Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 14.08.2012, cystersow, electrocity, klasztor, lubiaz

Przesuniêty przez: ROoZi
18-08-2012, 22:23
14.08.2012 - Electrocity @ Klasztor Cystersów, Lubiąż
Autor Wiadomo¶æ
RokuÅ› 
Nie Draznij Lwa;]

Informacje
Do³±czy³a: 02 Sty 2011
Piwa: 268
Sk±d: Tarnowskie Góry

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-08-2012, 09:04    #111

No to widzimy sie na GATE TO HELL :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-08-2012, 11:26    #112

oby wam nie dolalo!

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

LeD 
Retal

Informacje
Do³±czy³: 02 Maj 2010
Piwa: 481
Sk±d: M-ce

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-08-2012, 16:55    #113

Uważajcie bo tam spora grupa czubków z Poznania zmierza haha ; d

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje
Do³±czy³: 12 Kwi 2010
Piwa: 13
Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski

Wys³any: 15-08-2012, 06:57    #114

Przed chwilą wróciłem z imprezy. Pierwszy raz byłem na electrocity i było nawet dobrze. Co do samej sceny hardstyle to była jakaś taka uboga no ale dobrze , że w ogóle była. Miejsce , w którym się znajdowała jedno z lepszych ale niestety bardzo łatwo można było " zaliczyć glebę " bo było bardzo nie równo i mnóstwo różnych korzeni i innych cudów wystawało z ziemi. Co do samych setów to może później coś napisze bo teraz już mnie spanie łapie ale powiem , że ogólnie było dobrze. Frekwencja nawet dobra - hardstyle bo na pozostałych zdecydowanie więcej ludu no może oprócz tych mniejszych scen. W sumie to najwięcej czasu spędziłem na hardstyle i na trance , na główną tylko zerkałem , a pozostałe seny tylko byłem "przelotem" . Impreza ogólnie dobra ale nic mnie nie powaliło na kolana nawet te korzenie wystające z ziemi:)
Mam kilkanaście filmików z imprezy do zerknięcia na youtube na kanale Murmen83 np :
Link

graph 

Informacje
Do³±czy³: 05 Lip 2009
Piwa: 37
Sk±d: Tychy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 15-08-2012, 12:27    #115

Standardowo już świetny set Drivera, bardzo dobrze Kutski i Activator. A na koniec zmiażdzył ResQ, szczególonie końcówką. Wrzucam już filmiki, szczególnie z seta ResQ :basss:

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą...

19Seba91 

Informacje
Do³±czy³: 10 Maj 2011
Piwa: 7
Sk±d: SIEMIANOWICE ÅšLÄ„SKIE

Wys³any: 15-08-2012, 13:26    #116

Activator najlepszy ;)

qubik 

Informacje
Do³±czy³: 10 Cze 2009
Piwa: 20
Sk±d: Chorzów

Wys³any: 15-08-2012, 14:37    #117

[quote="djxxx"]Przed chwilą wróciłem z imprezy. Pierwszy raz byłem na electrocity i było nawet dobrze. Co do samej sceny hardstyle to była jakaś taka uboga no ale dobrze , że w ogóle była. Miejsce , w którym się znajdowała jedno z lepszych ale niestety bardzo łatwo można było " zaliczyć glebę " bo było bardzo nie równo i mnóstwo różnych korzeni i innych cudów wystawało z ziemi. Co do samych setów to może później coś napisze bo teraz już mnie spanie łapie ale powiem , że ogólnie było dobrze. Frekwencja nawet dobra - hardstyle bo na pozostałych zdecydowanie więcej ludu no może oprócz tych mniejszych scen. W sumie to najwięcej czasu spędziłem na hardstyle i na trance , na główną tylko zerkałem , a pozostałe seny tylko byłem "przelotem" . Impreza ogólnie dobra ale nic mnie nie powaliło na kolana nawet te korzenie wystające z ziemi:)
Mam kilkanaście filmików z imprezy do zerknięcia na youtube na kanale Murmen83 np :

Z tego co widzÄ™ scena chyba najlepsza tych wszystkich jakie dotychczas byÅ‚y ,,hell”.
Filmiki na kanale YT super! ale sprzÄ™t do wymiany bo tego nie da siÄ™ sÅ‚uchać ,,dźwiÄ™k”.

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje
Do³±czy³: 12 Kwi 2010
Piwa: 13
Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski

Wys³any: 15-08-2012, 14:59    #118

Z tego co widzÄ™ scena chyba najlepsza tych wszystkich jakie dotychczas byÅ‚y ,,hell”.
Filmiki na kanale YT super! ale sprzÄ™t do wymiany bo tego nie da siÄ™ sÅ‚uchać ,,dźwiÄ™k”.[/quote]

Kupiłem nowy aparacik specjalnie na imprezki bo niby taki dobry ,a tu d..a ... Dobrze , że był w promocji :)
Filmiki są w dwóch różnych jakościach bo te lepsze to z telefonu :)
Będzie trzeba zainwestować w nokie 808 specjalnie na imprezki:)

Bardzo żałuję , że nie zdążyłem na secik Drivera bo niestety ale wtorek to dzień roboczy i niektórzy do późna pracują no i ponad 200 km do Lubiąża w 30 minut się nie dojedzie.
Zawitałem tuż po secie Rafała bo po wejściu na GATE TO THE HELL akurat się spotkałem z Nim... Pewnie bym był ok 30 min prędzej ale już byłem przy wczytywaniu biletów przy wejściu i musiałem się wrócić aby wymienić go na inny ...( kupiłem w empiku ale przy wejściu trzeba było go wymienić na bardzo podobny ) . W sumie to nie ja jeden miałem ten problem. Ogólnie bardzo podobał mi się set Kutski'ego ale pozostałe też były dobre.

Link
Ostatnio zmieniony przez djxxx 15-08-2012, 15:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

RokuÅ› 
Nie Draznij Lwa;]

Informacje
Do³±czy³a: 02 Sty 2011
Piwa: 268
Sk±d: Tarnowskie Góry

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-08-2012, 22:56    #119

no to tak :D
3 moja edycja tego Eventu i prawie z kumplem nie wychodizliśmy z GTH :) xD
praktycznie rzecz biorąc to od Drivera do Resq cały czas tam się bawiliśmy, z przerwą na "Festiwal ognia" Który mnie w tym roku bardzo pozytywnie zaskoczył bo widać ,że SoundTrade nie wydało mało na fajerwerki ^^'

Ustytuowanie sceny GTH jeśli ktoś był w '09 i trafił na scene "Red tend"( czy jakoś tak) było w tym samym miejscu tylko inne dojście było do niego, nie trzeba było chodzić korytarzem można było wejść tak jak by obok wejścia na Fly With Me ;) więc bez problemu :)

Driver świetny set , nogi same się ruszału
Alex Kidd - jeśli on tak zawsze gra to "o mamo !" zagrał chyba z 500 kawałków w ciagu swojego seta taki z niego "Hardstylowy Mr. X"
Kutskiego seta nie za bardzo pamietam, bo nas nie bylo akurat FO i poźniej wskoczyliśmy na Dubfire na FWM ;)
Activator i Dutch Master też ładnie pociśli z setami :)
no i w końcu ResQ pres Outworld :clap: :clap: :clap: Rany co oni mi zrobili z glową, poprostu mnie zmiarzdzyli :) Jeśli nagrywali tego seta to ja go chce :)

Art of Fighters - Nirvana of Noise - DJ Mad Dog & AniMe - Hardcore machine - Carl Orff -- Carmina Burana: No. 1 'O Fortuna' (hardcore remix) i Rokuś straciła buty xD chłopaki wielkie gratulacje _O_ :music: no i zagrali na bisa :) ^^

oczywiśćie "lose my mind " "my life " "fuck you up" też musiał być i było chyba nawet po dwa razy xD

Impreze uwazam ,że udana i to Bardzo !! :) :) ;D Jak mi sie coś przypomni to dopisze :)

aaa i jechac tylko km wejść na impereze i zobacztyć plakaty promujące Summer House Music... - bezcenne ;/ xD D
Ostatnio zmieniony przez RokuÅ› 15-08-2012, 22:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Darkfrog 
!RAW HARDSTYLE!

Informacje
Do³±czy³: 20 Sty 2010
Piwa: 132
Sk±d: Opo

Wys³any: 16-08-2012, 12:38    #120

Muzycznie bardzo dobrze(nie słyszałem Digital Abuse i Q- Factor)jedynie Dutch Master po Activatorze, a przed OUTWORLD zagrał troche za słodko mogli do dać na wcześniejszą godzinę do LU.Scena w miarę fajnie przygotowana, jedyny minus to nawierzchnia(kumpel tam nogę skręcił). PODSUMOWYWUJĄC IMPREZA NA DUŻY PLUS I MAM NADZIEJE, ŻE ZA ROK RÓWNIEŻ BĘDZIE TA SCENA NA EC,bo myślę, że frekwencja była zadowalająca :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 8260
Odpowiedzi: 134
Odwiedzin z google: 1470
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: