1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
fajnie bylo zobaczyc ten wiatraczek i szkoda ze tracimy kolejna lokalizacje.. ale z frekwencja rzeczywiscie bylo maarniutko..nie mam porownania z innymi edycjami i podziwiam Ciacha ze sie wg podejmowal organizacji. takze uruchomil mnie hc dopiero chociaz to tez tylko na moment. towarzystwo jak zawsze najlepsze chociaz tym razem nie poszalelismy jak to zwykle bywa;p Alyaz dzieki jeszcze raz za podwozke i ze poczekaliscie ze mna
Impreza przeciętna jak dla mnie...Pierwszy raz gwiazda w CK i myślałem,że przyciągnie za sobą trochę więcej wiary a tu nic Zdziwiłem się jak po wejściu do klubu zobaczyłem pusty parkiet,a przyjechaliśmy dośyć późno..
Trochę się pobawiłem,ale ciężko bawić się na parkiecie gdzie bawią się obok tylko 3 osoby a reszta stoi:| Z drugiej zaś strony byłem wymęczony też wcześniejszą pracą:| Pomimo tego,że była tak słaba frekwencja to wcale nie żałuję że wpadliśmy z Kamcią zasilić HARD-szeregi:) Szkoda tylko,że to ostatnia edycja,bo do Wiatraczka miałem na prawdę rzut beretem.Podobały mi się tam hard imprezy i w dodatku to jedyny klub który organizował coś hardowego w Zabrzu:|
Muzycznie - mogę powiedzieć,że nawet fajnie
Z setów,ktore udało mi się usłyszeć i się spodobały:
-Coarsection & Sine-D -The Prototypes
Hardstyle mafia - średnio... Beat Destroyers niezbyt dobrze pamiętam,więc się nie wypowiem.. Reszty nie słyszałem,albo nie pamiętam...
Fajnie było znów się ze wszystkimi znajomymi spotkać po dłuższej przerwie i zamienić kilka słów na 1 imprezie tego typu w Nowym Roku:)
Ciacho - WIELKIE dzięki Ci się należą za podjęcie się organizowania Hardów w CK;) Doceniam to i nie załamuj się,że frekwencja nie dopisała...Większość z nas i tak zapamięta dobre imprezy i chwile spędzone w Wiatraku;)
Do zobaczenia na kolejnej HARD-bibie, najprędzej chyba w Przytkowicach na Noisecontrollers
[ Dodano: 16-01-2012, 17:44 ]
sylwusia napisa³/a:
CiachO napisa³/a:
Tobie tego dnia się nic nie pdobało jakaś marudna byłaś Ale co fakt to fakt , kiepsko było
mozliwe.. Bylam marudna bo zalowalam ze w ogole przyjechalam gdybym wiedziala to bym nawet sie nie ruszlaa z domu
Ale pomimo tego, to byłem "aż" zdziwiniony bo pierwszy raz widziałem Cię bawiącą się przy Hardstyleu Nigdy bym się nie spodziewał,bo zawsze tylko Cory:) No ale nie dziwię się,że Ci się nie podobało jak ciągle przebywasz w NL i bywasz tam na imprezach,więc wiadomo gdzie lepiej:) Pozdrawiam
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 8338 Odpowiedzi: 179 Odwiedzin z google: 1477