Przesunity przez: ROoZi 16-12-2012, 18:04 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzie) Piwa: 86 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 08-12-2012, 19:32 | #291
|
| | armyofhardcore napisa/a: | | Termin pierwszej raty to cytujac ze strony 'termin I-szej raty - do 1.11' |
po to są terminy aby się z nich wywiązywać, to raz, dwa nawet w regulaminie jest notka, że niewywiązanie się z terminu jest jednoznaczne z skreśleniem rezerwacji, a jeśli ktoś nie zapłacił w terminie to jak dla mnie jest to jednoznaczne z tym, że to właśnie taka osoba nie powinna jechac ;]
| armyofhardcore napisa/a: | | bilety poszly 15 listopada |
więc jakby nie patrzeć, było 15 dni na to, aby zamówić bilety, wystarczający czas na to, aby je ogarnąć, zważając na wpadkę organizatorki z dominatorem (popełnienie tego samego błędu drugi raz raczej nie jest na korzyść kompetencji organizatora co do organizacji takich wyjazdów) ;]
| armyofhardcore napisa/a: | | nie ma jeszcze odpowiedzi wiec cala ta sytuacja jest poprostu zenujaca |
żenujące jak dla mnie jest podejście ogranizatorki, z jej winy nie ma biletów i za przeproszeniem za jej "głupotę" bo inaczej takiego zachowania nazwać nie potrafię, ludzie którzy planowali wyjazd od dłuższego czasu, zarezerwowali miejsca, zapłacili ot tak nie pojadę wytypowani drogą selekcji, metodą chybił trafił, jest tydzień przed imprezą i tak naprawdę wszystkie osoby muszą niecierpliwie czekać na łaskawy werdykt, czy będzie im dane pojechać na imprezę czy też nie
| armyofhardcore napisa/a: | | Pojawiaja sie oczywiscie glosy broniace Anie |
poniekąd rozumię osoby broniące jej, w końcu są to osoby, któe mają zapewniony wyjazd, ale niestety w takich sytuacjach trzeba być obiektywnym, i jak dla mnie Ania nie zasługuję na żadną obronę, nie organizuje pierwszy raz takiego wyjazdu, tylko któryś z kolei, więc powinna posiadać wiedzę, że skoro jest ostatnia impreza to bileciki wcześniej się skończą, zwłaszcza po wcześniej wpadce, podobno ludzie uczą się na błędach, ja nie widzę, żeby z poprzedniej lekcji wyciągła jakiekolwik wnioski
Podsumowując, bardzo cieszę się, że nie jestem jedną z osób, któa się dowiedziała, że nie jedzie ani żadną z osób, która czeka na łaskawą decyzję, rozumię oburzenie i złość wszystkich. Większość osób już wie, że jadąć na event nie korzysta sie z jej usług, po tej sytuacji podejtrzewam, że będą wiedzieć już o tym wszystkim ;] Gratuluję organiuzacji, brawka za to się należa ;] | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 08-12-2012, 19:34 | #292
|
| | ale afera lol, ładnie przycial ktos w huja | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 08-12-2012, 20:32 | #293
|
| | hayer86 napisa/a: | | 2. dlaczego tak długo zwlekała z tą informacja ,że nie ma tych biletów.. |
| foxy123 napisa/a: | | 2. probowala zmontowac bilety inna droga, od kogos kupic itp |
powiem oficjalnie, ze nie zdazyłch kupić biletów bo brakło i albo som sprobuja załątwić , a jak nie to sprobujcie sami i podom to do informacji od razua nie czekom na tydzien przed wyjazdem, albo powiem wyszlo jak wyszlo, jak i tak 180euro wylozyla ania na "jakiegoś tam synka: to wyloza te 180zl i powiem doplaccie reszta i kuupi sie bilety z 2 puli...
| armyofhardcore napisa/a: | Non-profit niby ale nikt nie robi niczego 'od poprostu' bez zadnego interesu i tutaj zdania juz nie zmienie. |
tu bych sie wadził, bo jak komus faktycznie zalezy na ogranizacji zeby cos sie odbylo to nie chcezarobku.. .chce po prostu sie pobawic, ale takich ludzi jest malo. W tym wypadku jak widać busik podrożoł z 560zl na 600zl bo 2 busik nie jedzie i tu wg mnie przemawio wola zarobku bo innej opcji nie widza.
| primeczq napisa/a: | | poniekąd rozumię osoby broniące jej, w końcu są to osoby, któe mają zapewniony wyjazd, ale niestety w takich sytuacjach trzeba być obiektywnym, i jak dla mnie Ania nie zasługuję na żadną obronę, nie organizuje pierwszy raz takiego wyjazdu, tylko któryś z kolei, więc powinna posiadać wiedzę, że skoro jest ostatnia impreza to bileciki wcześniej się skończą, zwłaszcza po wcześniej wpadce, podobno ludzie uczą się na błędach, ja nie widzę, żeby z poprzedniej lekcji wyciągła jakiekolwik wnioski |
jo mom zapewniony juz wyjazd ale nie bronia nikogo... ciesza sie, ze bez zodnych komplikacji jest zech w busiku z kato, bo dostolch info takie od Ani ale bronic jej nie beda... wina jest jej bo z tego co było pisane wcześniej to kasa była na bilety ino karty nie miała przy sobie... jak organizuja jakiś wyjazd na wiekszo impreza to licza sie z tym, ze bilety moga sie rozejsc w pora godzin abo nawet w ciagu jednej godziny i "poluja" nabilety jak mi zalezy na reputacji... tyle w temacie wiecej sie wypowiadac nie chca | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 08-12-2012, 20:36 | #294
|
| | Co do zamawiania biletów, to z tego co wiem, takie portale wyjazdowe mają 'umowę' z organizatorami i kupują bilety przed oficjalną sprzedażą. Więc nie rozumiem jak mogło ich braknąć... | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Sty 2011 Wiek: 37 Posty: 592 (0,1/dzie) Piwa: 268 Skd: Tarnowskie Góry  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzie) Piwa: 218 Skd: Kraków  | Wysany: 08-12-2012, 21:32 | #296
|
| | hayer86 napisa/a: | | Co do zamawiania biletów, to z tego co wiem, takie portale wyjazdowe mają 'umowę' z organizatorami i kupują bilety przed oficjalną sprzedażą. Więc nie rozumiem jak mogło ich braknąć... |
Tak ale przez tegorocznego D1 gdzie deklarowalo sie multum osob a wyszlo tak ze polowa tylko chciala jechac Wenus padla umowa , tylko to chyba bylo z Q-Dance wiec nie czaje co tu moglobyc problemem. I czenu z poznania wszyscy jada? Bo lepszymi znajomymi sa...? | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 08-12-2012, 21:33 | #297
|
| | Niestety nie pojedzie jeden bus z Katowic. Jest to spowodowane brakiem biletow dla jednego busa. Czekałam z zakupem ostatniej partii na wpłaty od reszty osób (zakup dokonywany był partiami na każdego busa). Po wyprzedaniu ich ze strony organizatora imprezy, próbowałam zdobyć je inną drogą, n awiele sposobów.. jednak ostatecznie tylko przepadły pieniądze (spore) , mimo że robiłam to z nastawieniem, że poniosę koszty różnicy cen. Okazuje się, że nawet w Holenderskich serwisach aukcyjnych są oszuści.. Wiadomo za ile teraz chodzą bilety we wszelkich serwisach i że prawie ich nie ma. To wszystko spowodowało podjęcie decyzji o anluwaniu jednego busa, gdyż w zasadzie nie możliwe już jest zdobycie pewnych biletów. Nie jestem już w stanie więcej sopłacać do wyjazdu, tylko po to żeby "jakoś to wyglądało".
Liczę się z krytyką, żalami, niezdowoleniem wielu osób.. wiem że wam wszystkim zależy ale przez tą cała sytuację, nie jestem w stanie robić kolejny raz za sponsora.
Mimo wszystko liczę też na wyrozumiałość .. Bo łatwo jest zdeptać z ziemią, skrytykować i zwyzywać od najgorszych... - za błąd (bo fakt że to była moja wina, że zwlekałam z zakupem ostatniej partii-ale to tylko dlatego że nie wiadomo było, czy wszyscy w końcu wpłacą i pojadą, a kolejny raz nie chciałam wykładać pieniędzy)
Szkoda tylko, że w tym wszystkim już nie patrzy się na znacznie więcej sukcesów dotychczasowych... (tym krytykującym polecam zorganizować jakiś wyjazd i przekonać się jak to jest.. szczególnie jak ma się do czynienia z bardzo nierozgarniętymi i nieodpowiedzialnymi osobami)
Poniżej lista osób, które pojadą z Katowic :
1 Łukasz M 2 Kuba Górny 3 Marcin M 4 Hasder 5 Hayer 6 Tracid 7 Kitana 8 Foxy | [/quote] | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 08-12-2012, 21:35, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzie) Piwa: 521 Skd: Poznań  | Wysany: 08-12-2012, 21:50 | #298
|
| | Kitana napisa/a: | | I czenu z poznania wszyscy jada? Bo lepszymi znajomymi sa...? | Poszukaj może winnych wśród swoich. Popytaj kto najpóźniej wpłacił. Ania jasno napisała, że nie będzie dokładała do interesu tzn ze ktoś czekał z wpłatą kasy. Ania Powinna pierwszą ratę brać na bilety i pewnie tak robi, ale znając ją, po prostu dała czas ludziom, którzy ciułali kasę do ostatniej chwili. Cóż, nie zdążyli to i Ania nie zdążyła. MAm nadzieję, że następnym razem będzie własnego regulaminu przestrzegała i nie dołoży nic ze swojej kieszeni po Thunderdome. Jestem osobą patrzącą z boku, ale sam wiem, że jak zamawiam wyjazd to płacę kasą z góry lub w ratach do DAT podanych wg jej zasad. Na bank wielu sobie przesunęło te terminy, a sami mięli świadomość, że ostatnia eycja, pewnie wszystko zejdzie. Ania jest tu najmniej winna bo nie dość, że organizuje i wykłada kasę za nas to jeszcze zbiera na klate całą resztę kosztów np z busami i śmieciami, które zostawia doborowa ekipa | _________________ Kibol! | | Ostatnio zmieniony przez Gife 08-12-2012, 21:53, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzie) Piwa: 826 Skd: Oslo  | Wysany: 08-12-2012, 21:56 | #299
|
| A czytales moj post ... dupy dano i tyle | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzie) Piwa: 521 Skd: Poznań  | Wysany: 08-12-2012, 22:03 | #300
|
| | armyofhardcore napisa/a: | A czytales moj post ... dupy dano i tyle | Czytałeś Ani wywód? nie chciała dopłacać, ktoś nie opłacił więc na bank była deklaracja, ze wpłaci potem lub po wyjeździe a ona to przyjęła z dobrej woli. Dlatego chciałbym zobaczyć listę osób z datą wpłat Wtedy można dyskutować dalej. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
| |