Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: djdriver, ilovehardstyle, knurow, powerplay

Przesunity przez: Rafir
20-03-2011, 07:30
18.03.2011 - I LOVE HARDSTYLE Club Power Play @ Knurów / k Gliwic
Autor Wiadomo
RokiCor 
DEFQON.1

Informacje
Doczy: 04 Lut 2009
Piwa: 119
Skd: Kędzierzyn-Koźle

Wysany: 19-03-2011, 13:51    #91

Zapomniałem wspomnieć o nagłośnieniu. Na początku pierdolnięcie było słabiutkie, najwięcej dominowały wysokie dzwięki.
Kiedy już Alyaz podszedł na djkę polepszyć to było tylko nieco lepiej co do HS ale nie było w zasadzie źle. Wydaje mi się że do HC lepiej trybiło.
Ostatnio zmieniony przez RokiCor 19-03-2011, 16:20, w caoci zmieniany 1 raz  

Siders 
Nu & Raw Style

Informacje
Doczy: 20 Sie 2008
Piwa: 21
Skd: Kraków

Wysany: 19-03-2011, 13:55    #92

CiachO napisa/a:
IvenSiders napisa/a:
jedyny chyba klub to energy 2000 gdzie ludzie sobie nie moga tak ot wejsc za konsole.

IvenSiders, a Mega Club a CK Wiatrak ??? każdy Dj ma swój styl grania , gra to cym chce grać , gra Tym czym lubi grać !

w mega tez ludzie wchodzili za konsole ale nie robmy offtopa

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 19-03-2011, 13:59    #93

Thriex napisa/a:
Grałeś raz mocniej Early raz słabiej Nu i nad tym też popracuj
Thriex :D chyba wiesz o co chodzi :P hehe ... widze ze impreza sie udała :) i dobrze może coś się zacznie dziać blisko mnie :D

racid 
DJ / Producer

Informacje
Doczy: 08 Gru 2007
Piwa: 12
Skd: Chorzów BatoRy

Wysany: 19-03-2011, 14:34    #94

ciesze sie ze moj set sie podobal - fakt, przygrywalem bardziej nu chodz staralem sie aby nie bylo za slodko :D

a co do sprzetu/odsluchu - wczesniej slyszalem ze byla kicha na DJce, ale jak ja wchodzilem
to bylo lux, sprzet chodzil jak nowy, miksowalo sie miodzio bo nie bylo zadnego echa ani opoznien (bardzo to cenie) - lekkie sciszenie mastera dalo dobry efekt bo wszystko brzmialo
lepiej
Ostatnio zmieniony przez racid 19-03-2011, 14:38, w caoci zmieniany 1 raz  

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 19-03-2011, 15:29    #95

Poza kilkoma wyzej wymienionymi niedociagnieciami impreza jak na post bardzo udana ;)
i tu mam dla Was dobre wiesci bedzie kolejna edycja.
Organizatorzy zapewniaja ze wyciagna wnioski z ostatniej edycji i udeza z wieksza pompą juz niebawem ;D

Pozdrawiam Driver!

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje

Wysany: 19-03-2011, 15:58    #96

Driver napisa/a:
bedzie kolejna edycja

Świetne wieści :]

alyaz 
Hardstyle4Live

Informacje
Doczy: 14 Lis 2009
Piwa: 18
Skd: Sosnowiec

Wysany: 19-03-2011, 16:41    #97

Uffff wreszcie wstałem ^^' hyhy Teraz pora na mnie: Jak na początek załamka ze zwględu na brak gramofonów, ale działo by sie to samo co w Wiatraku przez to, że konsola nie była usztywniona tylko stała na stole ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ). Ogólnie biba na duzy plusik ale tylko plusik bo było wiele niedociągnięć, nagłośnienie średnie i wysokie a brak basu O_O Chciałem nieco poprawić, ale po podejściu do miksera jedyne co dało się zrobić to troszeczkę mastera i gaina podciągnąć, a i tak co chwilę trzeba bylo skrecać bo końcówki były zagrożone ^^' .
Odsłuch, którego tam nie było i trzeba było grac "po omacku" :madman:
Poza tym Pani w czerwonej bluzie na drugim barze, o co by sie ją nie poprosiło to wielki foch, że cos musi robić, jak poprosiłem o KAMIKAZEEE to gdybyście widzieli jej minę <bezcenne>, w sumie później juz wiedziałęm dlaczego, dwa razy machnęła szejkerem i zmeczona, urodzona barmanka ;D Poza tym gdzie są Qr*a frytki xDDD hehe

A co do secików:
Sine-D Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj, a niezłą przyszłość widzę przed Tobą :]
The Prototypes Super secik, dobre i ostre wałeczki juz od samego startu :D Technicznie tez niczego sobie, nie było do czego się doczepić :clap:
Racid Kilka kawałeczków naprawde ściorało moja psychikę :D Set klasyczno-nowoczesny, co wyszło bardzo ładnie :D I ta zajawka na Keep It Coming - bezcenna:D
DriverStandardowo klasa premium :D Dobre kawałki, "bardzo" klasycznie co do mnie przemawiało jak najbardziej :letssin:
EnigmatoJak na Ciebie przyształo i do czego nasz juz przyzwyczaiłeś, bez skrupułow zarzuciłeś ciężkim shitem :sugoi: Niektórzy klubowicze uciekli, ale z czasem się wskręcili co jest bardzo cieszące, że kumają te klimaty :thumbup:
ThriexI całe przygotowania poszły w phisthu xDDD Najlepiej iść na żywioł i tyle :D HC jak najbardziej na plus i co najważniejsze, bawili się przy tym :D Szkoda tylko, ze nie mogłem posluchać do końca, ale byłem juz zmuszony zmykać, z resztą tak czy siak mialem duzo wczesniej zawijać się, ale wynikły drobne przeciwkości losu, niezależne kompletnie ode mnie ;D

Dzięki chłopaki za uznanie i cieszę się, że mój secik przypadł do gustu, a co to scratchingu to raczkuję dopiero ale staram się dąrzyc do przodu i rozwijać to :) Myslę, ze bedzie tylko lepiej.

RokiCor A dziekuje, po niedługiej chwili przeszło jej i odzyła :)

Dzieki jeszcze raz Wszystkim za imprezę, ciekawe jak wypadnie następna edycja, myślę, że bedzie duzo lepiej :D

Pozdrawiam.

Early Hardstyle !!

SPRZEDAM MIKSER PIONEER DJM 700s Stan idealny!!

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 19-03-2011, 17:51    #98

W końcu doszedłem do siebie po imprezie:) A więc tak impreza na wielki plus!
Pomimo kilku niedociągnięć o których już wspomniano.Po wejściu do klubu myślałem,że będzie mało ludzi,ale jednak się myliłem bo frekwencja na prawdę dopisała,fakt że wiele ludzi z przypadku ale to zawsze ktoś był ...Wielu nazjeżdżało się dopiero po Derbach Górnika z Ruchem...Zaraz na początku imprezy napotkałem Rokiego i Thriexa,z którymi wybawiłem się i spędziłem całą imprezę - dzięki chłopaki że wpadliście;) Później doszedł jeszcze GrapH..Tobie też wielkie dzięki za to,że wpadłeś;)
W międzyczasie ludzi coraz więcej przybywało,aż później był pełen parkiet..
Co do klubu to mogę powiedzieć,że bardzo fajny i przyjemny klimat,duży parkiet,balkon na około,dużo stolików i miejsc,żeby sobie usiąść i na spokojnie wypić piwko..Dobra sprawa,że było jakieś gastro i można było sobie coś zjeść.Nie w każdym klubie jest..Ogólnie to klub przypomina mi trochę byłe BRAVO w Gliwicach gdzie się zaczynało chodzić na pierwsze hardy:)

Jeżeli chodzi o sety to powiem krótko że było sporo Early HS i trochę NU od racida:) Z setów jestem na prawdę zadowolony,bo wyskakałem się z Rokim i Thriexem na maxa,aż do teraz nogi bolą:/
Aha Alyaz zajebiste sctratche w secie - byłem pod wrażeniem,bo fajnie Ci to wychodziło;)
The Prototypes - ciekawy i mocny set Early..Dobrze chłopaki rozgrzeliście parkiet starszymi kawałkami;) Wszystko fajnie tylko te cholerne nagłośnienie i odsłuch..Z przodu było jeszcze czuć niskie tony,ale z tyłu klubu to sam wysoki ton i zero praktycznie basu:/ Mam nadzieję,że na następnej edycji to poprawią..
Driver secik jak było widać pod publikę,ale i dobrze bo sporą frekwencje miałeś na parkiecie podczas swojego seta.. Fajne starsze znane kawałki..bardzo dobry secik..
Na secie Eniego krótko byłem,bo jak już Roki wspomniał byliśmy na nie małej wyżerce w barze bo zgłodnieliśmy po tych browarach:P A więc secika tylko posłuchałem przy stole - zajebiście wtedy Early trząsł klubem:D
Racid - tutaj głownie NU,ale to też dobrze bo coś dla odmiany przynajmniej,nowsze produkcje i też fajnie się bawiło przy Twoich kawałkach zatoxa;)No i na sam koniec HC. Set na plus;)
Thriex - łosz ku..a!! Tyś to dopieprzył tym mainstreamem...Ładnie kosiło,zdziwiłem się,że nawet ludzie nie pouciekali tylko się bawili nadal..Podobał mi się set,ale mało sił już było, a poza tym moi znajomi chcieli się już zbierać i jechać samochodem do domu i musiałem się niestety zbierać z nimi:/ Tak to bym został o wiele dłużej..Z klubu zmyliśmy się jakoś po 4,odwieźliśmy GrapHa do Zabrza na pociąg i pojechaliśmy jeszcze coś wszamać z kumplem do Non stopu w Zabrzu:)

Roki z tego co zapamiętałem to bawiliśmy się przy:
Luna - Bring That Shit Back,Zatox - A New Dimension,Prophet & Duro - Not E-Nuff (Scope Dj Remix),Mr Puta - Panjere Del Pierro,
Zatox - So High jeszcze był Tuneboy - Just A Detail w jakimś remixie..Reszty nie mogę sobie poprzypominać,chyba za dużą banię już miałem:D Pamiętam jeszcze na samym początku Zanego- Volta,i hymn Defqon 1 Wildstylez - No Time To Waste :D

To tyle ode mnie na ten temat,dzięki wszystkim za imprezę,za to że wpadliście.Cieszy mnie to,że impreza wypaliła i że szykuje się kolejna edycja:)Z pewnością też się na nią wybiorę;)A tymczasem kumuluje siły,zbieram się zaraz na b4 i jadę na dalszą cześć maratonu do Megaclubu na hardy;)
Do zobaczenia w Mega tym co będą i uwielbiają maratony;)

P.S. Roki no tego bigosu i bograczu nie zapomnę.Szkoda,że fasolki po bretońsku nie było:| haha:D
My to jesteśmy pojebani jednak:D Ci co byli to wiedzą o co chodzi..
A z tymi frytkami to sam nie wiedziałem o co kaman???:| Pytałem babki to gadała,że już nie ma,a jakiś czas później patrzę a koleś sobie talerz frytek niesie WTF?? Pytam kolejny raz tą barmankę czy są frytki,a Ona mi pado,że są..To jej mówię - to dlaczego jak wcześniej pytałem to pani mówiła,że nie ma..A Ona do mnie text - Pan wcześniej nic nie zamawiał ;> ;D Nie mam pojęcia o Ch.j jej chodziło...Powiem tylko tyle,że bogracz był smaczny i polecam ;D :P W każdym bądź razie nie był zimny:P

Ciacho - patrzałem bo byłem głodny i miałem akurat smaka na Ciastko hehe :hihi:
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 19-03-2011, 18:05, w caoci zmieniany 2 razy  

alyaz 
Hardstyle4Live

Informacje
Doczy: 14 Lis 2009
Piwa: 18
Skd: Sosnowiec

Wysany: 19-03-2011, 18:39    #99

wolfen88 napisa/a:
My to jesteśmy pojebani jednak:D

"kolorowych jarmarków..." Haha ^^

Poza tym powiedziała, że frytek nie ma bo pewnie nie chciało jej się szykować :P

wolfen88 napisa/a:
Alyaz zajebiste sctratche w secie - byłem pod wrażeniem,bo fajnie Ci to wychodziło;)

Dzieki, starałem się ;D ale nie ma co przechwalac bo obrosne w piórka, igła do gramofonu mi przyjdzie i dalej będę "drapać" płyty ^_^ ^_^

Early Hardstyle !!

SPRZEDAM MIKSER PIONEER DJM 700s Stan idealny!!

RokiCor 
DEFQON.1

Informacje

Wysany: 20-03-2011, 09:34    #100

I jak już wspominałem Tobie Alyaz na bibie - intro świetne :]

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 9961
Odpowiedzi: 102
Odwiedzin z google: 2825
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: