Przesuniêty przez: ROoZi 16-12-2012, 18:04 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzieñ) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wys³any: 09-12-2012, 22:25 | #321
|
| | sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa... kto wpłacał za późno powinien ponieść konsekwencje i tyle. tu nie ma miejsce na żadne tłumaczenie... ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale kurwa, ludzie, jak dałem hajs ponad 2 miechy temu, przedterminowo itp itd to powinienem mieć wyjazd zapewniony. no bo na jakiej zasadzie polegała niby ta selekcja ? a bo ten jedzie pierwszy raz, a bo ten ma fajną ksywe, a z tamtym mi się dobrze wódke piło ? jak już napisałem, zrozumiem wszystko, różne rzeczy się dzieją ale tutaj konsekwencje powinien ponosić ten kto czekał na ostatnią chwilę. sorry, wiem jak jest, można nie mieć całości bo szef leci w huja, bo się ma wydatki itp. ale kurwa jak planujesz wyjazd na TAKĄ impreze to się powinieneś się liczyć z tym, że albo dajesz hajs w terminie albo nie jedziesz, koniec, kurwa, kropka. nie będę jechał po organizatorce, to nie ma sensu, wiem, że życie się różnie układa i na to nic nie poradzimy, mam jednak nadzieję, że pewne wnioski z tego wyjazdu zostaną wysnute, że będzie to taka jakby lekcja na przyszłość. to jest niestety taki interes w którym liczy się czas... nie układa ci się z nim ? trudno, tak bywa, ale niech wina za to nie spada na przypadkowe osoby... no, więc to by było na tyle, żale osoby wkurwionej zostały wylane, pa. | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schÅ‚odzone wiesz pić je na żywo | | Ostatnio zmieniony przez -M- 09-12-2012, 22:34, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 10 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 204 (0,03/dzieñ) Piwa: 81 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 09-12-2012, 22:43 | #322
|
| | organizacja zawalila nie 1 raz i juz sam niewiem z jakiego powodu b o co chwile wychodzi cos nowego wiec trzeba wziasc z tego lekcje i przemyslec sobie sprawe przed kolejnym wyjazdem na event. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Gru 2008 Posty: 71 (0,01/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 09-12-2012, 23:02 | #323
|
| | Quber poprostu teraz trzeba bedzie organizować na własna reke,nie bedzie już czegoś takiego jak teraz,ze Ciebie leiej znam to jedziesz,ale ludzie którzy sa pół roku na liście nie jada. | _________________ 16.05.2009 - Army of Hardcore 29.08.2009 - Earthquake 16.07.2011 - Noisekicks Verouderingsproces 24.03.2012 - Masters of Hardcore: The Vortex of Vengeance | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 10-12-2012, 00:16 | #324
|
| ladne jaja ale wszystko juz sami napisaliscie.
moim zdaniem pomijajac ze tam ktos nie wplacil na czas kasy i dlatego spoznila sie z kupnem biletow, ale! majac osobe niepewna a reszta wplacila, to mysle ze mogla kupic bilety odrazu bo przeciez gdyby ktos jednak niepojechal to wtedy mozna je sprzedac! i niewidze prooblemu. nawet za wyzsza cene niz jest, skoro impreza jest wyprzedana. takze tutaj tlumaczenie na temat tego ze niechciala dokaldac ze swojej kasy itp to tak biore przez pol inna sprawa ze dojazd kazdy moze rozkminic na wlasna reke na impreze, majac juz bilet. a bez biletu to dupa zbita teraz. bo nikt niebedzie w ciemno jechal i liczyl ze moze kupi pod RAI ;/
co do selekcji - dla mnie sprawa prosta, jasno powiedziec ze sie patrzyna daty wplat, kto wplacil na czas i szybciej itp jedzie, kto sie spoznil to nie jedzie. i nikt by nie mial pretensji do nikogo bo jak ktos za pozno wplacil to sam sobie zajebal i jego wina jest tylko i wylacznie. i najlepiej jeszcze pokazac by bylo do publicznej wiadomosci ta liste z wplatami zeby niebylo niejasnosci. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 10-12-2012, 00:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 10-12-2012, 02:27 | #325
|
| | Niezłe jaja, ale z tego co czytałem to wcale nie kolejność wpłat decydowała o tym, kto pojedzie, a kto nie, a to już jest moim zdaniem niesprawiedliwe. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 204 (0,03/dzieñ) Piwa: 81 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 10-12-2012, 02:30 | #326
|
| | niestety podczas selekcji byly brane pod uwage tylko oceny z matematyki oraz przyrody | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Gru 2008 Posty: 71 (0,01/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 10-12-2012, 07:58 | #327
|
| | kuber89 napisa³/a: | | niestety podczas selekcji byly brane pod uwage tylko oceny z matematyki oraz przyrody |
Kuber,a wypracowanie z polskiego napisales??? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 10-12-2012, 12:34 | #328
|
| | | to wcale nie kolejność wpłat decydowała o tym, kto pojedzie, a kto nie, a to już jest moim zdaniem niesprawiedliwe. |
no no, wlasciwie niewiadomo co decydowalo o tym kto jedzie wiec dlatego napisalam - ja bym zrobila tak jak powyzej i z glowy. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 10-12-2012, 13:11 | #329
|
| przeczytalam pare stron i teraz ja napisze cos od siebie
co do spoznienia z biletami... hmmm jak z nia gadalam mowila cos o tym ze powinna robic jak electrownia, trzymac sie sztywno terminow itp, wtedy nie byloby takich sytuacji, wiec widocznie faktycznie ludzie sie nie spieszyli, ALE to zadne wytlumaczenie bo nawet jesli byl poslizg to bylo wiadomo ze drugi bus i tak i tak pojedzie a po drugie byly takie osoby jak np ja i Tracid, ktore wplacily cala kwote juz w sierpniu i podejrzewam ze nie bylismy jedyni...
Co do Kuby... koles wskoczył na miejsce Miłosza jakies 1,5tyg temu, sama mu dawalam info ze jest miejsce wolne... nie jedzie pierwszy raz bo jechal ze mna w zeszlym roku na TD, ale cala ta sytuacja jest nieprawdopodobna. Akurat gadalam rownioczesnie i z nia i z Kuba i dowiedzialam sie ze on jedzie a np taki Kuber nie (bo o niego pytalam), i powiedzialam jej zeby przeciez wyjebala goscia ktorego nikt nie zna praktycznie i ktory w ogole mial nie jechac bo niedawno sie wkrecil i zeby dala tam kogos komu naprawde zalezy i juz jest na liscie. Na drugi dzien Tracid tez do niej pisal w tej sprawie ale niestety... echo, nawet nie odp a lista poszla jaka jest ;/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 10-12-2012, 13:40 | #330
|
| A mnie dziwi jedno przecież na taką impreze jest masę chętnych i jak by były bilety kupione dla wszystkich, a by np 2 osoby nie zapłaciły i zostały by te 2 bilety to na bank udało by sie je sprzedać w końcu to td więc nie wiem czy by było sie stratnym | |
| |
 | |
| |