 - sms - kup nam aspirynÄ™ i zaczyna siÄ™ rozmowa o polskich dziewczynach, wiÄ™c zabraĹ‚em ich do SCC na obiad co 5sekund "hello" saĹ‚ateczki, pizza, soczek - i wspominajÄ… dalej impreze, dziÄ™kujÄ… za szalone 24godziny w Polsce i pragnÄ… wiecej odlecieli o 16.25 opóźnionym Wizzairem. | | Ostatnio zmieniony przez MegaClub 20-03-2011, 21:59, w cało¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzień) Piwa: 37 Sk±d: Tychy  | Wysłany: 20-03-2011, 22:06 | #185
|
| No to nic tylko częściej ściągać takie gwiazdy wieczoru | _________________

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą... | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doł±czył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wysłany: 20-03-2011, 22:44 | #186
|
| Ok nieskromnie powiem ĹĽe nasz set w hs chyba najbardziej przypadl mi do gustu i technika tez:D chociaz go nie slyszeliscie bo gralismy o 21:) bedzie na forum pozatym set Overbiza setu Drivera za bardzo nie sluchalem bo latalem po klubie ale z tego co slyszalem fajne nitki puscil:) Mobius perfekcyjnie zagrany set bardzo mi przadl do gustu ResQ Mainstream Killah uwielbiam jak gra BeatDestroyers:D zagralem kilka waĹ‚kĂłw i sie zmyĹ‚em Artur graĹ‚ do konca sam wiec nie wypowiadam sie bo nie wiem jak mu poszĹ‚o mam nadzieje ze dobrze:) Dziekuje Ekipie z Zabrza Paulowi , Kajtkowi itd za after no i oczywiscie Mobiusowi ktory jest bardzo fajnym gosciem razem z mc;D jedno jest pewne... do alko nie ma gĹ‚owy Mobius bo odpadl w przedbiegach:D Impreza udana chociaz ludzi moglo wiecej być Dziekuje Marcinowi i reszcie DejtĂłw za debate na backstage,jestem typem sluchacza i troche wnioskow z niej wyciagnalem | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺ›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 20-03-2011, 22:48, w cało¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Sk±d: Ruda Slaska  | Wysłany: 21-03-2011, 00:29 | #187
|
| | Overbizz napisał/a: | | PrzypomniaĹ‚a mi siÄ™ pewna sytuacja. Pozdrawiam tego typa ktĂłry krzyknÄ…Ĺ‚ "Fuck You" jak nawijaĹ‚ MC D-Style jak juĹĽ miaĹ‚ wchodzić Mobius. Na tym filmiku to sĹ‚ychać: http://www.youtube.com/watch?v=4A01V5gVUJU - Bez komentarza... |
też na to zwróciłem uwagę, nie wiem czy ludzie umieją tylko ten zwrot po angielsku ale mi by się głupio na miejscu Mobius'a zrobiło. | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 13 PaĽ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 21-03-2011, 03:08 | #188
|
| łooo matko ale to był error
Jak weszliśmy to przeraziła mnie frekwencja, ale potem skutecznie rosła. Cały klub dość szybko wypełnił się sprawdzoną ekipą. Choć mimo wszystko frekwencja była nieco mniejsza niż zwykle to w niczym to nie przeszkadzało. Jak Mobius zaczął grać to nawet odpływ ludzi z parkietu nie był tak drastyczny jak to nie raz bywało. Zobaczyć miny gorących szesnastek na początku jego seta - bezcenne. Ktoś tu się pytał co Mobius grał: Intro - hymn Holandii Unexist - Fuck the system, Igneon System - Illest (Detest rmx), Speed Freak - Faster Louder, Hellfish - Dogfish. I na pewno kilka tracków DJ Producera, TOA (na początku seta o ile pamiętam to było Hells Basement) i Sarin Assault. Generalnie D-Style i Mobius w porządku chłopaki widać, że byli zaskoczeni tym co ich spotkało Dalej na pochwałę zasługuje set ResQ, który mimo trudnego zadania w postaci grania mainów po Mobiusie, stanął na wysokości zadania. Również końcówka w wykonaniu Rawness'a była godna tej imprezy. Generalnie muzycznie bomba jak zaczął lecieć mainstream to nawet parkiet się z powrotem zapełnił Sound system i oświetlenie również lepiej niż ostatnio.
Cała bibka klimatyczna i całościowo nawet lepsza niż Zlot choć obydwie ciężko do siebie porównać. Po tej imprezie skoro Mobiusa, wielu wytrzymało to i damy radę z Unexistem ..... etc.
Qbek - nie pij tyle Podziękowania dla: Denzela ofc Wolfena - za sokole oko na tym mini b4 na pętli Deli & Martynie - za towarzystwo Hayerowi - za odprowadzenie do dworca.
Pozdr.
| | Ostatnio zmieniony przez vulcan 21-03-2011, 03:13, w cało¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | wolfen88 |
Informacje Doł±czyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Sk±d: Gliwice  | Wysłany: 21-03-2011, 07:33 | #189
|
| Bylo pozytywnie Muzycznie dobrze, set Mobiusa po prostu masakra - fest konkret ! Zleksza mało ludzi bylo ale zbytnio mi to nie przeszkadzalo Ogolnie to troche sie potanczylo, troche poklachalo Pozdro dla tych cio byli | _________________ HARDCORE !!! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzĂłw  | Wysłany: 21-03-2011, 11:43 | #190
|
| No to widze, ze Mobius dobrze pozamiatal Mam nadzieje, ze sie pojawi jeszczem skoro mu sie tak podobalo i bede mial w koncu okazje go uslyszec | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |