Przesunięty przez: maly 11-12-2011, 12:44 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 08 Lip 2010 Wiek: 33 Posty: 649 (0,11/dzień) Piwa: 218 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 11-12-2011, 14:42 | #251
|
| Ja dopiero wstalem, dalej jestem trupem Impreza dojebana w chuj, muzycznie to podeszla mi bardziej niz ostatni Toxic! Juz po polnocy mialem dosc HSu i chcialem HC dlatego sie mniej bawilem i oszczedzalem sily Co do setow to Coarsection rozjebali, dawno tak do HSu nie nakurwialem Potem Eni tak jak zawsze, dla mnie ok Dalora grala taki NU ze bylo slodko jak skurwysyn no ale jakos zlecial jej set... Mystery calkiem calkiem, gral w sumie te znane i lubiane Masters of Noise - calkiem przyjemny secik chociaz jak dla mnie bez polotu, chociaz bylo kilka dobrych walow Tha Playah - to na co wiekszosc wraz ze mna wyczekiwala, set rozkurw! Od samego poczatku do konca nie bylo zlego tracka, wszystko co chcialem to uslyszalem i jak dla mnie najlepszy secisz jaki slyszalem w PL Meccanical gral spoko ale nie mialem juz za bardzo sil BD - bylo tak jak mialo byc czyli mocno i mocniej , set zajebisty dla tych co na taki czekali ja juz nie mialem sil Ogolnie wybawilem sie zajebiscie i nie zaluje, ciekawwi mnie tylko jakie jest zdanie MPT nt. calej imprezy, frekwencja itd... Pozdro i do zobaczenia ! | _________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 19 Mar 2011 Wiek: 33 Posty: 1403 (0,25/dzień) Piwa: 624 Skąd: KnurĂłw  | Wysłany: 11-12-2011, 14:59 | #252
|
| no doszedĹem do siebie , bd ĹadnÄ
sieczkÄ zagrali , co do frekwencji to siÄ nie spodziewaĹem aĹź tylu ludzi , coarsection teĹź Ĺadnie pociĹli hsy , dalora to jakaĹ pomyĹka .... ogĂłlnie wystrĂłj rozjebaĹ jeden napis toxicator ktĂłry byĹ rozpierdolony. pozdrawiam i tym akcentem byĹy to ostatnie moje hardy w 2011 , do nastÄpnego. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 11-12-2011, 15:00 | #253
|
| | flahu napisał/a: | | ogĂłlnie wystrĂłj rozjebaĹ jeden napis toxicator ktĂłry byĹ rozpierdolony. | podziekuj Hayerowi ze rozjebal | |
| |
Podziękowali: | hayer86 |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 11-12-2011, 15:17 | #254
|
| Dla mnie ta impreza byĹa najwiÄkszÄ
patologiÄ
w Ĺźyciu W Ĺźyciu chyba siÄ tak nie skompromitowaĹem | _________________
 | |
| |
Podziękowali: | panimc, emcusia |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 11-12-2011, 15:18 | #255
|
| git impreza ludzi nawet nawet, nie byĹo Ĺşle, sety HS'owe tak trochÄ sĹuchaĹem, trochÄ nie siedzÄ
c na kanapie bo z poczÄ
tku imprezy strasznie siÄ dawaĹa we znaki impreza w e2k i o Ĺźadnym taĹczeniu nie byĹo mowy powiedzieÄ mogÄ tyle Ĺźe Coarsection zajebiĹcie, bo tego seta akurat w znacznej czÄĹci sĹuchaĹem bÄdÄ
c pod barem Dalora to jakaĹ pomyĹka wogĂłle byĹa, rzygaÄ siÄ chciaĹo momentami na to co graĹa... później zaczÄ
Ĺ siÄ HC... i zaczÄĹo siÄ niszczenie siebie samego Masters Of Noise nadspodziewanie dobrze, przeskakaĹem spory kawaĹ seta, pod koniec poszedĹem chwilÄ dychnÄ
