Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 17.05.2013, 2000, black, code, energy, hardstyle, kings, of, przytkowice

Przesuniêty przez: kych0
19-05-2013, 00:31
17.05.2013 - Code Black - Kings of Hardstyle @ Energy 2000, Przytkowice
Autor Wiadomo¶æ
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 20-05-2013, 23:50    #51

Trochę późno ale nikt nic nie napisał wiec ja kilka słów napiszę.

Impreza nawet udana jak dla mnie.Do klubu przyjechaliśmy (Z Kamcią i Flahem) coś po 22.
Ludzi na samym początku bardzo mało jak na tą porę,no i pustki na parkiecie aż się zdziwiłem.A więc na sam początek skoro mało ludzi to poszliśmy sobie do baru.Przez ten czas jak sobie drinkowaliśmy parkiet powolutku się zapełniał.Gdzieś przed 24 był już zapełniony.Ale i tak nie było tyle co zawsze ludzi.

Jeżeli chodzi o sety:

Na sam początek Voizer - Bardzo ładny secik,sporo mocy i parę starszych kawałków się też znalazło w remixach. Set bardzo dobry,zawsze mi się podoba jak gra.

SoundFighters - Tym razem za sterami pojawił się tylko Crackman.Z tego co się dowiedziałem,Martin nie zdążył dotrzeć na czas do klubu.Nie wiem czy w ogóle dotarł,bo nie widziałem go w ogóle. Secik taki sobie,mieszanka NU z paroma RAW'ami z tego co pamiętam z początku lżej,później trochę mocniej.Jak dla mnie set ponad przeciętny.

Code Black - Miał dziwny styl grania - tu gra mocno,a za chwilę zgrywa na jakiś cukierkowy NU :|
Więc miałem mieszane uczucia co do seta.No ale znalazło się parę perełek w jego secie przy których dobrze poskakałem.
Między innymi Code Black - Revolution :heart: Czy tam starszy kawałek od Project 1 - Rade Reducer.
Po końcowej analizie set był dla mnie mocno średni.

Po nim zagrał ENIGMATO. I tutaj znowu poprzeczka się podniosła,bo ENI pocisnął jak zawsze.Musze powiedzieć bardzo ładniutki secik. Zdawało mi się,że tutaj ten Pan był gwiazdą tej imprezy a Nie Code Black hehe ;D Aż mi się chce wybrać na urodzinki w czerwcu do EN. Mam nadzieję Przemek,że przygotujesz coś specjalnego i będzie jeszcze mocniej :)

Na sam koniec Overbizz - set dobry,trochę się na nim pobawiłem ale bywały czasy,że grałeś jeszcze lepiej.
Za długo na secie nie byliśmy dlatego nie mam jak go do końca ocenić i oceniam tylko po kawałkach które słyszałem.
Chyba jakoś po 4 Flahu chciał się zwijać do domu więc się zmyliśmy.

Tyle ode mnie odnośnie imprezy :)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 20-05-2013, 23:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:Artiks
lamborghini17 

Informacje
Do³±czy³: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 21-05-2013, 15:02    #52

Dla tych, których nie było, tutaj link do seta z imprezy od 19.55 do 4.00 rano.

Part 1
Part 2
Part 3
Ostatnio zmieniony przez lamborghini17 21-05-2013, 15:04, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:wolfen88
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3493
Odpowiedzi: 51
Odwiedzin z google: 791
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: