Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 18.12.2010, barriers, breaking, jaarbeurs, thunderdome, utrecht

Otwarty przez: Rafir
24-12-2010, 15:39
18.12.2010 - Thunderdome - Breaking Barriers Jaarbeurs Utrecht
Autor Wiadomo
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Doczy: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Skd: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 21-12-2010, 17:57    #351

jakby Esan z Wami jechał to by było co pić ;D

[ Movies From Parties ]

asik 

Informacje
Doczya: 15 Pa 2007
Piwa: 254
Skd: SR

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 21-12-2010, 18:11    #352

pelap napisa/a:
NC ... to po to sie jedzie zeby walic gorzole ;/
zawsze mozna w zamian cos innego nosem przydupic
:lol:

a tak na powazne:
z tymi scenami to troche zjebanie :P nie wiem czy dobrze ogarnelam z tymi scenami ale moim zdaniem lepiej jakby na poczatku byly np 2 a potem z dwoch zrobily sie cztery :D to by byla lepsza niespodziewajka ;D

Dziadzia 
Keep Kalafa

Informacje
Doczy: 05 Lip 2010
Piwa: 158
Skd: Rio de Świebodzin

Wysany: 21-12-2010, 18:23    #353

ROoZi napisa/a:

Ano by było :D

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 21-12-2010, 19:02    #354

Dziadzia napisa/a:
zdecydowanie Hayer to Wy powinniscie wziąc wiecej wódki

Wersja oficjalna była taka, że miałem nie pić xd Poza tym nie chciałbyś mnie widzieć w Poznaniu, zostawić cały bagaż w jakiejś knajpie i iść w pizdu :puppyeyes:

pelap napisa/a:

Wali się w drodze :) I się wali (chyba) z głową, także na samej imprezie się jest monter :] Ale ty chyba za sztywny jesteś na by to ogarnać :)

Podzikowali:SchizeQ
Gife 
F B I

Informacje
Doczy: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Skd: Poznań

Wysany: 21-12-2010, 19:22    #355

ROoZi napisa/a:

Luksusowa, bleach :lol-sweat:

Po filmikach widzę, że nie ma czego żałować :hihi: opisy mnie tylko uświadamiają, jak tam musiało jebać mainami :nerd:

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Doczy: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Skd: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 21-12-2010, 19:35    #356

pelap napisa/a:
Dziadzia napisa/a:
powinniscie wziąc wiecej wódki

O jeju Panie Kapitanie Kultura! Zdecydowanie popieram Ciebie. Powinno się brać probiotyki, dabul blasta i multiwitaminki, a podczas jazdy robić aerobową Weidera: dzień 4 oraz 20 orbitek wokół autobusu podczas jazdy. Zdrowie 4 Life!

Podzikowali:SchizeQ, ZIUTA, hayer86, kuber89
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 21-12-2010, 19:37    #357

LukasH napisa/a:
lol a co ma TD 2008 do tego TD 2010 jak na nim nie byłaś ? ok koniec OT haha

LOL a czy widzisz ze ja jedna napsialam to co napisalam mimo ze na imprezie niebylam ? czytaj post Gife chocby powyzej. a takze post pelapa wczesniejszy itp. tylko do mnie sie uczepiles. co ma TD 08 do tego? no ma chocby porownanie jakiekolwiek ;] jak tego nadal nierozczajasz to juz niemoja wina.

Gife napisa/a:
Luksusowa, bleach

hahahaha Krajowa!

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 21-12-2010, 19:42    #358

netya napisa/a:
tylko do mnie sie uczepiles
nie uczepiłem , a nawet jeśli w tym temacie o tym wspomniałem to tylko dlatego bo prawie 3/4 tematach imprez coś Ci nie pasuje itd :) a po 2 to chyba porównanie nie na miejscu gdzie się porównuje impreze na której się było z tą na której się było nieobecnym ... :) dobra koniec ot ;)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 21-12-2010, 19:44, w caoci zmieniany 1 raz  

ZieloneQ 
David Duchovny

Informacje
Doczy: 25 Cze 2008
Piwa: 172
Skd: North

Wysany: 21-12-2010, 20:05    #359

Podzielam zdanie: impreza miała swoje plusy i minusy. Jako że byłem 1 raz na zagranicznym evencie to będę uczciwy i nie zastosuję żadnego porównania :) (pozdro netya)

Tak więc na początku chciałbym podziękować całej ekipie busikowej (slaby, Heet, Venus, Pablo, Krzych, Hania, Przemo [kierowca], hardstyler, Tyranii ;* , pan "Bałwan" , co to jego mama jadła za dużo śniegu xD i ofc. Wiśnia i jego wyczynowe miny :P ) . Tych co pominąłem najwyraźniej nie spamiętałem ale również im się należy big thx :thumbup:
Nie zapomnę tej paniki w busie jak zabrakło wódki hahahahahahahaha xD Ekipa prze-%krutna, trzeba to kiedyś powtórzyć %:]

Ciężką drogę znieczulił alkohol więc nie ma o czym gadać :D

Planowo mieliśmy chyba być ok. 17.00-18.00 w Utreht... Zdążyliśmy na ok. 21.30 jakoś, gdzie już zza szyby widziałem ludzi idących spacerkiem w stronę Jaarbeus. Przebiórka w świeże opakowanie i w drogę... W połowie się zorientowałem że idę sam xD Widocznie tak bardzo nie mogłem się doczekać aż Thunderdome połknie mnie w całości :puppyeyes: Przed wejściem znalazłem w końcu znajome mordki i poszliśmy w stronę wejścia. Procedurka przebiegła pomyślnie - bilecik na wstępie, szafeczka kupiona, trzepanko na bramce - bez problemów. Szkoda że nie wiedziałem wcześniej że token-o-maty nie wydają reszty :/ Chwilę jeszcze rozglądnąłem się przed wejściem na parkiet (po 1.00-ej główny) i w stronę "przeznaczenia _O_ .

Łaziłem pomiędzy scenami dziwiąc się przy okazji że są oddzielone tylko czarnymi kurtynami, w końcu załapałem że prędzej czy później je opuszczą w dół, w końcu tytuł przewodni imprezy mówił sam za siebie: "Breaking Barriers" . Nie mogłem jedynie skojarzyć gdzie będzie się znajdować scena główna... A tu bardzo miłe zaskoczenie :D

Przyznam że na większości set'ach bywałem chwilami, jakoś nie podchodziły mi tego wieczoru dźwięki ze sceny Industrial, Main i Hardcore, czego nie mogę stwierdzić po scenie na której spędziłem większość czasu: Breaks \o/
Przede wszystkim set pana Traffik'a i TOA przekręcił mi flaki o 180 stopni (zwłaszcza ten 1 pan) . Dochodziła godzina 1:00 czasu europejskiego. Światełka ofc. OUT, weszło intro, pojawił się MC Justice i zaczęły grać Outblast'y i Evil'e. Sentyment mam do twórczości tych 2 panów ale osobiście stwierdzam że zagrali dobry "warm up" , dobry początek ale reszta już przeciętna - niezbyt przełomowy set IMO

NEGATIVE A

Set imprezy, za równo na początku set'a jak i pod koniec miałem w bani śrubkę o sporej średnicy z wytłoczonym DNA na ciągłych obrotach _O_ Piękny set!!

PROMO

Jest mistrz! Nie zawiodłem się ani trochę na panu Sebastianie :] Pucha mi się jarzyła na tym secie jak poyebanemu. Soczyste i pieczołowicie wykonane przejście niskimi tonami wzwyż G-Shock - Demons (Promo Remix) zadziałał mi na czachę jak grzebień zrobiony z belki, z gwoździami ___O___ Czułem że zaraz mnie rozerwie **]8D . Pod koniec zagrał Attack w rmx'ie Mad Dog'a, moim zdaniem słusznie.

PREDATOR

Miałem mały niedosyt po secie poprzednika (grał zaledwie 45 min tylko :( ) ale zestawienie TT było koślawe i ten set jakoś mnie nie porwał (jedynie ostatnie 15 min) . Poszedłem zajarać, pogadać z holendrami i wydawać tokeny na wszech-alkohole %%

MASTERS OF CEREMONY

Dla nieosłuchanego imprezowicza w dyskografię tych panów z Neophyte Records mogło się wydawać dziwne że więcej było pierdolenia przez mic i grania na gitarce niż "hardkoroffego rozpierdolulu" ale to jest właśnie MoC . Nieograniczony w przeplataniu mocnej elektroniki z gitarowym brzmieniem - od zawsze praktycznie. Bawiłem się na tym liveact'cie świetnie, pomiędzy oparami blantów :-)))) Poza tym cieszę się że to show jakie serwuje MoC nie jest fikcją - przekonałem się w końcu na własnej skórze _O_

ENZYME X

Totalna porażka moim zdaniem. Nie mam tu na myśli głównie repertuar jaki zaprezentowali, traczki momentami przyjemnie nosiły w stronę parkietu. Skład Enzyme X kojarzył mi się od zawsze z większością śmietanki ENZYME Rec. w potężnym, industrial'owym wydaniu a tu jednak porażka po całości. Nosferatu (już bym był trochę więcej zadowolony jak by sam grał) & Miss Twighlight (właściwie 0 dokonań w label'u Enzyme o/ , nie zaprezentowała nic, przejścia z track'a na track też potrafię zrobić -_- )

Czułem że siły powoli mnie opuszczają, alko dalej sączyłem, po Go Fast'a nie miałem siły się udać do baru ...

OPHIDIAN

Momentalnie miałem nogi na sztorc i oczy jak zapałki. 30 minut totalnej jazdy w czapę: lamańce, hybrydy, kick'i , pianolive'y i Psychiatric Ass, który przebił mnie na wylot bassdrum'em __O__ Gościu bez wątpienia przejdzie do historii jako innowacyjny Live Act'ciarz :love:

Zawinąłem wrotki z Tyranii z parkietu ok. 6:58, żeby uniknąć ścisku przy wyjściu. Przez przypadek pomyliliśmy kierunki i obeszliśmy całą halę na około xD Bywa tak po 7h wysilania bębenków usznych :P

Ekipa w komplecie, kilka kielonków, wymiana zdań na temat wrażeń z TD i kimah..

Tak jak napisałem, osobiście jestem zadowolony z tej imprezy w 100% . Wystrój głównej sceny podobał mi się najbardziej. Nie było przesadnie jeśli chodzi o efekty specjalne (może jeszcze okulary 3D podać? o/ ) , ludzie naprawę przemili i dobre drinki :}

...

Minus? Brak sceny Early :/ :/
Ostatnio zmieniony przez ZieloneQ 21-12-2010, 20:12, w caoci zmieniany 4 razy  

Podzikowali:maly, koko123
koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 21-12-2010, 20:55    #360

Daron37 napisa/a:
pelap napisa/a:
Dziadzia napisa/a:
powinniscie wziąc wiecej wódki

O jeju Panie Kapitanie Kultura! Zdecydowanie popieram Ciebie. Powinno się brać probiotyki, dabul blasta i multiwitaminki, a podczas jazdy robić aerobową Weidera: dzień 4 oraz 20 orbitek wokół autobusu podczas jazdy. Zdrowie 4 Life!

Jak mnie często nie śmieszysz tak teraz po prostu leżę stary xD
Riposta 100/10

Dabul blasta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 20176
Odpowiedzi: 380
Odwiedzin z google: 7370
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: