Przesunięty przez: ROoZi 15-10-2011, 15:33 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 15-10-2011, 17:19 | #71
|
| | to widze ze tym razem Wildstylez zachowywal sie kompletnie inaczej niz od tego co zaprezentowal soba na Globalu rok temu -_- hah. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 05 Gru 2010 Wiek: 33 Posty: 67 (0,01/dzień) Piwa: 22 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 15-10-2011, 17:33 | #72
|
| niee obyĹo siÄ bez problemĂłw z dotarciem do samego Energy:p duĹźo kawaĹkĂłw ktĂłre chcialem uslyszec chĹopaki pokazali co potrafiÄ
wszystkie sety zajebiste szkodaa tylko ze tak późno dotarliĹmy bo impreza zleciaĹa mi max szybkooo ... noo ale na gwiazdÄ wieczoru zdÄ
ĹźyliĹmy i to jest najwaĹźniejsze | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 16-10-2011, 16:01 | #73
|
| JeĹźeli chodzi o dojazd do Energy to poraĹźka maxymalna Pierwszy raz tak dĹugo jechaĹem do EN.. Kierowca busa w ogĂłle jakiĹ nie ogarniÄty i w dodatku brak GPS-a:/ Szkoda gadaÄ...:| Przynajmniej ToWdi poprawiaĹ nam humor przez caĹÄ
dĹugÄ
drogÄ haha! Ci co jechali busem wiedza o co kaman
Po dotarciu na miejsce,pierwsze spojrzenie - jeĹźeli chodzi o klub to faktycznie troszeczkÄ siÄ zmieniĹo - wejĹcie z innej strony,wnÄtrze klubu widaÄ teraz przez szyby z zewnÄ
trz,szatnia w innym miejscu niĹź byĹa kiedyĹ no i ta caĹa kula byĹa podwieszona nad parkietem,ale Ĺźaden z laserĂłw nie byĹ w niÄ
skierowany jak siÄ wiÄkszoĹÄ spodziewaĹa.
Muzycznie impreza na wielki plus..Set Wildstyleza Ĺrednio mi podszedĹ.Sam NU i zbyt melodyjnie, momentami ciÄĹźej..MyĹlaĹem,Ĺźe czymĹ mnie zaskoczy. Od razu byĹo widaÄ,Ĺźe set nastawiony pod publikÄ.. Pomimo tego to Wildstylez i tak bardzo pozytywny i w porzÄ
dku koleĹ..Po swoim secie bez problemu moĹźna byĹo podejĹÄ do niego,podaÄ rÄkÄ i zrobiÄ sobie z nim zdjÄcie.Nie to co Headhunterz ktĂłry od razu uciekĹ ze sceny.. Bardzo miĹym gestem ze strony Wildstyleza byĹy czerwone róşe,rozdawane kobietÄ
..
Enigmato - jak wiadomo poleciaĹ swoim Early HSem..Najbardziej swoim setem popisaĹ siÄ Overbizz na sam koniec! Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy set imprezy! Na sam poczÄ
tek parÄ waĹkĂłw od Zatoxa typowy Raw Style.Później fajne przejĹcie z Raw na Mainstreamowy Hardcore..Co tam siÄ wtedy dziaĹo - miazgaa!! ĹoogieĹ z butĂłw! Tak siÄ rozkrÄciliĹmy,Ĺźe nie chciaĹo siÄ dosĹownie schodziÄ z parkietu pomimo tego,Ĺźe byĹo juĹź zbyt późno a kierowca czekaĹ juĹź na parkingu z odjazdem eh:| WiÄc wybacz Over ale musieliĹmy siÄ straciÄ z parkietu niestety:|
OgĂłlnie impreza dla mnie - bardzo dobra,pomimo tego Ĺźe szybko zleciaĹa!
Aha, kiedy w koĹcu przestanÄ
puszczaÄ pieprzony"I Like Your Style"??;/ PoraĹźka max!! IleĹź to moĹźna tego sĹuchaÄ?? Co przyjeĹźdĹźam do EN to przynajmniej z 2-3 razy muszÄ
go puĹciÄ:| AĹź siÄ podnosi...
