Przesunity przez: maly 11-11-2009, 11:27 | |
| Autor | Wiadomo |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 11-11-2009, 10:56 | #141
|
| To może ja może ja
Było przepięknie fakt że dopiero dotarłem na set Ferrego bo niestety robota na południe nie pozwoliła być wcześniej ale już on zaczął elegancko. Bobina - Invisible Touch (Ferry Touch) czy Shanti oraz Made Of Love Ferrego wystarczyło by zmiótł setem.
Potem Gregor Trasher za wiele nie pamiętam ale nie było źle
Potem Papa Westbam o boshe!!! niech on już lepiej nie gra bo tak zamulać to tylko on potrafi po raz kolejny porażka
Sven Vath jak dla mnie też nic ciekawego ale to tylko moje zdanie.
Rush no tutaj nie trzeba nic pisać na to właśnie czekałem na tą wyjebkę Pięknie mnie rozruszał.
Potem był dylemat wybrać Borisa S czy Lutzenkirchen padło na Lutzenkirchen i nie żałuje ale potem jak usłyszałem od kumpli na chwilę co byli na Borisie to rzeź zrobił jeszcze większą niż Rush ale cóż bywa.
Potem Nick Curly bardzo spokojny fajny secik do pobujania.
I na koniec Felix Krocher zaczął słabo ale jak potem dowalił do pieca do samego końca to aż nogi wyrywały do tańca po mimo wielkiego już bólu.
Na lodowisko ogólnie wpadałem zawsze na moment tak przelotem zobaczyć co się tam dzieje.
Oprawa wielki PLUS! Ale nagłośnienie dla mnie za słabe było albo jestem już głuchy hahaha Nie no tak poważnie to plus bo w końcu nie waliło tak basem jak zawsze.
Aaaaa no i po raz pierwszy osobne przejście z maina na lodowisko i z lodowiska na main. ZERO KOLEJEK!!! Coś pięknego.
Ceny na sklepach spoko ale bony zdrożały o 10 groszy Ździerstwo jeden bon kosztował 2,50 a teraz na tej edycji kosztował 2,60
Piwko lany heniek nie był taki zły ale iśc w deszczu po to piwko się odechciewało
To narazie tyle jak mi się coś przypomni to dopisze.
Fotki takie bez sortu już wrzuciłem do tematu z fotkami teraz zabieram się za wrzutkę filmików. | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzie) Piwa: 746 Skd: Oslo  | Wysany: 11-11-2009, 11:37 | #142
|
| SchizeQ, słuchałem audycji w radiu i zaden set poza Rush-em mi nie podszedł ale pewnie Felixem i Borisem też bym sie zadowolił chociaż pamietam jak na GG felix grał techno.. to mnie zamuliło.. | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | | Ostatnio zmieniony przez Q-DC__ 11-11-2009, 11:39, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 11-11-2009, 12:50 | #143
|
| co do oswietlenia troszkie biednie to wyvgladalo na tych stelarzach i w tamtym roku bylo lepiej ! ale jak na MoM te Laserowe Show wlazlo to bylem wniebowziety ! nie widzialem w zyciu czegos takiego jeszcze cos pieknego !!! muzycznie ! set imprezy Rush pierwsze 10 minut WTF ?? kiepsko ale potem momentalnie pelna pi...a juz !!! do konca !!!
Moguai - mam do niego wielki sentyment ma swoj styl i set mi sie pdoobal co nie znaczy ze rok czy dwa w tyl nie zagral lepiej Format B - jeden z ciekawszych setow imprezy czekalem na nich dlugo i sie nie zawiodlem piekny wkrecajacy Techhouse ! Ferry Corsten - pare walkow ciekawych dosc , pare lipnych !!! Westbam - zamulal chodz pare wstrzykow ciekawych zrobil Advent & Indstrialyzer - Monotomne rycie Mózgu ladnie sie zaczynalo chodz nie chcialo mi sie siedziec na lodowisku Vath - zamula totalna Koncowka Treshera - zamula totalna Rush - wspominalem wyzej ! Lutzenkirchen - posluchalem chwile i sie zmylem bo mi sie nie chcialo juz siedziec w spodku
zaluje ze przegapilem Borisa S , Patrick DSP , no i Felixa !!!
ogolnie ciezko przyswajalny ten MD w tym roku jak dla mnie ! tamten rok zdecydowanie lepeiej wypadl muzycznie jak i wizualnie na Main bo lodowisko wizulanie odj,,,,li ładnie w tym roku ! cos podobnego jak na TE scena glowna tylko mniejsze nie widzialem zeby kogos wynosili przecpanego ale duzo pokemonow przebranych bylo !!! troszke na korytarzu bylo dymow ! Gornik & Gieksa porzadzili troche po spodku ! Dziekowa Ufokowi Graphowi Remikowi i Bodziowi pozdro ! no i milo bylo poznac Warciarza wkoncu !!!
dodam ze Spodek byl przepełniony w tym roku i to za bardzo ! przypuszczam ze rekord frekwencji ! duzy MINUS imprezy jak sobie cos przypomne to dopisze | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 11-11-2009, 13:13, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 11-11-2009, 12:56 | #144
|
| | Łosiu napisa/a: | | Vath - zamula totalna |
normalka jak zaqwsze P
ruysha sluchalem .. mizga hehe
ogllnie to chyba nie ma czego zalowac ze sie nie poszloo | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 11-11-2009, 12:58 | #145
|
| | pelap napisa/a: | ogllnie to chyba nie ma czego zalowac ze sie nie poszloo |
szczerze to nie !!! chodz zalowac ze sie wydalo tyle kasy tez nie !!! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 11-11-2009, 13:38 | #146
|
| | Łosiu napisa/a: | | Dziekowa Ufokowi Graphowi Remikowi i Bodziowi pozdro ! |
to my wam dziękujemy bo na ostatni moment się dowiedzieliśmy, że idziemy i zapeniliście nam sympatyczne towarzystwo dzięki za to
tylko, że z Ufa straszna gaduła jest i czasem to normalnie bawić nie pozwalałeś Ufo, ale śmiesznie było
a co do MD, jak dla mnie to najlepszy set oczywiście Rush bo w końcu było coś do poruszania się a nei monotonne bujanie się w tą i z powrotem, bo inaczej pozostałych setów bym nie nazwał, miło się kilku słuchało ale tak do zabawy to parno jak dla mnie
chociaż jeszcze Advent & Indstrialyzer też miło pogrywali, też trochę poruszać się dało
| Łosiu napisa/a: | | Lutzenkirchen - posluchalem chwile i sie zmylem bo mi sie nie chcialo juz siedziec w spodku |
czyli wybraliście dokładnie ten sam moment my chyba całego go przesłuchaliśmy i poszliśmy a znaleźć po Rushu to już was nie umieliśmy | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 11-11-2009, 14:41 | #147
|
| | remik09, no jak Rush skonczyl bylo troszke ciszej to moglem bez problemow na taxi zadzwonic ! w sumie nie wiedzialem bo byscie sie zabrali z nami jak byscie chcieli bo Ufo zostal chyba do konca !!! ja pojechalem z kumplem ! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzie) Piwa: 228 Skd: Ruda Slaska  | Wysany: 11-11-2009, 17:25 | #148
|
| | jak widać z relacji na HF to dużo osób jednak nie było, co było też niestety widać na spotkaniu, na które prócz (z HF) mnie, losia i ufo to przyszedl chyba tylko defqon | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzie) Piwa: 37 Skd: Tychy  | Wysany: 11-11-2009, 17:46 | #149
|
| | remik09 napisa/a: | | na które prócz (z HF) mnie, losia i ufo to przyszedl chyba tylko defqon |
Ach ta skleroza | _________________

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą... | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 11-11-2009, 17:48 | #150
|
| | no Denzel byl jeszcze ! a tak to juz chyba nikt | _________________
 | |
| |
 | |
| |