Przesunity przez: Rafir 20-03-2011, 07:30 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 19-03-2011, 13:51 | #91
|
| Zapomniałem wspomnieć o nagłośnieniu. Na początku pierdolnięcie było słabiutkie, najwięcej dominowały wysokie dzwięki. Kiedy już Alyaz podszedł na djkę polepszyć to było tylko nieco lepiej co do HS ale nie było w zasadzie źle. Wydaje mi się że do HC lepiej trybiło. | _________________ DEFQON.1 | | Ostatnio zmieniony przez RokiCor 19-03-2011, 16:20, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 20 Sie 2008 Wiek: 35 Posty: 190 (0,03/dzie) Piwa: 21 Skd: Kraków  | Wysany: 19-03-2011, 13:55 | #92
|
| | CiachO napisa/a: | | IvenSiders napisa/a: | | jedyny chyba klub to energy 2000 gdzie ludzie sobie nie moga tak ot wejsc za konsole. |
IvenSiders, a Mega Club a CK Wiatrak ??? każdy Dj ma swój styl grania , gra to cym chce grać , gra Tym czym lubi grać ! |
w mega tez ludzie wchodzili za konsole ale nie robmy offtopa | _________________ Get Ready For The After Motherfucker ! http://www.facebook.com/p...236695316372742 http://www.youtube.com/us...rs?feature=mhee | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 19-03-2011, 13:59 | #93
|
| | Thriex napisa/a: | | Grałeś raz mocniej Early raz słabiej Nu i nad tym też popracuj | Thriex chyba wiesz o co chodzi hehe ... widze ze impreza sie udała i dobrze może coś się zacznie dziać blisko mnie | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzie) Piwa: 12 Skd: Chorzów BatoRy  | Wysany: 19-03-2011, 14:34 | #94
|
| ciesze sie ze moj set sie podobal - fakt, przygrywalem bardziej nu chodz staralem sie aby nie bylo za slodko
a co do sprzetu/odsluchu - wczesniej slyszalem ze byla kicha na DJce, ale jak ja wchodzilem to bylo lux, sprzet chodzil jak nowy, miksowalo sie miodzio bo nie bylo zadnego echa ani opoznien (bardzo to cenie) - lekkie sciszenie mastera dalo dobry efekt bo wszystko brzmialo lepiej | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | | Ostatnio zmieniony przez racid 19-03-2011, 14:38, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 19-03-2011, 15:58 | #96
|
| | Driver napisa/a: | | bedzie kolejna edycja |
Świetne wieści | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lis 2009 Wiek: 38 Posty: 139 (0,02/dzie) Piwa: 18 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 19-03-2011, 16:41 | #97
|
| Uffff wreszcie wstałem hyhy Teraz pora na mnie: Jak na początek załamka ze zwględu na brak gramofonów, ale działo by sie to samo co w Wiatraku przez to, że konsola nie była usztywniona tylko stała na stole ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ). Ogólnie biba na duzy plusik ale tylko plusik bo było wiele niedociągnięć, nagłośnienie średnie i wysokie a brak basu Chciałem nieco poprawić, ale po podejściu do miksera jedyne co dało się zrobić to troszeczkę mastera i gaina podciągnąć, a i tak co chwilę trzeba bylo skrecać bo końcówki były zagrożone . Odsłuch, którego tam nie było i trzeba było grac "po omacku" Poza tym Pani w czerwonej bluzie na drugim barze, o co by sie ją nie poprosiło to wielki foch, że cos musi robić, jak poprosiłem o KAMIKAZEEE to gdybyście widzieli jej minę <bezcenne>, w sumie później juz wiedziałęm dlaczego, dwa razy machnęła szejkerem i zmeczona, urodzona barmanka Poza tym gdzie są Qr*a frytki xDDD hehe
A co do secików: Sine-D Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj, a niezłą przyszłość widzę przed Tobą The Prototypes Super secik, dobre i ostre wałeczki juz od samego startu Technicznie tez niczego sobie, nie było do czego się doczepić Racid Kilka kawałeczków naprawde ściorało moja psychikę Set klasyczno-nowoczesny, co wyszło bardzo ładnie I ta zajawka na Keep It Coming - bezcenna:D DriverStandardowo klasa premium Dobre kawałki, "bardzo" klasycznie co do mnie przemawiało jak najbardziej EnigmatoJak na Ciebie przyształo i do czego nasz juz przyzwyczaiłeś, bez skrupułow zarzuciłeś ciężkim shitem Niektórzy klubowicze uciekli, ale z czasem się wskręcili co jest bardzo cieszące, że kumają te klimaty ThriexI całe przygotowania poszły w phisthu xDDD Najlepiej iść na żywioł i tyle HC jak najbardziej na plus i co najważniejsze, bawili się przy tym Szkoda tylko, ze nie mogłem posluchać do końca, ale byłem juz zmuszony zmykać, z resztą tak czy siak mialem duzo wczesniej zawijać się, ale wynikły drobne przeciwkości losu, niezależne kompletnie ode mnie
Dzięki chłopaki za uznanie i cieszę się, że mój secik przypadł do gustu, a co to scratchingu to raczkuję dopiero ale staram się dąrzyc do przodu i rozwijać to Myslę, ze bedzie tylko lepiej.
RokiCor A dziekuje, po niedługiej chwili przeszło jej i odzyła
Dzieki jeszcze raz Wszystkim za imprezę, ciekawe jak wypadnie następna edycja, myślę, że bedzie duzo lepiej
Pozdrawiam. | _________________ AlyaZ - 2/4 NuuFuckers ]:~>
Early Hardstyle !!
SPRZEDAM MIKSER PIONEER DJM 700s Stan idealny!! | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 19-03-2011, 17:51 | #98
|
| W końcu doszedłem do siebie po imprezie:) A więc tak impreza na wielki plus! Pomimo kilku niedociągnięć o których już wspomniano.Po wejściu do klubu myślałem,że będzie mało ludzi,ale jednak się myliłem bo frekwencja na prawdę dopisała,fakt że wiele ludzi z przypadku ale to zawsze ktoś był ...Wielu nazjeżdżało się dopiero po Derbach Górnika z Ruchem...Zaraz na początku imprezy napotkałem Rokiego i Thriexa,z którymi wybawiłem się i spędziłem całą imprezę - dzięki chłopaki że wpadliście;) Później doszedł jeszcze GrapH..Tobie też wielkie dzięki za to,że wpadłeś;) W międzyczasie ludzi coraz więcej przybywało,aż później był pełen parkiet.. Co do klubu to mogę powiedzieć,że bardzo fajny i przyjemny klimat,duży parkiet,balkon na około,dużo stolików i miejsc,żeby sobie usiąść i na spokojnie wypić piwko..Dobra sprawa,że było jakieś gastro i można było sobie coś zjeść.Nie w każdym klubie jest..Ogólnie to klub przypomina mi trochę byłe BRAVO w Gliwicach gdzie się zaczynało chodzić na pierwsze hardy:)
Jeżeli chodzi o sety to powiem krótko że było sporo Early HS i trochę NU od racida:) Z setów jestem na prawdę zadowolony,bo wyskakałem się z Rokim i Thriexem na maxa,aż do teraz nogi bolą:/ Aha Alyaz zajebiste sctratche w secie - byłem pod wrażeniem,bo fajnie Ci to wychodziło;) The Prototypes - ciekawy i mocny set Early..Dobrze chłopaki rozgrzeliście parkiet starszymi kawałkami;) Wszystko fajnie tylko te cholerne nagłośnienie i odsłuch..Z przodu było jeszcze czuć niskie tony,ale z tyłu klubu to sam wysoki ton i zero praktycznie basu:/ Mam nadzieję,że na następnej edycji to poprawią.. Driver secik jak było widać pod publikę,ale i dobrze bo sporą frekwencje miałeś na parkiecie podczas swojego seta.. Fajne starsze znane kawałki..bardzo dobry secik.. Na secie Eniego krótko byłem,bo jak już Roki wspomniał byliśmy na nie małej wyżerce w barze bo zgłodnieliśmy po tych browarach:P A więc secika tylko posłuchałem przy stole - zajebiście wtedy Early trząsł klubem:D Racid - tutaj głownie NU,ale to też dobrze bo coś dla odmiany przynajmniej,nowsze produkcje i też fajnie się bawiło przy Twoich kawałkach zatoxa;)No i na sam koniec HC. Set na plus;) Thriex - łosz ku..a!! Tyś to dopieprzył tym mainstreamem...Ładnie kosiło,zdziwiłem się,że nawet ludzie nie pouciekali tylko się bawili nadal..Podobał mi się set,ale mało sił już było, a poza tym moi znajomi chcieli się już zbierać i jechać samochodem do domu i musiałem się niestety zbierać z nimi:/ Tak to bym został o wiele dłużej..Z klubu zmyliśmy się jakoś po 4,odwieźliśmy GrapHa do Zabrza na pociąg i pojechaliśmy jeszcze coś wszamać z kumplem do Non stopu w Zabrzu:)
