Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 11, 17, 2007, nl, qlimax

17.11.2007 - Qlimax NL
Autor Wiadomo¶ć
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Doł±czył: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: ChorzĂłw Batory

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 20-11-2007, 01:06    #111

Impra wypas ! Nagłośnienie, oświetlenie, efekty pierwsza klasa !

Pierwsze boom jakie jest to jak sie wejdzie na płytę stadionu i jedyna myśl jaka przychodzi to "jakie to wieeelkie" :D

Fausto czysty HT więc podziękowałem i poszedłem szybko do sklepiku z pamiątkami :>

Muzycznie sobie założyłem że będę od trzeciego dj'a dawał a tu zonk Ghost zaskoczył ^^ d zapodał dużo zaje*istych wałków :o

Brennan Heart i tu się zaczął czysty HS :) zapodał co nieco ale za dużo się nie bawiłem bo ... zgubiłem ekipe xD szukałem chyba z 30 min O_O skumałem się smsowo z Frogiem :)

Nooo i tu się zaczął mój maraton xD nie schodziłem z parkietu aż do połowy seta Technoboy'a xD

Showtek - kozacki set ! nie co opisywać :P DV8 jak wszedł na scenę wszyscy zaczęli kwiczeć :P piszczało w uszach aż xD nooo i ładnie przerobiona wersja FTS (chyba to był live czy jak to tam sie zwie :P )

Headhunterz - intro połączone z hymnem (gdzieś w połowie seta 2 raz poleciał hymn ale juz w całej okazałoście :) )i ta gwiazda , petardziki miód :) kolejny kozacki set ! dużo nowych wałków nie znanych mi :)

Zany & The Prophet - kozacki set ! po raz trzeci ! :D Zaje*iście przebrani :D zorro się chowa ;) Chopoki wymiotli co jeden kawałek to lepszy :) zapodali nowości i zniszczyli mnie praktycznie :D ( na tym secie miałem tak wykorbione plecy że hoho ... xD )

Technoboy - intro zaje*iste ! a teraz zonk kawałki zamulujące :/ nie było w ogóle "italian style" w jego secie :( w połowie seta zrezygnowałem i poszedłem wreszcie się czegoś napić :) w drodze do sklepu skumałem Green Malacz Team :D więc razem popiliśmy :)

Neophyte - heee xD zgubiłem znów wszystkich ... po 10 min szukania i deptania po tych multum pustych butelkach zaczęły już mnie nogi boleć xD zrezygnowałem i sobie stanąłem na obrzeżach koło schodów i sobie patrzałem jak tańczą "profesjonaliści" do HC ... szOok qwa co oni wyprawiają jump i ten melbern masakra to wygląda przy HC :D respekt !
Powoli Neophyte kończył seta więc se pomyślałem stane se koło schodów na 100% będzie szedł ktoś znajomy :D a tu zonk ... światła się powoli zaczeły oświecać a tu DUP na scenie tak mocno pier*olła petarda że szOOk :) po tym wybuchu przechodził DZIEBU tylko więc dobra idziemy do wyjścia i ... musieliśmy się rozdzielić xD bo ja miałem Vip a On standart no to wię wyruszyłem za jakąś tam grupką ide ide ide i tak wychodze na dwór przechodzę przez bramkę i coś mi tu nie gra :/ przecież jak wchodziłem to na bramce były tylko stoły a nie metalowe płotki ... qwa patrze na ręce a tu nikt nie ma bransoletki Vip O_O jako gańba mada faka odwróciłem się i wyszedłem potem skumałem że jak wychodziłem miałem ostro wbić w prawo :D he to tyle :)

See You Next Year

[ Movies From Parties ]

HardForum

Informacje
Doł±czył: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wysłany: 20-11-2007, 04:01    #112

_-^-_sNeJk_-^-_ napisał/a:
Pierwsze wrazenie mnie rozwalilo na maras...ide ide a tu nagle jeb i padaka myslalem ze ktos strzela a to poterzne Pier****niecie z glosnikow

tym zes mnie rozjebal :D
MAIN'owi za to ze zorganizowal nam taka zajebista wycieczke i marzenie niektorych z forumowiczow:-)

zartujesz? niektorym? czy jest tu ktos kto nie chce byc na Qlimaxie? Ja na pewno chce byc, uuuuuuu kuwa jak czytam te wasze posty to az mnie ciary przechodza :D zalamujecie mnie jeszcze bardziej ze mnie tam nie bylo. No neeeeeeeeeee ide sie wieszac :( ((
*przypisane posty do tego konta nie sÄ… jego autorstwem a uĹĽytkownikĂłw ktĂłrzy zostali skasowani z forum!

Disiple 

Informacje
Doł±czyła: 15 PaĽ 2007
Piwa: 0
Sk±d: Katowice

Wysłany: 20-11-2007, 07:51    #113

Lookazz napisał/a:
zalamujecie mnie jeszcze bardziej ze mnie tam nie bylo. No neeeeeeeeeee ide sie wieszac :( ((

w takim razie nie zobaczymy się w przyszłym roku ;p

po waszych relacjach widać, ze kurde lepiej być nie może!
ahh... :roll:

DropsNH 
Ultra HS Fan

Informacje
Doł±czył: 29 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: brać tĹ‚uste pojary ?

Wysłany: 21-11-2007, 13:22    #114

Bez obrazy , ale takie są realia, jakbym widział tylko wasze fotki zrobione na impreze to szczerze mówiąc , wyglada to jak zdjecia robione na dysce,Ale jak sobie zobaczysz fote z kamerki PRO... no to przepraszam że żyje..., ale każdy chyba przyzna że zdjęcia oddaja jakby nie wiadomo co tam k#%%a było i sie działo, ale w środku ludzkie oko tego nie widzi, jest inaczej.

maniaczka 

Informacje
Doł±czyła: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 22-11-2007, 16:09    #115

tak naj naj naj bardziej w pamięć mi weszło intro itd headhunterz'a, the prophet i zany
i set neophyte :shock: a tak fest naj naj naj.. OSTATNIE 7 minut... to co mi tam z łbem zrobili to jest masakra... EXPLOSION Piknie!

Mala Czarna 

Informacje
Doł±czyła: 24 Kwi 2007
Piwa: 2
Sk±d: Glasgow

Wysłany: 22-11-2007, 16:43    #116

ja najbardziej czekalam na ostatniego seta..xdd bylo piknie caly balkon vipow sie trzasl haha xD D
niezaponiane przezycie.. :d
czekam z niecierpliwoscia na dvd i zamawiam orginal :D :D:D:D

kupryt 

Informacje
Doł±czył: 16 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: Nowogrodziec

Wysłany: 22-11-2007, 16:57    #117

mnie najbardziej popwalil kawalek ten
Art Of Fighters - Artwork (Tha Playah Remix)
jak go neophyte zapodal to myslalem ze z trampek wyskocze
no poprostu pikne jak i caly jego secisz

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doł±czył: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Ĺšl

Wysłany: 22-11-2007, 18:17    #118

jak tak wszyscy beda chwalic Neophyte to moze za jakis czas 73e zrobia jakis masters of hardcore :) ale bym sie cieszył :lol:

Mala Czarna 

Informacje
Doł±czyła: 24 Kwi 2007
Piwa: 2
Sk±d: Glasgow

Wysłany: 22-11-2007, 18:27    #119

dobra skupilam sie nareszcie xDDD

No wiec tak.. 14 listopada razem z moim Skarbem przylecielismy do Polski.. To byly mordercze dwa dni hehe xD D ale jakos przezylismy.. 16 listopada wieczorem dojechalismy pociagiem do Katowic.. Dzieki pomocy Sory znalezlismy City Pub hehe. Byla tam juz spora gromadka, co chwile ktos dochodzil do naszej grupy. Popilismy piwka, moj Boroczek zamowil sobie z kolega pizze haha.. ja sie nie dokladalam ale ukradlam im 2 kawalki xD D Czekalismy wszyscy na ta chwile kiedy wyjdziemy juz do autokaru..i w koncu ta chwila nadeszla.. male zamieszanie hehe i wszyscy juz sobie ladnie siedzimy na miejscach i jedziemy... i jedziemy...i jedziemy... xD D masakra nie wiem jak ja wytrzymalam w tym autokarze tyle godzin xD D w Arnhem Frog rozdal nam bilety.. hehe kartki A4 xD D i heja na miasto.. pozwiedzalismy troche.. miedzy innymi mc donald haha xD D wieczorem wroclismy do autokaru przebrac sie i odpicowac... xd d i niestety musielismy isc spory kawal drogi... z leksza pizdzialo :x z daleka bylo widac juz czerwone swiatlo... streszowalam sie coraz bardziej... szlam coraz szybciej xD D jeszcze schody.. i .. WOW !! chcialam tam normalnie wedrzec sie do srodka i nie czekac na swoja kolej.. ale nie szlo.. tyle luudu masakra..na szczescie nie musielismy sie za bardzo cisnac bo wchodzilismy wejsciem dla VIPow... boczkiem przeszlismy prawe cala kolejke haha obok bilbordu ze to wejscie dla vipow i bylismy prawie przy wejsciu.. normalnie taki scisk, czulam sie gorzej niz sardynka w puszcze :D .. jeszcze ja taka mala wszyscy mnie deptali haha ale udalo nam sie wejsc, pokazalismy bilety,dostalismy opaski na reke, i kluczyk doszafki (5 euro, przy oddaniu klucza kasa spowrotem).Schowalismy wszystko do szafek..potem mala kontrola.. i schody na gore :D Przepiekny widok z samej gory..masakra xD D musialam leciec od razu do wc bo bym nie wytrzmala haha xD D kupilismy tokeny.. i malo ze schodow niespadlam schodzac na sam dol bo gapilam sie na scene aaa xD D bylo juz "troche" ludziow... poszlismy w strone "pamiatek" hehe dlugo stalismy w tlumie zanim dostalam sie do lady czy jak to sie tam zwalo xD D w miedzy czasie powoli sie zaczynalo..Intro.. pierwszy DJ... nie posiadalam sie ze szczescia ale wytrwale stalam w tlumie zey kupic sobie i chlopakowi smycz i frotke xD D a mialam tyle nakuowac xD D ale doslownie.. ludzie tak sie ryli ze nie umialam oddychac bedac przy barierce.. wiec chcialam stamtad jak najszybciej wyjsc... uwolnieni od tlumu dolaczylismy do hardforumowcow i czas najwyzszy zaczac tanac :D na poczatku z tylu.. potem z boku , na srodku hali totalny wypas xD D przy Zanym i Prophecie poszlismy SObie z moim Skarbem odpoczac troszke. POzwiedzalismy hale i poszlismy usiasc na przeciwko sceny. Szybko jednak zmieiliamy lokalizacje bo bylo tam zimno i wszystkie siedzenia prawie brudne.. znalezlismy miejsce w Vipach i tak sobie siedzielismy :D Nie bede tu pisac ktory DJ co gral jak gral bo kompletnie o tym niemyslalam wec ciezkomi cokolwiek napisac hehe, po prostu sie bawilam.. poslucham setow na spokojnie wtedy moge oceniac :d intra byly po prostu (wybaczcie ale jestem idiotą) :D najbardziej zmiazdzylo mnie intro Technoboya... Kutfaa jak zaczeli strzelac nie wiedzialam co sie dzieje.. xDDD pozbieralam jeszcze sily i poszlam na balkonik Vipow.. i tak do ostatniego seta.. bo cala impreze czekalam na set Neophyte..nie byl zły ale moglo byc lepiej.. jednak wypocilam siodme poty... ostatki sil xD D az do "See ya next year" masakra.. niezapomne tego ahh ja chce tam spowrotem :( ( stanelam w miejscu... jak mnie zaczely nogi bolec hahaha kufffaaaa !!! xD wyslalam jeszcze mojego Skarba po wode bo takmi w gardle zaschlo.. i jakis polaczek dal mi i koledze z ktorym tanalam na balkonie wode hehe xD D i mozolna droga do autokaru..aaa jak tam na dworzu pizdzialo xD D umowilismy sie grupa pod mc donaldem.. stalismy jak pizdki a pizdzialo jak nie wiem... wiec w koncu zebralismy sie w 8 osob i poszlismy na stacje po jedzonko xD D buhaha przechodzilismy przez "autostrade" buhaha nie zapomne xD D i spowrotem.. buhaha jeden koles mial tako kapa.. obudzil sie nagle po kilku godzinach w autokarze i wyskoczyl z haslem "kto to mowil ze ja z Adamsem yy w kiblu.. lody ???!!! No ze ja mu loda robil????" hahaha myslalam ze sie poszcze xDDD i bylo wesolo xD D

to tak mniej wiecej wskrocie.. xD D wiem ze zrobilam z tego chaos jak cholewcia, ale lepsze to niz nic heheh xD D zapomnialam jeszcze dodac ze ludzie - szaleni.. hah jakis jeden zagadal do nas i padal ze umie dwa slowa po polsku "(wybaczcie ale jestem idiotÄ…)" i "(wybaczcie ale jestem idiotÄ…)" myslalam ze wywine orla xD D
i zeby nie bylo nie mam duzo zdjec bo zapomnialam aparatu.. ajakos nie chcieli mnie fotografowac hahaha xDDD
ANY QUESTIONS? xD D

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Doł±czył: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Ĺšl

Wysłany: 22-11-2007, 20:02    #120

Mala Czarna napisał/a:
ANY QUESTIONS? xD D

sory ze znowu zadaje te pytanie ;( jak mieliscie tÄ… kontrole o ktorej pisalaw wyzej to sprawdzali Wam dowody ?? pytam sie bo tylko z tego powodu nie jechalem bo 18 mam za 2 tygodnie dopiero ;[

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)