Przesunięty przez: ROoZi 17-10-2010, 16:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 17-10-2010, 21:37 | #61
|
| | Napisze w skrĂłcie bo akurat graĹem jak wszystko siÄ dziaĹo. Najpierw ktoĹ nachodzi z noĹźem na szefa klubu na szczÄscie szybko interweniuje (ochrona lub policja Ĺwiadkowe niech potwierdzÄ
) w kominiarkach i tutaj mamy spokĂłj potem nagle jakiĹ synek nie wiem od kogo oberwaĹ i miaĹ caĹy Ĺeb rozwalony w krwi a Ĺźe wiadomo byĹ prawie Ĺysy to elegancko to wyglÄ
daĹo. I potem juĹź tylko czuÄ jedno ktoĹ maĹo tego rozpyliĹ w loĹźy gaz pieprzowy i na tym koĹczy siÄ nieoficjalnie impreza a jako iĹź klub w piwnicy to szybko rozniĂłsĹ siÄ gaz na caĹy klub. Wszyscy prawie opuszczajÄ
imprezÄ zostajÄ
tylko Ci normalni i juĹź niestety tylko na maĹej sali (pierw jeszcze hellboy na duĹźej schranzami powaliĹ) kontynuujemy imprezÄ tak do godziny 3:30 jak dobrze pamiÄtem potem koniec i czas zwijania siÄ do domu. | _________________
 | |
| |
Podziękowali: | SchizeQ |
|
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 17-10-2010, 21:43 | #62
|
| widze impreza udana | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Maj 2010 Posty: 34 (0,01/dzień) Piwa: 2 Skąd: Bytom  | Wysłany: 17-10-2010, 21:48 | #63
|
| Ja to opiszÄ najlepiej: wchodzÄ o 1 za konsolete, i po drugim kawaĹku przybiega Mrn i mĂłwi koniec imprezy ; ] Na szczÄĹcie potem na nowo rozkrÄciĹa siÄ impreza na trance stage, w klubie zostali jacyĹ trancowcy, i widaÄ byĹo, Ĺźe przyszli dla muzyki wiÄc wtf ??:
| ROoZi napisał/a: | | pewnie jacyĹ trensowcy zrobili rozpierdol |
nie wiem kto zorganizowaĹ w klubie gaz, ani kto miaĹ rozwalonÄ
gĹowÄ, ale byĹem przy tym jak siÄ zaczynaĹa i koĹczyĹa akcja z noĹźami - poszĹo o to kto za kim idzie lol ; /
edit @up @up jak dĹugo to pisaĹem ? | _________________ www.michallipinski.com | | Ostatnio zmieniony przez Car de Sign 17-10-2010, 21:50, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 17-10-2010, 21:53 | #64
|
| Car de Sign, ja ĹźartowaĹem Legolek przed imprezÄ
pisaĹ na SB Ĺźe zrobi rozpierdol trancowy i mi siÄ z tym skojarzyĹo | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 17-10-2010, 22:00 | #65
|
| ROoZi, Hahaha no i byĹ WaliĹem moimi ulubiony ostatnimi waĹkami wiÄc byĹo grubo i nawet przez caĹego mojego seta jak siÄ potem okazaĹo siedziaĹ jakiĹ anglik chyba Ja patrze a on siedzi i sĹucha i potem mnie nagrywa telefonem z klapkÄ
potem coĹ powiedziaĹ ja mĂłwiÄ o co chodzi a on po angielsku jak z czaiĹem StwierdziĹ Ĺźe muza niezĹa ale nie dla niego do zabawy | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 17-10-2010, 22:23 | #66
|
| Impreza jak impreza duzo drechow , niestety w klubie nie bylo ochrony i tak wyszlo jak wyszlo.
ogolnie do tego momentu bylo fajnie i dobrze a pozniej niestety takie akcje | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 17-10-2010, 23:00 | #67
|
| hellboy, I mĂłw mi dalej Ĺźe byĹo maĹo ludzi W pewnym momencie to nawet na Hard Stage nie mogĹem wejĹÄ bo tak ciasno | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Sie 2010 Wiek: 36 Posty: 162 (0,03/dzień) Piwa: 32 Skąd: Krakow  | Wysłany: 18-10-2010, 10:05 | #68
|
| Do mojego kuzyna wydymil typ zeby uwazal bo maja siekiere. Jeszcze ten kibic(?) cracovii latajacy w szaliku po parkiecie. Ogolnie widac bylo jak wchodzilem do klubu jakie towarzystwo tam weszlo to wiedzialem ze dostarcza nam rozrywki Wielkie cwaniaczki ze sprzetami w grupie. W pore sie z tamtad zwinelismy,ale mam nadzieje ze nie powtorzy sie taka sytuacja i bramka bedzie na swoim miejscu. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzień) Piwa: 464 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 18-10-2010, 14:23 | #69
|
| Nie byĹo ochrony i trudno siÄ mĂłwi. Co do imprezy, to powiem tyle, Ĺźe te pierdolone dresy byĹy ĹźaĹosne. Jeden do mnie oczywiĹcie wydymiĹ, bo mnie trÄ
ciĹ, powiedziaĹem, Ĺźe moĹźemy wyjĹÄ przed klub, bo byĹ przekonany, Ĺźe mnie poĹamie , ale szybko zawoĹaĹ swoich ludzi i sytuacja skoĹczyĹa siÄ na wymianie zdaĹ (Czyli siÄ baĹ, bo byĹ bez honoru). Kilku z Nich znam z widzenia - nawet tego co lataĹ z szalikiem po parkiecie. ChodziĹ do mojej szkoĹy. Tacy ludzie jak oni sÄ
po prostu bez honoru. Dziewczyna mojego brata siÄ cholernie przeraziĹa i prÄdko nie przyjdzie na kolejnÄ
imprezÄ w MM, bo i tak rzadko bywaĹa. Tak czy siak wina jest jedna - brak ochrony. I nie miejcie tu pretensji do nikogo, bo jeden jedyny raz nie byĹo ochrony a i tak zawsze jest wiÄc myĹlÄ, Ĺźe na kolejnej imprezie bÄdzie juĹź ochrona.
Co do samej imprezy puki akcja siÄ nie zaczÄĹa, to byĹo fajnie
| Legolek napisał/a: | | Napisze w skrĂłcie bo akurat graĹem jak wszystko siÄ dziaĹo. Najpierw ktoĹ nachodzi z noĹźem na szefa klubu na szczÄscie szybko interweniuje (ochrona lub policja Ĺwiadkowe niech potwierdzÄ
) |
Ochrona SOLID. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | | Ostatnio zmieniony przez Overbizz 18-10-2010, 14:30, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
| |