Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 11.09.2010, katowicach, klubu, otwarcie, pomarancza

Przesuniêty przez: ROoZi
12-09-2010, 21:54
11.09.2010 - Otwarcie Klubu Pomarancza w Katowicach !
Autor Wiadomo¶æ
edgar_2 

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2010
Piwa: 4
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 13-09-2010, 01:10    #51

ktoś zna kawałek?
http://www.youtube.com/watch?v=ss1oI1RTfNc

/edit:
dzięki
Ostatnio zmieniony przez edgar_2 13-09-2010, 12:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 26
Sk±d: z dużego pokoju

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 13-09-2010, 10:11    #52

nie ten temat ale mosz miec

Afrojack - Take Over Control

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-09-2010, 10:26    #53

Brumek napisa³/a:
Afrojack Ft. Eva Simons - Take Over Control

fix'd :P

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje

Wys³any: 13-09-2010, 11:36    #54

SchizeQ napisa³/a:
Brumek napisa³/a:
Afrojack Ft. Eva Simons - Take Over Control

fix'd :P

thx :*

ok teraz skopiuje moje odczucia co do klubu z nieoficjalnego forum pomaranczowego

Klub
Wystroj - klub odwalony tak że masakra +
Muza - grała troch za cicho -
DJs - na tych panach się wychowałem w Piramidzie, jak zawsze BIG +
Bary - widać nie wszyscy ogarnęli się z barami bo np pan w okienku przy konsoli sie nudzil +
Żarcie - jak na razie jadłem skrzydełka z tzatzykami polecam :P +
Ceny - takie jak w Pomarańczy BB czyli standard, nie wiem co tam było drożyzną, najdroższe drinki były po 13 zł (polecam Tequilla Sunrise zarówno w drinku jak i w kubełku) , nie wiem jak piwska nie pije ;p +
Ludzie - było ich dużo ale dało się zauważyć większa kulturę niż była w WW +
Ochrona - Widać panowie w szarych koszulach byli bardzo dobrze ogarnięci +
Organizacja - Trochę by trzeba było pomyśleć jak ogarnąć tłum jakieś dodatkowe kasy albo wejście bo rzeźnia była
VJ, LJ - nie przypatrzałem sie bo sie za szybko nadupczylem

