1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Open air Q-dance Frontliner Headhunterz Evil Activites Wildstylez Ran-D Zatox Noisecontrollers Dock45 Live: Bass Modulators MC Villain
Hangar Zany Technoboy Radical Redemption Deepack Adaro Code Black Tatanka E-Force Alpha Twins MC Ruffian
Open Air Frontliner Headhunterz Evil Activites Wildstylez Ran-D Zatox Noisecontrollers Dock45 Live: Bass Modulators MC Villain
Thunderdome Endymion Drokz Partyraiser Neophyte Ophidian Negative A Mad Dog Bass-D Nosferatu Buzz Fuzz Thunderdome Radio Crew MC Da Mouth Of Madness
Fusion & Dirty Workz Zany B-Front Code Black Donkey Rollers The Pitcher Frequencerz Jack Of Sound Toneshifterz NotrouZ DV8
Psyko Punkz Coone Isaac Da Tweekaz Harddriver LIVE Josh & Wesz MC Apster
United Schranz Board Waldhaus Tymon Amok Stormtrooper FL-X Minupren Arkus P Jan Fleck
Prspct vs Prspct xtrm Limewax vs Thrasher Lowroller Unexist Bryan Fury The DJ Producer Counterstrike Existh Sinister Souls Bong Ra Dub Elements Igneon Systems MC Dart
Open Air - QULT Lee Mac Thilo & Evanti Henzel & Disco Nova Kernkraft Fat 'n Ugly Dicke Junge Brutuzz (Special Techno Set) Gatty
Ammo - Kaputt! Dodge & Fuski Tim Ismag A-Flex Karimooo Jigsaw Bukezz Finezr Gapjunxion De Oplichters Life Cycle MC Don de Baron
zaskoczona jestem co taki slaby lu pod wzgledem mocniejszych klimatow 0_0 hs`u w hooj a tak to w sumie 3 sceny mocniejsze zaledwie i to tez nie jakas petarda. a zawsze bylo wydaje mi sie wiecej mocniejszych scen czy lepszy podzial jakis, jesli nawet nie to dojebane sklady.
scena Thunderdome srednia - z 3,4 interesujace pozycje.
Prspct - najlepsza scena na calej imprezie jak dla mnie.
+ ze bedzie schranz`owa scena
Qult dziwna - kernkraft co ciekawe ale i thilo i evanti taki misz masz czy neiwiem.
a co do hs`u to w sumie pomieszane ale na scenie Fusion jak i na Hangarze chyba najlepiej. ale tak to z kazdej sceny bym cos wybrala bo wszedzie mi sklad srednio pasuje.
SchizeQ, no wlasnie o to mi chodzilo. ze samego hs`u az 3 sceny a tak to jedna scena czysto hc i tyle, bo prospectowa scena to inna troche bajka, tak samo schranz`owa scena. wiec na dobra sprawe 2 sceny mocniejsze z gatunku core`ow , do tego schranz. reszta hs i 2 ostatnie niewiem co. niewiem co tu niezrozumialego napsialam
wiec troche malo , tymbardziej ze jak pisalam mi sie Qbase zawsze z mocnymi klimatami kojarzyl i dobra obstawa tych gatunkow. hs`u tam to wogole niezauwazalam praktycznie zawsze liczyl sie ten event dla mnie jako event hc itp. a teraz troche blado mocniejsze klimaty wypadaja na tle hs`u ilosciowo i jakosciowo w sumie. ale to moje zdania i moj gust. kiedys bralam pod uwage wybrac sie na Qbase, teraz wcale niezaluej ze niepojedziemy.
Ostatnio zmieniony przez netya 23-06-2012, 11:35, w całości zmieniany 2 razy
JeĹźeli chodzi o sceny to najwiÄcej spÄdziĹbym czasu na Fusion & Dirty Workz, tam skĹad najbardziej mi odpowiada.. CaĹy LU HS w porzÄ dku jak dla mnie... Impreza i klimat jak najbardziej na wysokim poziomie! Wydaje mi siÄ,Ĺźe rok temu byĹa jedna scena mniej... Dlaczego 2 sceny HS siÄ powtarzajÄ w LU i ten sam skĹad 2X jest podany??? OPEN AIR Q-DANCE i OPEN AIR
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 23-06-2012, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
United Schranz Board i Prspct vs Prspct xtrm byĹyby najbardziej obleganymi scenami przeze mnie haha Moim zdaniem fest LU jeĹźeli chodzi o wszystkie sceny
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)