| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 13-04-2008, 12:48 | #111
|
| ahh to teraz czas na mnie D jak zawsze w skrĂłcie napisze :-P Bylo GODNIE !! Enigmato - superr, az brak slow !! Max B Grant - piekny secik, oczywiscie caly przetanczony MC Ruffian - zrobil na mnie tak ogromne wrazenie ze HoHo !! :mrgreen: SkyDriver - ok :-P
Frog dziekuje, wiesz za cio :-P * | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2008, 12:49 | #112
|
| | AnGela_HS napisał/a: | Southstylers - Pounding senses .... wtedy to juz wogole bylam w niebie !! |
Ooooo tak tak ! wlasnie !!! Wtedy myslalam ze mnie od srodka rozpier***i !!! Dziwie sie ze obcasow przy tym kawalku nie polamalam Ehhhh....pieeeknie bylo, pieknie! | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzień) Piwa: 1 Skąd: Wola Filipowska  | Wysłany: 13-04-2008, 13:05 | #113
|
| no to widze ze imprezka sie udala teraz tylko trzeba czekac na seta | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 13-04-2008, 13:21 | #114
|
| | oo czytajac wasze posty zaluje ze mnie tam z wami nie bylo ;/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 13-04-2008, 13:22 | #115
|
| | Tubi napisał/a: | teraz tylko trzeba czekac na seta |
i na foty :-D | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2008, 14:38 | #116
|
| No i ja kilka slow.
Spodziewalem sie ze bedzie fajna biba ale ze az TAAAAAAK !!! Podroz w pierwsza strone tak lajtowo piweczka troche bakens ale lajt Zeby wjesc jakos do ENERGY jak ludzie ;> I tu zaskoczenie zaraz na poczatku. ZAKAZ NOSZENIA OKULAROW !!! Co za BEZSENS !!! Musialem schowac do kurtki w szatni. Chodz kilka osob widzialem w okularach (np @Justi;) Mnie sie nie udalo bo widzial ochroniarz zaraz przy szatni jak oddawalem kurtke i nie pozwolil mi w nich wejsc :/:/ BEZSENS !!!!!!!!!!!! No ale to na szczescie jedyny minus tej imprezy. Potem juz bylo z gorki ;> Odrazu SLASKO ekipa zajela miejsce na parkiecie ( w sumie nie wiem po co nam ta loza byla heh jak my ciagle WYSOKIE LOTY na parkiecie mieli ;>) Co do muzy to : ENI - GODNIE !!! Set z mocnym pierd. i kilka nutek ktorych nie kojarze a byly very nice ! Takze Eni jak bys mogl zapodac tracklista bylo by extra ;> DZIEKI za tak PIKNY WYSTEP ! I powiem jeszcze jedno, ze jak ENI zaczal dawac CZADU to bylo tak widac troche po ludziach ze nie wiedzieli co robic hehe ;> Trzeba miec zdrowie na ENIEGO SETY ! ;> MAX B. GRANT & MC RUFFIAN - Tutaj zaskoczenie na pelnej linii. W ogole nie sadzilem ze MC z jednym DJem zrobia jakis SHOW. Wiecie MC to tak do caalej duzej imprezy z kilkoma DJami. Chodz pamietacie MOH EE. Tam mielismy tez MC ale wedlug mnie to prawie wogole nie wzbogacil wtedy tej imprezy. Alez jak sie mylilem w tym wypadku ! We dwoje zrobili taki SHOW ze brak pytan ! RUFFIAN SHOWMEN (i zboczuch;P) nie z tej ziemi !!! ON+MAX+PIROTECHNIKA+LASERY I OSWIETLENIE= WIELKIE WOWWWWWWWWWW !!! Naprawde dobry MC potrawi uatrakcyjnic impreze o xxxx razy ! A co do MAXA to kurde zagral hmmm niespodziewanie. Zajebiscie ! jakos