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 13-09-2010, 21:46    #55

Ok to moze ja kilka slow.
Dotarlismy pod klub jakos 20:40. Kolejka ogromna ciagla sie az do ronda, przynajmniej tyle widzialem ;) No ale czegos takiego sie spodziewalem. Nie robiac z siebie frajera (miejsce na koncu kolejki) odrazu wbilismy prosto pod schody do drzwi. 20min pozniej bylismy juz w klubie. Przeszukiwania zadnego, tzn tylko mahadelkiem do wykrywania metali i @Olbrzymce chyba kobitka sprawdzala co ma w torebce. Potem bilet u kasjera (kasjer w pelni skomputeryzowany) i szatnia po prawej. Tu pierwsza mila niespodzianka. Cena tylko 1zl za sztuke palta :) Bo dalem 2zl za 2kurtki. Dwa 2m dalej czekaly hostessy z darmowymi drinkami :) To chyba byl JIN z TONIKIEM a przynajmniej smakowal bardzo podobnie :) Tak wiec juz kaska zaoszczedzona bo i tak mialem kupic na testa tego drina :) Wchodzimy na glowna sale. Hmm no co tu powiedziec. FAJNIE :) Musicie to zobaczyc. Bary po lewej i po prawej , po srodku taki podest i dwa podsety obok DJki na ktorych densili poten denserzy. Za DJka duuupny telebim na ktorego w sumie malo co patrzylem heh ;) Wchodzimy schodami na balkony i widzimy LOZE. Sjakies chyba seledynowe byly jak dobrze tam widzialem, calkiem wporzo,. 6osob loozno siemiesci. wiec tak 8 na upartego chyba sie scisnie. Z balkonu juz lepiej widac gorna konstrukcje swiecaca, jest to taka ala kopulka. Zreszta zobaczycie na filmikach. Fajna sprawa ze opierajac sie o balkonik mamy taki ala maly parapecik na ktorym mozemy polozyc np. swoj napoj i gapic sie jak sie ludzie bawia na dole. Nie trzeba trzymac w rekach i ryzykowac ze nam wypadnie. Po prawej mielismy DJke a po lewej przezroczysta sciana przez ktora widac bylo jedna z malych sal i w niej bar. To tak mniej wiecej wszystko na miejscu jak dawno byl bar u gory i te krzeselka kolo niego. Jak tam bylem to tak hip hopowo czarna muza leciala. Nawet Reggae cool :) Trzy piwka na testa zakupione (ZYWIEC LANY) i jak dla mnie to smakowal zywcem wiec POZYTYW. O 22 zaczal sie start tak w ogole i slyszac glosy naszych DJow z Piramidy poczulem sie "jak w domu". Zaczela leciec muza a na parkiecie coraz wiecej osoby oraz na balkony wbijalo. Muza fajna, wpadajaca w ucho, jaki gatunek sami to okreslcie bo nie wiem czy to housy,electra cluby czy inne. Ale spox :) Zaczelo pojawiac sie co raz wiecej znajomych twarzy z Piramidy i WW :) W tym @Brumek,Wesol,Piramidka,Ogor,Dudi,Marcin,many girls and others ;)Trza bylo odwiedzic reszte klubu. Kible jak kible w WW, tylko tak jakby poczyszczone, odnowione i poki co OK. Ostatnia mala sala i przywitanie z DJ VOYTKIEM :) I troche szyderki z nutek tam zapodawanych. TAkie rozne romantiko bujanie itp :) Zakochani powinnni odrazu tutaj walic :) Chyba kilka fotek strzelilem wnetrza tam. Aha po drodze na ta sale przechodzimy kolo tzw. BARU , KARCZMY, miejscowa tam gdzie byl BAR u gory w WW przed sala.Teraz tam troche inaczej zrobiony tak na ala amerykanski styl fast foodowy. NAwet figurka statuy wolnosci jest ;) I to wlasnie tam ichyba TYLKO Tam mozna zjesc. JA probowalem frytki tylko i jak najbardziej smakowe. A no i od @Brumka skrzydelka. TEz spoko, ale cen nie pamietam. Po powrocie juz tylko na glownej przebywalem , poza kilkoma wizytami w WC ;) Muza robila sie momentami zajefiscie piramidowa lecial np. Es Sence - Dreamer. Cool ! W ogole sluchajac jak S-moon i KID nawiazuja kontakt z publika to normalnie STARE DOBRE CZASY _-^-_ :thumbup: Na glownej sali czekalo kilka nie spodzianek. W tym pokaz tego duetu co wygral MAM TALENT. Ci co sie tak gimnastykowali. Fajnie bylo ich zobaczyc z bliska. Filmik powinien z tego byc ;> Pozniej po przeciwnej stronie balkonu zobaczylismy jakiegos znajomo wygladajacego murzynka. I sie zara wydalo ze druga spodzianka bedzie MR. X ! Jego wejscie tez chyba mam na filmiku takze zobaczycie. No i bym zapomnial. Caly czas latali po parkietach wszystkich sal przebierancy. JAkis Spiderman, Shrek i Maska :D I dawali czadu na parkietach i mozna se bylo fotke z nimi walnac heh ;) A po bokach DJki tanczyly diably i anioly. A no wlasnie u gory w rogach calej sali obok telebimu sa dwie takie duze figury aniolow. Jak dla mnie w ogole ni pasujace to wszystkiego. Zreszta co do wygladu to uwazam ze w ogole glowna sala chociaz powinna wygladac inaczej. Inna kolorystyka. Dlaczego nie ma POMARANCZOWEGO !! Przeciez to POMARANCZA ! Powinnismy dostawac tym kolorem ze wszystkich stron ! Dlatego kolorystyke glownej sali oceniam na MINUS. Najwiekszy plus za te migajace swiatla wkolo poreczy balkonowych. BArdzo fajne efekty robia,fajnie to wygladalo. Mi najbardziej to sie podobalo. Cala reszta oswietlenia jak dla mnie mozna powiedziec standartowa. NAGLOSNIENIE na kazdej sali super. Na glownej przynajmniej przy takim rodzaju muzy jaki byl puszczany wtedy spisywal sie jak dla mnie GIT. Zobaczymy jak to wypadnie na HARDACH. Chyba tylko na tej BLACK MUSIC moze momentami za bardzo dudnilo... no ale moze mi sie zdawalo.... Co do CEN to jutro zeskanuje CALE MENU i bedziecie mogli zerknac. Ale wybor jest spory i ceny jakeis mega kosmiczne nie sa. @Brumek juz polecil Tequile Sanrise drin ja moge polecic kolejny KURCZAK MALY :) Oba smaczne. Aha no i KAMIKAZE, 4kieliszki 15zl. Oba sprobowane i oba dobre. Ale chyba wiecej kwasku niz alco ;) Co by tu jeszcze. Aha jako ze mielismy zarezerwowana loze to chodzaca po balkonach kelnerka nas obslugiwala. Dawalo sie jej KARTE na ktorej mialem 100zl do wykorzystania i mowilo co sie chce i ona juz zalatwiala reszte :) Takze to jest naprawde spoko bo nie trzeba sie specjalnie fatygowac do baru:) Ci co lozy nie mieli normalnie pieniedzmi w barze placa.Chyba TYLKO Do rezerwacji loz sa one dawane... Hmm co z minusow moze jeszcze. Ludzie moznapowiedziec pomieszanie towarzystwa spizowego z wwmiarowego... Widzialem jedna mini zadymke. Dwie dziewoje sie na srodku parkietu troche poszarpaly,powywracaly. Ochrony nie widzialem ze do tego doszla. W ogole malo ochrony widzialem, przynajmniej na parkiecie. Nie wiem, moze dla tego ze duzo ich bylo kolo wejscia zeby ogarnac ta mase ludzi. Ale jesli na kolejnych imprezach beda tak malo widoczni w niektorych miejscach moze zrobic sie nieciekawie. Tymbardziej jak napewno z czasem "buraki" zrobia sie pewniejsi w nowym miejscu..... No i te nieszczesne WEJSCIE/WYJSCIE. Za to BIG MiNUS dla organizatorow. Mozna to bylo jakos inaczej zorganizowac. Przy wyjsciu tlum naciskal na siebie bo kazdy chcial szybko swoja kurtke wziasc a za lada emeryt i ktosjeszcze :/ No Masakra. Nam akurat w miare szybko poszlo wejscie i wyjscie bo zesmy sie powciskali. Brumek tez mowil ze jemu szybko, ale jak sami wiecie ilu porezygnowalo w ogole albo nawet kilka h czekali wscisku....:/ No nic, pewnie na normal party takich tlumow niebedzie jak na otwarcie takze mozna powiedziec ze problem w sumie z glowy. Ale jak bedzie jakas MEGA gwiazda moze to sie powtorzyc...:/ W sumie to jedyne minusy. Lokal jest super. Jest napewno o wiele lepsza miejscowa niz WW bylo i jak dla mnie pomimo ze jakies SUPA DUPA FLY SZOKU na mnie nie zrobilo to wydaje mi sie obecnie NAJLEPSZA MIEJSCOWA na dicho. I mam nadzieje ze beda orgazniowane tam HARDY i MEMBERS OF PIRAMIDA to wtedy klimacik powinien byc juz naprawde JAK ZA DAWNYCH LAT ! Zobaczymy.
Oczywiscie to tylko moje spostrzezenia ktore sam musze utwierdzic na kolejnej imprezce w OWOCU bo i w sumie wszystko tak pobierznie tym pierwszymrazem oszacowalem i trza zrobic replay. Bo jak to mowia 1 wrazenie moze byc mylne ;)
W temacie z filmikami zapodaje pierwszy filmik z rozpoczecia :> A jutro wrzuce skan z menu oraz pozostale filmiki.
Ostatnio zmieniony przez Frog 13-09-2010, 21:58, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 13-09-2010, 21:49    #56

Frog napisa³/a:
kilka slow.
:lol:

no to zaglebiam sie w lekture xD

zapowiada sie niezle! Mysle ze wybiore sie za jakis czas, niekoniecznie na hardy :)
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 13-09-2010, 22:29, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Esio 

Informacje
Do³±czy³: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Sk±d: Ruda Åšlonsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 13-09-2010, 23:12    #57

no to widza po postach że warto się wybrać xD i chyba odwiedza klub pryndzyj niż na hardy :) bo fes kusi mie zoboczyć jak to wszystko wyglądo :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-09-2010, 13:04    #58

Frog, a jesli chodzi z ta karta to sa decydujesz ile na niej maja ci nabic ? bo jak mowisz tylko na lozach daja ...

a generalnie wszystko tak jak bylo WW czyli kible , bar na dole , na gorze, na gorze sala ta z inna nuta i djka na dole to w tym samym miejscu dokladnie co @ WW nie ? mam na mysli djke jak byly special biby , nie ta mala ;p wy na dole mieliscie ta loze ? a wktorym miejscu jesli mozesz okreslic? bo mnie to ciekawi czy uklad poozstal mniej wiecej ten sam co @WW czy cos zmienili. no foty obadam i filmiki to sobie latwiej wyobraze;p

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje

Wys³any: 14-09-2010, 13:11    #59

netya jest bar z jedzeniem przy malej sali, potem na malej sali tez bar, pod konsola na dole tez bar, a frog mial loze na balkonie :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 14-09-2010, 14:09    #60

Brumek, to ze sa to wiem , chodzilo mi tak jak pytalam , czy w tym samym miejscu co za czasow WW jest to wszystko , ale tez dodali nowe rzeczy widze. no niewazne.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 5650
Odpowiedzi: 68
Odwiedzin z google: 2163
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: