1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
PrzesluchaĹem jeszcze raz ten kawaĹek Showtekow z tiesto i jak kiedys uznaĹem go za kupsko niesamowite tak teraz zapominajac ze grali kiedys HS uwazam ze przy dobrym pierdolnieciu, 15k klaszczacych ludzi i spoko oprawa moze zadziaĹac chociaz dalej nie uwazam go za jakis track najwyzszych lotow
Classic Floor to dla mnie ogromna niespodzianka, a w szczegĂłlnoĹci Kai Tracid! PET Duo teĹź bardzo cieszÄ mordÄ a poza nimi jeszcze Kevin Saunderson, no i ciekaw teĹź jestem Rush'a (ale ten to chyba juĹź nic nie ma wspĂłlnego z dawnym "Majorem") i Beyera (bo rok, dwa lata temu graĹ caĹkiem fajnie) Do listopada jeszcze szmat czasu ale myĹlÄ Ĺźe w tym roku juĹź naprawdÄ nic nie stanie mi na przeszkodzie aby w koĹcu tam zawitaÄ!
Ĺosiu napisaĹ/a: SBD napisaĹ/a: Beyera (bo rok, dwa lata temu graĹ caĹkiem fajnie)
czy ja czegos nie wiem ?? Beyer bedzie pierwszy raz w historii na MD PL
No ok, ale wczeĹniej chyba grywaĹ gdzieĹ, c'nie? Nie napisaĹ, Ĺźe zagraĹ na MD fajnie
no troszke inaczej odebralem tego posta , wiec sorry ja tam zbytnio nigdy sie w Adama nie wsluchiwalem , a ostatni release nie podszedl mi jakos szczegĂłlnie , zobaczymy co zgotuje w spodku
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)