1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
dla mnie ta impreza zostanie nie zapomniana na dlugo cos niesamowitego tam sie dzialo , klimat nieziemski podczas tej nawałnicy a do tego genialne sety Niereich nr 1, Klaudia ,Electronmike, no i 15 minut Krzyśka ktorego tak żałuje bo set zapowiadal sie naprawde rewelacyjnie , telefon na szczescie uratowalem , dzisiaj rano sie wlaczyl ale dalej plamy w srodku D, portfel mokry od srodka , pieniadze , papiery z auta i inne wazne karteczki
podpisuja sie pod Łosiem w sumie to sie z Toba kilka razy minalem (kolega kuberka co go wiecznie w enerdzi suzka XD) to jak ludzie zaczeli sie bawic podczas tego deszczu, pozniej nawalnicy to bylo cos genialnego, na pewno nie zapomniane chwile, ja telefonu nie uratowalem rozlany ekran w chOj ale uratowalem aparat i dokumenty jakis plus jest . Mam nadzieje ze za rok zaprosza ponownie Chrisa aby pokazal klase bo jego kawalek seta slyszalem w Toi Toi razem z 15 innymi chlopami haha