1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
a ja ci mowie ze to moze byc hymn wsłuchaj sie w mówiony wokal w kawałku jest tak jak w innych hymnach hardbass "active system check" itp.. itd... co prawda moge sie mylic ale sadze ze na 90% jest to anthem tylko specialnie zmienil nazwe zeby ludzie sie nie kapli i chcial zobaczyc jak to sie spodoba publice
TEAM YELLOW Wildstylez Brennan Heart Toneshifterz (AUS) The Pitcher live
TEAM RED Deepack Coone (BE) Luna D-Block & S-te-Fan live
TEAM GREEN Headhunterz Psyko Punkz Zatox (IT) Frontliner live
TEAM BLUE B-Front Chris One (SE) The R3belz (IT) A² All Stars live
HOST DV8
Tak więc jeśli chodzi o anthem to spekulacje sie sprawdziły i pan Hedi zrobił nam anthem jednak czekam na jakis preview bo po tym trailerze nie da sie sporo powiedziec... Line up odpowiedni i bardzo podoba mi sie team Green a także Blue chodź brakuje mi tu kilku artystów...
Ostatnio zmieniony przez DJ Mike 09-11-2011, 00:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
a ja ci mowie ze to moze byc hymn wsłuchaj sie w mówiony wokal w kawałku jest tak jak w innych hymnach hardbass "active system check" itp.. itd... co prawda moge sie mylic ale sadze ze na 90% jest to anthem tylko specialnie zmienil nazwe zeby ludzie sie nie kapli i chcial zobaczyc jak to sie spodoba publice
Teraz wiemy że na 90% to nie ma co kierować się twoją opinią
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Po zeszlorocznej edycji opcja jak najbardziej do przemyślenie bo muszę powiedzieć że biją Q na głowę . No i opcja kupienie biletów jest o wiele bardziej przychylan dla zwykłego zjadacza chleba bo pamiętam że na edycję 2011 kupowałem bilety jeszcze na początku stycznia bez problemu ze strony b2s . Pozdrawiam i polecam wszystkim bardziej niż Q pomimo że i tam się wybieram ale to z sentymentu i chyba juz ostatni raz .
TEAM BLUE to będzie rozpierdziel TEAM YELLOW Toneshifterz (AUS) The Pitcher live z czerwonych to tylko Deepack Coone (BE) Luna z zielonych Psyko Punkz i Zatox (IT) i jest impreza
_________________ The darkest side of hardstyle is rawstyle!
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 11515 Odpowiedzi: 247 Odwiedzin z google: 3018