1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
W takim razie czekamy na dokładniejsze informacje,ale jeżeli faktycznie nie będzie tej sceny HARD,to nawet nie mam po co się tam pchać do Lubiąża i wydawać pieniądze w błoto.Inne sceny to już nie dla mnie klimat niestety...W ostateczności wybiorę się do Boszkowa na Euforię festival tak jak to Eni zaproponował;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
obejrzalam ten filmik z roku ubieglego...coz moge powiedziec...nuty komentowac nawet mi sie nie chce , ludzi na filmiku tez nie specjalnie, generalnie jak dla mnie dramat, niewiem czy wogole jakis moment z hard sceny jest na nim ? bo nieogladlalma sekunda po sekundzie bo uszy mnie bolaly
kompletnie nie oddaje klimatu , chyba ze go poprostu niebylo rok temu;p o przebierancach niebede gadac bo poczulam sie jakbym z mayday ogladala jakis filmik czy z czegos podobnego. w sumie jakbym sie teraz zastanawiala nad tym eventem to po tym filmiku napewno bym sie nie zdecydowala jechac bo nie zacheca w najmniejszym stopniu,. i ciesze sie ze bylismy na edycji nr 4 gdzie nasza scena byla po raz 1 i byl to jeden z ponoc lepszych electrocity
Ostatnio zmieniony przez netya 15-03-2011, 18:53, w caoci zmieniany 1 raz
Jest scena Gate to Hell urywkowo 2 razy na filmiku w 3:33 i 3:39 minucie.O ile mowa o tym filmiku,który wystawił MotyleeeQ ?;) Bo nie wiem czy wyszedł oficjalny godzinny jak z 2009r.?? A na tym filmiku wyżej przez chwilę widać jednego z braci Showteków tzn. (Woutera Janssena) Ale niestety na tym smutny koniec...Również uważam,że nie postarali się z tym filmikiem,pokazali tylko te sceny które chcieli pokazać,a naszej prawie w ogóle nie ma:/ W tym roku odpuszczam zdecydowanie Electro City.Bez sceny HARD nie ma sensu wyprawa.
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.