Zamknity przez: ROoZi 11-10-2010, 21:45 | |
| Autor | Wiadomo |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 11-10-2010, 17:04 | #11
|
| Zadziwiające jest to, że imprezę (i to negatywnie) komentują tylko faceci, który to podobno myślą tylko o jednym itd.
Za to jak na razie nie wypowiedziała się żadna kobieta, które czasami usilnie próbują bronić swej moralności.
Ja na temat imprezy się nie wypowiem ... bo lepiej nie | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 11-10-2010, 17:11 | #12
|
| | nie wiem o co chodzi tutejszym userom , bo byl konkurs na najkrotsza spodniczke jaka w tym porazka co wy ku..wa chlopcow wolicie , dla mnie normalna sprawa i chetnie bym sie tam wybral na to !!! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 11-10-2010, 17:16 | #13
|
| | hayer86 napisa/a: | | nie wiem o co chodzi tutejszym userom , bo byl konkurs na najkrotsza spodniczke jaka w tym porazka co wy ku..wa chlopcow wolicie , dla mnie normalna sprawa i chetnie bym sie tam wybral na to !!! |
powinno to być zorganizowane na scenie żeby szłoby obadać każda laske i porównać je a nie żeby się cisły w jakimś małym kółeczku i śliniący faceci patrzeli na nie jakby je przedupić | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 11-10-2010, 17:26 | #14
|
| | Q-DC__ napisa/a: | | widzac co tam sie robi.. żenada.. |
co masz na mysli zenade ?
| NoiseNavigator napisa/a: | | żeby do takiego poziomu się zniżać i kręcić dupą.. upodlenie |
A to trzeba sie znizac do jakiegos poziomu zeby krecic tylkiem podczas tanca ? Bo ja widze wiekszosc dziewczyn na disco kreci tylkami biodrami do dyskotekowych nut. UPODLENIE ? Stary fajny z ciebie MOHER. To byl konkurs najkrotszej spodniczki wiec spodziewales sie innych strojow ? To tak jakby na miss mokreko podkoszulka w golfie dziewczyny przyszly... I co mialy tanczyc jak w TANCU Z GWIAZDAMI ? No wez no troche pomysl.... Jak wedlug ciebie mial by wygladac taki konkurs ? Jakos jak w piramidzie byly robione podobne imprezy z czip and dejlsami czy dziewczynami to nikt nie narzekal i nie gadal ze ZAL robia.... Zreszta takie konkursy w wielu miejscach sa robione. To zadna nowosc ani nic wyjatkowego.... | _________________
  | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 11-10-2010, 17:26 | #15
|
| Łosiu, Chodzi o poziom żałosności imprez. Lepiej by zrobili normalną imprezę i np gratis piwo do wejścia niż takie żałosne na siłę imprezy.
Zresztą patrząc dalej w grafik również nic ciekawego nie ujrzymy:

Np środa. Sam mogę się opleć łańcuchem ledowym i będe tańszy niż ten cały led monster a wyglądał tak samo
Gdzie te imprezy które tak wielce miały być.
Cały czas możemy przeczytać że w piątek leci:
Sala Główna Cykl imprez clubowych, w których będziecie mogli usłyszeć wiele rodzajów muzycznych między innymi takich jak: HOUSE, ELECTRO-HOUSE, PROGRESSIVE, HARDSTYLE,DRUM’n’BASE, TRANCE i wiele innych!
Dlatego już widze jak tam drumy polecą.
Ps. Jakby komuś przeszkadzało to przenieść mój post do tematu o clubie. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 11-10-2010, 17:27 | #16
|
| | ROoZi napisa/a: | i śliniący faceci patrzeli na nie jakby je przedupić |
A co niby maja se myslec ? "O, ta chyba byla by idealna kandydatka na zone ?" No bez przesady... Normalna sprawa ze ladna dziewczyna tanczac w krotkiej spodniczce podnosi cisnienie...
| Legolek napisa/a: | | takie żałosne na siłę imprezy. |
stary to ze tobie nie pasuja w gusta imprezy to nie znaczy ze sa zalosne. Jak by byly takie zalosne to by klub pustkami swiecil. | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 11-10-2010, 17:29, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Doczya: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzie) Piwa: 195 Skd: z kątowni :]  | Wysany: 11-10-2010, 17:29 | #17
|
| co za sucze loboga popatrzyć można na takie ale żeby coś więcej to ne ne haha i po co tak się jedna z drugą wygina jakbym była obecna na takim party to piała bym jak kogucik z takich gwiozd kina niemego hahaha | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzie) Piwa: 88 Skd: Chorzów  | Wysany: 11-10-2010, 17:52 | #18
|
| Frog, Nie mówię tu już o gustach muzycznych bo o tym się nie dyskutuje tylko o tym że to jest klub muzyczny a nie cyrk i tu nie ma nikt nikogo zabawiać jakimiś bzdetami tylko przyciągać muzycznie A druga kwestia to to o czym pisałem jeśli coś się pisze że gra się w piątki to się to gra a nie robi nadzieje innym dlatego jeśli w tym miejscu kiedykolwiek polecą napisane w opisie imprez piątkowych drumy to mi chyba kaktus na czole urośnie. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 11-10-2010, 18:34 | #19
|
| Jest to NOWY pomysl by przyciagac ludzi.. Napewno jak zaczna sie wszedzie pojawiac komentarze ze to ZAL i ludzie beda narzekac to szefostwo to zmieni. Ale poki co widac to trafiony pomysl bo ludzie przylaza.. No co do pisania tego co jest grane w dany dzien i nie gran no to WAL i to powinni ludzie pisac do managerki WTF !?! | _________________
  | |
| |
 | |
Roman Daniele Mondello !!!

Informacje Doczy: 21 Mar 2009 Wiek: 36 Posty: 753 (0,12/dzie) Piwa: 55 Skd: Zielona Góra  | Wysany: 11-10-2010, 18:39 | #20
|
| W zielonogórskim Heaven jest to samo. Tam to się nazywa Totally Sexy. | _________________ TYLKO EARLY HARDSTYLE !
"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur | |
| |
 | |
| |