Roki z tego co zapamiętałem to bawiliśmy się przy: Luna - Bring That Shit Back,Zatox - A New Dimension,Prophet & Duro - Not E-Nuff (Scope Dj Remix),Mr Puta - Panjere Del Pierro, Zatox - So High jeszcze był Tuneboy - Just A Detail w jakimś remixie..Reszty nie mogę sobie poprzypominać,chyba za dużą banię już miałem:D Pamiętam jeszcze na samym początku Zanego- Volta,i hymn Defqon 1 Wildstylez - No Time To Waste
To tyle ode mnie na ten temat,dzięki wszystkim za imprezę,za to że wpadliście.Cieszy mnie to,że impreza wypaliła i że szykuje się kolejna edycja:)Z pewnością też się na nią wybiorę;)A tymczasem kumuluje siły,zbieram się zaraz na b4 i jadę na dalszą cześć maratonu do Megaclubu na hardy;) Do zobaczenia w Mega tym co będą i uwielbiają maratony;)
P.S. Roki no tego bigosu i bograczu nie zapomnę.Szkoda,że fasolki po bretońsku nie było:| haha:D My to jesteśmy pojebani jednak:D Ci co byli to wiedzą o co chodzi.. A z tymi frytkami to sam nie wiedziałem o co kaman???:| Pytałem babki to gadała,że już nie ma,a jakiś czas później patrzę a koleś sobie talerz frytek niesie WTF?? Pytam kolejny raz tą barmankę czy są frytki,a Ona mi pado,że są..To jej mówię - to dlaczego jak wcześniej pytałem to pani mówiła,że nie ma..A Ona do mnie text - Pan wcześniej nic nie zamawiał ;> Nie mam pojęcia o Ch.j jej chodziło...Powiem tylko tyle,że bogracz był smaczny i polecam W każdym bądź razie nie był zimny:P
Ciacho - patrzałem bo byłem głodny i miałem akurat smaka na Ciastko hehe | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 19-03-2011, 18:05, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lis 2009 Wiek: 38 Posty: 139 (0,02/dzie) Piwa: 18 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 19-03-2011, 18:39 | #99
|
| | wolfen88 napisa/a: | | My to jesteśmy pojebani jednak:D |
"kolorowych jarmarków..." Haha
Poza tym powiedziała, że frytek nie ma bo pewnie nie chciało jej się szykować
| wolfen88 napisa/a: | | Alyaz zajebiste sctratche w secie - byłem pod wrażeniem,bo fajnie Ci to wychodziło;) |
Dzieki, starałem się ale nie ma co przechwalac bo obrosne w piórka, igła do gramofonu mi przyjdzie i dalej będę "drapać" płyty | _________________ AlyaZ - 2/4 NuuFuckers ]:~>
Early Hardstyle !!
SPRZEDAM MIKSER PIONEER DJM 700s Stan idealny!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzie) Piwa: 119 Skd: Kędzierzyn-Koźle  | Wysany: 20-03-2011, 09:34 | #100
|
| I jak już wspominałem Tobie Alyaz na bibie - intro świetne | _________________ DEFQON.1 | |
| |
 | |
| |