Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 19.01.2013, chosen, few, gabber4life, mokumthunderdome, warszawa

Przesunięty przez: ROoZi
20-01-2013, 11:49
19.01.2013 - Gabber4Life z Chosen Few (Mokum/Thunderdome) - Warszawa
Autor Wiadomość
Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Piwa: 218

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-01-2013, 01:17    #131

Impreza jednak nie do konca dla mnie, Speedcory/Splittecory i inne ciulstwa to nie to xD Do Early szlo sie nawet pobawic no ale to by bylo na tyle... ;P Chosen zagral jedynego seta ktory mi podszedl w wiekszosci (1,2,3 :D ). I fajny zonk gdy Shocker zaczal jebac po terrorach mainy xD Klub rozjebal, podobno jest to jakis opuszczony szpital? Najwiekszy underground w jakim bylem ;D Podroz do Wawy i spowrotem rozjebala za to wszystko :D Biedni ludzie z busa xd Ludzi bylo duzo a na secie Chosena az za duzo co mnie bardzo dziwilo. Dzieki tym co byli i do nastepnej ;)
15.12.2012 - Thunderdome

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-01-2013, 02:25    #132

Impreza dla mnie jak najbardziej udana :D Set Chosena bardzo mi podszedł. Nawet zaliczyl faila i zdupil dwa playery na raz na podłogę xd Po jego secie jakoś przestałem się bawić, jak zobaczyłem ze kolesie grają z lapka :| A później już za mocno było dla mnie a ja już za słaby byłem ^_^

Ceny na barze mnie rozwaliły... ale to jednak Warszawa :P Kibel przepiękny xd I nawet jakieś stare łóżko szpitalne znaleźliśmy ;DD

Towarzysko również bardzo dobrze, mnóstwo znajomych twarzy :D A podczas seta Chosena nagle tyle ludzi skądś najebało xd , że wydawało się z góry, że ludzi jest więcej niż na Brutalu ><

29a 

Informacje
Piwa: 27

Wysłany: 21-01-2013, 11:28    #133

hasder napisał/a:
Muzycznie ... do seta Chosena miazga i z minuty na minuta coroz lepij, po jego secie... źle gorzej i całkiem źle z momentami przebłysków... nie pamiętom kto groł seta po Chosenie ale te "wjebanie mu sie" było chamskie... a dwa caly jego set z dupy :/ TC>EHC>TC>BC? wtf?? tymbardzij po setach poprzedników... potem końcówka seta od Shockera mie troszka rozruszoł i na koniec Groan-er porył mi mózg ... R.I.P. 3 STEPS AHEAD
dzięki wszystkim co byli, i za b4 w busiku... o afterze nie wspomna, bo pewne rzeczy były aż obleśne w wykonaniu Shockera :D ale przynajmnij śmiesznie było, szkoda ino że jak z Arturem sie razem obalili, to nie obalili sie na ta baba z przodu :D choć i tak zebrała dużo łokci i flaszek w łeb od Radka hahaha

you got my intrest, co tym razem :D ?

Podziękowali:netya, dumm, FRIZ
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

Wysłany: 21-01-2013, 12:25    #134

Niech to pozostanie między ludźmi z busa. A z opowiadań się ciesze, że całą drogę przespałem, bo mogło by być źle ><

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

Wysłany: 21-01-2013, 13:26    #135

Kitana napisał/a:
podobno jest to jakis opuszczony szpital

tak miejscowka zrobiona jest w budyunku dawnego szpitala dzieciecego, dlatego tak to wszystko wygladalo. swoja droga nad naszym pietrem jest jeszcze jedno albo dwa i tam rowniez sa sceny z inna nuta jak jest organizowana wieksza impreza (np. urodziny Warsaw Mechanism gdzie byly 3 sceny kazda inna), takze klimat git :D i teraz lozko szpitalne zrozumialy gadzet haha;p mysmy sie smiali z tego pokoiczku ze wraz z tym strobo tam to izba wytrzezwien xD D

splitterow nie bylo ;p koncowka to tc/sc ;p i tam lekka nuta ind . w sumie mozna sie bylo spodziewac haha ;p

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Gife 
F B I

Informacje
Piwa: 521

Wysłany: 21-01-2013, 14:18    #136

Po Chosenie dla mnie również impreza się skończyła. Nie wiem ile tam wspólnego z gabberem mają brejki uk itd, ale może się nie znam :)
Wydaje mi się, że do Chosena było typowo pod gabber4life, po Chosenie było już zamiłowanie grajków do innych klimatów, co mało wspólnego z gabber ma :]
Takie dźwięki na Brutalu bym zrozumiał, ale nie na tematycznej imprezie z myślą przewodnią GABBER :)
Klub extra w dechę wyjebany. Jakiś lachon chciał mnie na piętro wziąć ze swoimi koleżankami, ale poszedłem na pociąg haha :x
Memol od jednej w jaja z kopa gratis dostał :D
Dziś się za fotki wezmę, ale po lekkim przeglądzie powiem tak, sprzęt wytrzymał napięcie ;D

Podziękowali:netya, Kitana, vulcan
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

Wysłany: 21-01-2013, 17:18    #137

Gife napisał/a:
Nie wiem ile tam wspólnego z gabberem mają brejki uk itd, ale może się nie znam
Wydaje mi się, że do Chosena było typowo pod gabber4life, po Chosenie było już zamiłowanie grajków do innych klimatów, co mało wspólnego z gabber ma
Takie dźwięki na Brutalu bym zrozumiał, ale nie na tematycznej imprezie z myślą przewodnią GABBER

trafiles w sedno. akurat na tym secie mnie nie bylo ale slyszalam juz opinie. napisalabym to wogole na fb w temacie o imprezie ;p

Kitana napisał/a:
Do Early szlo sie nawet pobawic no ale to by bylo na tyle...

no to ponad polowe imprezy ;p bo early do Chosena wlacznie gralo conajmniej;p zreszta wiadomo bylo co to za impreza bedzie.

zapomnialam dodac ze wkurzalo mnie ze z prxzodu tak jasno bylo xD za jasno dla mnie i jakos nie moglam sie wczuc XD no ale 1 raz w tym klubie wiec zobaczymy next time jak bdzie okazja.

ps. Daron37 przyfailowales niezle ;p swoja droga jak wstales po 15 czy ok16 to miales kupe czasu jeszcze zeby ogarnac stopa xd nie no zartuje ;p

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 21-01-2013, 17:22, w całości zmieniany 2 razy  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 21-01-2013, 17:24    #138

za mało hardstyle, praktycznie brak :/

[ Movies From Parties ]

Podziękowali:flahu, Pushupek, eni, ZIUTA
Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 21-01-2013, 17:27    #139

netya napisał/a:
Daron37 przyfailowales niezle swoja droga jak wstales po 15 czy ok16 to miales kupe czasu jeszcze zeby ogarnac stopa nie no zartuje

wiem, że przyfailowałem i to na maxa, w chuj sie wk*rwiłem jak się obudziłem i zobaczyłem godzinę xd . 40zł psu w dupe xd .

Podziękowali:netya
FRIZ 
Terrorhead

Informacje
Piwa: 185

Wysłany: 21-01-2013, 18:03    #140

Bez żadnych wątpliwości mogę tą imprezę zaliczyć do udanych, i doliczyć ja do czołówki imprez Early HC na jakich miałem okazję gościć.

Jeśli chodzi o samą ideę imprezy i nazwę zgadzam się tutaj całkowicie z GIF'e bo impreza znakowana Early HC, Oldschool Gabber... więc tutaj mieszanka stylu była lekkim nietaktem, patrząc z drugiej strony pasowało mi połaczenie Gabber/Early z mocnym zakończeniem imprezy.

Jeśli chodzi o klub tutaj jestem bardzo zadowolony bo jakaś odmiana od FONOBARu, do tego klub idealnie dobrany wielkościowo, dużym plusem klubu było to że i było miejsce na odpoczynek, do pogadania i wiadomo parkiet. Wszystko było ładnie oddzielone i wystarczająco oddalone od siebie żeby muzyka nie zagłuszała rozmowy w innych pokojach... z WC też nie było jakiegoś dramatu jak to czasami bywało na imprezach w klubach w Warszawie. Cena piwa w barze i wybór to zdecydowany minus tego lokalu... ale to akurat wada do naprawienia na przyszłych imprezach w tym zacnym miejscu... najbardziej denerwującym mnie faktem była obecność przypadkowych osób, które podejrzewam że są stałymi bywalcami klubu lub poprostu myśleli że będzie coś innego... a towarzystwo było różne od dresików po hipsterstwo... nie którzy byli natrętni i irytowali swoją obecnością

Muzycznie było super jak dla mnie... nie będę ukrywać ze setem imprezy był dla mnie set GAL'a zagrany przez niego set składający się z Early perełek i dynamicznych Artcorów odrazu mnie porwał na parkiet, kolejnym set też mnie bardzo miło zaskoczył Lamagra grając wiele dotąd niesłyszanych przeze mnie numerów. Niestety set Chosena mnie zawiódł... bo inaczej sobie wyobrażałem tracklistę przygotowaną przez niego, dodatkowo mega tłok pod sceną mnie zniechęcił że postanowiłem udać się do baru... Pomimo zmienny koncepcji imprezy jaką dokonał Shocker i Groaner nie dal mi powodów do narzekania bo się świetnie bawiłem

Bardzo się cieszę że miałem okazję zjawić się na takiej imprezie i nie żałuje ani jednej wydanej złotówki i liczę na więcej takich imprez :)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)