Przesunięty przez: ROoZi 20-01-2013, 11:49 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzień) Piwa: 218 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 21-01-2013, 01:17 | #131
|
| Impreza jednak nie do konca dla mnie, Speedcory/Splittecory i inne ciulstwa to nie to Do Early szlo sie nawet pobawic no ale to by bylo na tyle... Chosen zagral jedynego seta ktory mi podszedl w wiekszosci (1,2,3 ). I fajny zonk gdy Shocker zaczal jebac po terrorach mainy Klub rozjebal, podobno jest to jakis opuszczony szpital? Najwiekszy underground w jakim bylem Podroz do Wawy i spowrotem rozjebala za to wszystko Biedni ludzie z busa Ludzi bylo duzo a na secie Chosena az za duzo co mnie bardzo dziwilo. Dzieki tym co byli i do nastepnej | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
|
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-01-2013, 02:25 | #132
|
| Impreza dla mnie jak najbardziej udana Set Chosena bardzo mi podszedĹ. Nawet zaliczyl faila i zdupil dwa playery na raz na podĹogÄ Po jego secie jakoĹ przestaĹem siÄ bawiÄ, jak zobaczyĹem ze kolesie grajÄ
z lapka A później juĹź za mocno byĹo dla mnie a ja juĹź za sĹaby byĹem
Ceny na barze mnie rozwaliĹy... ale to jednak Warszawa Kibel przepiÄkny I nawet jakieĹ stare Ĺóşko szpitalne znaleĹşliĹmy
Towarzysko rĂłwnieĹź bardzo dobrze, mnĂłstwo znajomych twarzy A podczas seta Chosena nagle tyle ludzi skÄ
dĹ najebaĹo , Ĺźe wydawaĹo siÄ z gĂłry, Ĺźe ludzi jest wiÄcej niĹź na Brutalu >< | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 18 Lip 2011 Posty: 19 (0/dzień) Piwa: 27 Skąd: /dev/null  | Wysłany: 21-01-2013, 11:28 | #133
|
| | hasder napisał/a: | Muzycznie ... do seta Chosena miazga i z minuty na minuta coroz lepij, po jego secie... Ĺşle gorzej i caĹkiem Ĺşle z momentami przebĹyskĂłw... nie pamiÄtom kto groĹ seta po Chosenie ale te "wjebanie mu sie" byĹo chamskie... a dwa caly jego set z dupy TC>EHC>TC>BC? wtf?? tymbardzij po setach poprzednikĂłw... potem koĹcĂłwka seta od Shockera mie troszka rozruszoĹ i na koniec Groan-er poryĹ mi mĂłzg ... R.I.P. 3 STEPS AHEAD dziÄki wszystkim co byli, i za b4 w busiku... o afterze nie wspomna, bo pewne rzeczy byĹy aĹź obleĹne w wykonaniu Shockera ale przynajmnij Ĺmiesznie byĹo, szkoda ino Ĺźe jak z Arturem sie razem obalili, to nie obalili sie na ta baba z przodu choÄ i tak zebraĹa duĹźo Ĺokci i flaszek w Ĺeb od Radka hahaha |
you got my intrest, co tym razem ? | |
| |
Podziękowali: | netya, dumm, FRIZ |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 21-01-2013, 12:25 | #134
|
| | Niech to pozostanie miÄdzy ludĹşmi z busa. A z opowiadaĹ siÄ ciesze, Ĺźe caĹÄ
drogÄ przespaĹem, bo mogĹo by byÄ Ĺşle >< | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 21-01-2013, 13:26 | #135
|
| | Kitana napisał/a: | | podobno jest to jakis opuszczony szpital |
tak miejscowka zrobiona jest w budyunku dawnego szpitala dzieciecego, dlatego tak to wszystko wygladalo. swoja droga nad naszym pietrem jest jeszcze jedno albo dwa i tam rowniez sa sceny z inna nuta jak jest organizowana wieksza impreza (np. urodziny Warsaw Mechanism gdzie byly 3 sceny kazda inna), takze klimat git i teraz lozko szpitalne zrozumialy gadzet haha;p mysmy sie smiali z tego pokoiczku ze wraz z tym strobo tam to izba wytrzezwien D
splitterow nie bylo koncowka to tc/sc i tam lekka nuta ind . w sumie mozna sie bylo spodziewac haha | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 21-01-2013, 14:18 | #136
|
| Po Chosenie dla mnie rĂłwnieĹź impreza siÄ skoĹczyĹa. Nie wiem ile tam wspĂłlnego z gabberem majÄ
brejki uk itd, ale moĹźe siÄ nie znam Wydaje mi siÄ, Ĺźe do Chosena byĹo typowo pod gabber4life, po Chosenie byĹo juĹź zamiĹowanie grajkĂłw do innych klimatĂłw, co maĹo wspĂłlnego z gabber ma Takie dĹşwiÄki na Brutalu bym zrozumiaĹ, ale nie na tematycznej imprezie z myĹlÄ
przewodniÄ
GABBER Klub extra w dechÄ wyjebany. JakiĹ lachon chciaĹ mnie na piÄtro wziÄ
Ä ze swoimi koleĹźankami, ale poszedĹem na pociÄ
g haha Memol od jednej w jaja z kopa gratis dostaĹ DziĹ siÄ za fotki wezmÄ, ale po lekkim przeglÄ
dzie powiem tak, sprzÄt wytrzymaĹ napiÄcie | _________________ Kibol! | |
| |
Podziękowali: | netya, Kitana, vulcan |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 21-01-2013, 17:18 | #137
|
| | Gife napisał/a: | Nie wiem ile tam wspĂłlnego z gabberem majÄ
brejki uk itd, ale moĹźe siÄ nie znam Wydaje mi siÄ, Ĺźe do Chosena byĹo typowo pod gabber4life, po Chosenie byĹo juĹź zamiĹowanie grajkĂłw do innych klimatĂłw, co maĹo wspĂłlnego z gabber ma Takie dĹşwiÄki na Brutalu bym zrozumiaĹ, ale nie na tematycznej imprezie z myĹlÄ
przewodniÄ
GABBER |
trafiles w sedno. akurat na tym secie mnie nie bylo ale slyszalam juz opinie. napisalabym to wogole na fb w temacie o imprezie
| Kitana napisał/a: | | Do Early szlo sie nawet pobawic no ale to by bylo na tyle... |
no to ponad polowe imprezy bo early do Chosena wlacznie gralo conajmniej;p zreszta wiadomo bylo co to za impreza bedzie.
zapomnialam dodac ze wkurzalo mnie ze z prxzodu tak jasno bylo za jasno dla mnie i jakos nie moglam sie wczuc XD no ale 1 raz w tym klubie wiec zobaczymy next time jak bdzie okazja.
ps. Daron37 przyfailowales niezle swoja droga jak wstales po 15 czy ok16 to miales kupe czasu jeszcze zeby ogarnac stopa nie no zartuje | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 21-01-2013, 17:22, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
Podziękowali: | flahu, Pushupek, eni, ZIUTA |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 21-01-2013, 17:27 | #139
|
| | netya napisał/a: | | Daron37 przyfailowales niezle swoja droga jak wstales po 15 czy ok16 to miales kupe czasu jeszcze zeby ogarnac stopa nie no zartuje |
wiem, Ĺźe przyfailowaĹem i to na maxa, w chuj sie wk*rwiĹem jak siÄ obudziĹem i zobaczyĹem godzinÄ . 40zĹ psu w dupe . | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
Podziękowali: | netya |
Informacje Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzień) Piwa: 185 Skąd: Przejdź do mapy  | Wysłany: 21-01-2013, 18:03 | #140
|
| Bez Ĺźadnych wÄ
tpliwoĹci mogÄ tÄ
imprezÄ zaliczyÄ do udanych, i doliczyÄ ja do czoĹĂłwki imprez Early HC na jakich miaĹem okazjÄ goĹciÄ.
JeĹli chodzi o samÄ
ideÄ imprezy i nazwÄ zgadzam siÄ tutaj caĹkowicie z GIF'e bo impreza znakowana Early HC, Oldschool Gabber... wiÄc tutaj mieszanka stylu byĹa lekkim nietaktem, patrzÄ
c z drugiej strony pasowaĹo mi poĹaczenie Gabber/Early z mocnym zakoĹczeniem imprezy.
JeĹli chodzi o klub tutaj jestem bardzo zadowolony bo jakaĹ odmiana od FONOBARu, do tego klub idealnie dobrany wielkoĹciowo, duĹźym plusem klubu byĹo to Ĺźe i byĹo miejsce na odpoczynek, do pogadania i wiadomo parkiet. Wszystko byĹo Ĺadnie oddzielone i wystarczajÄ
co oddalone od siebie Ĺźeby muzyka nie zagĹuszaĹa rozmowy w innych pokojach... z WC teĹź nie byĹo jakiegoĹ dramatu jak to czasami bywaĹo na imprezach w klubach w Warszawie. Cena piwa w barze i wybĂłr to zdecydowany minus tego lokalu... ale to akurat wada do naprawienia na przyszĹych imprezach w tym zacnym miejscu... najbardziej denerwujÄ
cym mnie faktem byĹa obecnoĹÄ przypadkowych osĂłb, ktĂłre podejrzewam Ĺźe sÄ
staĹymi bywalcami klubu lub poprostu myĹleli Ĺźe bÄdzie coĹ innego... a towarzystwo byĹo róşne od dresikĂłw po hipsterstwo... nie ktĂłrzy byli natrÄtni i irytowali swojÄ
obecnoĹciÄ
Muzycznie byĹo super jak dla mnie... nie bÄdÄ ukrywaÄ ze setem imprezy byĹ dla mnie set GAL'a zagrany przez niego set skĹadajÄ
cy siÄ z Early pereĹek i dynamicznych ArtcorĂłw odrazu mnie porwaĹ na parkiet, kolejnym set teĹź mnie bardzo miĹo zaskoczyĹ Lamagra grajÄ
c wiele dotÄ
d niesĹyszanych przeze mnie numerĂłw. Niestety set Chosena mnie zawiĂłdĹ... bo inaczej sobie wyobraĹźaĹem tracklistÄ przygotowanÄ
przez niego, dodatkowo mega tĹok pod scenÄ
mnie zniechÄciĹ Ĺźe postanowiĹem udaÄ siÄ do baru... Pomimo zmienny koncepcji imprezy jakÄ
dokonaĹ Shocker i Groaner nie dal mi powodĂłw do narzekania bo siÄ Ĺwietnie bawiĹem
Bardzo siÄ cieszÄ Ĺźe miaĹem okazjÄ zjawiÄ siÄ na takiej imprezie i nie ĹźaĹuje ani jednej wydanej zĹotĂłwki i liczÄ na wiÄcej takich imprez | _________________

| |
| |
 | |
| |