Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 16.10.2010, driver, hardstyle, klub, krakow, mash, mish, resurrection, with

Przesunięty przez: ROoZi
17-10-2010, 16:06
16.10.2010 - HARDSTYLE RESURRECTION - with DRIVER @ Klub Mish Mash , Krakow
Autor Wiadomość
Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 17-10-2010, 21:37    #61

Napisze w skrócie bo akurat grałem jak wszystko się działo. Najpierw ktoś nachodzi z nożem na szefa klubu na szczęscie szybko interweniuje (ochrona lub policja świadkowe niech potwierdzą) w kominiarkach i tutaj mamy spokój potem nagle jakiś synek nie wiem od kogo oberwał i miał cały łeb rozwalony w krwi a że wiadomo był prawie łysy to elegancko to wyglądało. I potem już tylko czuć jedno ktoś mało tego rozpylił w loży gaz pieprzowy i na tym kończy się nieoficjalnie impreza a jako iż klub w piwnicy to szybko rozniósł się gaz na cały klub. Wszyscy prawie opuszczają imprezę zostają tylko Ci normalni i już niestety tylko na małej sali (pierw jeszcze hellboy na dużej schranzami powalił) kontynuujemy imprezę tak do godziny 3:30 jak dobrze pamiętem potem koniec i czas zwijania się do domu.

Podziękowali:SchizeQ
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-10-2010, 21:43    #62

widze impreza udana ;)

Car de Sign 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 17-10-2010, 21:48    #63

Ja to opiszę najlepiej:
wchodzę o 1 za konsolete, i po drugim kawałku przybiega Mrn i mówi koniec imprezy ; ]
Na szczęście potem na nowo rozkręciła się impreza na trance stage, w klubie zostali jacyś trancowcy, i widać było, że przyszli dla muzyki więc wtf ??:

ROoZi napisał/a:
pewnie jacyś trensowcy zrobili rozpierdol

nie wiem kto zorganizował w klubie gaz, ani kto miał rozwaloną głowę, ale byłem przy tym jak się zaczynała i kończyła akcja z nożami - poszło o to kto za kim idzie lol ; /

edit
@up @up jak długo to pisałem ? O_O
Ostatnio zmieniony przez Car de Sign 17-10-2010, 21:50, w całości zmieniany 1 raz  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-10-2010, 21:53    #64

Car de Sign, ja żartowałem xD Legolek przed imprezą pisał na SB że zrobi rozpierdol trancowy i mi się z tym skojarzyło :P

[ Movies From Parties ]

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysłany: 17-10-2010, 22:00    #65

ROoZi, Hahaha no i był :D Waliłem moimi ulubiony ostatnimi wałkami więc było grubo i nawet przez całego mojego seta jak się potem okazało siedział jakiś anglik chyba xD Ja patrze a on siedzi i słucha i potem mnie nagrywa telefonem z klapką xD potem coś powiedział ja mówię o co chodzi a on po angielsku jak z czaiłem :D Stwierdził że muza niezła ale nie dla niego do zabawy :D

hellboy 
Schranz

Informacje
Piwa: 17

Wysłany: 17-10-2010, 22:23    #66

Impreza jak impreza duzo drechow , niestety w klubie nie bylo ochrony i tak wyszlo jak wyszlo.

ogolnie do tego momentu bylo fajnie i dobrze a pozniej niestety takie akcje ;)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysłany: 17-10-2010, 23:00    #67

hellboy, I mów mi dalej że było mało ludzi :D W pewnym momencie to nawet na Hard Stage nie mogłem wejść bo tak ciasno xD

Drokz 
'Core Lover

Informacje
Piwa: 32

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-10-2010, 10:05    #68

Do mojego kuzyna wydymil typ zeby uwazal bo maja siekiere. Jeszcze ten kibic(?) cracovii latajacy w szaliku po parkiecie. Ogolnie widac bylo jak wchodzilem do klubu jakie towarzystwo tam weszlo to wiedzialem ze dostarcza nam rozrywki :> Wielkie cwaniaczki ze sprzetami w grupie. W pore sie z tamtad zwinelismy,ale mam nadzieje ze nie powtorzy sie taka sytuacja i bramka bedzie na swoim miejscu.

Overbizz 

Informacje
Piwa: 464

Wysłany: 18-10-2010, 14:23    #69

Nie było ochrony i trudno się mówi. Co do imprezy, to powiem tyle, że te pierdolone dresy były żałosne. Jeden do mnie oczywiście wydymił, bo mnie trącił, powiedziałem, że możemy wyjść przed klub, bo był przekonany, że mnie połamie :) , ale szybko zawołał swoich ludzi i sytuacja skończyła się na wymianie zdań (Czyli się bał, bo był bez honoru). Kilku z Nich znam z widzenia - nawet tego co latał z szalikiem po parkiecie. Chodził do mojej szkoły. Tacy ludzie jak oni są po prostu bez honoru. Dziewczyna mojego brata się cholernie przeraziła i prędko nie przyjdzie na kolejną imprezę w MM, bo i tak rzadko bywała. Tak czy siak wina jest jedna - brak ochrony. I nie miejcie tu pretensji do nikogo, bo jeden jedyny raz nie było ochrony a i tak zawsze jest więc myślę, że na kolejnej imprezie będzie już ochrona.

Co do samej imprezy puki akcja się nie zaczęła, to było fajnie :)

Legolek napisał/a:
Napisze w skrócie bo akurat grałem jak wszystko się działo. Najpierw ktoś nachodzi z nożem na szefa klubu na szczęscie szybko interweniuje (ochrona lub policja świadkowe niech potwierdzą)

Ochrona SOLID.
Ostatnio zmieniony przez Overbizz 18-10-2010, 14:30, w całości zmieniany 2 razy  

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 18-10-2010, 14:34    #70

nie no sorry ale jak na Kazimierzu moze nie byc ochrony ... to jest jak walic sie z afrykanskimi dziwkami bez gumki ... wiadomo ze cos sie zlapie.

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)