DziÄki wszystkim (szczegĂłlnie caĹej ekipie z busa) za wspaniaĹÄ
imprezÄ, do zobaczenia 21 na urodzinkach LukasHa w Megaclubie;) WiOlcia miĹo byĹo CiÄ poznaÄ Mencia - czekam na Twoje fotki z EN:) Overbizz - wielkie dziÄki za Zatoxa - Irreplaceable i za hymn Qlimax;) | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 16-10-2011, 16:11, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
Podziękowali: | WiolCia1948 |
Informacje Dołączyła: 05 Gru 2010 Wiek: 33 Posty: 67 (0,01/dzień) Piwa: 22 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 16-10-2011, 16:16 | #74
|
| | wolfen88 napisał/a: |
DziÄki wszystkim (szczegĂłlnie caĹej ekipie z busa) za wspaniaĹÄ
imprezÄ, do zobaczenia 21 na urodzinkach LukasHa w Megaclubie;) WiOlcia miĹo byĹo CiÄ poznaÄ Mencia - czekam na Twoje fotki z EN:) Overbizz - wielkie dziÄki za Zatoxa - Irreplaceable i za hymn Qlimax;) |
Ciebie rĂłwnieĹź Wolfen * i do zoabczenia w piÄ
tek | |
| |
Podziękowali: | wolfen88 |
Informacje Dołączył: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzień) Piwa: 218 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 16-10-2011, 17:22 | #75
|
| No impreza w porzadku ale bez szalu Set Wilda wgl mi nie siadl nawet nie wszedlem na parkiet - typowy i cukierkowy NU, chociaz sam Wild jak najbardziej w porzadku, siedzial w lozy z nami Set imprezy to jak dla mnie Over a tuz za Enigmato, zawsze bylo na odwrot a teraz jest tak Akurat jak mnie naszlo na Son of Torture to po 5min bylo to grane A koncowka z HC dobra tylko jak dla mnie nie potrzebnie zes dodal tyle BPM do A Night of Madness i Nirvany, ale wiem ze to byly ostatnie tracki i nie mogly zamulac Dzieki wszystkim za impreze i do zobaczenia w Mega! | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzień) Piwa: 532 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 16-10-2011, 20:19 | #76
|
| Set imprezy Overbizz a zaraz za nim Enigamto ! Wildstylez graĹ jakieĹ sialalanki, ale do posĹuchania fajne Klub robi wraĹźenie muszÄ przyznaÄ ! Ale i tak najlepsza impreza byĹa w busie Same wariaty a ToWdi na czele ! NastÄpny kierunek to Megaclub w piÄ
tek Do zobaczenia | _________________ http://www.facebook.com/BeatDestroyers | | Ostatnio zmieniony przez Rawness 16-10-2011, 20:20, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | WiolCia1948 |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzień) Piwa: 624 Skąd: KnurĂłw  | Wysłany: 16-10-2011, 22:03 | #78
|
| | WOW what fantastic weekend!!! Poland on friday was INSANE! So cool to see that the Polish crowd knows ALL the tracks even the new ones Thanks u and I hope to be back really soon! |
Wpis Wilda na fejsie. Co on myĹlaĹ Ĺźe Polacy hardĂłw nie sĹuchajÄ
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzień) Piwa: 30 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 17-10-2011, 07:42 | #79
|
| ROoZi, Brennan Heart vs Wildstylez & Noisecontrollers - Just Attack As Easy Again (Mashup). Masz na PW | _________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 33 (0,01/dzień) Piwa: 9 Skąd: TarnĂłw  | Wysłany: 17-10-2011, 09:18 | #80
|
| | flahu napisał/a: | | WOW what fantastic weekend!!! Poland on friday was INSANE! So cool to see that the Polish crowd knows ALL the tracks even the new ones Thanks u and I hope to be back really soon! |
Wpis Wilda na fejsie. Co on myĹlaĹ Ĺźe Polacy hardĂłw nie sĹuchajÄ
|
jak widac Polska dla europy to nadal ciemnogrĂłd a tak powaĹźnie to jak dla mnie ciekawsza impreza niĹź 2 ostatnie edycje KOH | |
| |
Podziękowali: | wolfen88 |
| |