1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ResQ, no to zaglosuje pozniej na GHF w tkaim razie generalnie podobaly mi sie tam bodajze 3 czy 4 propozycje ogolnie ale lu to tylko chyba 2 max bo wiekszosci nieznam
[ Dodano: 2010-08-06, 14:09 ] lipa bo wlasnie wlazlam i juz pisze ze oddalam glos a zmienny IP mam. no trudno.
ResQ, no to zaglosuje pozniej na GHF w tkaim razie generalnie podobaly mi sie tam bodajze 3 czy 4 propozycje ogolnie ale lu to tylko chyba 2 max bo wiekszosci nieznam
[ Dodano: 2010-08-06, 14:09 ] lipa bo wlasnie wlazlam i juz pisze ze oddalam glos a zmienny IP mam. no trudno.
Last Sunday was the last possibility to vote for your favourite entry in the Drop Your Own Area Contest. We reveal the winners of the public voting round...
The following winners may present their plans at the Q-dance office next week to be in the running to host their own area at Q-BASE.
Nominee 2: Global Hard Music / GHF Nominee 4: Defend the Origin - Bass, Beats & Melody Nominee 5: Trip & Teuf - Lost in Dreams Nominee 7: Hardstation.FM - Q-BASE Nominee 11: TK07 - The neverending party Nominee 12: Insomnia - Your early nightmare
We wish all winners good luck with their preparations of the presentation.
czyli z tego rozumiec mozna ze nie tylko Global ale takze te inne wymienione przedstawia swoj program Qdance i potem one beda mialy scene? czy Qdance jeszcze z tego bedzie wybieralo? bo w sumie mialo byc tak ze ten co wygra ma swoja scene...
Przedstawiciele kaĹźdej z grup idÄ na 'prezentacjÄ' do szefofstwa Q-Dance a oni wybierajÄ , ktĂłra grupa zagra na 10 scenie ... tak mi przynajmniej to Thunder wyjaĹnij
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)