Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 16.11.2013, loudnes, maassilo, nl, rotterdam

Przesuniêty przez: ROoZi
17-11-2013, 14:50
16.11.2013 - Loudnes Maassilo Rotterdam (NL)
Autor Wiadomo¶æ
DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Do³±czy³: 20 Lut 2010
Piwa: 581
Sk±d: Starachowice

Wys³any: 18-11-2013, 13:42    #41

Tak czytam sobie te wasze 2 strony spamu i tak sie zastanawiam.... Czy wy naprawde myśleliscie że bez kontaktu z prawdziwym sprzętem nawet jakbyscie grali o 21:30 to wyszło by to dobrze? :O Możecie zganiać na godzine grania, alkohol, nagłośnienie czy co tam jeszcze było ale napewno nie powiecie mi że jechaliscie tam na pewniaka... że wchodzicie za deki i co by sie nie działo robicie rozpierdol.... Teraz to wydaje mi sie że powinniscie sie cieszyc że graliscie tak późno bo ludzie którzy tam byli i organizatorzy mogą pomyśleć że to serio była wina zmęczenia, alkoholu a nie to że nie potraficie mixować i nie mieliscie nigdy stycznosci z prawdziwym sprzętem... ;o O_O To tak jakbym pracował w fabryce samolotów i za chwile posadzono by mnie za stery i kazano lecieć... :lol: :lol: Tak samo było u was... Potraficie tworzyć i robić to dobrze ale postawiono was ze sterami i nie wiedzieliscie co trzeba robić... To zrozumiałe ale wiedzieliscie że tam traktora albo virtual dj-a nie postawiom wam na dj-ce.... Była wielka szansa i sie zesrała... Oby sie to nie obiło na innych Polakach którzy mogą dostać taką szanse jak choćby Coarsection na kolejnej edycji ^^' ^^' Tyle odemnie Pozdro 600 ;)
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

Podziêkowali:wolfen88
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-11-2013, 13:50    #42

Tak bardzo zjebać xD

Chaotic Spirit 
Unleash your spirit!

Informacje
Do³±czy³: 11 Sie 2011
Piwa: 135
Sk±d: GdaÅ„sk

Wys³any: 18-11-2013, 15:57    #43

lamborghini17 napisa³/a:
No już trudno, stało się. skoro macie jakis kontakt z B2S to spróbujcie jakoś załagodzić sprawę. Powiedzcie, że w zamian zagracie im za darmo :-).

:lol-above: :lol-above: Jakby to było takie proste jak to napisałeś. Po takim incydencie to wątpię, żeby nawet za dopłatą ich dopuścili :clap:

Podziêkowali:Overbizz
Overbizz 

Informacje
Do³±czy³: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Sk±d: Kraków

Wys³any: 18-11-2013, 16:07    #44

Tak czytam, czytam i po prostu nie wierzę. Ja będąc nie wiadomo jak zmęczony to w życiu bym nie usnął dostając taką szansę, mało tego, tak bym się tym jarał, że nie spałbym przez kolejne 2 dni. Nie rozumiem jak można nie było się nauczyć grać w ciągu dwóch miesięcy. Pamiętam jak ja sam kombinowałem by nauczyć się grać tydzień przed moją pierwszą imprezą, chodziłem po djshop'ach (często wystawiane są konsole z nowymi deckami do zabawy) i nauczyłem się w miarę dobrze grać dzień przed imprezą. Chcieć to móc, Kona Black nie gryzie i jestem pewien, że z chęcią bym Wam pomógł ogarnąć mix gdybyście tylko chcieli a Wy nawet nie napisaliście do niego. Trudno, stało się, ale według mnie olaliście trochę sprawę chłopaki.

Pozdro!

Podziêkowali:netya, Daron37, wolfen88, Xearo
lamborghini17 

Informacje
Do³±czy³: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Sk±d: Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-11-2013, 17:31    #45

Chaotic Spirit napisa³/a:
lamborghini17 napisa³/a:
No już trudno, stało się. skoro macie jakis kontakt z B2S to spróbujcie jakoś załagodzić sprawę. Powiedzcie, że w zamian zagracie im za darmo :-).

:lol-above: :lol-above: Jakby to było takie proste jak to napisałeś. Po takim incydencie to wątpię, żeby nawet za dopłatą ich dopuścili :clap:

A emotikona po tym zdaniu kolega zauważył?

Reverser 

Informacje
Do³±czy³: 07 Cze 2011
Piwa: 22
Sk±d: Piaseczno

Wys³any: 18-11-2013, 18:06    #46

Sidelnikov napisa³/a:
Napierdalajcie jak najwięcej tracków jako In Stasis może w Tainted Audio dostaniecie szanse grania na bibie tylko tym razem się przygotujcie. :)

Z niedojebem Ruffneckiem ten label to też gówno jest, już nie mówiąc, że A&R materiału na tym labelu to tragedia.
Ostatnio zmieniony przez Reverser 18-11-2013, 18:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-11-2013, 18:18    #47

Oj chłopaki zjebaliście po całości .
Mogliście chociaż sobie tutki odpalić z miksowania lub popytać Schizka lub kogokolwiek o rady.
Ja mając skill jako taki przeważnie i tak testowałem materiał przed imprezą i nie wyobrażam sobie żeby jechać np. na Qapital bez testu płyt lub pendrive'a.

Co do zmęczenia to żadna wymówka , niektórzy grają sety o 6 rano i je grają :) No i ogólnie lecąc na taką imprezę powinniście być podjarani a nie spiący :) Podeszliście do tematu z wyłożeniem chuja na to a cieszyłem się na wieść że jedziecie tam bo produkcje mi wasze siadają. No cóż powodzenia w dalszych produkcjach , ludzie pewnie i tak zapomną to za jakiś czas ale b2s pewnie Was skreśli już na dobre. :)

Podziêkowali:Overbizz, netya, Rawness, Reverser, Xearo
Piekarz 

Informacje
Do³±czy³: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Sk±d: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 19-11-2013, 01:30    #48

Nie ma co się tutaj rozpisywać powiem krótko ŻENADA i tyle w temacie ^^' I ja to myślałem że dopierdolicie dobrze do pieca a tu taka kaszana :/

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Do³±czy³: 19 Mar 2011
Piwa: 624
Sk±d: Knurów

Wys³any: 25-11-2013, 18:44    #49

Link

Podziêkowali:Rigosen
armyofhardcore 

Informacje
Do³±czy³: 05 Gru 2010
Piwa: 826
Sk±d: Oslo

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 25-11-2013, 21:52    #50

W gruncie rzeczy chyba wszystko zostalo powiedziane i niezle zaskoczyl mnie temat. W kazdym razie podeszliscie do tematu mocno lekcewazaco zarowno przed jak i po. Produkcja nie idzie w parze z graniem wiec skoro nie mieliscie doswiadczenia na sprzecie to nie rozumiem wogole Waszej proby zaistnienia na scenie w ten sposob... nawet bym nie mial odwagi bo to z gory skazane bylo w takim razie na porazke. Na fb wspomnieliscie, ze alkohol i wina sprzetu ale gdyby tak dodac jeszcze to... wysmiano by Was i tez agencje! Tutaj dziwne, ze bookuja ludzi z marszu bez sprawdzenia blizszych informacji, info o doswiadczeniu itd. Brawa rowniez dla b2s :clap:

A co do alko to mi sie przypomnial wpis z polskiego forum w BE WTF:

Jakies 2 miesiace temu mialem awarie auta na trasie, majac nerwy wypilem flache wodki, stajac przy aucie, za ok.15 min. podjechala policja..badanie alkomatem 1,15 promila auto zabrane na 6h, prawa jazdy nie mialem przy sobie oficjalnie..w raporcie wpisane iz nie moglem sie dogadac z policja...i teraz po 2 miesiacach przychodzi wezwanie na policje...po co? zaznaczam nie kierowalem pijany w chwili zatrzymania....

I jak maja nas pozniej spostrzegac poza PL w takim razie...

Mam nadzieje, ze Ci z PL ktorzy probuja swoich sil na scenie nie straca na tym incydencie.

Podziêkowali:netya, wolfen88
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3625
Odpowiedzi: 49
Odwiedzin z google: 317
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: