1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
wolfen88, no fakt lu tkai ze dla kazdego cos sie znajdzie.aczkolwiek z racji tego ze bedzie 1 glowna tylko to niezazdroszcze np.czekania pol imprezy na swojego jakiegos tam ulubionego dj`a no i po early jak zaczna grac nu to czasem mozna usnac ale kwestia gustu co i jak zreszta mysle ze nawet jak ktos za nu nieprzepada to i tak sie bedzie bawil
Ja tam nie bÄdÄ musiaĹ czekaÄ póŠimprezy na swojego Dj;P Bo prawie wszyscy mi odpowiadajÄ ;) A NU mi nie przeszkadza,bo jako jeden z nielicznych osĂłb na tym forum nie mam nic do NU ani Early;) BÄdÄ siÄ bawiĹ przy tym i przy tym. Co do Early,to warto bÄdzie sobie poprzypominaÄ,i pobawiÄ przy starych waĹkach;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Lista ponad 300 kawaĹkĂłw z ktĂłrych kazdy moze wybrac swoje 25 "the best" i ktĂłre zagra The Prophet na tej imprezie jako Professor Elkabas jest z czego wybierac heh tak ze ciezko sie zdecydowac zapowiada sie bardzo konkret Set tej imprezy tylko teraz wszystko zalezy od publiki
_________________ 1. Zatox & Ran-D - Indoctrination 2. b-front - inner creativity 3. zatox ft. sarah maria - cant hold us back
Zgadzam siÄ z TobÄ janoHS;) TeĹź mam problem ze zdecydowaniem siÄ,ale dziennie siedzÄ przy tej liĹcie i sobie ukĹadam kawaĹki na ktĂłre zagĹosuje;) WczeĹnie wysyĹajÄ c maila do Propheta na poĹowÄ kawaĹkĂłw trafiĹem,ktĂłre sÄ aktualnie na liĹcie,teraz czas zagĹosowaÄ jeszcze raz;) Mam nadziejÄ,Ĺźe polecÄ jakieĹ kawaĹki na 10-leciu na ktĂłre zagĹosujÄ..
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Jednym z setĂłw jakie bÄdzie moĹźna usĹyszeÄ podczas De Q-Dance Feestfabriek czyli obchodĂłw 10-lecia dziaĹalnoĹci Q-Dance, bÄdzie skĹadajÄ cy siÄ z 25 pozycji mix wykonany przez Propheta. Holenderska agencja ujawniĹa wĹaĹnie listÄ kawaĹkĂłw, ktĂłre weszĹy w skĹad tracklisty.
Za jej dobĂłr odpowiedzialni byli wszyscy fani mocnych brzmieĹ. PoczÄ tkowo kaĹźdy mĂłgĹ wysĹaÄ swoje propozycje kawaĹkĂłw, ktĂłre chcialby usĹyszeÄ. Z nich wyĹoniono ponad 300 najczÄĹciej pojawiajÄ cych siÄ produkcji, spoĹrĂłd ktĂłrych ludzie wybrali czoĹowe 25 trackĂłw.
Osoby, ktĂłre miaĹy nadzieje, Ĺźe set bÄdzie skĹadaĹ siÄ wyĹÄ cznie ze starszych produkcji mogÄ byÄ zawiedzione. OczywiĹcie usĹyszymy teĹź takie pozycje jak The Prophecy, ale zdecydowanÄ wiÄkszoĹÄ stanowiÄ kawaĹki nustyle'owe. Na plus naleĹźy zaliczyÄ to, Ĺźe usĹyszymy twĂłrczoĹÄ wiÄkszoĹci najpopularniejszych obecnie artystĂłw.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)