tak inaczej i dziwnie..... I w sumie wiekszosc nutek zajefisty i nie znana ! Oprocz SARABANDE i TECHNO BOHEME max b.g. rmx. (mialem nadzieje ze poleci;) chyba nic nie znalem. Ale secik pieknisty i CALUTKI PRZETANCZONY na PARKIECIE a niektorzy z nas i na SCENIE z RUFFIANEM ;> SKYDRIVER - No tu niestety musze napisac ze jakos najslabiej z tej trojki. Ale moze to juz tez wina ze konczyla mi sie MOC na zabawe.... Polecialo sporo nutek fajnych ale tak jak pisalem nie mialem juz energyyyy wiec tylko bujalem sie lekko na lewo i prawo... Wiernie dotrwalismy do konca imprezki no i powrot busikiem na slaskie ziemie. Tutaj bylo o wiele WESELEJ niz w pierwsza strone ;> @Hardlola <- 1 Miejsce za MADROSCI LUDOWE ;D;D @Siostry dzieki za BABKE. Zalujcie bo byla doyebana ! Sumujac jak dla mnie NAJLEPSZA IMPREZA w NRG jaka mialem ! Ani na DEEPACKU ani na SHOWTEKU sie tak nie bawilem. Nie wiem czy to przez tego MC ktory robil swietny SHOW czy to przez ten niespodziewany i zaskakujacy SET MAXA.
Dziekowa dla Malutkiej,Maniaczki,Justi,Hardloli,Gumie,Klaudi,Angeli i calej reszcie ekipy ze slaska za HARD TOWARZYSTWO. Tak to ja moge..... ! ;>
P.S. Niestety nie udalo sie wyciagnac od RUFFIANA kto bedzie gral na SB ale powiedzial ze to bedzie CRAZY SHOW ;>;>;> No i podpisik na koszulce jeden wiecej jest ;>
Fotki i filmiki postaram sie jutro wrzucic ! | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 13-04-2008, 14:51 | #117
|
| No No... widze, ĹźÄ imprezka byĹa konkretna troche ĹźaĹuje, Ĺźe Mnie tam tez nie byĹo.. ale ja za to wszystko co miaĹam nadrobiĹam w sobote w Krakowie
| Frog napisał/a: | | Fotki i filmiki postaram sie jutro wrzucic ! |
no wrzuÄ, wrzuÄ tosobie przynajmniej pooglÄ
dam jak bylo | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2008, 15:53 | #118
|
| Noooo Frog widze z dokladnoscia opisal imprezke! :-D Tak jak mowiles,jednym slowem dupny SHOW!!! Ale potem Ruffian juz za dlugo gadal przez ten mikrofon :-P Rozpier***lo mnie od srodka a tam w tle tylko glos Ruffiana :-P Oby wiecej ale takich imprez! Ogolnie, to teraz czekam na Secik zeby znow odplynac! :-D i dziekuje za pare minut HC!!!!! <krzyk>
Pozdro rowniez dla HARD ludzikow : Froga,Malutkiej,Maniaczki,Zanety,Justi,Gumy i dla Mojej Angeli (Tomasz-dla Ciebie specjalne podziekowania! )
ENIGMATO ==> Nr. >1< | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 13-04-2008, 16:46 | #119
|
| | Frog napisał/a: | Fotki i filmiki postaram sie jutro wrzucic ! |
Mmm....czekamy !! ):))
| Frog napisał/a: | | PRZETANCZONY na PARKIECIE a niektorzy z nas i na SCENIE z RUFFIANEM ;> |
Hehe bylo czuc bassiorki pod nogami !! Tanczylo sie lepiej niz na parkiecie bo nie slizgalam sie az tak bardzo heh :-P | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 159 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 13-04-2008, 17:05 | #120
|
| Haha Imprezka ByĹa Piekna :-D :-D Ekipa Gliwice And Zabrze ;-) ;-) Ogien Eni Zagral Poprostu bosko :-D Oceniam Impreze 9/10 | _________________
 | |
| |
 | |
| |