1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jestem pod ogromnym wrażeniem wczorajszej imprezy, 0 kolejki na wejściu, 0 kolejek do WC, cuda Miło było poznać nowe twarze i poświrować z już znanymi Tatanka przekoleś, nie dość że zajebiście zagrał, nie gwiazdorzył, zdjęcia plus pogadać szło na luzie. Higbu, ja i resq- klub 100+ haha Mimo wszystko i tak miałem psychologiczno- alkoholowy kryzys Hayer jak wróci z TD to zaliczy zjebę za przymuszanie mnie do gorzały Support też pięknie szył, SF mocno jak nigdy, Eni standardowo, aż popielniczki latały po stołach Set overa to już jak przez mgłę
Koleś śpiący z fiutem w ręku przy pisuarze mnie zabił. Ja nie mogłem przestać sie smiać w tym klopie a w ogóle mi się zamuła włączyła podczas seta Eniego i boli mnie stopa
Najlepszy KOH jaki był w Katowicach! Support dał radę, Tatanka świetny, mocny set, kilka starszych tracków. Jedynie Eni mnie trochę zawiódł. Liczyłem na mocniejszy set.
Over dzięki za premierkę mojego nowego traczka, łupie aż miło na tym nagłośnieniu i dobrze ze hc pocisnąłeś, bo tak to bym sie zanudził tam w uj
Koleś śpiący z fiutem w ręku przy pisuarze mnie zabił. Ja nie mogłem przestać sie smiać w tym klopie a w ogóle mi się zamuła włączyła podczas seta Eniego i boli mnie stopa
daj spokoj w tym kiblu to jakas wybitna patologia byla wlaze przed 22 a tam juz rzygi sraczki i bialaczki.Co nastepny wlazil to wypinal klate jeszcze bardziej a mefedron to uszami im wychodzil jebane ćpuny.
Ja w kiblu widziałem typa co lizał się z tym świecącym panelem nad pisuarem także spoko koleś miał a wykręcało go równo aa no i był typek z padaczką na parkiecie też widać było za dużo eksperymentował z dragami
Pozwolę sobie skopiować mój wpis z fejsika Miały być dwa zdania a tu taka rozprawka mi powstała
Nawet nie przypuszczałam, że tak się stanie ;O Najlepsze hardy w energy! Zatox tak czy siak ma specjalne miejsce w moim serduchu, ale Tatanka rozpierdolił ten klub totalnie W ogóle cała ta impreza pod względem muzycznym to było coś pięknego o/ Wszystkie sety były naprawdę dobre. W ciul raw'u i mocnego pierdolnięcia *,* Jestem pod ogromnym wrażeniem, naprawdę! Zwłaszcza dlatego, że już wątpiłam w to że w enerdżi może będzie grane coś mocniej i lepiej niż dotychczasowe sialalanki xP No i kuuurwaaaa! Ani razu nie leciało " Lus maj majnd". No way! po prostu xDDD
Najgorsze w tym wszystkim było to, że nie umialam się bawic i taniac... Bo nuta naprawdę ZACNIE, załowałam maks... no czasem tak bywa, że kapa bywa uciążliwa hahaha! XD Kolejny minus to ogrom patologicznych zachowań no kurwa,jesli ktos nie potrafi pic, zażywać czy cokolwiek takiego to niech sobie odpusci. Bo żal i ból o_O Kino jak chuj, hahaha! I to nawet w "naszej" forumowej strefie kilka takich przypadków się znalazło... No comment ;] Dziękuje of course wszystkim znajomym! I tym,którzy są zawsze i tym którzy wpadli po dluzszej przerwie te imprezy z Wami to jednak coś wyjątkowego i dla osób z zewnątrz zazwyczaj nie do ogarnięcia Dziękuje fest głownie dwóm kobietkom dzięki ktorym tak naprawdę przezylam tą bibke do końca Więc Szczególne podziękowania należą się Maniaczce i Martuni ;*** <3
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 12970 Odpowiedzi: 269 Odwiedzin z google: 2131