1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Z tego c pamiÄam w zesĹźĹymroku byĹo cos koĹo 15 euro wiÄc w tym roku nie powinien byÄ droĹźszy... Squad jak dla mnie teĹź bardzo fajny i ogĂłlnie to ta bibka chodziĹa mi po gĹowie juĹź rok temu bo z tego c pamiÄtam jakby zarezerwowac Polskiego busa do Wiednia w miare wczesniej to za transport w 2 strony wychodziĹoby cos koĹo 50 zĹoty... Impreza napewno do przemyĹlenia...
wolfen88, Wolfen do imprezy jeszcze sporo czasu wiÄc napewno moĹźna to wszystko przemyĹleÄ... jak patrzyĹem na http://www.polskibus.com/ gdyby chciaĹo jechaÄ 9 osĂłb w dwie strony ĹÄ cznie wyszĹoby 810 zĹoty wiÄc po 90 zĹoty na gĹowe... Za dojazd do Wiednia i powrĂłt to i tak stosunkowo nie duĹźo... Do tego dodac cene biletu okoĹo 60-80 zĹoty i za okoĹo 160 zĹoty mamy juz transport w 2 strony i bilet wiÄc jak najbardziej dla mnie opcja do przemyĹlenia
Z jednej strony w tej cenie ĹmiaĹo siÄ na to wybiorÄ jeĹli znajdzie siÄ te 9 osĂłb ALE z aftermovie widzÄ, Ĺźe Ĺcisk podobny jak w energy na HHz wiÄc raczej bym nie chciaĹ zagranicznego eventu (?) w tĹoku gdzie nawet siÄ ruszyÄ nie bÄdzie moĹźna co dopiero Ĺźeby potaĹczyÄ
EDIT: i czekaj czekaj, 9ty to jest poniedziaĹek
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
Ostatnio zmieniony przez remik09 01-03-2012, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)