1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Ej ludziska będziecie w jakims jednym miejscu żeby można bylo podejsc, napic sie pifka, pogadac? Bo ja wybieram sie sam na Toxi i nikogo tam nie znam wiec było by miło z wami pogadac...
Zróbcie ktoś dodatkowy temat tak żeby była lista w "lista na imprezę" z nazwa TOXICATOR LISTA DO STREFY HARDFORUM , będzie lepiej bo nie będzie bo chwila dodawany post do tematu a wystarczy tam kliknąć tylko "zapisz się"
Ej ludziska będziecie w jakims jednym miejscu żeby można bylo podejsc, napic sie pifka, pogadac? Bo ja wybieram sie sam na Toxi i nikogo tam nie znam wiec było by miło z wami pogadac...
ja tam na zadku kaj jest drugi bar bydzie szło pogodać itd
wszystko się pewnie jutro wyjaśni gdzie jakiś b4 czy coś bo sam jestem ciekaw w sumie
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo
Wpisz się na listę po opaskę powyższą. Za dyszkę będziesz z nami sobie siedział na tyłach z osobnym barem, a my bedziemy mogli wziąć autograf, NO BO KTO BY NIE CHCIAŁ AUTOGRAFU OD DJ MIKE'A!!!!!!!???????
Wpisz się na listę po opaskę powyższą. Za dyszkę będziesz z nami sobie siedział na tyłach z osobnym barem, a my bedziemy mogli wziąć autograf, NO BO KTO BY NIE CHCIAŁ AUTOGRAFU OD DJ MIKE'A!!!!!!!???????
To mówisz Koko że śmiało moge podbijac do tego stolika? Bo naprawde jade sam i wiadomo ze nie znająć nikogo chocby nie wiem jaka była impreza i tak bedzie chujnia... A was bardzo vhętnie wszystkich bym poznał i moze bym sie załapał do waszej/naszej hard ekipy
To mówisz Koko że śmiało moge podbijac do tego stolika? Bo naprawde jade sam i wiadomo ze nie znająć nikogo chocby nie wiem jaka była impreza i tak bedzie chujnia... A was bardzo vhętnie wszystkich bym poznał i moze bym sie załapał do waszej/naszej hard ekipy
Mike, nic sie nie przejmuj ;] też jak jechałam pierwszy raz "sama" było mi sytraszne głupio, a teraz to wole już jechac sama niż się prosić po znajomych z TG czy ktos pojedzie.Hardforum ma to do siebie, ,że nie brakuje ludzi ,do pogadania o wsyztskim
_________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ]