1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ale chujowe. wystarczy zrobiÄ remiks czegoĹ chujowego i popularnego i juĹź jestem spoko?
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
thao, nie wiem czy zauwaĹźyĹeĹ tendencjÄ, Ĺźe jak jakiĹ track jest popularny to nagle na jutubie jest wysyp niedojebanych remiksĂłw ktĂłre robiÄ ludzie ktĂłrzy wiedzÄ o produkowaniu muzyki jeszcze mniej niĹź ja. zresztÄ - tutaj trudno siÄ dogadaÄ na muzyczne tematy, przyzwyczaiĹem siÄ
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
tutaj trudno siÄ dogadaÄ na muzyczne tematy, przyzwyczaiĹem siÄ
dziwne,ja zauwaĹźyĹem Ĺźe masz tendencje do krytykowania wszystkiego
Stvo napisał/a:
, Ĺźe jak jakiĹ track jest popularny to nagle na jutubie jest wysyp niedojebanych remiksĂłw ktĂłre robiÄ ludzie ktĂłrzy wiedzÄ o produkowaniu muzyki jeszcze mniej niĹź ja
dokĹadnie tak jest, ale nie moĹźesz tego powiedzieÄ o Ephixa bo odwaliĹ kawaĹ dobrej roboty.
wielu sprawom moĹźna coĹ zarzuciÄ, wiÄc czemu tego nie robiÄ, skoro moĹźe to prowadziÄ do rozwoju w dobrym kierunku? zresztÄ szkoda mi czasu na grube dywagacje dotyczÄ ce disco dubstepu.
powiem tak: bardzo maĹo muzyki z tego forum do mnie trafia, dodam teĹź Ĺźe w innych miejscach w sieci jest inaczej. zatem nie chodzi tu o hejting
no i czasem z ciekawoĹci wchodzÄ sobie w temat jakiĹ gdzie wiem Ĺźe jest gorÄ ca dyskusja, typu 'energy 2000 przytkowice' no i jak widzÄ co tam siÄ wypisuje to autentycznie mi siÄ siekiera w kieszeni otwiera
bardzo maĹo muzyki z tego forum do mnie trafia, dodam teĹź Ĺźe w innych miejscach w sieci jest inaczej
jeĹli chodzi Ci o to, Ĺźe takie waĹki tu wrzucam, to robie to tylko po to Ĺźe wĹaĹnie takie waĹki majÄ tu najwiÄkszÄ rzesze odbiorcĂłw i wiem Ĺźe wiele osĂłb coraz czeĹciej zaglÄ da do tego dziaĹu. JeĹli chcesz specjalnie dla Ciebie bede umieszczaĹ prawdziwy dub/dubstep, nie Ĺźadne skrillexy i tego typu tylko stary dobry dub. obecnie jest maĹo waĹkĂłw tego typu i wiem Ĺźe jeĹli zapodaĹbym takie waĹki na forum to mniej osĂłb zaczeĹo by zaglÄ daÄ tutaj. Niestety ale ja zaczynaĹem od prawdziwego dubu, a jeĹli teraz chcesz zaczÄ Ä tego sĹuchaÄ, musisz najpierw poznaÄ tÄ bardziej komercyjnÄ czeĹÄ muzyki,( czyli jak wiekszoĹÄ miaĹa z Hardami, od hardstyle po hardcore i potem tylko coraz szybciej i mocniej) nic wiecej nie mam do powiedzenia w tym temacie i nie zamierzam juz na ten temat dyskutowaÄ, myĹle Ĺźe zrozumiaĹeĹ to co napisaĹem.
o stary, to nie miaĹ byÄ minimalny nawet wrzut w TwojÄ stronÄ! poza tym nie sĹucham teĹź wszystkiego co ktoĹ wrzuci, bo mam jeszcze inne ĹşrĂłdĹa muzyki codzieĹ do obczajenia. MyĹlaĹem o wrzucaniu kawaĹkĂłw i to nawet tych 'kolorowych' bo np taki cracks w remiksie paviliona nadal ma u mnie 10/10
wrzuciĹem kiedyĹ darkambientowego niszczyciela, nikt nawet nie raczyĹ skomentowaÄ, jeden czy dwa industrialowe tracki teĹź jakoĹ obyĹy siÄ bez wielkiego echa. nie bÄdÄ wrzucaĹ headhunterza, bo mi go wiÄcej ludzi skomentuje ;]
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)