Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 15.11.2014, loudness, maasilo, netherlands, rotterdam

Przesunity przez: ROoZi
18-11-2014, 16:24
15.11.2014 - Loudness @ Maasilo, Rotterdam, Netherlands
Autor Wiadomo
Jimmerz 

Informacje
Doczy: 24 Lis 2013
Piwa: 28
Skd: Szczecin

Wysany: 14-11-2014, 11:11    #11

Link

Od 1:29 wywiad z Delete i Dark Pack. Paweuu musisz tam zrobić rozpierdol bo Ryan na Ciebie liczy :sugoi: :sugoi:

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 14-11-2014, 11:42    #12

Taki sobie składzik. Przy paru DJ na pewno będzie ciekawie :)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Skd: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 16-11-2014, 00:04    #13

Loudness ma lepszy skład niż na tych wszystkich Qlimax'ach, Hardbejsach itp. Może dlatego, że nie jarają mnie już "nazwiska" a produkcje. Sub Sonik, Digital Mindz, Delete, Thera, Primefire, Act of Rage i oczywiście nasza Regina :D

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 16-11-2014, 00:38    #14

Rawness napisa/a:
Loudness ma lepszy skład niż na tych wszystkich Qlimax'ach, Hardbejsach itp. Może dlatego, że nie jarają mnie już "nazwiska" a produkcje. Sub Sonik, Digital Mindz, Delete, Thera, Primefire, Act of Rage i oczywiście nasza Regina :D

Każdy lubi co innego :) Po prostu Ci się już niektórzy może znudzili. Mnie np. nie jara w ogóle Thera, a co do Regaina,to faktycznie jest ostatnio na fali produkcyjnej i zaczyna coraz bardziej sie liczyć na zagranicznych eventach :)
Sub Sonik,Primefire,Act of Rage i Digital Mindz trzymają wysoki i niekomercyjny poziom muzyczny i ładnie rop..dalają łep swoimi kawałkami!! <3 ,w przeciwieństwie do większości innych znanych i oklepanych już producentów którzy ostatnimi latami się fest stoczyli i poszli na dno ze swoją komercją (Headhunterz,Frontliner,Wildstylez,Noisecontrollers itp). Nie podoba mi się i nie przemawia do mnie w ogóle to co oni ostatnio tworzą!
Co do składu na Qlimax to zgadzam się z Tobą w 100%,ale HARDBASS ?
Skład miazgaa teraz jak dla mnie !! :O Chyba większości się podoba :)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 16-11-2014, 01:11, w caoci zmieniany 3 razy  

BEBE 
a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje
Doczy: 11 Lis 2010
Piwa: 416
Skd: Radom

Wysany: 16-11-2014, 16:27    #15

Pawełek jak dojdziesz do siebie to naskrob coś tu :D
i jak byś mógł to napisz co zagrałeś

mój saundklaud

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 16-11-2014, 16:38    #16

Dokładnie,czekamy na relacje :)

seweryn091 

Informacje
Doczy: 01 Lut 2012
Piwa: 37
Skd: Jastrzębie Zdrój

Wysany: 16-11-2014, 17:05    #17

Link

No to lecim :hump: :heart:

Regain 

Informacje
Doczy: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Skd: Wrocław

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 18-11-2014, 16:08    #18

Dobra, lecę z tematem! :D

Zerwałem się dziś z uczelni bo oczy na zapałkach, spać mi się bardzo chciało bo poprzedni tydzień jak i weekend na wysokich obrotach więc dopiero dziś znalazłem czas by skrobnąć dla Was jakąś relację.

Jak wiadomo, bilety poszły wszystkie, a oznacza to wieeeelki tłok w środku klubu. I tak też było. Warto podkreślić, że to nie był klub tylko jakaś tam hala ale jak najbardziej pasowała do klimatu imprezy. Sceny były trzy, wszystkie prawie takiej samej wielkości, czwarta była gdzieś w piwnicy ale lokalizacja bardzo godna. Nagłośnienie sto procent koks.

Zabrałem ze sobą swoją kobietę, to był jej pierwszy raz na zagranicznej imprezie i wyobraźcie sobie, że nie polataliśmy na setach, czemu? Bo był taki tłok, że do kibla szło się chyba z 30 minut xd Poszliśmy na Digital Mindz & Riiho to kurde gdzieś aż na sam koniec bo nie było gdzie nogi postawić (a to był dopiero drugi set imprezy).
Więc lataliśmy na backstage bo stamtąd z góry był świetny widok. Zaliczyliśmy Crypsisa, E-Forca, B-Fronta, Therę i Phuture Noize, oczywiście wcześniej wspomniani DM & Riiho.

Backstage jak zawsze bardzo luźny i sympatyczny, Crypsis trachnął mi drinka (nie chciałem pić ale jak on to stwierdził, z Polakiem muszę się napić - nie odmówiłem), wypiliśmy sobie, pogadaliśmy spokojnie o życiu i muzyce.
E-Force oczywiście tez złapany, oprócz foty z moją dziewczyną, która podbiła internety (fota nie dziewczyna haha), pogadałem sobie z nim, będzie się działo, będzie się duuużo działo, jeszcze niebawem ale ćśśś, nic już nie gadam :medytuje:

Teraz coś odnośnie mojego secika. Grałem na 3 scenie, od 3:00 do 4:30 po Phuture Noize, było grubo, zmieściłem 31 kawałków w półtorej godziny. Ludzie się (chyba) nieźle bawili choć nie chcę tutaj mówić jak było, to oni weryfikują nie ja :D Ale z tego co wiem to nie narzekali więc git. Mój set będzie dostępny online prosto z biby więc jak go wrzucą to zaupam Tracklistę.
Mi się grało świetnie, mam dużo fot, dużo ludzi poznałem, dużo ludzi chciało fotki, niezmiernie miłe i przyjemne więc no kurde, nie ukrywajmy - jedna z najlepszych imprez zaraz po Q-Base! :heart:

Jak coś to pytajcie bo nie wiem co jeszcze mogę Wam napisać :D
Ostatnio zmieniony przez Regain 18-11-2014, 16:10, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:ROoZi, seweryn091, BD.Lukash, BEBE, Rawness, SoTeS, Ricken, wolfen88, SchizeQ, netya, Piekarz
Kwiatek 
Hardstyle

Informacje
Doczy: 02 Wrz 2012
Piwa: 8
Skd: Gdynia

Wysany: 18-11-2014, 16:31    #19

Regain napisa/a:
Dobra, lecę z tematem! :D

Zerwałem się dziś z uczelni bo oczy na zapałkach, spać mi się bardzo chciało bo poprzedni tydzień jak i weekend na wysokich obrotach więc dopiero dziś znalazłem czas by skrobnąć dla Was jakąś relację.

Jak wiadomo, bilety poszły wszystkie, a oznacza to wieeeelki tłok w środku klubu. I tak też było. Warto podkreślić, że to nie był klub tylko jakaś tam hala ale jak najbardziej pasowała do klimatu imprezy. Sceny były trzy, wszystkie prawie takiej samej wielkości, czwarta była gdzieś w piwnicy ale lokalizacja bardzo godna. Nagłośnienie sto procent koks.

Zabrałem ze sobą swoją kobietę, to był jej pierwszy raz na zagranicznej imprezie i wyobraźcie sobie, że nie polataliśmy na setach, czemu? Bo był taki tłok, że do kibla szło się chyba z 30 minut xd Poszliśmy na Digital Mindz & Riiho to kurde gdzieś aż na sam koniec bo nie było gdzie nogi postawić (a to był dopiero drugi set imprezy).
Więc lataliśmy na backstage bo stamtąd z góry był świetny widok. Zaliczyliśmy Crypsisa, E-Forca, B-Fronta, Therę i Phuture Noize, oczywiście wcześniej wspomniani DM & Riiho.

Backstage jak zawsze bardzo luźny i sympatyczny, Crypsis trachnął mi drinka (nie chciałem pić ale jak on to stwierdził, z Polakiem muszę się napić - nie odmówiłem), wypiliśmy sobie, pogadaliśmy spokojnie o życiu i muzyce.
E-Force oczywiście tez złapany, oprócz foty z moją dziewczyną, która podbiła internety (fota nie dziewczyna haha), pogadałem sobie z nim, będzie się działo, będzie się duuużo działo, jeszcze niebawem ale ćśśś, nic już nie gadam :medytuje:

Teraz coś odnośnie mojego secika. Grałem na 3 scenie, od 3:00 do 4:30 po Phuture Noize, było grubo, zmieściłem 31 kawałków w półtorej godziny. Ludzie się (chyba) nieźle bawili choć nie chcę tutaj mówić jak było, to oni weryfikują nie ja :D Ale z tego co wiem to nie narzekali więc git. Mój set będzie dostępny online prosto z biby więc jak go wrzucą to zaupam Tracklistę.
Mi się grało świetnie, mam dużo fot, dużo ludzi poznałem, dużo ludzi chciało fotki, niezmiernie miłe i przyjemne więc no kurde, nie ukrywajmy - jedna z najlepszych imprez zaraz po Q-Base! :heart:

Jak coś to pytajcie bo nie wiem co jeszcze mogę Wam napisać :D

zajebiście ,że coś szykuję się z E-Force :D nie mogę się doczekać więcej szczegółów a Crypsis nic nie szykuje dla Polaka ? Sam w końcu tu się urodził i przyjeżdża często do rodziny

Podzikowali:Regain
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

Wysany: 18-11-2014, 16:38    #20

Dobra odezwę się raz na 8 lat na forum :D REGAIN ZJADŁEŚ I WYSRAŁEŚ całą scenę w PL . Ślędze Twój FP chociaż już sam nie interesuję się tą sceną ale stwierdzam fakt że zostawiłeś wszystkich daleko w czarnej dupie . To kwestia czasu kiedy będziesz w czołówce tego gatunku (jeśli już nie jesteś).
Także powodzenia i jedziesz dalej :clap: :sugoi: a teraz uciekam na następne x lat z hf :D cze.

Podzikowali:Regain, noisyboy
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 2227
Odpowiedzi: 26
Odwiedzin z google: 117
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: