Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 11, 17, 2007, nl, qlimax

17.11.2007 - Qlimax NL
Autor Wiadomo¶æ
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 21-10-2007, 16:40    #51

•Fausto
•Ghost

Przy tych dwóch dj'ach zrobie se wycieczke po Gelredome bo przy HT i Jumpie sie nie umie bawic :D

------------

Ostra jazda zacznie sie TU !!!

•Brennan Heart / liczyÅ‚em że bedzie i jest !
•Showtek / może być :P
•Zany & The Prophet / wiedzialem na 100 % że beda i narzekać nie ma co na nich !
•Headhunterz / liczyÅ‚em że bedzie i jest !
•Technoboy / no i tu jestem lekko rozczarowany :/ liczyÅ‚em na Tatanke,Zatoxa albo Activatora
•Neophyte / tu mi byÅ‚o rybka kto bo aż tak głęboko nie siedzie w HC :)

[ Movies From Parties ]

Q-DiX 
Counter-Strike

Informacje
Do³±czy³: 18 Kwi 2007
Piwa: 0
Sk±d: z Mamy :)

Wys³any: 21-10-2007, 17:04    #52

ja moge z toba sobie zrobic ta wicieczke ale juz przy jumpie sobie troszke poskacze :)

•Brennan Heart
•Showtek
•Zany & The Prophet
•Headhunterz
•Technoboy
•Neophyte

jak dlamnie line-up mocny nierozumiem tych co mowia ze sredni.... lecz przewaznie ze sredni mowia ci co nie jada ..

[ Dodano: 2007-10-21, 17:05 ]
aha by potem nie było Fausto i Ghost'a niewpisałem bo bedzie wycieczka z rozim :P

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 21-10-2007, 18:14    #53

hehe to ja sie przejde z Wami :-) lepiej na w miare trzezwo wszystko obczaic bo pozniej to sie problemy pojawiaja jak trzeba cos znalezc :-P wezme sobie tylko jakiegos bacika smacznego i sie pozwiedza ;] co do lineup'u to tak jak wczesniej pisalem, napisal tez Q-dix.. sa Ci, o ktorych przez ostatni rok bylo najglosniej (poza Technoboyem) wiec pisanie ze lineup jest sredni jest poprostu smieszne... jedyne co bym zmienil to technoboya na tatanke albo dibloka i stefka.. ale nigdy nie bedzie tak ze wszystko bedzie w 100000% pasowalo.. i tak jest miazgaaaa jednym slowem!! ale czas sie dluzy teraz od podania tego lineupu :( :(
PS. ale az sie boje co z nami zrobi Prophet z Zanym xD

Mala Czarna 

Informacje
Do³±czy³a: 24 Kwi 2007
Piwa: 2
Sk±d: Glasgow

Wys³any: 21-10-2007, 18:16    #54

a mi tam lineuo pasi i nie narzekam :P

na razie xD

zobaczymy jak beda grac potem moge ocenic czy byl lineup do du.py czy nie hehehe xDDD

yoshko 
Infectious

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2007
Piwa: 48
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-10-2007, 12:50    #55

Brennan Heart / za swoje ostatnie produkcje bardzo go szanuje i jest moim faworytem tej imprezy

Showtek / Komercja jak byk... ale nie wątpię, że zrobią wielkie "szoł". Wydaje mi sie, że będą mieli w rękawie kilka ciekawych i nieznanych nam jeszcze produkcji!

Zany & The Prophet / co tutaj dużo mówić... 2 starych wyjadaczy... nie znam chyba nikogo kto powiedzial na nich złe słowo.

Headhunterz / Tu napewno będzie show! Licze na tego młodzika! (Wsumie w moim wieku :-P) Jak patrze na jego Top 10 to az mnie skręca!

Technoboy / nie wiem dlaczego ale nie lubie go... Nie lubie go jako człowieka, ale nie potrafie wytłumaczyć dlaczego! :) Zagra to zagra ale rownie dobrze mógłby zachorowac. Neutral.

Neophyte / troszeczke jestem zawiedziony, że nie ma żadnej kobiety, a właśnie na sam koniec bym ją wsadził! Pewnie wszyscy wiedzą o kogo mi chodzi, a mianowicie o Korsakoff! Było by bardzo przyjemnie pobawić sie przy jej mocarnym secie... i miło patrzyło by sie na telebimy z jej twarzą :) Nie wiem czy Neophyte jest dobry czy nie, bo nie znam sie na HC, ale skoro zagra nam na Q to musze dać mu kredyt zaufania! :)

O dwóch pierwszych sie nie wypowiadam, gdyż ich nie znam... Chociaż mam nadzieje, że po Q będę chciał mieć pare nutek, które zagrają!