Ä Playah'em a ten z kolei zrobiĹ taki rozpizd Ĺźe jaaaaaa cudo set, masa tak zajebistych trackĂłw a koĹcĂłwka seta to juĹź byĹo zabĂłjstwo Mecanical Animal w sumie teĹź bardzo Ĺadnie pocisnÄ
Ĺ, duĹźo wĹoskiego a co najwaĹźniejsze mocnego grania, takĹźe bardzo mi siÄ jego set podobaĹ na secie Beat Destroyers z poczÄ
tku jeszcze miaĹem trochÄ siĹ ale tak juĹź od poĹowy wszystko odmĂłwiĹo mi posĹuszeĹstwa i trzeba byĹo skapitulowaÄ, zasiÄ
ĹÄ i obcinaÄ co siÄ dzieje seta dojebaliĹcie piÄknego, z poczÄ
tku duĹźo DNA wiÄc we mnie trafione idealnie (Screaming - ja pierdole co mi ten track z gĹowÄ
zrobiĹ ) no i później tracki z setkami BPM, ktĂłrych mogĹem juĹź tylko sĹuchaÄ takĹźe ogĂłlnie imprezka oczywiĹcie na plus, towarzystwo jak zawsze pierwszorzÄdne, muzycznie wporzÄ
dku, czego chcieÄ wiÄcej dziÄki wszystkim za melanĹź i do nastÄpnej | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 16 Maj 2011 Wiek: 35 Posty: 1521 (0,27/dzień) Piwa: 557 Skąd: Katowice  | Wysłany: 11-12-2011, 15:18 | #256
|
| Ĺwietny wieczĂłr (noc) w kaĹźdym secie byĹo coĹ co mnie ruszyĹo, nawet kondycji na HC starczyĹo Rano miaĹem parÄ spraw do ogarniÄcia wiÄc nie dotrwaĹem do BD liczÄ na odtworzenie seta i upload Najbardziej zaskoczyĹ mnie set mechanicznego zwierzaka, podszedĹ mi bardzo chociaĹź juĹź bardziej sĹuchowo niĹź tanecznie go ogarniaĹem. Dla mnie set imprezy Coarsection (moĹźe dlatego Ĺźe jeszcze byĹem monter i 95% TL znaĹem ). Co do niustajli- Tak hejtowaliĹcie track melody of nature ambassadora a jak wczoraj Dalora to zagraĹa to siÄ maĹo co mega nie obaliĹo Fajnie byĹo poznaÄ teĹź kolejne ryjki z HF, oby tak dalej Po raz pierwszy moja towarzyszka zciopraĹa siÄ bardziej niĹź ja | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzień) Piwa: 660 Skąd: Bytom  | Wysłany: 11-12-2011, 15:21 | #257
|
| Dla mnie impreza byĹa do bani bo kufa sie bawiÄ nie mogĹem, dupiona kontuzja DziÄki Schizek za suporcik, traczki brzmiaĹy rewelacja a apokalipsa rozdupiĹa mnie samego Tak ze pobawiĹem sie w ostatnie 3 minuty imprezy i do domu. DziÄki wszystkim za bajerke bo tylko to mi pozostaĹo | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 11-12-2011, 16:51 | #258
|
| | MoN w swoi9m stylu:d Playah idealnie, my misery, why so serious, walking the line:d uper:d ogoleni impreza zaliczona do danych | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lut 2011 Wiek: 40 Posty: 277 (0,05/dzień) Piwa: 43 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 11-12-2011, 17:00 | #259
|
| Impreza muzycznie bardzo dobra no moĹźe poza setem Dalory. dziĹ to ja normalnie nie czuje nĂłg... set imprezy to na pewno rozkurw jaki zrobiĹ Playah. Co do frekwencji nie byĹo Ĺşle ale boje siÄ Ĺźe dla MPT to moĹźe byÄ za maĹo... Na minus to na pewno paru nayebanych poyebĂłw biegajÄ
cych bez koszulek i wpadajÄ
cych na ludzi pod scenÄ
. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 11-12-2011, 19:16 | #260
|
| Po zdjÄciach stwierdzam, Ĺźe klubĂłwka wyszĹa, ludzi w sam raz. I z relacji wynika, Ĺźe nie byĹo tak sĹabo, jak siÄ zapowiadaĹo w komentarzach po podaniu LU MPT pewnie nadal bÄdzie organizowaĹo klubowe edycje | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
| |