Przesunity przez: ROoZi 15-08-2010, 12:32 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 18 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzie) Piwa: 611 Skd: RŚL <WrK>  | Wysany: 16-08-2010, 08:51 | #81
|
| Co do ochrony to rzeczywiście nie była taka świeta niestety, ale co zrobic siedzi se człowiek chwile na ławeczce czeka na seta ResQ i trzma głowe w dół bo strbole nawalaja jak powalone to ochroniarz przychodzi i kopie mnie po nodze abym nie spał... wtf ?! A przy wejściu pożadna trzepanka była. Ludzie jak to ludzie niktórzy przesadzili z alkoholem inni z dragami a potem wychodza awantury z innymi czy tez z ochroną.
Klimat imprezy bardzo fajny na majnie byłe pare razy w 1 dzien w drugi to juz wogole nie zawitał b był nasz namiocik Bardzo fajną rzeczą było w pt kiedy ekrany na majnie zgasły a za chwile pojawiło sie tło z windowsa i napis zapraszamy " mini wpadka Na imprezie byłem z znajomym potem spotkałem Muzoholika i jego laske i tak spędziliśmy sobotni wieczór z namiocie
Co do namiociku naszego hs'owego Unloaders - byłem tylko chwile ale mozna było sie spodziewać jaka zagrają nie było żle pościągali troche ludu Driver - tutaj miłe zaskoczenie bardzo fajny secik mam nadzieje że dasz rade skleic podobnego Enigmato - tutaj można było postawić w ciemno i tak było, pożądny secik na poziomy klasa !:D Deepack - zagrali nułowato komu sie podobało temu sie podobało Luna - początek seta troche słabiej melodyczne kawałki ale potem się rozkręcał aby zrobić klimat dla "człowieka z torbą" ResQ - mega dojebany secik, początek w miare lajtowy ale potem to już namiot fruwał normalnie szybciej szybciej i szybciej ostatnie 15minut to juz nie czułem nóg no i widok nas 3 na parkiecie a z boku gapiących sie ludzi pewnie myślących ze ..... no! poprostu
Impreza fajna ale już nigdy nie pojade cugiem na taka impreze | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | Wysany: 16-08-2010, 10:46 | #82
|
| Dziekuje Wszystkim tym co byli za wspolna impreze ,dla mnie organizacja na najwyzszym poziomie wogole caly ten Weekend byl niesamowity ale to dziekie ekipie ktora zemna byla przez caly ten czas
Pozdrawiam Driver!
Ps: Dla zainteresowanych moj secik bedzie dostepny w przyszlym tygodniu tylko zrzuce go z minidyska | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 55 (0,01/dzie) Piwa: 5 Skd: Chorzów  | Wysany: 16-08-2010, 11:27 | #83
|
| To teraz ja napisze coś od siebie
To moze teraz, jak juz jestem w domowym zaciszu wypadaloby zdac relacje z imprezy
Na poczatke napisze ze nigdy wiecej nie pojade tam pociagiem, bo to jest jakas masakra !!!!!! PKP to smord,brud i ubostwo... Ale mniejsza o to
Boszkowo , w sumie nic specjalnego tam nie ma, jedna dluga ulica i pelno malych knajpek.
Piatek: Siedzielismy z Kychem, MuzoHolikiem, i jego laska, i pilismy sobie %% (Na scenie Main Leciały jakies Trance,Electro, czasem jakis minimal) w sam raz zeby posiedziec i pokiwac glowa
Sobota : Tu juz było kapeczke lepiej ! SCENA HS !! Unloadres - sądziłem ze beda grac jakies NU, ale sie miło rozczarowałem, bardzo ładny set, TL też dobrze dobrany, całość była bardzo przyjemna Driver - Set zdecydowanie ponad moje oczekiwania, najlepszy jaki do tej pory slyszalem w jego wykonaniu (oczywiscie Commander musiał być ) Enigmato - Jak zawsze wysoki poziom seta, ładne tracki EHS, dobrze sie przy nim bawilem Deepack - tutaj sie strasznie zawiodlem, wszystko zaczelo sie dobrze (fotki z nimi itp.) a tu słysze zaczęli zapodawac same NU ( Spodziewalem sie dobrego seta, a usłyszałem to czego sie najmniej spodziewalem Luna - Początek seta kiepski, same ciukierki, ale potem widac wzial sobie do serca prosbe resQ i pojechal ladnym EHC !! ResQ - SZACUNEK !!!!!!! KŁANIAM SIE W PAS !!!!!!! Zniszczył mnie !!! Zaczął Maistremem, a skonczył na połamanych speedcorach
Wiec sumujac : Impreza godna zaliczenia, miła atmosfera, pewnie wybiore sie za rok Minusy: Wpadki organizatorow z wyswietlaczami na scenie main (w pewnym momencie wizualizacje znikneły a w ich miejsce pojawił sie znaczek windows z napisem Zapraszamy!), Stroboskopy w Namiocie (po 10 min. myślałem ze zwariuje...), wszechobecne komary !!!!!, No i sobotnia powódź w namiocie, czyli od 6 rano do 9 ulewny deszcz. | _________________ Star The War Couse We Are On The Floor You Never Seen Before Army Of HARDCORE !!!!! | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | Wysany: 16-08-2010, 11:58 | #84
|
| Ja serdecznie dziekuje skromnej bo skromnej ake konkretnej ekipie z HS.eu milo bylo pogadac i sie posmiac no i sie ciesze ze wytrzymaliscie do konca bo inaczej bylo by zupelnie pusto chyba jednak miejscowi nie wiedza "o co kaman" w tej muzyce ;-) co do mankamentow - te komary to w tym roku jakis hardcore na wysokim pitchu tak pogryzionym nigdy nie bylem... no ale coz - przezylismy i "see u" na nastepnej imprezie ;-)
oraz wielkie podziekowania dla Drivera oraz calej ekipie za niezapomniany ostry weekend - powrot do domu ponad 5h w punciaku przy kawalkach hardkorowych = ostro na pizdzie po bandzie bez trzymanki | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 16-08-2010, 12:03 | #85
|
| | Haiaczi napisa/a: | | ResQ - SZACUNEK !!!!!!! KŁANIAM SIE W PAS !!!!!!! Zniszczył mnie !!! Zaczął Maistremem, a skonczył na połamanych speedcorach |
To ResQ to jest ten didżej co gra spidkory na house'owych imprezach??!! | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 18 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzie) Piwa: 611 Skd: RŚL <WrK>  | Wysany: 16-08-2010, 12:05 | #86
|
| Daron37, nie tamten to jest Big ResQ mada faka | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 55 (0,01/dzie) Piwa: 5 Skd: Chorzów  | Wysany: 16-08-2010, 12:10 | #87
|
| ResQ ciezko bylo wytrzymac ale dalismy z siebie wszystko Ale przypalcilem to mega zakwasami :p | _________________ Star The War Couse We Are On The Floor You Never Seen Before Army Of HARDCORE !!!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 18 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzie) Piwa: 611 Skd: RŚL <WrK>  | Wysany: 16-08-2010, 12:20 | #88
|
| Bez tej osoby nie było by imprezy
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Maj 2010 Wiek: 35 Posty: 55 (0,01/dzie) Piwa: 5 Skd: Chorzów  | Wysany: 16-08-2010, 12:28 | #89
|
| ahahaha nasza imprezowa zaba | _________________ Star The War Couse We Are On The Floor You Never Seen Before Army Of HARDCORE !!!!! | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzie) Piwa: 634 Skd: Myślenice  | |
| |
 | |
| |