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 22-10-2007, 17:06    #56

yoshko napisa³/a:
Brennan Heart / za swoje ostatnie produkcje bardzo go szanuje i jest moim faworytem tej imprezy

heh ... szkoda tylko ze oni tam graja jako DJe a nie Producenci ... :mrgreen: no procz HHz ktory pewnie walnie live-act ...
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-10-2007, 18:37    #57

No to może i ja się wypowiem w sprawie Line-Up'u :P
Co prawda line-up jest zupełnie inny niz pisałem, ale to nie oznacza że źle :)

Fausto - nie znam gościa, więc nie wiem, ale znając Q-Dance jak dadzą kogoś na początek to napewno ten ktoś odpowiednio rozgrzeje publike :)

DJ Ghost - w sumie obstawiałem że będzie dwóch (hard)trance'owców, ale jest wg. ostatniej formuły czyli drugi to jumpowiec. Gdybym wczesniej zakładał że tak będzie obstawiałbym na Coone'a, ale jest zaskoczenie i w sumie pozytywne, bo Ghost robi naprawdę fajną (jak dla mnie) muzyczke (wg. utwór My Sensation is Black jest genialny, ale są tez różne opinie na ten temat :P ). Więc mnie w sumie cieszy jego obecność :)

Brennan Heart - po sukcesie na DefQon.1 i tylu produkcjach można było sie go spodziewać. Jak dla mnie na plus :)

Showtek & DV8 - Tu byłem zaskoczony tym DV8 :P . Jak ktoś wcześniej pisał że chciałby widzieć taki duet(chyba RoOzi - zwracam honor!) to prawie wyszydziłem że to bezsensu itd, ale widze że jednak hehe. A skoro jest DV8 to podejrzewam że Live-Act więc wg. mnie będzie ciekawiej niż zwykle z Showtekiem bywa (bo tego fanem nie jestem :P ). Więc znów na plus ;)

Headhunterz - nie mam zdania o tym gościu. Wiem jestem odmieĹ?cem, ale jakiś dla mnie on jest nieteges :P . Choć hymn fajny zrobił :)

The Prophet & Zany - No tu bez komentarza, duecik mega. Po tym będzie rzeźnia nieziemska hehe :) .

Technoboy - To jest wg, mnie totalna dziura w line-up'ie, niecierpie tego gościa, robi sety takie jakies nudne i bez szału. Jest wiele innych o wiele lepszych włochów (nielicząc Tatanki, Zatoxa i Activatora którzy juz wcześniej było wiadomo ze nie będzie ich) jak choćby Mondello (który pokazał klase na IQ07), David Sonar ( tu słabiej ale jednak tez daje rade), Vortex (zasługuje by tu zagrać!) i jeszcze wielu innych którzy mi teraz do ęęęgłowyóóó nie przżżżżżżąąąąąążżychodzÄ?. Dlłłłłłłłłłłśłła mniźźe Technogej jest MEGAMINUSEM tego line-up'u...

Neophyte - Tutaj totalne zaskoczenie! Za cholere nie spodziewaĹ?em sie tego goĹ?cia! MĂłj idol z lat kiedy zaczynaĹ?em z muzykÄ? Hard (później juĹź byĹ?a tylko Lady Dana :) ). Wg. mnie brawa za niego! :)

PodsumuwujÄ?c, w porĂłwnaniu do zeszĹ?ego roku to line-up moĹźe megarewelacjÄ? nie jest, ale mimo wszystko jest BARDZO DOBRY! Gdyby nie Technogej oceniĹ?bym go jeszcze wyĹźej, ale bywa ;) .
Mimo wszystko jak ujrzaĹ?em ten line-up to poczuĹ?em ukĹ?ucie Ĺźalu Ĺźe mnie tam nie bÄ?dzie :( .

Jeszcze tak na zakoĹ?czenie dla wszystkich narzekaczy: BÄ?dĹşmy szczerzy, imprezy typu Qlimax i Sensation charakteryzujÄ? siÄ? tym Ĺźe nie tylko Line-up siÄ? liczy :) . To jest SHOW, to jest megawidowisko i prawda jest taka Ĺźe nawet gdyby na mainstage byli Mandaryna VS Doda i Tajojki to caĹ?a impreza by byĹ?a tak zorganizowana Ĺźe i tak wszyscy by szaleli do biaĹ?ego rana! (ale mi sie zarymowaĹ?o hoh!) :)

lew 
Hardstyle 4ever:]

Informacje
Do³±czy³: 20 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: BYTOM

Wys³any: 23-10-2007, 00:26    #58

http://video.google.com/v...863716339769693 -technoboy live at sensation black 2006

technoboy w akcji rok temu i niech kazdy sam oecni ;-)

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 23-10-2007, 00:48    #59

lew napisa³/a:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6543863716339769693 -technoboy live at sensation black 2006

technoboy w akcji rok temu i niech kazdy sam oecni ;-)

luz ale nie matego czegos mimo wszystko

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 23-10-2007, 01:17    #60

Wlasnie. SB06 Technochlopiec zrobil jak dla mnie PRZEPIEJNY SECISZ ! Kazdemu polecam przesluchac to cale a nawet sciagnac sobie ;) Pozniej sluchajc tez jego grania na CrimeTime i jego walkow (tez jako POMYLKA;) bardzo sie ciesze ze wlasnie on wystapi na Q. Typowalem na niego ;) I mam nadzieje ze bedzie to jeden z lepszych seciszow.... zobaczymy...
Ostatnio zmieniony przez Frog 23-10-2007, 01:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 13747
Odpowiedzi: 183
Odwiedzin z google: 2867
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: