1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ResQ masz cos specjalnego na 9 tego:D??bocos czuje,ze zas bede miec rozpier... we lbie:D
duzo wloszczyzny
Mainstage Timetable
21-22 RacidHS Set 22-23 The Xorcist - HS Set 23-01 Enigmato vs Driver - HS Set 01-02 ResQ - HS Set 02-03 MK Fever - Early HC Set 03-04 Torpex - UK HC/Freeform set 04-05 ResQ - HC Set 05-?? Hardcore All Stars
Moj set Hardstyle bedzie przekrojem utworow, ktore w jakis specialny sposob na przeszczeni tych lat mi zostaly w pamieci
Set Early HC bedzie serwowany przez legende polskiej sceny DJejskiej - MK Fevera - wiec dla starych wyjadaczy early Hardcore pewnie bedzie bardzo ciekawie
1. czy wszyscy wiedzÄ o tej imprezie i wiedzÄ co bedzie grane ? 2. czy wysĹaliĹcie zaproszenia znajomym do imprezy na FejsBogu ? 3. czy na kaĹźdym forum, portalu spoĹecznoĹciowym jest informacja o tej imprezie ? (fora hardstylowe, hardcorowe, hardtechno, lastfm, fotka, itd.) 4. czy przygotowaliĹcie siÄ do tej imprezy, nastawiajÄ c powiadomienia w komĂłrkach, aby nie zapomnieÄ ?
ad.1 Tak wszyscy nawet moja matka. ad.2 WysĹaĹem ale kaĹźdy ma to w dupie. ad.3 Znam tylko hardforum. ad.4
ZdaĹem ?
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)